ما که خریدیم بازهم برای یکی از سبد ها .......
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postدم حقوقی چیز فهم گرم!
صفش جمع شد :d
به نقل از سایت بورکس ایدیه دنیای بورسالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postقیمت پایانی بالا نیاد فردا صف خرید خواهد بود .....ببینیم چه حجمی میخرن امروز ...گفته بودم بالای 40 میل معامله میشه امروز.....اگه بیشتر معامله بشه عالیه ........ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postشایع شده صفشو ی شخص حقیقی جمع کرده
به نقل از سایت بورکس ایدیه دنیای بورس///
نظر
-
-
[quote=کیوان;202657]پس با این احوال حقیقی مورد اشاره بدجوری خوابهای طلایی حقوقی را ریخته بهم![/qu
بايد از اين حقيقي تشكر كرد اميدورارم از فردا سهم رشد كنهوقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
[QUOTE=mobina;202660]در اصل توسط کیوان پست شده است View Postپس با این احوال حقیقی مورد اشاره بدجوری خوابهای طلایی حقوقی را ریخته بهم![/qu
بايد از اين حقيقي تشكر كرد اميدورارم از فردا سهم رشد كنه
دلار 2357.........///
نظر
-
بله شنیده شده یک حقیقی خیلی کلفت خریدار سهم بوده
من هم سهم قندی محبوبم رو فروختم و دقیقه 90 اومدم که وارد شبندر بشم ;) ، ولی نمیدونم شدم یا نشدم ؟؟!!!! :-/ :-?
در چند لحظه آخر هم نمایشگر حجم معاملات tsetmc هنگ کرد ، هم معاملات آنلاین من و الآن که نیگا کردم دیدم حداقل 500.000 حجم به معاملاتش اضافه شده...! هنوزم آنلاینم قطعه...
نظر
-
افشین جان کجایی ............
ما که تمام اتفاقاتی که منتظرش بودیم داره رخ میده ......منتظرم رو این قیمت ها یه کم بازی کنه :dبعدش بریم برای 240-250 اونم نه تا اخر سال تا 1 ماه دیگه ............
البته این پیش بینیه که نباید مبنای معاملات قرار بگیره و میتونه 100 درصد اشتباه باشه ..........;)///
نظر
-
این هم از رکب امروز کل صف فروش جمع شد البته انتظار جمع شدن صف شراز رو هم داشتم که فکر کنم دیگه فردا جمع بشه در هر صورت چیزی که پیداست شراز رو قربانی شبندر کردند!!!یعنی کثافتکاری رو رو شراز پیاده کردند تا وارد شبندر شوند اما همه میدونن که به یک صدم ثانیه صف شراز جمع میشه واز همه مهمتر این که امروز چون همه دیدند تو شبندر رکب خوردند شاید فردا خودشون از صف شراز بیان بیرون:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاین هم از رکب امروز کل صف فروش جمع شد البته انتظار جمع شدن صف شراز رو هم داشتم که فکر کنم دیگه فردا جمع بشه در هر صورت چیزی که پیداست شراز رو قربانی شبندر کردند!!!یعنی کثافتکاری رو رو شراز پیاده کردند تا وارد شبندر شوند اما همه میدونن که به یک صدم ثانیه صف شراز جمع میشه واز همه مهمتر این که امروز چون همه دیدند تو شبندر رکب خوردند شاید فردا خودشون از صف شراز بیان بیرون:d///
نظر
-
من دیروز تازه وارد شبندر شده بودم ، امروز صف فروش شبندر رو که دیدم ....
بخیر گذشت...;)[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
نظر
نظر