از یه منبعی شنیدم امروز امیر قلعه نوعی سرمربی استقلال هم وارد این سهم شده قبلا هم علی پروین وارد شده بود.البته صحت یا عدم صحت این موارد رو بنده تایید نمیکنم.
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
اوج گیری بورس از بلندای برج های نیویورکسخنرانی هفته گذشته مقامات در سازمان ملل و گفت و گوی تاریخی 20 دقیقه ای حسن روحانی و باراک اوباما همگی نشان از تلطیف روابط و حاکمیت عقلانیت از سوی دو طرف داشت و تغییر دید رییس جمهور فعلی آمریکا در مقایسه با رؤسای قبلی این کشور به طور کامل قابل مشاهده است که بدین ترتیب می توان انتظار داشت، اقتصادی مطلوب و بورسی پررونق را داشته باشیم.
سخنرانی هفته گذشته مقامات در سازمان ملل و حمایت و گفت و گوی تاریخی 20 دقیقه ای حسن روحانی و باراک اوباما همگی نشان از تلطیف روابط و حاکمیت عقلانیت از سوی دو طرف داشت و تغییر دید رییس جمهور فعلی آمریکا در مقایسه با رؤسای قبلی این کشور به طور کامل قابل مشاهده بود.
یک کارشناس ارشد بازار سرمایه با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: روابط ایران و آمریکا 60 سال می باشد که با مشکل مواجه است و با یک رابطه و دیدار کوتاه حل نمی شود. اما چشم انداز روابط بین المللی را بسیار مثبت، معقول و آرام می دانم. همانطور که وزیر امور خارجه کشورمان عرصه دیپلماسی را عرصه صبر، قناعت و ظرافت می داند، به اعتقاد من حرف ها و حرکت های تند و نسنجیده در مرحله روابط بین الملل جایی ندارد.
حسین خزلی خرازی پیرامون آثار سخنان مطرح شده در کنفرانس سازمان ملل گفت: همواره بازار سرمایه علاقه زیاد به آرامش داشته و حرف های مطرح شده طی هفته گذشته در مجموع نوید برقراری آرامش و کم شدن حلقه محاصره تحریم ها را می دهد که نتیجه آن بهبود فضای کسب و کار است.
وی افزود: بدین ترتیب می توان انتظار داشت با تداوم این روند در شش ماهه دوم و نیز در سال های بعدی، اقتصادی مطلوب و بورسی پررونق را داشته باشیم.
این کارگزار بازار سهام در خصوص تبعات ناشی از افت بهای ارز در کشور تحت تأثیر بهبود روابط سیاسی بر شرکت های بورسی صادرکننده و درآمدهای آنها اظهار داشت: به شدت مخالف این نظریه هستم و اعتقاد دارم کاهش سودآوری برای شرکت های صادرکننده مطرح نیست. چراکه شرکت ها در بودجه رسمی خود دلار را در محدوده 2500 تومان برآورد کرده اند و بابت تحقق سود پیش بینی شده آنها هیچ گونه نگرانی وجود ندارد. چنین تفکری مربوط به تحلیلگرانی است که در محاسبات خود دلار را بین 3000 تا 3300 تومان در نظر گرفته و بر مبنای آن انتظار ارایه تعدیل های مثبت را از شرکت ها داشتند.
خزلی خرازی ادامه داد: ممکن است با افت بهای دلار شاهد اعلام تعدیل های مثبت نباشیم اما از طرفی باید توجه داشت که تمام شرکت های صادراتی، واردکننده خوراک و قطعات اولیه نیز هستند. آنچنان که به عنوان مثال معضل جدی پتروشیمی ها، واردات کاتالیست بوده و اگر فرآیند واردات آن تسهیل یافته، قیمت دلار در محدوده معقول آن باشد، بانک ها توان گشایش LC را داشته باشند و کشتی ها بدون مشکل و با در اختیار داشتن بیمه های مورد نیاز اقدام به حمل بار کنند، به طور قطع با رونق فضای کسب و کار شرکت ها شرایطی به مراتب بهتر از آن که در دوران تحریم ها و با دلار چهار هزار تومانی با آن مواجه بودند، خواهند داشت.
این کارشناس ارشد بازار سرمایه به مشکلات صادرات شرکت ها اشاره کرد و بیان داشت: عدم امکان تداوم تولید در برخی شرکت ها، نبود کشتی برای حمل محصول، تحریم ایران توسط شرکت های بین المللی بیمه و از همه مهمتر عدم امکان انتقال پول مربوط به فروش محصول از بانک های خارجی به داخل کشور از جمله مواردی است که حتی با فروش بر مبنای دلار گران تر نیز فایده ای برای شرکت ها ندارد.
وی تأکید کرد: بدین ترتیب برخلاف رفتار برخی از افراد که با کاهش 50 تا 100 تومانی دلار در صف فروش سهام می نشینند و هیچ توجهی به آینده ندارند، سرمایه گذار هوشمند کسی است که این روزها با دید میان مدت و بلندمدت اقدام به خرید می کند.
خزلی خرازی در خصوص اینکه روند فعلی بورس متناسب واقعیت های موجود است، گفت: مهمترین سیگنال برای حرفه ای های بازار حجم معاملات است، بطوریکه بالا بودن حجم معاملات از حضور خرد جمعی حکایت دارد. اما صف های سنگین خرید یا فروش سهام نشان دهنده بازار یکطرفه است.
این کارشناس ارشد بازار سرمایه در خاتمه پیش بینی خود را پیرامون روند آتی بورس در نیمه دوم امسال چنین عنوان کرد: اگر شرایط و اطلاعات فعلی بدون تغییر باشد، در نیمه دوم امسال بازاری بسیار مثبت را خواهیم داشت و به نظر می رسد طی یک هفته آتی شاخص به کانال 70 هزار واحدی صعود میکند.
رییس کانون نهادهای سرمایه گذاری های ایران نیز با اشاره به روند مذاکرات بین المللی عنوان کرد: اتفاقی که طی روزهای اخیر در عرصه بین المللی و مذاکرات میان مقامات کشورمان با غربی ها رخ داده اتفاقی است که اغلب فعالان بازار سرمایه انتظار آن را می کشیدند.
بهروز خدارحمی ادامه داد: اما آنچه در این بین حائز اهمیت بوده این است که با وجود تعاملات مثبت شکل گرفته نباید به صورت هیجانی عمل کرد و انتظار داشت که در کوتاه مدت همه شرایط به یکباره روندی مثبت و رو به بهبود را به خود بگیرد.
بلکه آنچه از عملکرد کنونی دولت جدید نیز احساس می شود، حرکت و رفتارهای عاقلانه و به دور از هیجان و جو زدگی است.
وی اضافه کرد: چنین عملکردی به خوبی بیانگر عزم جزم دولت جدید برای بهبود شرایط است اما در بلندمدت نه کوتاه مدت و یک شبه.
این مقام مسئول پیرامون چشم انداز بازار سرمایه نیز گفت: با عنایت به همه این مطالب و شرایط پیش رو، به نظر می رسد با تحقق تدریجی برنامه های دولت، آینده بسیار روشنی را می توان برای بازار سرمایه متصور بود و تنها با تغییر دیدگاه سرمایه گذاری از کوتاه مدت به بلندمدت می توان بازدهی مناسبی طی نیمه دوم امسال کسب کرد.
خدارحمی در خاتمه عنوان کرد: به نظر می رسد شرایط کنونی ایجاب می کند تا سرمایه گذاران برخلاف چند ماه گذشته استراتژی کوتاه مدت را در پیش نگیرند و با بررسی های بنیادی به انتخاب سهام اقدام کنند تا بتوانند بازدهی مناسبی را به دست آوردند.هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
پارسال فکر کنم همین موقع ها بود شبندر حدود 200تا230 در جا میزد و میرفت توی اعصابم و منم متاسفانه صبرم تموم شد و فروختمش .بعد از اینکه فروختمش یه کله تا حدود380 رفت و بعد رفت مجمع و با میانگین 550 باز شد و با یه درجای چند روزه رشدش شروع شد تا 1000 رفتش البته من با میانگین 600 خریداری کردم و تا الان دارمش .میخوام این رو خدمت دوستان عرض کنم شرایط الان مثل پارسال هستش یه موقع نفروشین که بعدا پشیمون میشین شاه بندر به اندازه کافی استراحت کرده و آماده ماراتن تا 2000 تومانه(پس دوستان برای موفقیت فقط یه چیز لازم هست اونهم اینه که صبر صبر صبر) موفق باشین
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View PostU Too!
امروز میخواستم نصف شبندرامو با گروه خودرو تعویض کنم !!!!! هر کار کردم کارگذارم نذاشت !!!!!! شبندر دیگه واقعا داره میره رومغزم!!!!!X-(
کاش زودتر تغییر روند بده !!!:((بمنظور موفقیت
تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .
نظر
-
امروز میخواستم نصف شبندرامو با گروه خودرو تعویض کنم !!!!! هر کار کردم کارگذارم نذاشت !!!!!! شبندر دیگه واقعا داره میره رومغزم!!!!!X-(
کاش زودتر تغییر روند بده !!!:((آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
-
شبندر داره به روزهاي آخر كنترل نزديك ميشه.....
در تمامي نماد هاي پالايشگاهي حجم خريد حقوقي فراتر از فروش بوده....
در شبندر به نوع معاملات دقت كنيد......
حقوقي نزديك به 3،500،000 سهم بيش از فروش خريده.....
حقيقي و حقوقي
خريد فروش
حقيقي حقوقي حقيقي حقوقي
تعداد 970 نفر 24 نفر 1,181 نفر 8 نفر
حجم 8.886 m 59% 6.253 m 41% 12.300 m 81% 2.839 m 19%
ارزش 109.478 b 77.156 b 151.598 b 35.037 b
قيمت ميانگين 12,320 12,339 12,325 12,339
تغيير مالکيت حقوقي به حقيقي -3,413,561https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
کاش زودتر تغییر روند بده !!!:((
ساکت بودن این روزهای من دلیل همین اشتباهات بچه گانه است .
پیروی کورکورانه مثل این میمونه که موقع امتحان ریاضی داری از روی دست کسی تقلب میکنی که حتی نمیدونه عدد پی چیه !!!!
توی روزهای سخت خودمو کشتم تا اضافه کنم مثل آب خوردن نصفش پرید و تبدیل شد به یه واحد 47 متری تو خیابون جمالزاده
تقلب از روی دست .........................
الکی خودمو دلداری میدم چون اکثر فامیل من امیرآباد زندگی میکنن اما اطلاعاتی که من از شبندر دارم و بعضی از آنها رسانه ای شده و همه خبر دارن و بسیاری از اونها اجازه نداری حتی توی کارخونه ازش صحبت کنی چه برسه به تالارها ............(دوستان شرکتی که با تذکرات حراستی مواجه شده اند میدونند چی میگم) . این روزها دارم جمع بندی میکنم که حتی بی ماشین بشم ولی اگه توی این قیمتها کاری کردی که هیچ والا مثل شتران خوابشو ببینی بخصوص آخر امسال و اول سال 93چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postتو دیگه چرا بچه پولدار
ساکت بودن این روزهای من دلیل همین اشتباهات بچه گانه است .
پیروی کورکورانه مثل این میمونه که موقع امتحان ریاضی داری از روی دست کسی تقلب میکنی که حتی نمیدونه عدد پی چیه !!!!
توی روزهای سخت خودمو کشتم تا اضافه کنم مثل آب خوردن نصفش پرید و تبدیل شد به یه واحد 47 متری تو خیابون جمالزاده
تقلب از روی دست .........................
الکی خودمو دلداری میدم چون اکثر فامیل من امیرآباد زندگی میکنن اما اطلاعاتی که من از شبندر دارم و بعضی از آنها رسانه ای شده و همه خبر دارن و بسیاری از اونها اجازه نداری حتی توی کارخونه ازش صحبت کنی چه برسه به تالارها ............(دوستان شرکتی که با تذکرات حراستی مواجه شده اند میدونند چی میگم) . این روزها دارم جمع بندی میکنم که حتی بی ماشین بشم ولی اگه توی این قیمتها کاری کردی که هیچ والا مثل شتران خوابشو ببینی بخصوص آخر امسال و اول سال 93
آبجی ما رو کشتی...............!!!!!
نه آخه یه وقتایی آدم همش در حال مقایسست !!!! خصلته دیگه !!! کاریش نمیشه کرد !!!
واقعا دیروز از دستش خسته شده بودم !!!! و لی خوب به هر دلیلی 300 تاشو(همشو) حفظ کردم !!!!
باشد که X6 نصیب گردد !!
از شما هم به شدت بابت کامنتت ممنون !!!! چش مایی !!!!هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postآبجی ما رو کشتی...............!!!!!
نه آخه یه وقتایی آدم همش در حال مقایسست !!!! خصلته دیگه !!! کاریش نمیشه کرد !!!
واقعا دیروز از دستش خسته شده بودم !!!! و لی خوب به هر دلیلی 300 تاشو(همشو) حفظ کردم !!!!
باشد که X6 نصیب گردد !!
از شما هم به شدت بابت کامنتت ممنون !!!! چش مایی !!!!چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
نظر