پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط omidvar777 پست شده است View Postجناب حیاتی میشه لطفا در باره این امتیاز پلکان بیشتر توضیح بدید.تا بحال در این مورد نشنیده بودم.
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2526همین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postاول اینکه بالا بری پایین بیای کیانوش خودمونی !!!!!
دوم اینکه این تارگت 4000 به نظر دور از دسترس نمیاد!
سوم اینکه با همه این اوصاف که 95 درصد سبدم شبندره و خیلی دوست دارم به تارگتهای بالا برسم ولی همچنان دوست دارم شبندر تو همین قیمتها معاملات پر حجم داشته باشه و شارپ صعود نکنه !!! آخه این سهم با این همه طرفدار !!! سر زبونها هم که افتاده !!! پس همون بهتر تابلو نشه . اگه این سهم اینهمه سهامدار حقیقی نداشت و اینهمه تو بوق و کرنا نبود همین الان باید 4000 قیمت میداشت .چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
بلاخره دل این بندگان خدا هم شاد شد
انشاءالله بزودی باز بشه و نتیجه صبرشون .....................
منتظر تحلیل اساتید فروم هستیمچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
-
اوباما با خریدن چند درصد از سهام طلائی شبندر روز شنبه 31 اوت 2013 به بهانه جویی هایش پایان داد
وی در توجیه این اوضاع پیش امده تصریح کرد: به من برخورد رئیس جمهور امریکا باشم و تو صف بشینم!
طی توافقات بعمل امده مابین ریاست جمهوری امریکا و سازمان بورس ایران قرار شد هر سهمی خواست بدون ناو و ... بدن بهش اروم شهاگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
نظر
-
-
در اصل توسط afshar پست شده است View Postاوباما با خریدن چند درصد از سهام طلائی شبندر روز شنبه 31 اوت 2013 به بهانه جویی هایش پایان داد
وی در توجیه این اوضاع پیش امده تصریح کرد: به من برخورد رئیس جمهور امریکا باشم و تو صف بشینم!
طی توافقات بعمل امده مابین ریاست جمهوری امریکا و سازمان بورس ایران قرار شد هر سهمی خواست بدون ناو و ... بدن بهش اروم شه
من که از اول گفتم اوباما میخواد شبندر بخره . مردم فکر کردند شوخی میکنم . حالا باید بره تو صف . خسته هم شد زنبیل ش بزاره توی صف کسی نوبتش رو نگیرهچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
نظر