پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arash007
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 541

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
    درود بر خانم علی پور گرامی

متاسفانه به علت درگذشت عموی عزیزم مدتی در سایت حضور نداشتم .
    چند روز پیش سری زدم و شما رد ما را گرفتید . ممنونم

پدر خودم هم سالها پیش فوت نمودند و یتیم بودم و مجددا نیز ...
    در عین ناراحتی و غمی که الان در وجودم هست ولی از دیدن خوشحالی دوستان شبندری من نیز خوشحال شدم .
    موفق و موید باشید .

شب همگی خوش
    دوست عزیز با قلبی اندوهگین تسلیت عرض میکنم.بنده را نیز در غم خود شریک بدانید.

نظر

• Sushiant
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 1391

در عین ناراحتی و غمی که الان در وجودم هست ولی از دیدن خوشحالی دوستان شبندری من نیز خوشحال شدم .
      موفق و موید باشید .

شب همگی خوش
      کا پیتان عزیز عرض ارادت و همینطور تسلیت دارم خدمت حضرتعالی .
      هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• zereshkkk
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 3474

موفق و موید باشید .

شب همگی خوش

دوست عزیز تسلیت میگم ،غم اخرت باشه

نظر

• ahmad
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 216

نامه اعلام لزوم واريز مبلغ مابه التفاوت نرخ ارز مرجع و مبادله اي موجوديها در کدال چیه زدن؟بالاخره کار خودشون رو کردن؟

نظر

• KEYAN5533
            عضو عادی
            • Jun 2013
            • 215

با سلام
            دوستان برای من هم سوال هست چرا زدن؟ وچرا الان زدن؟اونم نزدیک گزارشات شش ماهه؟؟؟؟؟؟؟/:.zzzzzz.:/
            /.:blushsmiley:./

نظر

• DJANGO
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1701

شرکت پخش و پالایش روز گذشته در نامه ای به شرکت های پالایشگاهی اعلام کرده است مبلغ بابت مابه التفاوت نرخ ارز مرجع و مبادله ای موجودی های پایان دوره سال 91 نفت خام و فرآورده های ویژه آن به حساب های این شرکت نزد خزانه داری کل واریز شود
              این مبلغ برای پالایش نفت اصفهان 161.4 میلیارد تومان می باشد که البته این شرکت از این بابت بیش از 106 میلیارد تومان ذخیره در نظر گرفته است
              این مبلغ برای شبندر 252.8 میلیارد تومان می باشد که به از ی هرسهم 18 تومان خواهد شد.
              این مبلغ برای شبریز 84.5 میلیارد تومان می باشد که به ازای هر سهم 43 تومان از سود شرکت کاسته خواهد شد
              این موضوع برای شتران و شاوان بی تاثیر است و از سود شراز نیز مبلغ حدودا 140 تومان خواهد کاست
              پرشین تحلیل
              عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• ahmad
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 216

در اصل توسط django پست شده است View Post
                شرکت پخش و پالایش روز گذشته در نامه ای به شرکت های پالایشگاهی اعلام کرده است مبلغ بابت مابه التفاوت نرخ ارز مرجع و مبادله ای موجودی های پایان دوره سال 91 نفت خام و فرآورده های ویژه آن به حساب های این شرکت نزد خزانه داری کل واریز شود
                این مبلغ برای پالایش نفت اصفهان 161.4 میلیارد تومان می باشد که البته این شرکت از این بابت بیش از 106 میلیارد تومان ذخیره در نظر گرفته است
                این مبلغ برای شبندر 252.8 میلیارد تومان می باشد که به از ی هرسهم 18 تومان خواهد شد.
                این مبلغ برای شبریز 84.5 میلیارد تومان می باشد که به ازای هر سهم 43 تومان از سود شرکت کاسته خواهد شد
                این موضوع برای شتران و شاوان بی تاثیر است و از سود شراز نیز مبلغ حدودا 140 تومان خواهد کاست
                پرشین تحلیل
                شنبه یعنی منفی دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• Sushiant
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 1391

این مبلغ برای شبندر 252.8 میلیارد تومان می باشد که به از ی هرسهم 18 تومان خواهد شد.که به طور خالص حدودا 13 تومان می باشد
                  هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• ampour
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1306

موفق و موید باشید .

شب همگی خوش
                    سلام بر کاپیتان عزیز تاپیک
                    خداوند رحمت کند هر دو بزرگوار را و تسلیت مرا پذیرا باشید . انشاءالله غم آخرت باشه -
                    روحشان شاد - خبر نداشتم فقط میدیدم شما سری بما نمیزنی تعجب کرده بودم .
                    برات آرزوی موفقیت میکنم - چش مایی
                    چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• alizadeh.f
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 878

شبريز پالايش نفت تبريز نامه اعلام لزوم واريز مبلغ مابه التفاوت نرخ ارز مرجع و مبادله اي موجوديها (به پيوست) 1392/07/18 11:56:10 1392/07/18 11:56:10
                      شبندر پالايش نفت بندرعباس نامه اعلام لزوم واريز مبلغ مابه التفاوت نرخ ارز مرجع و مبادله اي موجوديها (به پيوست) 1392/07/18 11:55:16 1392/07/18 11:55:16
                      شپنا پالايش نفت اصفهان نامه اعلام لزوم واريز مبلغ مابه التفاوت نرخ ارز مرجع و مبادله اي موجوديها (به پيوست) 1392/07/18 11:55:11 1392/07/18 11:55:11

امروز مورخ 1392/07/18

شركت پالايش و پخش بر خلاف نامه ديوان محاسبات به شركت نامه زده و يك رونوشت هم به مالمير زده......!!
                      شركت اقدام به پاسخ نامه پالايش و پخش خواهد كرد و قاعدتا" مي بايست پاسخ نامه شركت كه طبق نظر ديوان محاسبات مي باشد در كدال قرار گيرد.(رونوشت به آقاي مالمير) ضمنا" نه تنها نبايد پولي واريز شود بلكه شركت طبق راي ديوان محاسبات بستانكار خواهد بود........
                      اين موضوع در دست بررسي است و شركت پالايش و پخش حق نداشت كه رونوشت به مالمير بزند. ضمن اينكه ديوان محاسبات هم قاطعانه بر روي راي خود استوار است.....
                      اين كشمكش ها هم پايان خواهد پذيرفت. پالايش و پخش به هيچ عنوان در اين مورد حق به جانب نيست و عليرغم فشار پالايش و پخش، ديوان محاسبات راي را بر خلاف نظر آنها و به حق صادر كرده است....

نامه پالايش و پخش بر خلاف حقوق مالكانه شركت ها، قانون تجارت و اصل 44 قانون اساسي است. پتروها هم خوراك را 1226 گرفتند و ارز حاصل از فروش موجودي پايان دوره را با دلار 3500 تسعير كردند...!!!

اين نيز بگذرد.....

توصيه به خريد و فروش نداريم
                      https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• ampour
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1306

[QUOTE=alizadeh.f;2081869]
                        در اصل توسط alizadeh.f پست شده است

نامه پالايش و پخش بر خلاف حقوق مالكانه شركت ها، قانون تجارت و اصل 44 قانون اساسي است. پتروها هم خوراك را 1226 گرفتند و ارز حاصل از فروش موجودي پايان دوره را با دلار 3500 تسعير كردند...!!!

نظر

• majid664
                          ستاره‌دار (۴)
                          • Oct 2011
                          • 1052

چرا منفی؟ بجای مثبت 4 درصد میشه مثبت 2.8 درصد!
                          آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                          وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• alizadeh.f
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 878

جذابيت هاي اين نماد تمام نشدنيست.....
                            شبندر امسال حدود 350 را خواهد ساخت........
                            از اين ناملايمات بسيار ديده ايم....
                            26% با آن چالش و اهميت حل شد. اين كه جاي خود دارد..............
                            با شفاف سازي قبلي زهر خبر گرفته شد و شبندر با اقتدار صف شد.........

اين نيز بگذرد............توصيه به خريد و فروش نداريم.....

http://forum.talarebourse.com/f70/t1...ml#post2081970
                            https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• ampour
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1306

دست استاد درد نکنه که همیشه بخصوص در طوفان ها و روزهای منفی و ................... راهنمایی من و دوستان این تاپیک را به گردن گرفته
                              این نیز بگذرد .....................

نظر

• ampour
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1306

در اصل توسط بارفروش پست شده است
                                دوستان گل

سودی که شبندر داره این 18 تومان اصلا" بحساب نمی اید.
                                شرکتی که 500 میسازه این 18 تومان توش گمه.
                                دارند حواس ملت را پرت میکنن به مسایل حاشیه ای.
                                اصل را بچسبید و حاشیه ها را ول کنید.

مشکل کار این آقایون جای دیگر است , اینها پالایشیها را ارزون عرضه کردند و حالا توش موندند.
                                بچسبید به سهمتون و ولش نکنید.بعبارتی با شبندر باشتران با شپنا ازدواج کنید.

دوستان عزیز از سایر تالارها مطالبی که به حقیقت نزدیکه و یا مطالب استاد خودمون ( که شاید بعضی وقتها یادشون میره اینجا هم درج کنند ) براتون میزارم .
                                شک نکنید این بازی جدید بخاطر وارد کردن استرس به سهامداران خرد و حقیقی ....................................
                                والا حالا که مقاومت و رد کرد و داشت مثل بچه آدم راه خودشو میرفت چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X