در اصل توسط کیوان پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
خیلی جالبه با دلار 2600 تومانی و به زودی 3000 تومانی مدیونین فکر کنین تو سود شبندر هیچ تغییری بوجود نمیاد:))نمیدونم این کسی که شفاف سازی کرده فکر کرده با بچه قنداقی طرفه یا یه چیز دیگه!!!!!!!!!!!!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
اینقدر بدم میاد آدمو ابله فرض میکنند!
این گزارش دیروز هست که نشون میده یک تعداد ثابت حقوقی با خروج 6 درصد از پرتفویشون موفق به جذب 52% سهم در قیمت های منفی و مطلوب خودشون شدند. :-?ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postکیوان جان گزارش شفاف سازیشم که اومد پس ابهامات بقول شما فعلا قرار نیست رفع بشه من فقط نظرمو گفتم من شبندرو تو 1618 واردش شدم روی 1934 هم خارج شدم حالا اگه فردا شراز بره زیر 400 دوباره واردش میشم اما ارجعیت با قندیها و غذایی بخصوص غمارکه البته امروز غمارکو تقریبا تو حداقل قیمت خوب خریدم فردا هم اگه فرصت بده اول قندی بعد غذایی و در آخر شراز مدنظرمه .
مساله فقط اینجاست که معلوم و مشخص نیست زمانیکه میخواد شفاف سازی واقعی را منتشر کند سهمی در دستان ما مانده باشد یا خیر.
از دست دادن این سهم برای من ریسکش خیلی بالاتر از نگهداریش است!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
من این سهم رو خوب میدونم،و پتانسیل بالا رفتن تا 240 و 250 هم دارد.اما این سهم رشد چشمگیری رو داشته و نیاز به استراحت دارد و میان مدت افت خواهد کرد،مگر سفته بازی شکل بگیره.هر کاهشی فرصت خرید هست . این سهم رو هر روز دنبال کنید.
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postدوستان اگه تعصب را کنار بزاریم شبندر با این پی بر ای که 2 برابر شرازه دیگه نباید رشد آنچنانی داشته باشه ضمن اینکه تعدیل هر تا سهم از محلهای مشابه هست بنظر من تو این شرایط که نمیزارن شراز بخاطر عرضه بلوکی رشد کنه بایذ شرازو خرید و شبندرهارو به شراز تبدیل کرد چون اگه عرضه بلوکی شراز انجام بشه و شبندر تو همین محدوده و با این پی بر ای باشه دیگه شراز گیر کسی نمیاد پس تا دیر نشده باید بنظر من باید این انتقال انجام بشه بیاییم تعصب را کنار بگذاریم بنظر من این منطقی تره حالا نمیدونم نظر دوستان چیه ؟
با تغییر e (افزایش آن ) که باعث بزرگ شدن مخرج و در نتیچه کوچک شدن حاصل میشه به شراز هم خواهد رسید. بنابراین با p/e شرکت ها نمیشه رشد قیمت سهم رو پیش بینی کرد. این نسبت فقط نشاندهنده وضعیت سود هر سهم نسبت به قیمت سهم در لحظه است و فقط شما میتونید توجیه سرمایه گذاری خودتون رو با سایر شرکت ها مقایسه کنید.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postمیدونم بنان جان.
مساله فقط اینجاست که معلوم و مشخص نیست زمانیکه میخواد شفاف سازی واقعی را منتشر کند سهمی در دستان ما مانده باشد یا خیر.
از دست دادن این سهم برای من ریسکش خیلی بالاتر از نگهداریش است!
نظر
-
در اصل توسط دربانی پست شده است View Postشبندر در این قیمتها مفته
شبندر عالیه
ولی نه برای کوتاه مدت
اینو باید قبول کرد
افراد حقیقی اکثرا" گزارش رو کدال رو میخونن و به اون عمل می کنن
درسته که شاید عده ای این گزارش را گذاشتند تا یه عده دیگه سود ببرند و در این قیمتها بخرند
ولی از هر چه بگذریم باید با روند بازار جلو رفت
روند بازار هم قطعا" بر اساس گزارش روی کدال خواهد بود
من پیشبینی می کنم که فردا شبندر منفی بشه
البته جمعش هم می کنند
حقوقی از خداشه تو منفی بخره
ولی من احتمال میدم منفی بخوره
البته من نه شبندر دارم و نه میخوام فعلا" بخرم چون اکثرا" نوسانگیری می کنم و خب تو این سهم هم نوسانگیری معنا نمیده
هر کی میخواد میان مدت داشته باشه عالیه وگرنه عده ای قطعا" می فروشند تا در قیمتهای پایینتر جایگزین کنند
من هم کاملا" موافقم
به نظر من هم شبندر ریزش خواهد کرد و فردا منفی خواهد شد
البته این به هیچ عنوان از ارزشمندی سهم کم نمیکنه
شبندر بسیار بیشتر از این قیمتها می ارزه
ولی نمیشه با گزارش در افتاد
گزارش روی کدال باعث میشه یه عده فردا سهمشون رو بفروشند تا بخواهند در قیمتهای پایینتر جایگزین کنند
این نظر منه و باید صبر کنیم ببینیم فردا شبندر منفی میشه یا نه؟The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
هیچوقت به یه سهم تعصب نداشته باشیم واگه توسودیم بفروشیم تجربه نشون داده چنین شفاف سازی هایی همیشه سهم روندسهم روخراب میکنه درسته که
عده ای ازسهامداران معتقدبه بلندمدتش هستنداماخیلی ازسهامداران هستندکه باکوچکترین خبرمنفی رقابت به فروش میکنندخصوصااینکه غالب سهامداران این سهم
توسودندوفردافروشنده میشن اماآنچه که مسلمه اینه که فرداروزخوبی نخواهدبود1:آخرهفته وسه روزتعطیلی 2:شروع جلسه شورای حکام وتبلیغات منفی وزمینه سازی برای تحریمهای
بیشترازامروز 3:این گزارش شفاف سازی 4:فروش امروزصندوق نفت که خودش یه محرک فروشه
این فقط یه نظره وحتمانمیتونه درست باشه;)
نظر
-
در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Postبنان جان
با تغییر e (افزایش آن ) که باعث بزرگ شدن مخرج و در نتیچه کوچک شدن حاصل میشه به شراز هم خواهد رسید. بنابراین با p/e شرکت ها نمیشه رشد قیمت سهم رو پیش بینی کرد. این نسبت فقط نشاندهنده وضعیت سود هر سهم نسبت به قیمت سهم در لحظه است و فقط شما میتونید توجیه سرمایه گذاری خودتون رو با سایر شرکت ها مقایسه کنید.
نظر
-
در اصل توسط هادی129 پست شده است View Postحالا همه پست میزنن که ما فروختیم امروز عجبا
چه فرقی میکنه کسی پست زده باشه فروخته یا نفروخته دوست من؟
مهم گزارش رو کداله و عملکرد سهامداران نسبت به گزارش در فردا
به نظر من فروش صلاحه و جایگزین کردن در قیمتهای پایینتر
یکی از ارکان مهم بورس حفظ سوده که متاسفانه عده بسیاری به این مهم نمی پردازندThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
چه کنیم که در کشوری زندگی می کنیم که حرام خوری شده سرگرمی یک عده لاشخور عوضی
بیرون بودم الان شفاف سازیش رو دیدم
آره جون عمت منم باور کردم که تو سودت تغییری نشده
از این شفاف سازی ها زیاد دیدیم،عیب نداره شما نون سفرتون رو به خون مردم آغشته بکنید چی میشه مثلا" ؟!
عیب نداره ما هم خدایی داریم
نه اینکه ناراحت بشم،مطمئنم به این سهم که 1500000 تا دارمش
ولی به حال خودم دلم سوخت،ساعت 11.28 ارسال شده الان نمایش میدن! فقط میتونم خدا لعنتتان کنه،این کارها فقط در ایران میشه و نه جای دیگر این کره خاکی
صبر من صبر ایوبه....بچرخید تا بچرخیم
نظر
-
ذوب اهن هم پس بیاد شفاف سازی کنه دیگه ............ذوب اهن رو دارن به خاطر امید به ایندش میخرن نه پی به ای سهم چه بسا که زیان انباشه 104 تومنی هم داره ...............قیمتش رسیده به 180 ........
حالا شبندر با این همه پتانسیل رسیده به 190 تومن شفاف سازی میاد ............جمع کنید بابا بورس درپیتتون رو .............قندی ها هم پارسال پدر شفاف سازی رو در اوردن امسال کجان؟؟
داخلی های شرکت نمیدونستن چه جوری به بورس گزارش بدن حالا شفاف سازی کردن رو هم یاد گرفتن ...یعنی یادشون دادن .....دو ماه تو یه گزارش گیر کرده بودن نمیدونستن سود ساختن یا زیان شرکتشون سود میسازه یا زیان ....بس که دولت چاپیده بود اینا رو ...........طرف 4.5 میلیارد پولشو دیروز خریده یعنی بدون تحلیل خریده یا میخواسته این سهم سنگین رو به تنهایی میخواد بالا ببره .........یا این که سهم خوب راه خودش رو خواهد رفت؟؟
این نیز میگذرد...............;) چند درصدی هم اگه منفی بشه ولی بر میگرده .......بعدا ...........17 میلیارد تومن امروز خریدن لازم باشه بیشتر هم میخرن ..........منتها شاید با روند نجنگن .......
آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/10, 21:11.///
نظر
-
به نظرم این گزارش فقط وفقط نشانه یک چیزه : اونیکه میخواست بخره نتونسته بخره موش میدونه تا شاید بتونه بخره
دیروز انگار قرار نبوده کسی بخره که خریدار پا پیش گذاشته و به اونیکه گزارش گذاشته رو کدال رکب بدی زده
شرکتی که از زیان انباشته به سود دهی میرسه طلاست
ولی کلا تو بد مملکتی داریم زندگی میکنیم
آخ که بزنه این خریدارها دعواشون بشه سر خرید ......
نظر
نظر