پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yousef
    عضو فعال
    • May 2011
    • 808

امروزیک بلوک27.3میلیونی توشبندرزده شد(فروشنده وخریدارکی بود؟)همچنین صندوق نفت دوباره10میلیون و100هزارسهم
    فروخت(دیروزفقط500هزارتاخرید ه بودوچندروزقبل هم 18میلیون سهم فروخته بود)....معاملات امروزشبندرخیلی گیج کننده
    بودآخرش نفهمیدم دارن می فروشن یادارن میخرن!...ضمناامروزیک شفاف سازی هم داد...البته من شبندرندارم ومرددم درخرید
    یاعدم خریدش چون از معاملاتش دقیقانفهمیدم اینوریه یااونوری!

نظر

• zereshkkk
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 3474

پای گروه نفت و گاز هم به سهم باز شده و توافقاته صورت گرفته تا زاگرس و هامون هم در خرید سهم فعال باشند احتمالا کد جابجای امروز هم در همین راستا بوده!
      خبر معامله بلوکی شراز و به قیمت پایه 500تومان و در صورت رقابت قیمت هردو سهم را تحت تاثیر قرار میدهد

نظر

• heaven_smile77
        عضو عادی
        • Jul 2012
        • 257

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        پس کل کل بین حقوقی هاست ..............ای مردشور ص. نفت رو ببرن .........هاها .........باید هم شفاف سازی کنه ....بالای 190 تومن 18 میلیون فروخته میخواست پایین تر حایگزین کنه نتونسته ............حالا شفاف سازی کردن ..................دم اونی که دیروز صف فروش رو جمع کرد گرم...........دمش گرم ...........و دم خریدار امروز سهم گرم .........البته من هنوز متن شفاف سازی رو نخوندم باز نمیشه فایلش چی گفته حالا؟
        این متن شفاف سازی است :

احتراماً عطف به نامه مورخ 18/6/91 ارسالی از طریق سامانه کدال به استحضار می رساند آخرین وضعیت پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 91 این شرکت بر اساس اسناد و مدارک موجود تا کنون هیچ تغییری نداشته و گزارش پیش بینی درآمد هر سهم منتشر شده در تاریخ 31/5/91 مورد تأیید می باشد.

احتمالاً منتشر شدن این متن هم آخر وقت جلوی اینکه صف خرید بشه رو گرفت

نظر

• zereshkkk
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 3474

پس کل کل بین حقوقی هاست ..............ای مردشور ص. نفت رو ببرن .........هاها .........باید هم شفاف سازی کنه ....بالای 190 تومن 18 میلیون فروخته میخواست پایین تر حایگزین کنه نتونسته ...امروز هم 10 میلیون فروخته .........حالا شفاف سازی کردن ..................دم اونی که دیروز صف فروش رو جمع کرد گرم...........دمش گرم ...........و دم خریدار امروز سهم گرم .........البته من هنوز متن شفاف سازی رو نخوندم باز نمیشه فایلش چی گفته حالا؟

شفاف سازی
          گفته سود هر سهم سال 91 تا کنون تغییری نکرده و گزارش 91/5/31مورد تایید است همین

نظر

• roohe-khashen
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2270

ای بابا این مسخره بازیا چیه خوب ما هم میدونیم سود تغییر نکرده قراره تغییر کنه!!!!!چشم بسته غیب گفتن ها با این گزارش ها نمیدونم میخوان بلوک شراز رو بزخری کنن یا همین سهم شبندر رو کسی دیگه کاری به این شفاف سازیها نداره نمیدونم این شفاف سازیها چرا فقط موقع رشد سهم میاد رو کدال موقع منفی شدن سهم کجان این سهمها قبلا هم گفتم بازم میگم تو نمایشگاه بهم ثابت شد که همه مدیران بورسی و شرکتها و حقوقیهای سهمها فرومهای بورسی رو مطالعه میکنند فکر کنم تا میبینن سهم خوب رو مردم تشخیص دادن این شفاف سازیها رو میکنن شبریز هم که یادتونه رو 200 شفاف سازی یه دو روز رو 186 صف فروش اما الان بالای 410 !!!!!!!!!!!!!
            دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• m_r_anari
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 881

سلام
              دوستان عزیز از شبندر چه انتطاری دارید. انتظار دارید مدام روزی 3 یا 4% مثبت بخوره.اینجوری که تا چندماه دیگه از قله دماوند هم بالاتر میره. فکر میکنم انتظار بیش از حدیه. بهرحال این سهم باید چند روزی رو تو همین رنج قیمتی 180 تا 200 استراحت کنه و بعد دوباره اهسته آهسته روند صعودی خودشو ادامه بده. والا تو این مدت هم خیلی مرد بوده خودشو از 115 به اینجا رسونده . پس نگران نباشید و این چند روز رو فقط نظاره گر باشید و لذت ببرید از این حجم خرید و فروش.
              اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• m_r_anari
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 881

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
                شبندر روی کدال شفاف سازی زده.

نوشته تا این تاریخ پیش بینی تغییر نکرده!!!

کی اسم اینو گذاشت شفاف سازی ؟

این فقط یادآوری بود. این فقط تکرار مکررات بود. اصلا لزومی نداشت تکرار بشه مگر اینکه هدفی داشته باشه و اونهم ترسودن حقیقی ها و عجله برای خارج شدن اسهم و ایجاد فرصت برای حقوق ها. پس بهتره مراقب باشید تو تله نیفتید.

نظر

• m_r_anari
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 881

پس کل کل بین حقوقی هاست ..............ای مردشور ص. نفت رو ببرن .........هاها .........باید هم شفاف سازی کنه ....بالای 190 تومن 18 میلیون فروخته میخواست پایین تر حایگزین کنه نتونسته ...امروز هم 10 میلیون فروخته .........حالا شفاف سازی کردن ..................دم اونی که دیروز صف فروش رو جمع کرد گرم...........دمش گرم ...........و دم خریدار امروز سهم گرم .........البته من هنوز متن شفاف سازی رو نخوندم باز نمیشه فایلش چی گفته حالا؟
                  از دوستان خواهش میکنم مودبانه انتقاد کنن. بیائی یاد بگیریم در اگر انتقادی هم هست محترمانه باشه هر چند این عمل نقد شده باعث متضرر شدن ما شده باشه. من هم با جناب میثم جان موافقم شاید اقدام ص نفت از نظر ما درست نبوده ولی از نظر خودش که شناسائی سود بوده کاملا حرکت درستی باشه. این بازی مثل شطرنج میمونه هر حرکتی ممنکنه به سود یه طرف و قطعا ضرر طرف دیگه باشه ولی فراموش نشه این قوانین رو ما پذیرفتیم. بهرحال بهتر بود ص نفت با در نظر گرفتن حقیقی ها اقدامات خود رو انجام می داد.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

بازی خوانیش کمی سخت شد .............

از طرفی گرگ ها در کمین نشستن که مردم بفروشن حالا به قصد نوسان و پایین تر خریدن ..........

از طرفی 242 میلیون سهم بالای 1851 معامله شده در این چند روز ..........

لامسب نوسان گیریش هم سخته و گرنه همه میدونن که این شفاف سازی جلوی رشد رو میگیره

.........از طرفی ممکنه بفروشید و بره تو سبد از ماه بهترون که این چند روز خریدن و حمایت کردن .......

ایا میشه فروخت و پایین تر خرید؟؟

مساله شفاف سازی اینه .......ایا حقوقی هایی که امروز 90 میل سهم خریدن این اجازه رو خواهند داد .........یا فردا با قدرت بیشتری ظاهر میشن و پوز بدخواهان رو خواهند زد ؟؟ البته نباید این شفاف سازی رو این قدر برجسته کنیم ............دلار از 2100 رسیده به 2500-2600 تو دو روز ....یه دونه دلار دیگه هم عرضه نمیشه از طرف دولت ...........چه کسی تضمین میکنه فردا دلار مرجع 2000 تومن نمیشه ....... مگه برای دلار چندین بار از 1500 دولت و ریس بانک مرکزی شفاف سازی نکردن ...............این هم نتیجه اون شفاف سازی ها...........

قط با تحلیل خودتون بخرید.

نظر شخصی در مورد معاملات فردا : شفاف سازی اومد تا کمی جلوی رشد سهم رو بگیره و از طرفی صندوق نفت سهامش رو جایگزین کنه .........

فردا حمایت میشه این سهم از طرف حقوقی هایی که امروز و دیروز پر قدرت ظاهر شدن و خریدن.........پس هر کی دوس داره میتونه بفروشه فردا ولی هیچ تضمینی نیست که بتونه پایین تر جایگزین کنه .....خیلی ها الان به این فکر افتادن که فردا بفروشن چند درصد پایین تر بخرن ..............شاید هم جواب بده ............من خودم موندم فردا چه کنم و ایا میشه فروخت و تو قلک کسی دیگه نره و میشه پایین تر جایگزین کرد یا نه!! ..........این شفاف سازی نیومده بود فردا با احتمال 99 درصد سهم صف خرید بود .........حالا باید ببینیم فردا چه میکنن
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/10, 19:46.
                    ///

نظر

• بنان
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 840

دوستان اگه تعصب را کنار بزاریم شبندر با این پی بر ای که 2 برابر شرازه دیگه نباید رشد آنچنانی داشته باشه ضمن اینکه تعدیل هر تا سهم از محلهای مشابه هست بنظر من تو این شرایط که نمیزارن شراز بخاطر عرضه بلوکی رشد کنه بایذ شرازو خرید و شبندرهارو به شراز تبدیل کرد چون اگه عرضه بلوکی شراز انجام بشه و شبندر تو همین محدوده و با این پی بر ای باشه دیگه شراز گیر کسی نمیاد پس تا دیر نشده باید بنظر من باید این انتقال انجام بشه بیاییم تعصب را کنار بگذاریم بنظر من این منطقی تره حالا نمیدونم نظر دوستان چیه ؟

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5095

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
                        شبندر روی کدال شفاف سازی زده.

نوشته تا این تاریخ پیش بینی تغییر نکرده!!!
                        خب راست گفته! "...بر اساس اسناد و مدارک موجود تا کنون هیچ تغییری نداشته..."

هنوز که یکسری اسناد و مدارک رو نشده! اونوقت اون تاکنونش مشمول آینده نمیشه که باید یک شفاف سازی واقعی بده بیرون ! :))
                        واقعا نبرد شبندر داره به جاهای حساسش میرسه. رقبا از تمام امکاناتشون میخوان به نفع خودشون استفاده کنند . <):)
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• m_r_anari
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 881

بازی خوانیش کمی سخت شد .............

از طرفی گرگ ها در کمین نشستن که مردم بفروشن حالا به قصد نوسان و پایین تر خریدن ..........

از طرفی 242 میلیون سهم بالای 1851 معامله شده در این چند روز ..........

لامسب نوسان گیریش هم سخته و گرنه همه میدونن که این شفاف سازی جلوی رشد رو میگیره

.........از طرفی ممکنه بفروشید و بره تو سبد از ماه بهترون که این چند روز خریدن و حمایت کردن .......

ایا میشه فروخت و پایین تر خرید؟؟

مساله شفاف سازی اینه .......ایا حقوقی هایی که امروز 90 میل سهم خریدن این اجازه رو خواهند داد .........یا فردا با قدرت بیشتری ظاهر میشن و پوز بدخواهان رو خواهند زد ؟؟ البته نباید این شفاف سازی رو این قدر برجسته کنیم ............دلار از 2100 رسیده به 2500-2600 تو دو روز ....یه دونه دلار دیگه هم عرضه نمیشه از طرف دولت ...........چه کسی تضمین میکنه فردا دلار مرجع 2000 تومن نمیشه ....... مگه برای دلار چندین بار از 1500 دولت و ریس بانک مرکزی شفاف سازی نکردن ...............این هم نتیجه اون شفاف سازی ها...........

قط با تحلیل خودتون بخرید.

نظر شخصی در مورد معاملات فردا : شفاف سازی اومد تا کمی جلوی رشد سهم رو بگیره و از طرفی صندوق نفت سهامش رو جایگزین کنه .........

فردا حمایت میشه این سهم از طرف حقوقی هایی که امروز و دیروز پر قدرت ظاهر شدن و خریدن.........پس هر کی دوس داره میتونه بفروشه فردا ولی هیچ تضمینی نیست که بتونه پایین تر جایگزین کنه .....خیلی ها الان به این فکر افتادن که فردا بفروشن چند درصد پایین تر بخرن ..............شاید هم جواب بده ............من خودم موندم فردا چه کنم و ایا میشه فروخت و تو قلک کسی دیگه نره و میشه پایین تر جایگزین کرد یا نه!! ..........این شفاف سازی نیومده بود فردا با احتمال 99 درصد سهم صف خرید بود .........حالا باید ببینیم فردا چه میکنن

میثم جان
                          خودتو با این افکار حسته نکن. نه با این سهم نمی شه نوسان گرفت . من یه بار سعی کردم جا موندم. بهتر فکر نوسانگیری با این سهم رو از سرت بیرون کنی. البته خودت میدونی من فقط تجربه خودمو گفتم.

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5095

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                            دوستان اگه تعصب را کنار بزاریم شبندر با این پی بر ای که 2 برابر شرازه دیگه نباید رشد آنچنانی داشته باشه ضمن اینکه تعدیل هر تا سهم از محلهای مشابه هست بنظر من تو این شرایط که نمیزارن شراز بخاطر عرضه بلوکی رشد کنه بایذ شرازو خرید و شبندرهارو به شراز تبدیل کرد چون اگه عرضه بلوکی شراز انجام بشه و شبندر تو همین محدوده و با این پی بر ای باشه دیگه شراز گیر کسی نمیاد پس تا دیر نشده باید بنظر من باید این انتقال انجام بشه بیاییم تعصب را کنار بگذاریم بنظر من این منطقی تره حالا نمیدونم نظر دوستان چیه ؟
                            خب اساسا این مقایسه اشتباهه. پی بر ای شراز با سود وافعیش هنوز در مورد شبندر اعمال نشده. شبندر اگر ابهامات گزارشو ( که هنوووز رفع نکرده! ) رفع کند با پی بر ای شراز از نظر قیمتی هنوز نصف راه را هم نرفته ! مساله اینجاست !
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Merita
                              ستاره دار (4)
                              • Jun 2012
                              • 389

شبندر در این قیمتها مفته

شبندر عالیه

ولی نه برای کوتاه مدت

اینو باید قبول کرد

افراد حقیقی اکثرا" گزارش رو کدال رو میخونن و به اون عمل می کنن

درسته که شاید عده ای این گزارش را گذاشتند تا یه عده دیگه سود ببرند و در این قیمتها بخرند

ولی از هر چه بگذریم باید با روند بازار جلو رفت

روند بازار هم قطعا" بر اساس گزارش روی کدال خواهد بود

من پیشبینی می کنم که فردا شبندر منفی بشه

البته جمعش هم می کنند

حقوقی از خداشه تو منفی بخره

ولی من احتمال میدم منفی بخوره

البته من نه شبندر دارم و نه میخوام فعلا" بخرم چون اکثرا" نوسانگیری می کنم و خب تو این سهم هم نوسانگیری معنا نمیده

هر کی میخواد میان مدت داشته باشه عالیه وگرنه عده ای قطعا" می فروشند تا در قیمتهای پایینتر جایگزین کنند
                              هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
                                میثم جان
                                خودتو با این افکار حسته نکن. نه با این سهم نمی شه نوسان گرفت . من یه بار سعی کردم جا موندم. بهتر فکر نوسانگیری با این سهم رو از سرت بیرون کنی. البته خودت میدونی من فقط تجربه خودمو گفتم.
                                پول میخوای در بیاری باید فکر کنی :d در بلند مدتش هیچ شکی نیست از ما بهترون و تحلیلگرون رو این قیمت ها دارن میخرن .......مساله الان کوتاه مدتشه .......و بعدشم من که گفتم هیچ تضمینی نیست بشه پایین تر جایگزین کرد شاید هم بشه ...........فردا چند تا سفارش بزارن میشه فهمید کوتاه مدتش چه خبره ...........منتها سهمی که ابهام داره و ارزندست رو ریسک داره نوسان گرفت کار سختیه تا حالا که جرات نکردم و فقط خریدیم این مدت .........میانگینمم حتی حساب نکردم چند شده .............از طرفی من تک سهمم تقریبا روش ......و باید بیشتر مواظب باشم......

از ما بهترون دارن میخرن ..........;)
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/10, 20:15.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X