پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رامین حیاتی
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1321

یکی ب عزیزان فروشنده بگه پالایشگاه ها نفت را باید ب دلار بالا میخریدن حالا ب نفعشون شده ک نرخ اومده پایین اونا فقط صادرات رو میبینن
    همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• ahmad_dayyer
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 138

مدیرعامل پالایشگاه بندرعباس:
      پالایشگاه های خصوصی متعهد به تامین نیازهای سوختی کشور هستند

۱۲:۰۹ (شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲)

شانا_ گروه پالایش و پخش: مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت: شرکت های پالایشی خصوصی نسبت به تامین نیاز کشور و حفظ میزان تولید ، بهبود و ارتقای کیفیت مطابق با استانداردهای روز متعهد هستند.

به گزارش خبرنگار شانا، هاشم نامور در ششمین نشست هم اندیشی مدیران شرکت های پالایشی خصوصی با اشاره به خصوصی شدن این شرکت ها و اصلاح ساختار متناسب با شرایط جدید آن هاگفت: طبیعت و ماهیت کار پالایشگاه ها به گونه ای است که متعلق به همه جامعه است و این امر شامل همه شرکت های پالایشی خصوصی و دولتی می شود.

وی افزود: پالایشگاه ها متولی تولید محصولات استراتژیک در جامعه هستند که با نیاز روزمره همه اقشار مردم ارتباط مستقیم دارد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس به برخی مشکلات و موانع پیرامون شرکتهای خصوصی نیز اشاره کرد و گفت: یکی از راه های حل مشکلات، برگزاری نشست های کارگروهی تخصصی برای دست یافتن به یک نقطه نظر مشترک است.

نامور افزود: ایجاد وحدت رویه بین شرکتهای پالایشی موجب تسهیل و تسریع برنامه ها و مانع از ایجاد ناهماهنگی و نارضایتی می شود.

بر اساس این گزارش، ششمین نشست هم اندیشی مدیران مالی، منابع انسانی و رؤسای حسابرسی داخلی شرکتهای خصوصی پالایش نفت کشور در شرکت پالایش نفت بندرعباس برگزار شد.

در این نشست راجع به نحوه ارتباط مالی بین شرکت های پالایشی و دیگر شرکت ها، قراردادهای شرکت های پالایشی خصوصی و ایجاد یکپارچگی در ارائه خدمات مطرح شد.

به گزارش شانا هم اکنون ٩ شرکت پالایش نفت فعال در سطح کشور وجود دارد که به جز شرکت های پالایش نفت آبادان و امام خمینی شازند، مابقی بر طبق اصل ٤٤ قانون اساسی کشور به بخش خصوصی واگذار شده اند.

نظر

• مسیحا
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 34

در اصل توسط almerindo portfolio پست شده است View Post
        آقای علیزاده!
        انقدر با سرمایه و اعتبار سهامداران تازه وارد بازی نکن.
        خودت امروز تمام پالایشیاتو فروختی رفتی خودرویی خریدی.
        دلار در بودجه 2600 بسته شد!!!
        خبری از تسعیر ارز 3300 ای در پالایشیا نخواهد بود!
        جو روانی دلار در مرز بودجه پالایشیا از فردا صف فروش های سنگینی ایجاد خواهد کرد.
        دوستا از خودشون 1 سوالو پرسیدن؟؟؟
        چرا پالایشیا صبح صف خرید بود بعد اومدن تو محدوده 3 بعد 2 و الان تا مرز صفر؟

تمام بزرگان با توجه به نرخ دلار در حال انداختن سهم به تازه وارد ها هستند.
        شرکتهای پالایشگاهی هرگز دلار را بالاتر از نرخ ارز مرجع تسعیر نکرده اند. لطفا اطلاعات اشتباه منتشر نکنید. ضمن اینکه دلار 2600 تومان هزینه های شرکتهای وارد کننده نظیر شرکتهای خودرویی را افزایش خواهد داد و مشکلات آنها را دوچندان خواهد کرد. چراکه آنها امروز در همین دلار 2477 تومان هم با مشکلات زیادی روبرو هستند.

نظر

• orkide
          عضو عادی
          • May 2011
          • 67

دوست عزیز تازه وارد ، بهتره یه نگاهی به تاریخ عضویتتان بیندازید و زیاد تند نروید ! بهتره رو هوا حرف نزنید و جوسازی نکنید ، این اتاق و سایر اتاقها افراد باادب و ..... مانند شما زیاد به خود دیده اند که مانند کف روی آب بودند و خیلی زود از بین رفتند ! شما برو مانند استاد علیزاده یه تحلیل درست و حسابی دربیار و ارائه بده من خودم قول میدم برم از ایشون شکایت کنم !! روند گروه تا الان منفی بوده و ربطی به علیزاده و تحلیلهای ایشون نداره و همه سهامداران حرفه ای و باسابقه به ارزندگی پالایشی ها و بخصوص شبندر اذعان دارن ولی خب قرار هم نیست یک سهم درطول سال کلا مثبت یا منفی باشه ، ضمن اینکه این را همه سهامداران حرفه ای میدونن که مسئولیت خرید و فروش و تحقیق درباره یک سهم به عهده خودشونه ....
          دوست عزیز.حالتون از فریب ها و دورویی ها به هم بخوره.از نیرنگ ها و کلک ها.
          چندی پیش جناب علیزاده در 1800 تومان قول 2800 رو میداد.
          مگر بچ ه ان سهامدارا؟
          شبندر همین گزارشیه که اومده.پوشش ضعیف 109 تومانی.....
          در حین تبلیغ و ریختن شبندر از 1800 به 1350 و از دست دادن سرمایه افراد زیادی بابت دروغ پراکنی های ایشون خودشون در تاپیک خبهمن در حال خرید و تبلیغ بود!!!!!!!!!
          جناب علیزاده .هیچ میدونید دوستان میتونن به جرم نشر اکاذیب و زیان فردی و گروهی از شما شکایت کنن و به دادگاه بکشوننتون؟
          پیدا کردن شما 30 دقیقه وقت هم نیاز نداره.
          [COLOR="#008000"][B][U]دانش ، تحلیل ، اقدام ، صبر[/U][/B][/COLOR] ;)

نظر

• deltaaa
            عضو جدید
            • Dec 2013
            • 3

لاوان
            دوستان واگذاری شاوان به تامین اجتماعی چه تاثیری روی روند سهم میتونه داشته باشه؟

نظر

• رامین حیاتی
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1321

تامین اجتماعی قوی ترین حقوقی بازار سهام هست ک البته سهام دار شبندر هم هست
              همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• ALEN
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 746

کلیه فروش های صادراتی پالایشگاه بندر عباس با نرخ تسعیر 24754 ریال در ششماهه نخست ثبت گردیده است !

نظر

• seyedahmadj
                  عضو جدید
                  • Mar 2013
                  • 19

دوست عزیز.حالتون از فریب ها و دورویی ها به هم بخوره.از نیرنگ ها و کلک ها.
                  چندی پیش جناب علیزاده در 1800 تومان قول 2800 رو میداد.
                  مگر بچ ه ان سهامدارا؟
                  شبندر همین گزارشیه که اومده.پوشش ضعیف 109 تومانی.....
                  در حین تبلیغ و ریختن شبندر از 1800 به 1350 و از دست دادن سرمایه افراد زیادی بابت دروغ پراکنی های ایشون خودشون در تاپیک خبهمن در حال خرید و تبلیغ بود!!!!!!!!!
                  جناب علیزاده .هیچ میدونید دوستان میتونن به جرم نشر اکاذیب و زیان فردی و گروهی از شما شکایت کنن و به دادگاه بکشوننتون؟
                  پیدا کردن شما 30 دقیقه وقت هم نیاز نداره.
                  دوست عزیز تند نرو خیلیها تارگت میدن و سهم به تارگت نمیرسه خود شما داری میگی خودرو میشه 1000 تومن حالا اگر خدای نکرده صف فروش شد و اومد پایین باید از شما شکایت کنیم؟
                  خونسردیتون رو حفظ کنید عزیزم بورس محل سود و زیانه کسی که ظرفیت زیان نداره نباید وارد بازار بورس بشه
                  در هر صورت شبندر هم با eps 228 تومان در قیمتهای فعلی خیلی ارزنده است و آدم خیالش راحته حتی اگر یک ماه هم قرمز باشه

نظر

• nazokdel
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 259

شرکت پالایش نفت بندرعباس صورت مالی میاندوره 6 ماهه را با کمی افزایش در پیش بینی سود و پوشش 48 درصدی در دوره منتهی به 31 شهریور 92 به صورت حسابرسی شده به بازار منعکس کرده است.
                    شرکت پالایش نفت بندرعباس صورت مالی میاندوره 6 ماهه را با کمی افزایش در پیش بینی سود و پوشش 48 درصدی در دوره منتهی به 31 شهریور 92 به بازار منعکس کرده است.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، شرکت اولین پیش بینی سود هرسهم سال مالی 92 را مبلغ 488 ریال و در اردیبهشت92 به مبلغ 603 ریال، در تیر ماه به صورت حسابرسی شده مبلغ 2238 ریال (با در نظر گرفتن نرخ تسعیر ارز به ازای هر دلار24 هزار و 500 ریال و حذف سهم صندوق توسعه ملی-با ارائه اظهارنظر"عدم اظهارنظر" حسابرس و بازرس قانونی)، در مرداد 92 به صورت حسابرسی شده، مبلغ 2266 ریال (با در نظر گرفتن نرخ تسعیر ارز به ازای هر دلار 24هزار و 734 ریال و حذف سهم صندوق توسعه ملی-با ارائه اظهارنظر"مشروط"حسابرس و بازرس قانونی) و مطابق جدیدترین اطلاعات مبلغ 2280 ریال اعلام کرده است. بر اساس اطلاعات ارسالی شرکت، هیئت‌مدیره تصمیم‌دارد 50 درصد سود خالص را جهت تقسیم بین صاحبان سهام به مجمع عمومی عادی سالانه سال مالی 92 پیشنهاد کند.پیش‌بینی عملکرد سال مالی 92 نسبت به پیش بینی سال مالی قبل به‌ترتیب افزایش 100 درصدی فروش، افزایش 93 درصدی بهای تمام‌شده کالای فروش‌رفتهش، افزایش 26 هزار و 78 میلیارد ریالی سود عملیاتی و افزایش 21 هزار و 12 میلیارد ریالی سود خالص را نشان می‌ده

http://sena.ir/Sena__17522__%D9%BE%D...D8%A7%D8%B3.Se
                    و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..

نظر

• vatovato
                      عضو عادی
                      • Aug 2013
                      • 57

دوستان دقت بفرمائید:

1.سهمی که تو یک ماه اخیر روند نزولی داشت و تو کف قیمتی بشدت حمایت شد ( با خرید 18m حقیقی و 7m حقوقی) اونم بیشتر از طرف حقیقی... و نه فقط امروز.. آیا شروع روند رو نشون نمیده؟؟؟ فهیمیدنش سخته براتون؟؟؟

2. از طرفی این احتمال میدن که شاخص بورس تو این رنج ها دچار اصلاح ممکنه بشه. خوب کدام گروه ها بیشترین افت را دارا میشوند؟؟؟؟ اونایی اخیرا رشد زیاد داشتن... کدوما هستند؟؟؟p/e بانک الان 8.5 هست؟؟( من خودم سهامدار وپارس با قیمت 300 و وبصادر قبل از افزایش سرمایه هستم) وقتی p/e بازار کمتر از این هست می دونی یعنی چی؟؟؟؟

3. تو همه سایت ها یک طرفه بحث گروه پالایشی ها وبخصوص شبندر هست که توجه تدریجی دوباره بازار به این گروه رو نشون میده. واقعا فهمیدن این موضوع سخته؟

4.آقای علیزاده دارای سابقه زیادی هست. من نمایندشون نیستم اما منطقی بنظر میرسه که ایشون با رنج 40000 هزار تشکر در سایت همسایه و 5000 تشکر در این سایت و نقل قول حرفاشون در سایت های دیگه، نیازی به گول زدن و یا به بیراهه کشوندن افراد ندارن. مسلما من هم به این حد از توجه سایرین برسم احساس مسوولیتم خیلی بیشتر میشه نسبت به افراد و اظهار نظرها. پس واقعا اتهام نزنیم.

الانم میگم قرار نیست از فردا تا یه مدت مثبت 4 بشه. شبندر واسه اینکه روند رشدشو ادامه بده یه مدت نوسانی هست. منظورم اینه حتی اگر اعتقادی به سهم ندارین کافیه با رفتار شناسی روند خرید و فروش حقیقی و حقوقی شما هم اون نفعتون رو که می خواهید ببرید.

نظر

• nazokdel
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 259

در اصل توسط vatovato پست شده است View Post
                        دوستان دقت بفرمائید:

1.سهمی که تو یک ماه اخیر روند نزولی داشت و تو کف قیمتی بشدت حمایت شد ( با خرید 18m حقیقی و 7m حقوقی) اونم بیشتر از طرف حقیقی... و نه فقط امروز.. آیا شروع روند رو نشون نمیده؟؟؟ فهیمیدنش سخته براتون؟؟؟

2. از طرفی این احتمال میدن که شاخص بورس تو این رنج ها دچار اصلاح ممکنه بشه. خوب کدام گروه ها بیشترین افت را دارا میشوند؟؟؟؟ اونایی اخیرا رشد زیاد داشتن... کدوما هستند؟؟؟p/e بانک الان 8.5 هست؟؟( من خودم سهامدار وپارس با قیمت 300 و وبصادر قبل از افزایش سرمایه هستم) وقتی p/e بازار کمتر از این هست می دونی یعنی چی؟؟؟؟

3. تو همه سایت ها یک طرفه بحث گروه پالایشی ها وبخصوص شبندر هست که توجه تدریجی دوباره بازار به این گروه رو نشون میده. واقعا فهمیدن این موضوع سخته؟

4.آقای علیزاده دارای سابقه زیادی هست. من نمایندشون نیستم اما منطقی بنظر میرسه که ایشون با رنج 40000 هزار تشکر در سایت همسایه و 5000 تشکر در این سایت و نقل قول حرفاشون در سایت های دیگه، نیازی به گول زدن و یا به بیراهه کشوندن افراد ندارن. مسلما من هم به این حد از توجه سایرین برسم احساس مسوولیتم خیلی بیشتر میشه نسبت به افراد و اظهار نظرها. پس واقعا اتهام نزنیم.

الانم میگم قرار نیست از فردا تا یه مدت مثبت 4 بشه. شبندر واسه اینکه روند رشدشو ادامه بده یه مدت نوسانی هست. منظورم اینه حتی اگر اعتقادی به سهم ندارین کافیه با رفتار شناسی روند خرید و فروش حقیقی و حقوقی شما هم اون نفعتون رو که می خواهید ببرید.

مگه آقای علیزاده و امثال آقای علیزاده چاقو گذاشت زیر گلومون که از شبندر خارج نشیم که حالا این دوستان این حرفا رو میزنن ؟؟؟؟
                        چرا جواب اینگونه افراد رو میدید ؟
                        بهتر نیست ندیده گرفته بشن ؟
                        من خودم کلی شبندر دارم و در ضرر هستم . درسته که با راهنمایی دوستان عزیز این سایت و سایتهای همسایه نفروختم ولی اجباری در کار نبود و با اختیار خودم اینکارو کردم .
                        و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..

نظر

• معامله گر
                          عضو جدید
                          • Jul 2013
                          • 8

در اصل توسط deltaaa پست شده است View Post
                          دوستان واگذاری شاوان به تامین اجتماعی چه تاثیری روی روند سهم میتونه داشته باشه؟
                          با سلام
                          تامین اجتماعی معمولا از زیر مجموعه هاش خوب حمایت نمیکنه و عمدتا با روند قیمتی سهم در کوتاه مدت زیاد کاری نداره.

نظر

• ahmoeini
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2562

در اصل توسط majid664 پست شده است View Post
                            آقاي طرفدار سهام خودروسازها! شما بر اساس كدام تحليل سهامدارها رو تهييج ميكنيد كه سهام خودروسازي بخرند.
                            نكنه باورت شده كه خودروسازهاي آمريكايي تو راهند!!!/:.yead.:/
                            تو دارای توهم خودرو بینی شدی
                            اصلا تو حرفای من اسمی از خودرو دیدی

نظر

• mjtb
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 527

من واقعاً تعجب میکنم از دوستانی که میان اینجا و بدون هیچ تحلیلی تارگت میدن، چه بالا، چه پایین.
                              دوست عزیزی که تارگت 800 تومن شب عید میدی؛ مطمئناً شما این سهم رو نداری. دلیلی هم نداره بیای و همینجوری حرف مفت بزنی. اگر حرف حساب برای گفتن داشته باشی همه میشنون و احتمالاً تعدادی هم اقبال نشون میدن به نظر شما، در غیر این صورت بی دلیل با اعصاب مردم بازی نکن. همه تو این بازار سرمایه ای رو آوردیم و انتظار داریم سود ببریم. حالا این موضوع شما رو خیلی خوشحال میکنه که تا شب عید خیلیا ضرر کنن؟
                              شایدم از روی خیرخواهی این حرف رو میزنی که ما ضرر نکنیم. خب ما ازت تشکر میکنیم، اما وقتی میتونیم رو حرفهای شما فکر کنیم که یه مبنای منطقی داشته باشه یه تحلیلی داشته باشه.
                              پس خواهش من از همه اینه که آرزوهاشون رو اینجا مطرح نکنن. حرفی بزنن که ارزش داشته باشه و خواهش دیگه م اینه که اگه حرف بی ربطی زده میشه لطفاً کسی بهش جواب نده. کاری نکنیم که اینجا هم مثل تالار بورس کیفیتش رو از دست بده و پر بشه از کل کل و "جرأت داشته باشید دم در واستید" و این حرفا. من سهامدار اگر هم ضرر بکنم به خودم مربوطه، ارتباطی به شما نداره که بخوام جوابگوی شما باشم.
                              از همه تون ممنونم. موفق و پرسود باشید.

نظر

• vatovato
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 57

در اصل توسط vatovato پست شده است View Post
                                دوستان دقت بفرمائید:

دوستان اینم یادداشت ata007 رو هم ببینید خالی از لطف نیست

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2474&page=143

نظر

در حال کار...
                                X