در اصل توسط abedinejad پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط keyvan1 پست شده است View Postمتاسفانه امروز شبندر و دادم رفت ( خرید پایین داشتم ) ولی شراز گرفتم تو 4245 . چطوره ؟؟دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
سلام دوستان ...............
من دیروز که کلا نبودم .............
خبر بلوک شبندر این سهمو بدون عرضه نگه داشته؟؟:d///
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postليدر همچنان با بالاترين صف خريد.
حرف ما سهامداران اين هست.خصوصي سازي نبايد حق سهامداران و بيت المال را حيف و ميل کند.
سود هاي نهفته در شبندر را ازاد کنيد.
براي سال 1391 حداقل 150تومان
بعدش معامله بلوکي را اجرا کنيد.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postشايد امروز 100ميليون سهم معامله بشه ولي نترسيد فقط بخريد.
اين سهم را من 1ساله 1000 تومان مي بينم.و تا معامله بلوکي 500 تومان
به همه حقوقيها اعلام مي کنم دست از نالوتي گري بر داريد و گرنه تمام سهامهاتون را تو شبندر از دست خواهيد داد.
اين سهم شراز نيست بتونيد با کلک کنترلش کنيد بازار که خنگ نيست ندونه تو سهم چه خبره و چه پتانسيلي داره.
خصوصي سازي هم مي داند شبندر را بايد به قيمت بفروشد يعني بالاي 700 تومان لذا بزودي خبرهايي را از توي سهم بيرون خواهند داد.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postسهم مقاومت 200تومان راشکوند.
به همه حقوقيها اعلام مي کنم دست از نالوتي گري بر داريد و گرنه تمام سهامهاتون را تو شبندر از دست خواهيد داد.
اين سهم شراز نيست بتونيد با کلک کنترلش کنيد بازار که خنگ نيست ندونه تو سهم چه خبره و چه پتانسيلي داره.
خصوصي سازي هم مي داند شبندر را بايد به قيمت بفروشد يعني بالاي 700 تومان لذا بزودي خبرهايي را از توي سهم بيرون خواهند داد.
درتائید فرمایشات دوستمون آقا کیانوش فقط کافیه اینو بگم که بورس همیشه اشتباه نمیکنه اونم رو یه نماد. برای شبندر زمان عرضه اشبتاه کرد و با حداقل قیمت فروحت ولی عرضه بلوکی رو قطعا با قیمت بسیار بالاتری عرضه خواهد کرد که اشتباه قبل رو جبران کنه . مطمئن باشید.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Postسلام دوستان
درتائید فرمایشات دوستمون آقا کیانوش فقط کافیه اینو بگم که بورس همیشه اشتباه نمیکنه اونم رو یه نماد. برای شبندر زمان عرضه اشبتاه کرد و با حداقل قیمت فروحت ولی عرضه بلوکی رو قطعا با قیمت بسیار بالاتری عرضه خواهد کرد که اشتباه قبل رو جبران کنه . مطمئن باشید.
قیمت بلوک هر چی میخواد باشه باشه ...........قبلا گفته بودن خصوصی سازی 5 درصد دیگه عرضه کنه سهم صندوق توسعه ملی حذف میشه .........البته من این مورد رو نمیدونم درسته یا نه دفعه پیش هم پرسیدیم کسی جواب نداد که 5 درصد دیگه خصوصی سازی عرضه کنه سهم صندوق توسعه کم میشه یا نه .......؟؟........:d///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postقیمت بلوک هر چی میخواد باشه باشه ...........قبلا گفته بودن خصوصی سازی 5 درصد دیگه عرضه کنه سهم صندوق توسعه ملی حذف میشه .........البته من این مورد رو نمیدونم درسته یا نه دفعه پیش هم پرسیدیم کسی جواب نداد که 5 درصد دیگه خصوصی سازی عرضه کنه سهم صندوق توسعه کم میشه یا نه .......؟؟........:d
این موضوع کاملا درسته. تا خصوص سازی 5% رو عرضه نکنه تکلیف سهم صندوق روشن نمی شه.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
نظر