پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postاین چه صفیه که نه بالا میره نه پایین میاد !!!در اصل توسط parshamed پست شده است View Postمیدونی چی جالبه ؟؟؟
بیاد گزارش 9 ماهه شبندر پوشش 170 تومن باشه ! یعنی تقریا زیر 75% !!! تعدیلی هم در کار نباشه!!
بعد خودرو بیاد گزارش بده مثلا زیانش رو صفر کرده باشه !!!
دیگه تقریبا پالایشی ها نابودند.
اونوقت خودرو سقوط آزاد؟
و شبندر صعود شارپی
کدامش منطقیه؟
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postاین چه صفیه که نه بالا میره نه پایین میاد !!!در اصل توسط ashkan2 پست شده است View Postدید گفتم تا این قیمت میاد بالا عجب سودی بود :.thumbsupsmileyanim
من که رو 15000 سنگین وارد شدم
تا عقب موندگی از بازار رو هم جبران نکنه دست بردارش نیستم و شایدم تا مجمع موندم
نظر
-
-
-
-
دبروز یادی از شبندر تابستون کردیم امروز به ارزومون رسیدیمهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
دوستان گلم سلام این شبندر هر کس بهش رو کنه روشو زمین نخواهد زد
نترسید و صبور باشید شک نکنید که دیگه کم کم روزهای پایانیه این حمایت دیگه تموم شده
و خواهد دوباره که لیدر بازار شود گر صبر کنی بقیشو دیگه خودت میدونی که
نظر
-
در اصل توسط مسیحا پست شده است View Postبا نزدیک شدن گزارش های 9ماهه و با توجه به روند معاملات امروز، به نظر می رسد نماد شبندر، در اولین قدم بتواند تا قیمتهای حدود 1480 تومان صعودی کوتاه مدت داشته باشد. اما ادامه این روند صعودی، از نظر تکنیکال، به عکس العمل سهم در برخورد به این محدوده قیمتی بستگی دارد. شاید برای عبور از این محدوده، نیاز به افشای اطلاعات بنیادی و یا شایعه ای درخصوص تایید تعدیل مثبت در گزارش پیش رو داشته باشد.
موفق باشید.
نظر
-
بندرعباس / واحد مرکزی خبر / اجتماعی
نصب برج جداسازي طرح افزايش ظرفيت توليد بنزين پالايشگاه بندرعباسدومین برج جداسازی ( ایزومریزاسیون ) طرح افزایش ظرفیت تولید بنزین پالایشگاه نفت بندرعباس نصب شد.
این برج که 656 تن وزن و 69 متر ارتفاع دارد به صورت سه قطعه جداگانه به پالایشگاه بندرعباس منتقل و نصب شد.
مجری طرح افزایش تولید بنزین پالایشگاه نفت بندرعباس گفت : این برج برای جداسازی ترکیبات با عدد اکتان پایین از محصول خروجی و برگشت آنها برای فرآوری دوباره نصب شده است.
طرح بنزین سازی و توسعه شرکت پالایش نفت بندرعباس را شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران با سرمایه گذاری 800 میلیون یورو ، اوایل سال86 در زمینی به وسعت 577 هزار متر مربع آغاز کرد.
فرزانه گفت: با اجرای این طرح ، روزانه سه و نیم میلیون لیتر بنزین سوپر به اضافه دو ونیم میلیون لیتر بنزین معمولی به ظرفیت تولید بنزین پالایشگاه نفت بندرعباس افزوده می شود و نزدیک به 8 میلیون لیتر گازوییل با استاندارد یورو 5 نیز تولید می شود.
کارگران و مهندسان و متخصصان کشور تاکنون 16 میلیون نفر ساعت برای اجرای این طرح زحمت کشیده اند.
طرح افزایش تولید بنزین پالایشگاه نفت بندرعباس از 9 واحد فرایندی از جمله واحدهای تصفیه هیدروژنی و ایزومریزاسیون نفتای سنگین ، واحد تصفیه هیدروژنی و رفورمینگ نفتای سنگین با احیای مداوم کاتالیست ، واحد شیرین سازی گازهای ترش با آمین ، واحد تصفیه آب ترش ، واحد تصفیه هیدروژنی گازوییل و واحد بازیافت گوگرد با ظرفیت 120 تن در روز است.
برای اجرای این طرح 15 مخزن استوانه ای به وزن 11 هزار تن و با ظرفیت انبارش 2 میلیون و 830 هزار بشکه محصولات میانی و نهایی با پیشرفت 90 درصد در دست ساخت است.
همه مراحل طراحی ، 70 درصد خرید ، تمام مرحل اجرا ، ساخت تمام سازه های فلزی و 70 درصد سازه های استاتیک طرح بنزین سازی پالایشگاه نفت بندرعباس به دست متخصصان داخلی اجرا شده است.
پالایشگاه نفت بندرعباس سومین پالایشگاه کشور از لحاظ ظرفیت پس از پالایشگاه های آبادان و اصفهان است.
خبرگزاری صدا و سیما شبکه خبر اخبار فوری شبکه خبرسیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی اخبار حوادث لیگ فوتبال قیمت ارز بورس خودرو سکه دانشگاه هنر فيلم عکس و استان ها
دوستان بنظرتان با این همه هزینه و پتانسیل شبندر بلوکش چند قیمت میشه؟؟؟
طبق خبرهای موثق نظر ارزیابی کارشناسای بخشهای مختلف 3500 تومن هستش البته جمع بندی نهایی نشده. احتمال خیلی زیاد 3500 بلوکش قیمت میخوره.
نظر
-
دو دلم.بیشتر سهامم فاسمین و وبصادره. فقط 2000 تا شبندر دارم.اونارو بفروشم شبندرو بیشتر کنم؟؟دوستان راهنمایی کنید.ممنون
نظر
-
این شبندر توان بالا رفتن رو نداره با شایعه میخوان ببرنش بالا (معامله بلوکی و افزایش 15 درصدی سود 9 ماهه) حالا یک بالا بزنه مقدار از سهام خریده در 1380 رو خالی کنیم
مقداری هم اگر تونست بالای 1550 بره که بعید است با این اوضاع شاخص کل اجازه صعود شارپ بدهند
نظر
نظر