پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ashkan2
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 75

پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

در اصل توسط saber789 پست شده است View Post
    این شبندر توان بالا رفتن رو نداره با شایعه میخوان ببرنش بالا (معامله بلوکی و افزایش 15 درصدی سود 9 ماهه) حالا یک بالا بزنه مقدار از سهام خریده در 1380 رو خالی کنیم
    مقداری هم اگر تونست بالای 1550 بره که بعید است با این اوضاع شاخص کل اجازه صعود شارپ بدهند
    واسه تاپیکو هم که همینو نوشتی الان. کلا هیچی بالا نمیره عایا؟؟؟چند صفحه قبلم نوشته بودی رشد شروع شد شک نکید.... قسم حضرت ابوالفضل و باور کنیم یا دم خروس؟؟

نظر

• seyedahmadj
      عضو جدید
      • Mar 2013
      • 19

در اصل توسط ashkan2 پست شده است View Post
      واسه تاپیکو هم که همینو نوشتی الان. کلا هیچی بالا نمیره عایا؟؟؟چند صفحه قبلم نوشته بودی رشد شروع شد شک نکید.... قسم حضرت ابوالفضل و باور کنیم یا دم خروس؟؟
      دوست عزيزم
      فكر كنم ايشان امروز سهام شبندرش رو فرخته و الان در وضعيت پشيمانى داره اين پستها رو ميزنه كه دلش آروم بگيره اميدوارم اقلا تو قيمت ماكزيموم امروز فروخته باشه و با سود

نظر

• saber789
        عضو عادی
        • May 2013
        • 97

در اصل توسط seyedahmadj پست شده است View Post
        دوست عزيزم
        فكر كنم ايشان امروز سهام شبندرش رو فرخته و الان در وضعيت پشيمانى داره اين پستها رو ميزنه كه دلش آروم بگيره اميدوارم اقلا تو قيمت ماكزيموم امروز فروخته باشه و با سود
        یکی از دوستان گفت شبندر میاد تا 1100 میاد من در جواب ایشان گفتم کف 1360 است با سود 220 تومانی

شبندر دارم و در 1380 اضافه کردم

نمیدونم من نظرم رو گفتم نه از شبندر بد گفتم و نه بیخودی جو سازی سهم خوب راه خودش رو میره اما نمیزارن زیاد بره بالا

پشیمانی؟؟؟؟:D

نظر

• saber789
          عضو عادی
          • May 2013
          • 97

در اصل توسط ashkan2 پست شده است View Post
          تاپیکو ندارم و فعلا قصد خرید ندارم تا وضعیت نرخ خوراک مشخص بشه

شما هم نیازی نیست من رو مخاطب خودت قرار بدی من نظرم رو گفتم

شاوان هم جو 5000 تومانی میدادند که معامله بلوکی 5500 تومانی اما معامله بلوکی 3400 تومان؟//:^o
          آخرین ویرایش توسط saber789؛ 2013/12/31, 02:18.

نظر

• ashkan2
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 75

بزرگترین نوسان گیر شبندر امروز شبندر خرید (وملت)
            رشد شروع شد شک نکنید
            دوستان وقتی شبندر پایین میاد تارگت 1100 تومانی میدهند
            زمانی هم که صعودی میشه دم از 3000 تومان میزنند

جماعت جو دهنده
            این شبندر توان بالا رفتن رو نداره با شایعه میخوان ببرنش بالا (معامله بلوکی و افزایش 15 درصدی سود 9 ماهه) حالا یک بالا بزنه مقدار از سهام خریده در 1380 رو خالی کنیم
            مقداری هم اگر تونست بالای 1550 بره که بعید است با این اوضاع شاخص کل اجازه صعود شارپ بدهند
            نمیدونم والا یه روز میای میگی رشد شروع شد شک نکنید فرداش میای می گی توان بالا رفتن نداره
            شما میگی تاپیکو نداری خیلی هم خوب ولی یه سوال ؟ شما کلا به تک تک فرومایی که سهامشو نداری و سهام خوبی نیست سر می زنی پیشنهاد میدی محض رضای خدا؟
            این فرومو روزی 1000 نفر میخونه خوب نیست یه روز بیای بگی میره بالا فرداش بگی نمیره خدایه نکرده ممکنه یک نفر رو حرف شما یا الکی بخره یا الکی بفروشه.

نظر

• anji-47
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 455

» رد پای ٣ شركت سرمایه گذاری بزرگ در سهام پالایش نفت بندر عباس را اینجا ببینید

محمد824

نظر

• anji-47
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 455

بندرعباس / واحد مرکزی خبر / اجتماعی

دومین برج جداسازی ( ایزومریزاسیون ) طرح افزایش ظرفیت تولید بنزین پالایشگاه نفت بندرعباس نصب شد.

این برج که 656 تن وزن و 69 متر ارتفاع دارد به صورت سه قطعه جداگانه به پالایشگاه بندرعباس منتقل و نصب شد.
                مجری طرح افزایش تولید بنزین پالایشگاه نفت بندرعباس گفت : این برج برای جداسازی ترکیبات با عدد اکتان پایین از محصول خروجی و برگشت آنها برای فرآوری دوباره نصب شده است.
                طرح بنزین سازی و توسعه شرکت پالایش نفت بندرعباس را شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران با سرمایه گذاری 800 میلیون یورو ، اوایل سال86 در زمینی به وسعت 577 هزار متر مربع آغاز کرد.
                فرزانه گفت: با اجرای این طرح ، روزانه سه و نیم میلیون لیتر بنزین سوپر به اضافه دو ونیم میلیون لیتر بنزین معمولی به ظرفیت تولید بنزین پالایشگاه نفت بندرعباس افزوده می شود و نزدیک به 8 میلیون لیتر گازوییل با استاندارد یورو 5 نیز تولید می شود.
                کارگران و مهندسان و متخصصان کشور تاکنون 16 میلیون نفر ساعت برای اجرای این طرح زحمت کشیده اند.
                طرح افزایش تولید بنزین پالایشگاه نفت بندرعباس از 9 واحد فرایندی از جمله واحدهای تصفیه هیدروژنی و ایزومریزاسیون نفتای سنگین ، واحد تصفیه هیدروژنی و رفورمینگ نفتای سنگین با احیای مداوم کاتالیست ، واحد شیرین سازی گازهای ترش با آمین ، واحد تصفیه آب ترش ، واحد تصفیه هیدروژنی گازوییل و واحد بازیافت گوگرد با ظرفیت 120 تن در روز است.
                برای اجرای این طرح 15 مخزن استوانه ای به وزن 11 هزار تن و با ظرفیت انبارش 2 میلیون و 830 هزار بشکه محصولات میانی و نهایی با پیشرفت 90 درصد در دست ساخت است.
                همه مراحل طراحی ، 70 درصد خرید ، تمام مرحل اجرا ، ساخت تمام سازه های فلزی و 70 درصد سازه های استاتیک طرح بنزین سازی پالایشگاه نفت بندرعباس به دست متخصصان داخلی اجرا شده است.
                پالایشگاه نفت بندرعباس سومین پالایشگاه کشور از لحاظ ظرفیت پس از پالایشگاه های آبادان و اصفهان است.
                آخرین ویرایش توسط anji-47؛ 2013/12/31, 16:57.

نظر

• ساروفتحی
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 3

سلام بنده تمام داروندارم دادم شبندرگرفتم توصیه شماچیه

نظر

• ساروفتحی
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 3

سلام بنده تمام داروندارم شبندر1470گرفتم 40روزه توصیه شمابزرگوارچیه نگهداری کنم

نظر

• safaei
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 93

فیمت شبندر تا اخر سال 2400 تومان و تا مجمع که در خرداد یا تیر ماه هست 3000 تومان خواهد بود حالا خودتون تصمیم بگیرید

نظر

• ashkan2
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 75

در اصل توسط ساروفتحی پست شده است View Post
                        سلام بنده تمام داروندارم شبندر1470گرفتم 40روزه توصیه شمابزرگوارچیه نگهداری کنم
                        انشاالله که خیره بنیاد سهم خیلی قویه باید سهمو بزاری حد اقل 6 ماه بمونه تا خوب سود کنی نه اینکه هر روز با هر قیمتی فشارت بالا پایین بره سهم بره مجمع خود به خود سود میکنی انشاالله

نظر

• a.s
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 186

در اصل توسط ساروفتحی پست شده است View Post
                          سلام بنده تمام داروندارم دادم شبندرگرفتم توصیه شماچیه
                          این موضوع با اصول سرمایه گذاری در تضاده. هیچ وقت همه تخم مرغ های خودتون رو در یک سبد قرار ندهید
                          در این مورد صددرصد اشتباه کردی. فردا روی مثبت حداقل سه چهارمش رو بفروش و باهاش پورتفو درست کن.
                          Trend is Your Friend

نظر

• اقتصادبورس
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 128

دوستان گزارش 9 ماهه عالی داره. سهامداری کنید که RSI و OBV سیگنال خرید هم داده.فردا به احتمال زیاد باید صف خرید بشه شبندر.
                            بنیادی که هیچ مشکلی نداره. سهم دوقلوی کف رو هم زده.

نظر

• saber789
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 97

در اصل توسط اقتصادبورس پست شده است View Post
                              دوستان گزارش 9 ماهه عالی داره. سهامداری کنید که RSI و OBV سیگنال خرید هم داده.فردا به احتمال زیاد باید صف خرید بشه شبندر.
                              بنیادی که هیچ مشکلی نداره. سهم دوقلوی کف رو هم زده.
                              شایعه شده تعدیل 15 درصدی داره ؟؟؟ سهامداری میکنیم

منتظر رسیدن به 1550 تومان هستم ببینیم توان رسیدن و تثبیت بالای 1550 را داره شبندر ؟؟؟؟

نظر

• نجاT...
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 2639

شبندر نگهداري و خريد٠٠٠
                                انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

در حال کار...
                                X