پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m_r_anari
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 881

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    سلام
    حقیقتا ما در سفریم و معاملات رو تازه الان دیدیم .............باز کی داره تو منفی میفروشه
    ؟؟

البته گفته بودم فعلا بالای زیادی براش نمیبینم و باید اصلاح کنه....در هر حال فروشنده پشیمان میشه:D

خبری خاصی که نشده؟:d
    میثم جان
    ببین عزیزم یه روز نبودی و سهمو به حال خودش رها کردی دیدی چی شد. آخه الان هم وقت سفره. قربونت فردا بیا درستش کن قلب ما ضعیفه و نمیتونه منفی شدن شبندر رو تحمل کنه میترسم مثل شبندر ریپ بزنه ها. تازه اونوقت خودت باید تنهائی جواب پرستو خانم رو هم بدی.
    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      من امروز حتی منتظر رسیدن به 187 تا 188 هم بودم . اما ظاهرا عطش خرید بیشتر از اونچیزی هست که فکر میکنم....
      خب انتظاری که داشتم شد. حتی 186 را هم دید اما سریع برگشت بالا و در پایان هم تا 187 اومد.
      حالا اگر انتظارات من همچنان صحیح باشد و فردا از همین 186 پایین تر که نیامد هیچ ، رفت رو به بالا رفتیم برای یک پرش دیگر!
      ولی اگر بیاید پایین تا 177 هم میتواند بیاید اما همچنان امیدوارم انتظاراتم برآورده شود چون نتیجه خیلی خوبی ازش درمیاد!! B-)
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
        میثم جان
        ببین عزیزم یه روز نبودی و سهمو به حال خودش رها کردی دیدی چی شد. آخه الان هم وقت سفره. قربونت فردا بیا درستش کن قلب ما ضعیفه و نمیتونه منفی شدن شبندر رو تحمل کنه میترسم مثل شبندر ریپ بزنه ها. تازه اونوقت خودت باید تنهائی جواب پرستو خانم رو هم بدی.
        112 میلیون سهم بالای 1858 و 1860 معامله شده ..برای سهم خوبه ..........کف سهم میاد روی این قیمت ها .......فردا روز خیلی مهمیه .چون سهم یه استراحت رو لازم داشت حالا اصلاح یا عدم رشد یا افت 7-8 درصدی ...بشکنه 8 درصدی افت میکنه ولی فردا احتمالا خرید ها تکمیل بشه .............

دلار 2305 تومن ............نگران نباشید .........زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد .............;) 6 ماه حداقل نگه دارید ........پشیمون نمیشید ..........

با این قیمت دلار من انتظار دارم کسی زیر 186-187 نفروشه ........البته باید ببینیم بازی گرای سهم چه میکنن........به زودی اختلاف ارز مرجع و ازاد به 100 درصد خواهد رسید ...پس خیالتون راحت باشه امسال هم دلار رو بالا نبرن 6 ماه دیگه یعنی سال 92 دلار مرجع بالا میره ...........:d
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/08, 20:10.
        ///

نظر

• m_r_anari
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 881

سلام
          نظر دوستان در رابطه با نوسانگیری فردا با شبندر چیه ؟

نظر

• petter
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 141

تا اینجا این سهم خیلی خوب جواب تحلیلهایی که برای خودم کرده بودم رو داده... من که مطمئنم این سهم خیلی زود به سمت 250 حرکتشو آغاز میکنه، برا همین خیالم تخته تخته ;;)
            چهارشنبه یه سهممو فروختم و شبندر خریدم و امروز دوباره فروختمش و یه نوسان 5 درصدی گیرم اومد اما ارزششو نداره ... بازی با شبندر ریسکش بالاست

به نظرم 2 - 3 روزی شبندر ریپ بزنه و از آخر این هفته یا اول هفته بعد دوباره بره رو اوج ... ولی باز هم هیچی معلوم نیست چون رفتار این سهم شدیدا به افکار حقوقیهاش بستگی داره، یه بار دیدین از همین پس فردا دوباره سهم رو صف خرید کردن و بعدش فقط حجم مبنا رو دادن یا سهم بست برا تعدیل

ولی به احتمال قوی فردا معاملات خیلی پر حجم باشه... ;)

نظر

• petter
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 141

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
              سلام
              نظر دوستان در رابطه با نوسانگیری فردا با شبندر چیه ؟
              من از 4 شنبه شروع کردم به نوسان گیری ولی باور کن استرسش بالاست، اگه وارد باشی فکر کنم بتونی از فردا نوسان خوبی بگیری ولی معلوم نیست و شاید شرایط جوری پیش بیاد که سهم کارگزارت بیشتر از نوسانگیریت بشه ، در کل خیلی ارزششو نداره ولی میل خودته b-) ...

خیلی ها فکر میکنن سهم خسته شده و بعضیا حتی میگن تا یکی دو هفته رو رنج 180 تا 205 نوسان میکنه، اما این سهم خیلی حسابی پای کارش نیست، راحت میتونه خالی کنه و بعدش آدمو چند درصدی جا بذاره
              آخرین ویرایش توسط petter؛ 2012/09/08, 22:11.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

اخ امروز 200 رو بزنه ..چه حالی کنیم ......البته احتمالش خیلی کمه ....:d
                ///

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

تحقق 27 درصدی سود هر سهم «شبندر»

گروه بنگاهها- شرکت پالایش نفت بندرعباس طی سه ماه نخست سالجاری معادل 27 درصد از پیشبینی سود هر سهم خود را به تحقق رساند.

به گزارش بورس و اوراق بهادار، این شرکت سود هر سهم سال مالی 91 را با سرمایه 13 هزار و 800 میلیارد ریال مبلغ 142 ریال پیشبینی کرده که طی دوره سه ماهه مبلغ 39 ریال از این رقم را شناسایی کرد.
                  پیشبینی فروش «شبندر» برای سال جاری مبلغ 149 هزار و 17 میلیارد ریال اعلام شده که طی دوره یادشده از فروش محصولات خود بیش از 36 هزار و 854 میلیارد ریال درآمد کسب کرد.
                  پیشبینی عملکرد این شرکت برای سال مالی 91 نسبت به پیشبینی عملکرد سال مالی قبل به ترتیب فروش 12 درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته 10 درصد افزایش، سود عملیاتی مبلغ دوهزار و 61 میلیارد و 318 میلیون ریال افزایش و سود خالص مبلغ یکهزار و 539 میلیارد و 649 میلیون ریال افزایش نشان میدهد.
                  همچنین براساس اطلاعات ارسالی، هیات مدیره شرکت تصمیم دارد
                  10 درصد سود خالص را جهت تقسیم بین صاحبان سهام به مجمع عمومی عادی سالانه سال مالی 91 پیشنهاد نماید.
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

شبندر بریزه کل بورس میریزه
                    و این در معاملات امروز کاملا" مشهوده

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                      شبندر بریزه کل بورس میریزه
                      و این در معاملات امروز کاملا" مشهوده
                      ص.نفت 18 میلیونی که فروخته بخواد بزاره سر جاش صف رو خودش جمع میکنه ..البته اگه نزاره برای فردا ......
                      به نظرم امروز صف جمع میشه ...کشتن خودشون رو 14 میلیون صف فروش کردن ........امروز بالای 40 میلیون معامله میشه ......(پیش بینی ):d
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/09, 08:31.
                      ///

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

در نیم ساعت اول رقابت خرید سهمو از 185 برد روی 188 و با باز شدن سهم کشید تا 190.
                        تعجبی نداشت همچین صف فروشی...حقوقیه دیگه !
                        حالا کیا از شبندری های اینجا از دیروز تا امروز خارج شدن از سهم ؟ :->
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

شبندر ليدر بازار هست
                          تا شبندر مثبت نشه اميدي به بازار نيست
                          شبندر را مثبت کنيد تا بازار مثبت بشه.

نظر

• zereshkkk
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 3474

من حالا حالاها خارج نمیشم
                            صفش 20میلیونو رد میکنه سنگین تر میشه بعدش جمش میکنن اخر وقت

نظر

• mobina
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 333

ما هم ميمونيم فكر ميكنيد بايينتر از اين نياد امروز جمع شه؟
                              وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• m_r_anari
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 881

باز دوباره کی حرف زده بورس رو اینطوری کرده. کسی خبری چیزی داره ؟

نظر

در حال کار...
                                X