بابا با این حفره ا که دلارهای 2000 تومانی به بالا ایجاد کردند راهی جز سه نرخی شدن دلار وجود ندارد البته به شخصه موافق نیستم که دلار بره بالا تا سهمهای سد ن هم برن بالا اما حقیقت این هست که دلار 1226 تومانی افسانه خواهد شد دلار 1700 تومانی یا همان نرخ مرجع رو نخواهیم دید و این هم بیشنر شبیه افسانه خواهد بود شاید چشمان به دلار 2100 تومانی روشن شود چه بخواهیم چه نخواهیم پالایشگاه بند شراز برخی کای قندی سغرب و غمارگ دوبرابر این فیمتها خواهند شد و این راهی هست که خواهد رفت شاید 1 سالی تو این فیمتها باید باشند تا اون حفره پر بشه تازه اگه دلار 3000 تومان نشه پس اسیر بازی بزرگان نشید شبندر رو شرازو غمارگ و سغرب و رو بخرید اگر سهمی از قلم افتاد شرمنده هر چند دیگه همه استادن و میشناسنشون:)
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط sasaneh پست شده است View Post
پارسال هم شيران- شصفها-شاراک-شفن-زاگرس و...بسياري از شرکتها با کمال وقاحت و نامردي اطلاعيه زدند که ما تعديل نداريم از فروش ارز به نرخ ازاد هم فعلا خبري نيست .تو تايپيک شيران من سود شيران را با ارز ازاد محاسبه کردم يک اقايي به من گفت چرا شايعه مي کني من از خود جناب مدير عامل سوال کردم به من گفته است ما ارزمون را به نرخ ازاد نمي فروشيم بعدا معلوم شد بيشتر سود شيران از 150 تومان به 520 تومان از محل فروش ارز ازاد بوده است که تو گزارش سال 1391 ديگه صورتهاي مالي را با دلار 1700 تومان اعلام کردند بعدا هم هيچ کسي مدير عامل را بازخواست نکرد .يا تو شصفها که هي سود را 40 تومان تاييد مي کردند چي شذ يکدفعه سود 40 توماني شد 400 تومان و....
بدبختي بورس ما اين هست کهبيشتر گزارشات شرکتها بر اساس دروغ گويي و کثافت کاري استوار شده است.شبندر ظرف مدت 2 ماه زيان 44 توماني را به سود تبديل کرد.
متاسفانه سازمان بورس هم بسيار بي توجه هست يک وقت به يک شرکت گير ميده و چند ماه پدرش را در مياره تا گزارش درست بده يک وقت هم گزارش شفاف سازي را زرتي بدون توجه به شرايط ميزنه تو کدال.
اگه سازمان بورس کارش درست باشه بياد شبندر را ببنده و بگه شبريز که تعديل خود را از محل يارانه حمل و نقل داد تو چرا نمي دي.يا بگه تکليف خودت را با ارز صادراتيت معلوم کن .و اگه شبندر بگه من ارزم را ازاد نمي فروشم بعدا فروخت کل ضرر زيان افراد و سهامداراني که سهمشون را فروختند را جبران کنه.
شبندر شده ليدر بازار شنبه اگه ببينم شبندر منفي شده کل سهامها را نقد خواهم کرد چون با منفي شدن شنبه شبندر عمرا شاخص از 25900 بتونه جون سالم در ببره.
در ضمن من فقط شبندر را نگه مي دارم چون معلوم نيست کي اين سهم را براي يک تعديل خفن ببندند.و بالاي 400 تومان بازش کنند.
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postسلام به همه سهام داران خصوصا شبندري ها
شبندر قلب تپنده بورسه
در هر كاهشي يك صعود بزرگ همراهشه
نگران نباشيد تا دوسه روزي به همين صورت هستش هفته بعد طوفان شروع مي شه
به جناب شبندر ..........
ما دیگه خسته شدیم از بس از شبندر گفتیم ................باقی راه با شما .............:d///
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postدرسته.
پارسال هم شيران- شصفها-شاراک-شفن-زاگرس و...بسياري از شرکتها با کمال وقاحت و نامردي اطلاعيه زدند که ما تعديل نداريم از فروش ارز به نرخ ازاد هم فعلا خبري نيست .تو تايپيک شيران من سود شيران را با ارز ازاد محاسبه کردم يک اقايي به من گفت چرا شايعه مي کني من از خود جناب مدير عامل سوال کردم به من گفته است ما ارزمون را به نرخ ازاد نمي فروشيم بعدا معلوم شد بيشتر سود شيران از 150 تومان به 520 تومان از محل فروش ارز ازاد بوده است که تو گزارش سال 1391 ديگه صورتهاي مالي را با دلار 1700 تومان اعلام کردند بعدا هم هيچ کسي مدير عامل را بازخواست نکرد .يا تو شصفها که هي سود را 40 تومان تاييد مي کردند چي شذ يکدفعه سود 40 توماني شد 400 تومان و....
بدبختي بورس ما اين هست کهبيشتر گزارشات شرکتها بر اساس دروغ گويي و کثافت کاري استوار شده است.شبندر ظرف مدت 2 ماه زيان 44 توماني را به سود تبديل کرد.
متاسفانه سازمان بورس هم بسيار بي توجه هست يک وقت به يک شرکت گير ميده و چند ماه پدرش را در مياره تا گزارش درست بده يک وقت هم گزارش شفاف سازي را زرتي بدون توجه به شرايط ميزنه تو کدال.
اگه سازمان بورس کارش درست باشه بياد شبندر را ببنده و بگه شبريز که تعديل خود را از محل يارانه حمل و نقل داد تو چرا نمي دي.يا بگه تکليف خودت را با ارز صادراتيت معلوم کن .و اگه شبندر بگه من ارزم را ازاد نمي فروشم بعدا فروخت کل ضرر زيان افراد و سهامداراني که سهمشون را فروختند را جبران کنه.
شبندر شده ليدر بازار شنبه اگه ببينم شبندر منفي شده کل سهامها را نقد خواهم کرد چون با منفي شدن شنبه شبندر عمرا شاخص از 25900 بتونه جون سالم در ببره.
در ضمن من فقط شبندر را نگه مي دارم چون معلوم نيست کي اين سهم را براي يک تعديل خفن ببندند.و بالاي 400 تومان بازش کنند.
امروز هم شراز در دقیقه 90
اضافه شد وبقیه باقیمانده پرتفو باشد برای خرید شراز در روز شنبهصداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
امروز شبندرخریدم182تومن(پله اول)ومنتظرمعاملات شنبه ویکشنبه هستم....اونطورکه روندمعاملات روزهای اخیرروتعقیب کردم
باتوجه به لیدربودن شبندروتاثیرش روحرکت شرازدرواقع عرضه زیادشبندروکنترل ومنفی کردنش به خاطرکنترل قیمت شرازتاعرضه
بلوکش درروزیکشنبه است...باتوجه به اینکه قیمت کلوزشنبه شرازبه اضافه25درصدمبنای شروع رقابت برای خریدبلوک درروزیکشنبه است
خیلی ازحقیقی هاوحقوقی هابه تصورمنفی بودن مجددشبندروشرازخریدشون روبرای شنبه برنامه ریزی کردن واین به معنی افزایش زیاد
تقاضابرای روزشنبه است وبه همین دلیل فکرمیکنم شنبه روندشبندرکاملامتفاوت باشه وهرچه صندوق نفت عرضه کنه توسط بازاربلعیده
شده وتقاضابرعرضه غالب بشه وروندسهم کاملابرگرده.
نظر
-
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postآقا این جریان افتتاح فاز 3 بنزین سازی پالایشگاه بندر عباس تا قبل از 10 روز آینده چیه ؟! 8-}
فکر کنم یک شفاف سازی! دیگر باید در راه باشد !!! :))
کیوان جان طبق اخبار منتشره در سال 92 افتتاح خواهد شد:
طرح توليد بنزين پالايشگاه بندرعباس ؛ سال آينده
بهره برداري از طرح بنزين سازي و توسعه پالايشگاه نفت بندرعباس به عنوان يکي از سودآورترين طرحهاي پالايشگاهي ايران در منطقه خليج فارس تا پايان نيمه نخست سال آينده آغاز ميشود.
فرهاد احمدي مديرعامل شرکت ملي مهندسي و ساختمان نفت در گفتوگو با مهر درباره آخرين وضع طراحي، نصب و راه اندازي طرح بنزين سازي پالايشگاه نفت بندرعباس، گفت: اين پروژه پالايشگاهي يکي از سودآورترين طرحهاي پالايشگاهي ايران در منطقه خليج فارس است.مديرعامل شرکت ملي مهندسي و ساختمان نفت با اعلام اينکه در حال حاضر پيشرفت اجرايي اين پروژه به حدود 70 درصد رسيده است، تصريح کرد: پيش بيني ميشود اين طرح پالايشگاهي تا نيمه نخست سال 1392 به طور رسمي افتتاح شود.اين مقام مسئول با تاکيد بر اينکه طرح بنزين سازي پالايشگاه بندرعباس اولين طرح بنزين سازي کشور است که با دانش فني مهندسي ايراني طراحي و اجرا ميشود، اظهار داشت: تامين نشدن منابع مالي منجر به پيشرفت کند ساخت و اجراي اين طرح بنزيني شده است.
وي با يادآوري اينکه در اين پروژه در کنار طرح بنزين سازي، واحدهاي تصفيه گازوئيل، تصفيه گاز ترش، آب ترش، گوگرد سازي و دانه بندي گوگرد و تاسيسات جانبي هم احداث ميشود، تاکيد کرد: پيش بيني ميشود با بهرهبرداري از اين طرح، در کنار افزايش عدد اکتان، بنزين توليدي به بيش از 5/3 ميليون ليتر در روز برسد و امکان توليد روزانه حدود 8 ميليون ليتر گازوئيل يورو 5 اتحاديه اروپا هم فراهم شود.
خبر ديگري حاكيست3 مخزن 150هزار بشکهاي ذخيره نفت در آينده نزديک در پايانه نفتي شمال احداث ميشود.سيد پيروز موسوي مديرعامل شرکت پايانههاي نفتي ايران اظهار داشت: افزايش ظرفيتسازي به عنوان راهبرد اساسي شرکت پايانهها و همچنين تعميرات اساسي مخازن، خطوط لوله و اسکلهها براي حفظ شرايط پايدار و پشتيباني از عمليات توليد و صادرات نفت طبق برنامه دنبال ميشود.
به گزارش روابط عمومي شرکت پايانههاي نفتي ايران, وي افزود: در سال توليد ملي شرکت پايانههاي نفتي ايران به عنوان تکميل کننده زنجيره توليد کشور کارهاي تعميراتي گوي شناور، خط لوله 52 اينچ نفت صادراتي و همچنين خط لوله 48 اينچ اسکله تي را براي اولين بار و به همت همکاران خود و با توجه به ظرفيتهاي منطقه به پايان رسانده است.
موسوي تصريح کرد: اين شرکت احداث مخازن زيرزميني، توپک راني خطوط لولههاي اصلي صادراتي و تخليه خطوط لوله گويهاي شناور، احداث دو خط جديد زيردريايي و ساخت بازوهاي بارگيري در جنوب را در دستور کار قرار داده است.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
عنوان طرح/پروژه: افزایش تولیدبنزین پالایشگاه بندرعباس هدف از اجرای طرح/پروژه: به منظورافزایش تولید حدود 2.5 میلیون لیتر بنزین درروزعلاوه بر ظرفیت موجود وهمچنین بهبود کیفیت نفت گاز،واحدهای جدیدی شامل تصفیه نفت گاز،تصفیه نفتای سنگین ،تصفیه نفتای سبک ،تبدیل کاتالیستی،ایزومریزاسیون،آب ترش،آمین،تولیدگوگرد(SRU )،مخازن ذخیره ای وتاسیسات وسرویسهای جانبی ذیربط درپالایشگاه بندرعباس احداث میگردد. محل احداث: پالایشگاه بندرعباس مجری: شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران/اقای مهندس سید قاسم حسینی تاریخ امضائ قرارداد: 28/08/1385 تاریخ تنفیذ قرارداد: 25/12/1385 تاریخ خاتمه :
1389 ( پيش راه اندازي : 1390) ظرفیت افزایش تولید حدود 2.5 میلیون لیتربنزین درروز محصولات: جدول پیوست 1 خوراک: نفت خام سنگین صادراتی خارک و میعانات گازی واحدها: جدول پیوست2 پیمانکاران: پیمانکاران اصلی:شرکت طراحی ومهندسی صنایع پتروشیمی(PIDEC)جهت پیمانEPC
پیمانکاران فرعی:شرکت ABB-LUMMUS وشرکت ساختمان ونصب صنایع پتروشیمی
مشاوران: مشاور طراحی بنیادی:Prosernat(France)،Axens(France) لیسانس: Prosernat،Axens میزان سرمایه گذاری: 400 میلیون یورو پروژهای جانبی: مطالعات زیست محیطی توسط ارزیابان محیط زیست-مطالعات ژئوتکنیک توسط شرکت زمیران وضعیت پروژه: درصد پیشرفت کل طرح : 45.4 درصد احجام: عملیات خاکی:200000 مترمکعب
عملیات بتنی:60000 مترمکعب
طول خطوط لوله:برآورد اولیه800000 اینچ/قطر
وزن تجهیزات:27500 تن
طول کابل کشی برق وابزار دقیق:880 کیلومتراطلاعات ارتباطی تلفن:66153295
فاکس:88904035
ایمیل وسایت:www.NIOEC.org nioecpr@NIOEC.org
جدول پیوست 1 طرح افزایش تولید بنزین پالایشگاه بندرعباس
نوع محصول تولید حالت پایه232000(BPSD) درصد از کل تولید پس از اجرا(BPSD) درصد از کل گاز مایع 7100 3 10700 5،3 بنزین 46100 20 82400 27 نفت سفیدوسوخت جت 36200 16 33500 11 گازوئیل 69500 30 74700 5،24 نفت کوره 66900 29 103300 34 گوگرد(تن درروزکاری) 124 234
جدول پیوست2 افزایش تولید بنزین پالایشگاه بندرعباس
Unit Description Unit No Train No Volume Volume Unit Licenser Two New Naphta Splitter In Exiting Distillation Unit 01&71 38,550 BPD Axens Heavy Naphtha Hydrotreater unit 72 2 25,000 BPD Axens Continous Catalyst Regeneration Unit 700 Kg/Hr Axens Octanizing Unit 25,000 BPD Axens Light Naphtha Hydrotreater Unit 18 1 16,000 BPD Axens Light Naphtha Isomerization Unit 16,000 BPD Axens Gas Oil(Diesel)Hydrodesulphrization 74 1 50,000 BPD Axens Sulfur Recovery Unit 79 2 120 TONS/DAY Prosernat Amine Gas Treating Unit 58 3 230 TONS/DAY Non licensed
(By Prosernat)Sour Water Stripping Unit 88 3 500 TONS/DAY Non licensed
(By Prosernat)Sulfur Solidification Unit 59 1 250 TONS/DAY PIDEC The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسلام کیوان جان این خبر رو از کجا در و کردی؟ تا اونجا که من میدونم همچین طرحی نداشته .....
من که اعصاب تلویزیون را ندارم!!
آقا همین الان اصلاح شد!!
این خبر به صورت زیرنویس در شبکه 3 پخش شد ولی اون مربوط به پالایشگاه آبادان بود!! و از اونجاییکه همه این روزها همه چی را به شکل شبندر میبینند جو زده میشوند ! :dآخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/09/11, 22:38.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postعنوان طرح/پروژه: افزایش تولیدبنزین پالایشگاه بندرعباس هدف از اجرای طرح/پروژه: به منظورافزایش تولید حدود 2.5 میلیون لیتر بنزین درروزعلاوه بر ظرفیت موجود وهمچنین بهبود کیفیت نفت گاز،واحدهای جدیدی شامل تصفیه نفت گاز،تصفیه نفتای سنگین ،تصفیه نفتای سبک ،تبدیل کاتالیستی،ایزومریزاسیون،آب ترش،آمین،تولیدگوگرد(sru )،مخازن ذخیره ای وتاسیسات وسرویسهای جانبی ذیربط درپالایشگاه بندرعباس احداث میگردد. محل احداث: پالایشگاه بندرعباس مجری: شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران/اقای مهندس سید قاسم حسینی تاریخ امضائ قرارداد: 28/08/1385 تاریخ تنفیذ قرارداد: 25/12/1385 تاریخ خاتمه : 1389 ( پيش راه اندازي : 1390) ظرفیت افزایش تولید حدود 2.5 میلیون لیتربنزین درروز محصولات: جدول پیوست 1 خوراک: نفت خام سنگین صادراتی خارک و میعانات گازی واحدها: جدول پیوست2 پیمانکاران: پیمانکاران اصلی:شرکت طراحی ومهندسی صنایع پتروشیمی(pidec)جهت پیمانepc
پیمانکاران فرعی:شرکت abb-lummus وشرکت ساختمان ونصب صنایع پتروشیمیمشاوران: مشاور طراحی بنیادی:prosernat(france)،axens(france) لیسانس: prosernat،axens میزان سرمایه گذاری: 400 میلیون یورو پروژهای جانبی: مطالعات زیست محیطی توسط ارزیابان محیط زیست-مطالعات ژئوتکنیک توسط شرکت زمیران وضعیت پروژه: درصد پیشرفت کل طرح : 45.4 درصد احجام: عملیات خاکی:200000 مترمکعب
عملیات بتنی:60000 مترمکعب
طول خطوط لوله:برآورد اولیه800000 اینچ/قطر
وزن تجهیزات:27500 تن
طول کابل کشی برق وابزار دقیق:880 کیلومتراطلاعات ارتباطی تلفن:66153295
فاکس:88904035
ایمیل وسایت:www.nioec.org nioecpr@nioec.org
جدول پیوست 1 طرح افزایش تولید بنزین پالایشگاه بندرعباس
نوع محصول تولید حالت پایه232000(bpsd) درصد از کل تولید پس از اجرا(bpsd) درصد از کل گاز مایع 7100 3 10700 5،3 بنزین 46100 20 82400 27 نفت سفیدوسوخت جت 36200 16 33500 11 گازوئیل 69500 30 74700 5،24 نفت کوره 66900 29 103300 34 گوگرد(تن درروزکاری) 124 234
جدول پیوست2 افزایش تولید بنزین پالایشگاه بندرعباس
unit description unit no train no volume volume unit licenser two new naphta splitter in exiting distillation unit 01&71 38,550 bpd axens heavy naphtha hydrotreater unit 72 2 25,000 bpd axens continous catalyst regeneration unit 700 kg/hr axens octanizing unit 25,000 bpd axens light naphtha hydrotreater unit 18 1 16,000 bpd axens light naphtha isomerization unit 16,000 bpd axens gas oil(diesel)hydrodesulphrization 74 1 50,000 bpd axens sulfur recovery unit 79 2 120 tons/day prosernat amine gas treating unit 58 3 230 tons/day non licensed
(by prosernat)sour water stripping unit 88 3 500 tons/day non licensed
(by prosernat)sulfur solidification unit 59 1 250 tons/day pidec ///
نظر
نظر