پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Sushiant
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 1391

سلام دوستان
    یه سوالی برام پیش اومده که جوابشو نمیدونم و میخوام نظر دوستان رو بدونم . چطور میشه سهام یه شرکت که خصوصی شده وبه من و شمای نوعی فروخته شده و در واقع متعلق به من و شما و کلیه سهامدارست 23 درصد از فروشش به صندوق توسعه ملی بره اونم بدون اجازه من سهامدار . ببخشید مگه میشه از اموال من نوعی صرف امور توسعه کشور بشه اونم بدون اجازه خودم . اگرچه که کل سهام این شرکت خصوصی نشده ولی به اندازه ای که خصوصی شده که میشه بهمون بدن . میخوام بدونمم اصلا این سوال درسته و اگه نیست چرا ؟آخه واسه من مثل این میمونه که بگن از یه ملک 1000 متری که متعلق به منه مثلا 200 مترشو بده بفروشیم صرف توسعه کشور کنیم اونم به زور . مگه میشه مگه بقول دوستمون شهر هرته ؟
    هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• محمد یزدی
      عضو فعال
      • May 2011
      • 948

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
      سلام دوستان
      یه سوالی برام پیش اومده که جوابشو نمیدونم و میخوام نظر دوستان رو بدونم . چطور میشه سهام یه شرکت که خصوصی شده وبه من و شمای نوعی فروخته شده و در واقع متعلق به من و شما و کلیه سهامدارست 23 درصد از فروشش به صندوق توسعه ملی بره اونم بدون اجازه من سهامدار . ببخشید مگه میشه از اموال من نوعی صرف امور توسعه کشور بشه اونم بدون اجازه خودم . اگرچه که کل سهام این شرکت خصوصی نشده ولی به اندازه ای که خصوصی شده که میشه بهمون بدن . میخوام بدونمم اصلا این سوال درسته و اگه نیست چرا ؟آخه واسه من مثل این میمونه که بگن از یه ملک 1000 متری که متعلق به منه مثلا 200 مترشو بده بفروشیم صرف توسعه کشور کنیم اونم به زور . مگه میشه مگه بقول دوستمون شهر هرته ؟
      در هیچ شرکت دیگه ای همچین چیزی وجود نداره ولی یادمون نره شبندرشرکتی دولتی بوده و یواش یواش و مرحله به مرحله داره مالکیت بخش خصوصی در اون بیشتر میشه واز طرفی شبندر باید مراحل قانونی رو طی کنه تا این بند حذف بشه. اینده با توکل بر خدا ،از ان ماست
      بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• محمد یزدی
        عضو فعال
        • May 2011
        • 948

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
        سلام دوستان
        در هیچ شرکت دیگه ای که خصوصی شده باشه همچین چیزی وجود نداره که نسبت پرداخت به دولت 70 و برا سهامدارش حدود30 باشه

منتها یادمون نره شبندر شرکتی دولتی بوده که به تدریج مالکیت بخش خصوصی در اون افزایش پیدا میکنه و ازطرفی قانون یه چیز ثابته باید شبندر به شرایطی برسه تا این بند خود به خود از اعتبار ساقط بشه .
        با توکل بر خدا اینده از ان ماست
        بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• anji-47
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 455

ازگشایی شبندر با ارائه گزارش 9 ماهه

مالمیر درباره اطلاعاتی که در جلسه هفته گذشته از شرکتها درخواست کردند، تصریح کرد: اطلاعاتی که از شرکتها درخواست شد با توجه به وضعیت و ابهاماتی که پیرامون آنها وجود داشت، متفاوت بود ولی به طور کلی بندهایی که در گزارش حسابرس آمده، اطلاعات 9 ماهه و آخرین وضعیت پیشبینی سود است که البته این اطلاعات از یک شرکت به شرکت دیگر ممکن است متفاوت باشد.

لینک خبر : http://market8.blogsky.com/1391/10/24/post-15631

نظر

• anji-47
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 455

مدیر عامل سابق بورس اعتقاد دارد برای سرمایه گذاری باید حوصله کرد. یک دوره سه تا شش ماهه طول می کشد که یک سهام بنیادی را انتخاب کرد و مدتی برای آن صبر کرد.

محمد هیراد حاتمی: هنوز زمان زیادی از رکوردشکنیهای متوالی بازار سهام سپری نشده است. رکورد شکنی هایی که در نهایت طی هفته ای که گذشت آرام و قرار گرفت. روند بورس در هفته ای که سپری شد منجر به افت 0.6 درصدی شاخص بورس در مقیاس هفتگی شد. به اعتقاد تحلیل گران بازار سهام رشد سریع قیمت سهام، ثبات نسبی نرخ محصولات فلزی و پتروشیمی در بورس کالا در کنار برخی اقدامات کنترلی سازمان بورس سه عامل اصلی هستند که در مهار هیجان خریداران نقش اساسی را ایفا کردهاند. در رابطه با آینده وضعیت بورس طی روز های آینده علی رحمانی، مدیر عامل سابق بورس اعتقاد دارد که تا جایی که چشم کار می کند امیدواری برای توسعه بازار سرمایه وجود دارد: « در رابطه با آینده بورس امید بر این است که توسعه بازار سرمایه خواهد بود و رشد بازار و افزایش شاخص ها اتفاق خواهد افتاد. به خصوص اینکه در روزهای آینده عرضه اولیه پتروشیمی خلیج فارس را درایم که به نظر می رسد فرصت جدیدی را برای بازار ایجاد کند. ولی نباید یادمان برود با تغییر نرخ ارز یک ارزیابی مجددی از ازرش دارایی ها و شرکت ها در حال اتفاق است که این تا حد زیادی تاثیر خودش را گذاشته است. »
            رحمانی در ادامه توضیحات خود گفت: « البته یک اتفاق دیگری هم مد نظر است و آنهم اینکه با افزایش نرخ ارز یارانه انرژی که عاید شرکت ها می شود به خصوص بخش پتروشیمی و فولاد ارقام قابل توجهی است. یعنی حدود سه صنعت بیش از 80 هزار میلیارد تومان یارانه انرژی دریافت می کنند. این به معنی سود آوری بسیاری از شرکت هایی خواهد بود که در این صنعت مشغول هستند. »
            مدیر عامل سابق بورس در واکنش به این که توضیحات شما در شرایطی است که شرکت ها یارانه شان را دریافت کنند گفت: « دارند دریافت می کنند. وقتی انرژی را با قیمت پایینی محاسبه می کنید این یارانه را دارید می دهید. انرژی ارزان به حساب یارانه است. ما سه صنعت را بر اساس دلار سه هزار تومان محاسبه کردیم که دارند یارانه انرژی می گیرند و رقم قابل توجهی است. »
            او ادامه داد: « البته یک سری پیامد هایی این موضوع دارد. به طور مثال من اخیرا متوجه شدم در افعانستان داریم سیمان را تنی 30 تا 35 دلار می فروشیم. در حالیکه پاکستان دارد 100 تا 120 دلار سیمان را می فروشد. آنهایی که دارند رقابت می کنند اینجا انرژی ارزان است و این انرژی دارد به همسایه افغان منتقل می شود. این موضوع سیمان را من هفته قبل به آن بر خورد کردم که با این قیمت داریم می فروشیم. یعنی افزایش قیمت ارز به نفع افغان ها شده است. »
            رحمانی در پاسخ به این سوال که شما به سرمایه گذاری در بورس توصیه می کنید یا خیر گفت: « بدون شک بازار سرمایه فرصت های سرمایه گذاری دارد. فرصت های خوب هست. این هلدینگ خلیج فارس فرصت خوبی است. صنایع پیشرو داریم که جا برای سرمایه گذاری هست و می توان امیدوار بود بازده مناسبی عاید شود. من باز هم تاکید می کنم ریسک بازار بالاست و حتما باید حساب شده وارد بازار شویم. اگر وقت داریم و می توانیم پیگیری کنیم خیلی عالی است و می توان مستقیم وارد بازار شد. اگر این شرایط را نداریم حتما این موضوع را دست خبرگان بسپاریم. یا اینکه سراغ صندوق هایی برویم که عملکرد خوبی داشتند و توسط مدیران حرفه ای اداره می شوند. اما بدون تردید بازار سرمایه دارای فرصت خوبی هست. افزایش قیمت ارز هم روی ارزش دارایی ها و هم روی ارزش سهام دارد اثر می گذارد. » مدیر عامل سابق بورس اعتقاد دارد برای سرمایه گذاری باید حوصله کرد. یک دوره سه تا شش ماهه طول می کشد که یک سهام بنیادی را انتخاب کرد و مدتی برای آن صبر کرد: « برای سرمایه گذاری باید حوصله کرد. برای بازار مسکن هم تا 18 ماه آینده پیش بینی رونق داریم ولی به نظر من بازار سهام هم سود آور تر است و هم مطمئن تر است اما ریسک دارد.

نظر

• darab
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 215

:xاافزايش دو برابري قيمت فراورده هاي نفتي در جلسه اي که امروز با حضور وزير نفت ، مسئولان بورس، نماينده وزارت صنعت و معدن و تجارت و شرکتهاي قير و روغن سازي برگزار شد، تاييد شد.فراورده هاي نفتي از اين پس با قيمتهاي جديد که با ارز مبادله اي جايگزين شدهاند،در بورس کالا عرضه ميشوند.
              پالايشگاه هايي که با خوراک نفت سبک تغذيه ميشوند بدليل برخورداري از برش هاي نفتي گران قيمت تر و داشتن انواع روغن هاي حرارتي سود بيشتري نسبت به پالايشگاه هاي قديمي که از نفت سنگين استفاده ميکنند، خواهند داشت.
              پالايشگاه هايي نظير بندر عباس ،تهران،شازندافزايش سودآوري و پالايشگاه هاي تبريز ،کرمانشاه و آبادان با حاشيه سود پايينتري روبرو خواهند بود.:x
              آخرین ویرایش توسط darab؛ 2013/01/14, 00:53.
              شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• Captain Nemo
                مدیر
                • Dec 2010
                • 2934

دبير هيئت پذيرش بورس کالا اعلام کرد :

پذيرش نفتاي سنگين شرکت پالايش نفت بندرعباس در تالار صادراتي
                خبرگزاري فارس: دبير هيئت پذيرش بورس کالاي ايران از پذيرش نفتاي سنگين شرکت پالايش نفت بندرعباس و سنگ آهن دانه بندي معدن سورک در تالار صادراتي اين بورس خبرداد.

یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• راهکار جدید
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 139

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post

خبرگزاري فارس: دبير هيئت پذيرش بورس کالاي ايران از پذيرش نفتاي سنگين شرکت پالايش نفت بندرعباس و سنگ آهن دانه بندي معدن سورک در تالار صادراتي اين بورس خبرداد.

http://shana.ir/200164-fa.html

به نقل از دنیای بورس اين خبر يعني طلا . با عرضه نفتا در بورس کالا يعني صادرات شرکت صفر خواهد شد . و ديگه شرکت نيازي نيست 23 درصد را پرداخت کند . اگر اين اتفاق بيافتد سود سال بعد شرکت بين 160 الي 200 تومان مي شود

نظر

• nazanin
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 289

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post

http://shana.ir/200164-fa.html
                    خبر بسیار خوبیست برای این سهم

نظر

• anji-47
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 455

محاسبه قیمت پایه فرآوردهای نفتی با ارز مبادلهای از فردا

این مورد را ارزیابی کنید

1
                      2
                      3
                      4
                      5

(0 رایها)

قیمت محصولات فرآوردههای نفتی از فردا بر اساس نرخ ارز مبادلاتی محاسبه و حداقل 50 درصد افزایش خواهد شد. همچنین، با مشخص شدن وضعیت وکیوم باتوم عرضه قیر نیز از از سرگرفته میشود.به گزارش خبرنگار تسنیم ، در حالی مدتی پیش رایزنیهایی برای تغییر فرمول قیمت گذاری فرآوردههای نفتی از سوی عرضه کنندگان با دستگاههای مربوطه انجام شده که به نظر میرسد توافقات لازم در این زمینه انجام شده و از فردا قیمت محصولات این بخش بر اساس ارز مبادلهای محاسبه می شود. البته محصولات پتروشیمی بر اساس ارز مبادلهای عرضه میشود ولی فرآوردههای نفتی تا پیش از این با ارز 1226 تومان قیمت گذاری میشد که در حال حاضر با توجه به توافقات انجام شده قیمت این محصولات نیز قرار است با ارز مبادلهای محاسبه شود.
                      بر اساس این گزارش، این اقدام بر قیمت برخی محصولات از جمله وکیوم باتوم(Vb)، حلال و گوگرد اثر خواهد گذاشت و موجب رشد حداقل 50 درصدی قیمت نهایی قیر، ضد یخ و روغن موتور خواهد شد. این اقدام در حالی بر اساس شواهد این تصمیم اجرایی می شود که که بورس کالا ابتدا با اعمال این تغییر موافق نبود زیرا در صورت انجام این کار قیمت فرآوردههای نفتی حدود 60 درصد افزایش مییافت و به همین دلیل برای چنین تغییری که منجر به رشد قیمتها میشود بورس کالا نیاز به مستندات و ادله قوی داشت.
                      مخالفت اولیه بورس کالا با این اقدام نتیجهای نداشته و با توجه به توافق وزارت نفت و صنعت این اقدام قرار است از فردا اجرایی شود.همچنین مدتی است از آذر ماه سال جاری عرضه قیر در رینگ صاراتی بورس کالا متوقف شده است. دلیل آن نیز مشخص نبودن قیمت وکیوم باتوم به عنوان ماده اولیه قیر بود و در حال حاضر که قیمت این کالا مشخص شده و قرار است بر اساس ارز مبادلهای نرخ آن تعیین شود، عرضه قیر نیز مجدد از سر گرفته میشود.
                      به گزارش تسنیم، به دلیل کاهش تولید قیر امکان صادرات آن وجود نداشت و با این اقدام می توان به شروع مجدد عرضه قیر در رینگ صادراتی امیدوار بود

نظر

• anji-47
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 455

در نفتی ها گفته می شود با افزایش قیمت فرآورده های نفتی و پالایشگاهی موافقت شده است و همین عامل سبب تشکیل صف خرید در شبهرن و شنفت شد.نمادهای پالایشگاهی نیز که به طور دسته جمعی متوقف می باشند.

دبیر هیئت پذیرش بورس کالای ایران نیز از پذیرش نفتای سنگین پالایش نفت بندرعباس در تالار صادراتی این بورس خبرداده است.

نظر

• yosef
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 440

در گفتگو با مدیر عامل کارگزاری ساوآفرین عنوان شد:
                          پیش بینی روند نمادهای متوقف پس از بازگشایی
                          وی خاطرنشان ساخت: باتوجه به اظهارنظر مسؤلین سازمان بورس و گزارش هایی که در روزهای اخیر منتشر شده انتظار می رود در روزهای آتی شاهد بازگشایی مجدد نمادهایی همچون پالایش نفت بندرعباس، ذوب آهن اصفهان، پالایش نفت تبریز و سایر نمادهای متوقف باشیم.

مدیرعامل کارگزاری ساوآفرین در خصوص روند بازار پس از بازگشایی این نمادها به خبرنگار نمابورس گفت: از آنجا که عمده معاملات انجام شده در این نمادها به صورت اعتباری بوده به احتمال فراوان پس از بازگشایی آنها شاهد ایجاد یک شوک در روند معاملات بازار سرمایه باشیم.

وی ادامه داد: این شوک نمی تواند مدت زمان طولانی در بورس ادامه یابد و به نظر می رسد بازار به سرعت به سمت تعادل و پس از آن مجدداً به روند صعودی بازگردد.

دکتر والهی در پایان به فعالان بازار سرمایه توصیه کرد که با نگاهی بنیادی اقدام به سرمایه گذاری در بورس نمایند و در این رابطه گفت: تجربه نشان داده که سرمایه گذاری در این بازار بر اساس وضعیت بنیادی شرکت ها نسبت به سرمایه گذاری بر اساس شایعات و شنیده ها از سودآوری مطمئن تری برخوردار بوده است.

وی گروه های معدنی، فلزی و نفتی ها را از جمله گروه های مناسب به منظور سرمایه گذاری دانست و دلیل اصلی آن را وجود بازار فروش مطمئن محصولات در بازارهای داخلی و درآمدهای چشمگیر از محل صادرات در این گروه ها دانست.
                          آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• Hamidkhann
                            Banned
                            • Dec 2012
                            • 476

آقا دیگه اظهر من الشمسه که شبندر بعد از بازگشایی رشد شدید میکنه. حالا هی سازمان دورش بپلکه و براش شایعات ضدونقیض بسازه

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

تبريک به همه دوستاني که شبندر و شراز و شبريز و شتران دارند.
                              امروز در بورس کالا وکيوم باتوم شبندر و شراز که قبلا 590مي فروختند قرار هست به قيمت پايه 10008ريال معامله گردد.
                              قيمت قير هم امروز در بورس کالا تقريبا دوبرابر قبل معامله خواهد شد.
                              امروز خودتان قيمتهاي بورس کالا را تظاره کنيد.
                              ............................................

اين سايت بورس کالا هست قسمت اطلاعيه عرضه ها.

نظر

• بچه کف بازار
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 461

سلام به شبندهای عزیز و آقا کیانوش
                                ما خودمونو برای خرید توی منفی آماده کردیم :Dتو رو خدا اینقدر خبر مثبت ندید:((

نظر

در حال کار...
                                X