در اصل توسط آیدغمیش پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
به اميد خدا با حذف سهم صندوق سهم با توجه به تعديل يا اهميت ان شاالله بسته ميشه و با تعديل 130% سال 92 نسبت به سود 60 توماني باز ميشود.(تعديل با اهميت) سهم الان با حذف سهم صندوق پي بر اي 6.3 داره......
امسال سال جهاد اقتصاديه و با توجه به تصويب كمسيون تلفيق انشالله 26% برميگرده
متاسفانه كل بازار منفيه و اين مرز حساس براي شبندر مصادف شد با منفي شدن كل بازار و ..........https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
-
-
فارس 100 سال هم بمونه نمیتونه لیدر بازار شه همه بازار منفی این مثبت اونم صف خریدش که معلومه همه حقوقی اند بازار بعد عرضه فارس 40 درصد رشد کرده این به زور 10 درصد همون 700 هم نمی ارزه..مال خودتون..در اصل توسط بیل گیتس پست شده است View Postهمه دنیا تو شبندر خلاصه نمیشه.تعصب رو بذارید کنار.
نظر
-
-
تحليلها را قبلا زديم.تو تايپيکها هست.در اصل توسط آیدغمیش پست شده است View Postتبلیغ نکنید تحلیل کنید بچه های مردم را بدبخت کنید. شبندر 30 ملیون صف فروشه و معادن مثبت کرد ربطی نداره
اين سهم اهداف بالايي داره.
شراز و شبريز و شپنا پي به اي 5دارند بدون تقسيم سود مجمع.
من هم خدا خدا مي کنم بازار بدون شبندر حرکت کنه.قسمتي از پرتفوي من شبندر و پالايشگاه هست.
پالايشگاه
قند و شکر
دارو
فولاد و فلزات
غذايي
معدني
گروه کگل داره مياد بالا.خدا را شکر.
انشالله فردا هم شبندر از 840برگرده.
بايد صبوري کرد.
نظر
-
این سهمهایی که الان حقوقی توی صف فروش گذاشته هموناییه که دیروز پریروز دوستان حقیقی تقدیمشان کردند. چقدر ما به سهممان اعتماد داریم وازش حمایت می کنیمX-(شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/
نظر

نظر