در اصل توسط jasmith پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط jasmith پست شده است View Postشبدر تاثیر حذف 26 درصد را در گزارش قبلی محاسبه کرده بود که 137 تومان بوده. بنابرای نیازی به بسته شدن لااقل از این لحاظ نداره.
بحث مالیات بر ارزش افزوده هم تصویب نشده....که پالایشی ها رو الکی صف فروش کردن !!!A man should get to bleed in peace
نظر
-
در اصل توسط jasmith پست شده است View PostP/E رسمی شبندر (با سود 137 تومان) حالا شده 6 تازه بدون لحاظ کردن تعدیل قطعی حاص از فروش بهتر و بیشتر از بیش بینی و نیز برگشت مالیات بر ارزش افزوده.
بعضیها شایعه کردن که با کاهش قیمت دلار آزاد سود گروه کاهش پیدا میکنه که این مصداق نشر اکاذیب هست. چون دلار آزاد اصلا ربطی به بودجه بندی پالایشگاهها نداره.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط darab پست شده است View Postاناری جان میلیاردر شدی داداش;)
البته میلیاردر نشدم.
به شما هم تبریک میگم شما که غیر از سهامدار بودن، تو این صنعت زحمت هم میکشیدبیشتر لذتش رو میبرید.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
ساخت 6 پالایشگاه نفت در آفریقا توسط ایران
رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی با اعلام اینکه ظرفیت تمامی این پالایشگاهها 20 هزار و یا کمتر از 20 هزار بشکه نفت خام است،درباره نحوه تامین خوراک این واحدهای جدید پالایشگاهی، تصریح کرد: همزمان با ساخت این 6 پالایشگاه نفتی در فاز اول،مطالعات اقتصادی و فنی یک پالایشگاه نفت 20 هزار بشکه ای در بندر "خواجه نفس" در استان گلستان آغاز شده است. :D
فکر کنم بعضیا بتونن با فروش شبندراشون پالایشگاه 20 هزار بشکه ای بزنن توی بورکینافاسو
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postشبندر سهمی پر غیر مطمین و پر استرس و سفته بازی
فقط با شایعه بالا پایین میشه
تا همینجاشم زیاد اومده
اگه این صف تا فردا موند بتون یگ جایزه میدم ;)
خوبی برادر ؟؟
برادر مصباح خوب هستن انشااله .............
شما الان باید سوریه باشی اینجا چرا؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن این پولی که توی بورس هست مشکلات شرعی نداره انشااله
خدا ریشه هرچی خیانت کار به ایران عزیز هست رو بخشکونه........
چه اینجوری چه اونجوری;)آخرین ویرایش توسط PULP؛ 2013/05/12, 13:41.
نظر
-
آقا مصطفی چه پدر گشتگی با شبندر داری که اینجوری سم پاشی میکنی برادر عزیز . ناراحتی که هموطن های خودت تو این بازار سود ببرند . ببین مرد خوب چه ما این سهم رو داشته باشیم و چه نداشته باشیم به هر حال سهام این شرکت روی زمین نمی مونه و اگه به قول شما همش سفته بازی بود نمیتونست بعنوان لیدر عمل کنه . اگه معاملات هفته گذشته رو بررسی کنی تا شبندر مثبت نشد هیچ سهم دیگه ای مثبت نشد . و این قسمت کار فکر نمی کنم بتونه به شکل سفته بازی باشه . خوشحال باش که هموطن هات سود ببرند چون خیلی ها که توی این بازار سهم خرید و فروش میکنند با درآمد بسیار ناچیزی وارد شده اند و از ضرر کردن آنها خوشحال نباش. این از این ، اما نگفتی چی میخوای جایزه بدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postشبندر سهمی پر غیر مطمین و پر استرس و سفته بازی
فقط با شایعه بالا پایین میشه
تا همینجاشم زیاد اومده
اگه این صف تا فردا موند بتون یگ جایزه میدم ;)
نظر
-
شبندر از 110 تومن تا هزار تومن اومده بالاو پیک قیمتیش رو رو هزار تومن زد
بازی این سهم در حال حاضر تمام شده و تمامی این خبر های مثبت رو پیش خور کرده
در حال حاضر نمیتونه اون پیک قیمتیش رو رد کنه و به نظرم به مرور تا 600 تومن میریزهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
پرشین تحلیل :
بازار امروز را در حالی آغاز کردیم که همه با توجه به دو موضوع امیدواری به حذف 26 درصد سهم صندوق توسعه ملی پالایشگاه های صادراتی و اتمام ثبت نام از نامزدهای ریاست جمهوری انتظار یک بازار سراسر مثبت را داشتند.این اتفاق رخ داد.ولی با شروع بررسی بودجه در صحن علنی مجلس جو سازی ها و شایعه سازی ها شروع شد و اخباری غیر موثق مبنی بر عدم تصویب حذف 26 درصد سهم صندوق توسعه ملی که مربوط به پالایشگاه ها می شد،این گروه با فشار عرضه های زیادی مواجه ساخت.متاسفانه بازار ما بسیار هیجانی ست.بدون اینکه اخبار قطعی در این مورد را پی گیری کنند به فروش سهام خود پرداختند.
با این شایعات شاهد صف فروش شرکت های پالایشی بودیم تا اینکه در آخرین لحظات عضو کمیسیون تلفیق اعلام کرد:طی روز جاری مصوبه کمیسیون تلفیق مبنی بر حذف 26 درصدی سهم صندوق توسعه ملی از درآمد صادراتی پالایشی ها در صحن مجلس مطرح شد و با توجه به اینکه هیچ پیشنهادی بر خلاف پیشنهاد کمیسیون تلفیق مطرح نشد و هیچ اصلاحیه ای در مصوبه کمیسیون تلفیق مطرح نگردید این موضوع به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و بر این اساس از این پس سهم 26 درصدی صندوق توسعه ملی از درآمد صادراتی پالایشی ها حذف شد.با این شرایط خیلی از سهامداران به فروش سهام خود در قیمتهای درصد منفی پرداختند و اسیر هیجانات و شایعات بی اساس بازار شدند و حالا برای خرید باید به صف خرید بنشینند و در قیمت های بالاتر خرید کنند
نظر
-
در اصل توسط مات پست شده است View Postشبندر از 110 تومن تا هزار تومن اومده بالاو پیک قیمتیش رو رو هزار تومن زد
بازی این سهم در حال حاضر تمام شده و تمامی این خبر های مثبت رو پیش خور کرده
در حال حاضر نمیتونه اون پیک قیمتیش رو رد کنه و به نظرم به مرور تا 600 تومن میریزه
نظر
-
پرشین تحلیل :
امروز بررسی بودجه در صحن علنی مجلس نیز جالب بود.خبر خوبی از پالایشگاه های خصوصی در رابطه با حذف 26 درصد از مجلس بیرون آمد.هر چند خیلی ها سهام خود در شبندر ر ادر قیمت 800 تومان از دست دادند. با این خبر می توان شکل گیری موج مثبت در معاملات سهام این گروه را طی روزهای آینده پیش بینی کرد. در آخرین لحظات بازار نیز برای شبندر در قیمت 860 تومان صف خرید چیده شد
نظر
-
در اصل توسط sasa پست شده استدوستان بنده مثل شما نه حرفه ای هستم نه اینکاره دانشجو هستم . از روی علاقه سهام خریدم اتفاقی اینجا رو پیدا کردم دیدم همه میگن خوبه شبندر ما هم خریدیم قیمت 950 هم خریدم میخواستم بفروشم دیدم همه میگن آینده داره و ترسوها میفروشن ما هم نگه داشتیم خواستم بدونم ضرر کردیم رفت یا ممکنه سود کنیم ؟:( با تشکر از همه اساتید
نظر
-
در اصل توسط sasa پست شده استدوستان بنده مثل شما نه حرفه ای هستم نه اینکاره دانشجو هستم . از روی علاقه سهام خریدم اتفاقی اینجا رو پیدا کردم دیدم همه میگن خوبه شبندر ما هم خریدیم قیمت 950 هم خریدم میخواستم بفروشم دیدم همه میگن آینده داره و ترسوها میفروشن ما هم نگه داشتیم خواستم بدونم ضرر کردیم رفت یا ممکنه سود کنیم ؟:( با تشکر از همه اساتید
ولی بدون بچه هایی که توی این تاپیک هستند عمدتا از 200 تومان با این سهم هستند روزهای خیلی سختیو گذروندن
قیمت خریدشما تو اوج میان مدتش بوده شکستن سقف 1000 تومان نیاز به ارایه گزارش تعدیل واقعی از طرف شرکت داره باید قبل از خرید هدف گذاری کنی و حداقل سودی که تو هدف قیمتی که براورد می کنی 3 برابر ضررت باشه و اگه حد ضررت شکست خروج کن حتی از بهترین سهم بازار
نظر
نظر