آقا من تو پوسته خودم نمي گنجم.
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
جای میثم خالی بود نوسان بگیره فکر کنم الن توی پادگان داره به چپ چپ به راست راست میره باعث میشه نوسانگیریش بهتر بشه
نظر
-
الان سهم صندوق فقط مال شبندر و شاوان مگه نیست؟
به سهم های شتران و شراز ارتباطی پیدا میکنه؟A man should get to bleed in peace
نظر
-
وقتی شبندرامو فروختم شوک بهم وارد شد دیدم 3 برابر سرمایه ورودیم توی بورس رفت تو حساب کارگزاری:D
ضمنا" هر کی بخواد بخره این شبندر هیچ وقت مایوست نمی کنه فقط می ترسم نمادهای پالایشگاهییو فردا بصورت فله ای ببندن
نظر
-
رفقا مجددا تبريک مرا بپذيريد.
......................................
كدخبر: ۹۵۹۲۰تاريخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۶ نسخه چاپي
ارسال به دوستانسهم 26 درصدی صندوق توسعه ملی از درآمد صادراتی پالایشی ها حذف شد
طی روز جاری در صحن علنی مجلس پیشنهاد کمیسیون تلفیق مبنی بر حذف 26 درصدی سهم صندوق توسعه ملی از درآمد صادراتی پالایشی ها به تصویب رسید.دکتر حسن نژاد عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار بورس ریپورت،با بیان مطلب فوق افزود:طی روز جاری مصوبه کمیسیون تلفیق مبنی بر حذف 26 درصدی سهم صندوق توسعه ملی از درآمد صادراتی پالایشی ها در صحن مجلس مطرح شد و با توجه به اینکه هیچ پیشنهادی بر خلاف پیشنهاد کمیسیون تلفیق مطرح نشد و هیچ اصلاحیه ای در مصوبه کمیسیون تلفیق مطرح نگردید این موضوع به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و بر این اساس از این پس سهم 26 درصدی صندوق توسعه ملی از درآمد صادراتی پالایشی ها حذف شد.
.................................................. ......................
فردا پالايشگاهها ميترکند.
شبريز پي به اي 5.1شراز 5.7
شپنا 5.7
نظر
-
-
در اصل توسط django پست شده است View Postدوستان با حذف 26 درصد سهم صندوق قیمت سهم تا چقدر میره بالا؟
P/E رسمی شبندر (با سود 137 تومان) حالا شده 6 تازه بدون لحاظ کردن تعدیل قطعی حاص از فروش بهتر و بیشتر از بیش بینی و نیز برگشت مالیات بر ارزش افزوده.
بعضیها شایعه کردن که با کاهش قیمت دلار آزاد سود گروه کاهش پیدا میکنه که این مصداق نشر اکاذیب هست. چون دلار آزاد اصلا ربطی به بودجه بندی پالایشگاهها نداره.
نظر
-
نظر