در اصل توسط m_r_anari پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postولي با توجه به خريدهاي بازيگر سهم و همچنين حذف 26% شايد تا هزار برهآخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/05/12, 20:27.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط arashvet پست شده است View Postاین یعنی اینکه 26درصد هم حذف نشده است چون دو سوم نمایندگان به آن رای ندادند
درکل فردا روند معاملات همه چیو مشخص میکنه. امیدوارم همه در سود باشند
نظر
-
در اصل توسط sasa پست شده است View Postآقا اصلا شبندر بد ما بد بورس بد یزره مرام داشته باشید نیایید تو دل سهامدارارو خالی کنید استرس رو بیشتر کنید معرفت معمولا تو آقایون بیشتر هست ولی اینجا بعضی دوستان از خانوما بدترن دم شما گرم .ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
من که تازه کارم قیمت 950 هم خریدم دانشجو هم هستم فکر نکن مایه دارم ضرر هم کردم ولی بازم دلم نمیخواد کسی رو تو دلشو خالی کنم ایشاالله شما هم اگر ضرر کردی خدا واست بسازه جای دیگه سود کنیدر اصل توسط کیوان پست شده است View Postشبندر بد نیست اما بورس...چرا بده! خیلی هم بد و نامرده! کوچکترین رحمی به سهامدار جزء نمیکنه. گاهی لازمه یکی پیدا بشه تو دل شماها رو خالی کنه و احتمالات دیگری هم غیر از آنچه دوست دارید رخ دهد را تصور کنید ... ما فقط می گوییم مراقب باشید ... نکند که شبندر بزرگ بخواهد بزرگان را پیاده کند!
نظر
-
با سلام حالا که جو به اینجا رسیده نظر دوستان در مورد این گفته های که بر گرفته از بورس نیوز در مورد گروه پالایش می باشد چیست با تشکر
[SIZE=4]شریفیان در خاتمه بار دیگر به سیاست های کلان موجود در کشور اشاره کرد و گفت: تحلیل محیطی در شرایط فعلی بیش از هر نکته دیگری حائز اهمیت خواهد بود. از همین رو توجه به سیاست گذاری ها و پیگیری آنها می تواند این سیگنال را برای سرمایه گذاران به همراه داشته باشد که شاید بعد از برگزاری انتخابات روند حرکتی شرکت های پالایشی همانند ماه های اخیر ادامه پیدا نکند و سهام این شرکت ها با کاهش قیمت مواجه شوند![/SIZE]كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postفكر كنم بايد شوراي نگهبان تاييد كنه ولي فكر نكنم مشكلي داشته باشه اونم تو اين برهه از زمان كه سرشون شلوغه
- - - Updated - - -
در اصل توسط alizali پست شده است View Postیه سوال غیر شبندری
این صف رو کی می چینه
کی می تونه بچینه اصلا
مگه طبق قانون ساعت 8 و نیم تا نه صبح وقت این کار نیست
چرا اینقدر حق ما آنلاینها رو دارند می خورناگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط alizali پست شده است View Postیه سوال غیر شبندری
این صف رو کی می چینه
کی می تونه بچینه اصلا
مگه طبق قانون ساعت 8 و نیم تا نه صبح وقت این کار نیست
چرا اینقدر حق ما آنلاینها رو دارند می خورن
"دو روزه که بحث برگشت سهم پالایشگاهها از صندوق توسعه ملی مطرحه و سهامدارهای شبندر مردد هستند که ...
اگه 26 درصد برگرده سهم صعود خوبی خواهد داشت و اگه برنگرده نزول بد...
حقوقی یک ترفند جدید اجرا کرد که واقعا منحصر به فرد بود...
ابتدا صف خرید رو داد...قیمت پایانی اومد بالا...مردم ترغیب به خرید شدن...چون معلوم نبود که 26 درصد برمیگرده یا نه...
عرضه کرد تا رسوند به صف فروش...به حدی عرضه کرد تا قیمت پایانی رو جزئی منفی کرد...
و آخرین لحظه ها صف خرید فردارو از امروز چید...که اگه اخبار مثبت بود که اول صفه و اگه اخبار 26 درصد منفی بود که قبل از شروع معاملات سفارشش رو برمیداره..."
در حقیقت این حرکت یک فریبکاری و کلاهبرداری محض هست.
حجم بالایی عرضه کردند در عین حال پایانی سهم را به 8270 ریال رساندند آنگاه در +4 آن در فردا روی 8600 صف خرید چیدند و مابقی ماجرا !
وقتی میگم بورس ما کوچکترین رحمی نسبت به سهامدار جزء و سرمایه اندکش ندارد یعنی این !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
این هم رسمی ترین خبر حذف سهم صندوق برای افرادی که شک دارند.
تهران / واحد مرکزی خبر / سیاسی 1392/02/22
نمایندگان مجلس شورای اسلامی تبصره دیگری از بخش های درآمدی لایحه بودجه کل کشور را به تصویب رساندند.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر با تصویب تبصره ای در بند سه - دو ، بخش درآمدی، بانک مرکزی موظف است 26 درصد صادرات گاز طبیعی پس از کسر ارزش گاز طبیعی وارداتی را به حساب صندوق توسعه ملی واریز نماید و مبلغ واریزی نیز از ماه یازدهم سال محاسبه و تسویه می شود.
صدا و تصویردارد
دقت کنید در متن فوق فقط اشاره کرده 26% از صادرات گاز طبیعی. قبلا نفت و گاز بود ولی حالا فقط گاز هست.
اینم لینک خبر: http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=1937295اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
نظر