محسن حان بی زحمت یه تحلیل بگذار ببینیم پایان این شب سیه کی قراره سپید بشه؟ ما که صبرمون زیاده اما لامصب این شبه بد شبیه!:d
**** موج شماری ****
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
سلام جناب اقاری مختاری
در تاریخ 27 خرداد تحلیلی در مورد پسهند داشتید که گفته بودید .
برای این سهم هم به مانند گروه لاستیک آینده ی خوبی رو متصورم)
abc یه در نمایی کوتاه مدت به نظر میرسه اصلاح به صورت
به پایان رسیده باشه
ولی الان کاملا برعکس شده و بنظر میرسه حداقل تا حمایت 1376 نزول داشته باشه .
حالا بنظر شما وضعیت بهم ریخته بازار سهام باعث این نزوله یا تحلیل شما قال میشه و میخواهید تحلیل جدیدی داشت باشید .
موفق باشید..
تملق و چاپلوسی از رذایل اخلاقی است. تملق، راهی کوتاه و بی هزینه برای کسب منزلت دروغین در اجتماع است..
khosrow
نظر
-
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post
در مورد وپترو من متوجه شمارش زیر موج 5 از 1 نشدم میشه لطف کنید و زیر موج های موج 5 از 1 رو هم بگذارید چون من نمی تونم زیر موج 3 از 5 از 1 را ببینم
به نظرم اگر بخواهیم این موج را ایمپالسیو بشمریم باید موج 3 را کوتاه و موج 5 را اکستند در نظر بگیریم به موج 1 سبز رنگ دقت کنید میشه از داخلش موج 1 و 3 را بیرون کشید و بقیه هم موج 5 ،فقط کمی غیر عادیه
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postممنون از تحلیل های قشنگتون
در مورد وپترو من متوجه شمارش زیر موج 5 از 1 نشدم میشه لطف کنید و زیر موج های موج 5 از 1 رو هم بگذارید چون من نمی تونم زیر موج 3 از 5 از 1 را ببینم
به نظرم اگر بخواهیم این موج را ایمپالسیو بشمریم باید موج 3 را کوتاه و موج 5 را اکستند در نظر بگیریم به موج 1 سبز رنگ دقت کنید میشه از داخلش موج 1 و 3 را بیرون کشید و بقیه هم موج 5 ،فقط کمی غیر عادیه
در مورد وپترو و زیر موج های موج 5 ، راستش حق با شماست در چارت روزانه قابل رویت نیستند،اما در چارت 15 دقیقه ای کاملا 3-3-3-3-3 هست
در مورد شمارش آلترناتیوتون هم ممنونم ،کاملا میپذیرم ،البته با توجه به الگوهای عجیب تر از اینی که توو این بازار دیدم اصلا الگوی بعید و غیر عادی ای هم نمیدونمش
نظر
-
حفاری
5 فروردین 91 تاپیک "حفاری" :
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Postسعی بسیاری کردم#:-S ولی نتونستم حرکت صعودی 2 ماه اخیر این سهمو 5 تایی بشمرم:(
انتظار دارم صعود سهم حوالی 274 تموم بشه و طی یه zigzag قیمت به حوالی 190 برگرده :
در نمایی بلند مدت تر موجشماری (و اهداف) سهمو این طور میبینم:
موج شماری حفاری رو اینطور میبینم:
انتظار دارم این موج نزولی(که پایان بخش اصلاح 2.5 ساله ی حفاری هست) در 174( و بلکه زودتر;) ) تموم بشه و روزهای خوش این سهم و همگروهی هاش شروع بشن
نظر
-
با عرض سلام خدمت محسن خان ي نيم نگاهي اگر وقت كردي به اين ا اس پ ما بنداز ببينيم كجاي نمودار شما هست با تشكر از حضرت عاليالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
وغدیر
31 فروردین 91 تاپیک "غدیر" :
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Postموجشماری حرکت صعودی 3 سال اخیر غدیر رو در قالب یه Expanding Diagonal میبینم که در موجهای 5 رخ میده(در مورد این سهم در 5 بزرگ رخ داده)
الان هم در موج (4) از این الگو به سر میبریم که خودش به نظرم یه فلت (ABC) باشه که موج B ش تموم شده و
انتظار یه C رو میکشم که قیمت رو برگردونه به کف A:
موجشماری زیر موجهای (4) رو اینطور میبینم:
*. موج (B) خودش یه دابل زیگزاگه(WXY) که به نظرم تموم شده
*. البته نمودار تعدیل شده با افزایش سرمایه و سود نقدیه ولی اعمال آخرین سود نقدی جا افتاده، اعمال شدشو تو شکل زیر گذاشتم:
انتظار دارم قیمت توو 4-5 ماه آینده به کف ((A))(حدودا 320 تومان) و خط قرمزی که توو شکل اول و آخر نشون دادم برسه
*. در صورتی که قیمت بالاتر از 464 بره این موجشماری رو ابطال شده میدونم
*. پنهان نمیکنم که داشتن چنین دیدگاه نزولی ای راجع به غدیر همراستا با دیدگاه مشابهم نسبت به شاخص کل هست
غدیر در زیر موج های انتهایی اصلاحش به سر میبره:
انتظار دارم موج (4) سهم حدود 28 تیر با رسیدن قیمت به 320 تموم بشه
نظر
-
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post
با توجه به نمودار لگاریتمی اصلاح شده وغدیر مشاهده میشود که در طول 3 سال گذشته و دقیقاً از تاریخ2009/3/10تاکنون خط روند مشخصی بر روند قیمتی این سهم قابل رسم است که بارها روند قیمتی با برخورد به این خط عکس العمل نشان داده است.
طی دو روز کاری گذشته نیز با وجود بازار کاملاً منفی سهم با این خط روند برخورد نمود و در معاملات چهارشنبه واکنش نسبت به خط قابل مشاهده بود.
لذا ضمن احترام به نظر ارزشمند شما میخواستم بدونم آلترناتیوی برای عدد 320 دارین که در اون صورت این خط روند هم پابرجا بمونه؟http://datingsidorsingel.com/
نظر
-
پایان شب سیه!
وضعیت نزولی فعلی بازار رو فقط و فقط در راستای تکمیل موج (4) میتونم در نظر بگیرم و وقتی سهمای بزرگ بازار مثل مخابرات ، فولاد ، غدیر و یا خیلی از سهمای ریز و درشت دیگه به وضوح موج های صعودی دیگری در پیش دارن ،صحبت کردن از تکمیل 5 موج صعودی(از اسفند 87 تا حال) و نزولی شدن روند غالب بازار رو بر طریق صواب نمیدونم
موج شماری شاخص بازار اول رو از 3.5 سال پیش تا کنون اینطور میبینم :
*.البته نمودارش از نظر موج شماری هیچ تفاوتی با نمودار شاخص کل نداره و فقط چون این نمودار رو آماده داشتم ،اینجا قرارش میدم
در نمایی نزدیک موج شماری زیر موج ها رو بدین صورت میبینم :
انتظار دارم در بازه ی 28 تیر - 17 مرداد موج (4) شاخص های زیر با رسیدن به اهدافی که در کنار نام شاخص درج شده تموم بشه
شاخص کل: 23390
شاخص بازار اول: 19800
شاخص صنعت: 18270
شاخص 50 شرکت فعالتر: 1060
نظر
-
آقای مختاری اگه امکانش هست یک تحلیل وموج شماری در مورد شاخص گروه قندی وچندتا از قندیهای معروف ویا به اصطلاح لیدر مثل قشکر وقثابت و....انجام بدهید .با تشکر از زحماتتون
نظر
-
[quote=راشین;173761]ممنون از تحلیل های قشنگتون
به نظرم اگر بخواهیم این موج را ایمپالسیو بشمریم باید موج 3 را کوتاه و موج 5 را اکستند در نظر بگیریم به موج 1 سبز رنگ دقت کنید میشه از داخلش موج 1 و 3 را بیرون کشید و بقیه هم موج 5 ،فقط کمی غیر عادیه[/quote
سلام جناب محسن
وپترو
در چه صورت موج دو بودنش فيلد ميشه؟@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
-
سلام محسن جان : در صورت امکان یه موج شماری از قیمت جهانی شکر بزنید ممنون میشیم .
بازم ممنون;) راستی فاراک رو خوب پیش بینی کردی و من میگفتم بعیده اون قیمت ولی داره نزدیک میشه و چیزی نمونده تا اون قیمت (یه 4 درصد دیگه :d)............;)///
نظر
-
آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/07/02, 11:02.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
نظر