**** موج شماری ****

جمع کردن
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • سلطان زمان
    کاربر فعال
    • دی ۱۳۸۹
    • ۱۷۶

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است مشاهده پست
    بارها دیده شده که وقتی سهمی توو موجهای نزولی قرار میگیره (در واقع از موجشماری سهم میشه نزول رو پیش بینی کرد) سیل خبرهای منفیه که سرازیر میشه
    و وقتی نزول تموم میشه و نوبت صعود میرسه ، آهسته آهسته خبرها و پتانسیل های مثبت سهم شروع به خودنمایی میکنن
    فکر میکنم در مورد ایران خودرو و نیز سایر خودرویی ها چنین پروسه ای طی شده و خواهد شد و قطعیت در معامله ی پارسیان رو اولین خبر مثبت از این دست میدونم و منتظر انتشار خبرهای مثبت مشابهی راجع به خودرویی هایی که پارسیان ندارند هم هستم
    پیرو پست ۲۲۴ و پست ۲۵۹ این تاپیک نزول موج (۴) در شاخص گروه خودرو و سایپا رو تموم شده میدونم و انتظار روزهای خوبی رو برای کل این گروه دارم(سایپا هم از کانال مذکور خارج شد و انتظار دارم یه پولبک بهش بکنه و سپس صعود کنه)

و شمارش ایران خودرو رو بدین صورت می دونم :

زیر موجهای موج (۴) :

انتظار دارم قیمت جهت تکمیل موج (۵) طی ۱۴ ماه آتی ابتدا به ۲۷۰ و سپس به ۳۳۰ برسه
    يك دنيا شادي و رضايت براي شما
    @};- هميشه ۲۰ درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
    پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• nima_1
      عضو عادی
      • خرداد ۱۳۹۰
      • ۳۱

با سلام آقا محسن عزيز مي خواستم بونم اين ديتاي تعديل شده را از كجا مي شه بدست آورد ممنون مي شم راهنمايي كنيد

نظر

• m.nouri
        عضو عادی
        • اسفند ۱۳۸۹
        • ۶۱

آقاي مختاري اگر فرصت داد ،زحمت موج شماري كاذر را هم بكشيد ممنون مي شوم

نظر

• حبیب
          عضو عادی
          • دی ۱۳۸۹
          • ۲۵۲

محسن جان ضمن تشکر از تحلیلهای بسیار عالی و بی نقص شما

میدونم که معاملات وپترو را دنبال میکنی خواستم اگر زحمتی نیست یک موج شماری و تحلیل هم از وپترو بفرمایید

پ.ن :یادمه یک ماه پیش بین دوسه جور موجشماری شک داشتی امیدوارم شکت برطرف شده باشد و به یقین رسیده باشی . با تشکر

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۸۹
            • ۸۵۳

سبام اقا محسن ممنون از زحماتی که میکشین در اردیبهشت ماه موج شماری از چکاوه داشتین و فرمودین چکاوه میتونه روند صعودی تا ۹۰۰ تومان داشته باشه اگه براتون مقدوره موج شماری چکاوه را دوباره نگاه میکنین.هنوز هم به روند صعودی تا ۹۰۰ تومان اعتقاد دارین؟ با توجه به معاملات روزهای اخیر میشه براورد کرد که رالی سهم شروع شده؟ممنون از راهنمایی ارزندتون
            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• shadi
              کاربر فعال
              • تیر ۱۳۹۰
              • ۹۱۷

آقاي مختاري اگر فرصت داد ،زحمت موج شماري كاذر را هم بكشيد ممنون مي شوم
              جناب مختاری سپاسگزار می شوم لطف کرده و راهنمایی فرمایید .

نظر

• محسن مختاری
                عضو فعال
                • مهر ۱۳۹۰
                • ۶۶۳

فاذر

انتظار دارم سهم در بازه ی ۱۶۱-۱۵۷ نزول خودش_موج (۲) _رو تموم کنه و وارد موج (۳) بشه:

نظر

• neekandish
                  عضو عادی
                  • بهمن ۱۳۹۰
                  • ۳۶

با اجازه صاحب تاپیک
                  در روند بلند مدت وتوشه موج ۴خود را به اتمام رسانیده وبرای یک صعود خوب آماده شده است.

آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ ۱۳۹۱/۰۶/۲۸، ۲۱:۴۳.

نظر

• نادری
                    عضو فعال
                    • آبان ۱۳۸۹
                    • ۵۱۹

با سلام به محسن خان عزیز.مومن اله یک نگاهی به نمودارهای ولصنم میکنید نظرتان رابیان فرمایید.با تشکر

نظر

• محسن مختاری
                      عضو فعال
                      • مهر ۱۳۹۰
                      • ۶۶۳

کاذر

شمارش سهم رو بدین شکل میدونم :

انتظار دارم از همین حوالی(محدوده ی ۹۰۱ تا ۸۶۲ ریال) روند برگرده(موج (۲) تموم بشه) ، شکست سقف مثلث صورتی (۱۰۰۰ ریال ) رو تاییدی بر صحت شمارش میدونم
                      و در صورت رخداد این امر در بازه ی ۲ ساله قیمتهای فراتر از ۳۰۰۰ ریال رو برای سهم متصورم

نظر

• علیرضا1
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۸۹
                        • ۸۵۳

اقای مختاری اگه وقت کردین یه نگاهی به نمودار چکاوه بندازین ممنون
                        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• majid
                          عضو عادی
                          • فروردین ۱۳۹۰
                          • ۱۵۱

جناب مختاري ضمن تشكر از زحمات جنابعالي سوالي داشتم
                          براي موج شماري از چه ديتائي استفاده ميفرمائيد؟ (تعديل با سود و يا تعديل سود و سرمايه)
                          آيا ديتا ها از روز اول ورود به بورس شركتها ميباشد يا همانند اطلاعات tse از يك سال خاص به بعد ميباشد.
                          منبع اخذ ديتا كجا ميباشد.
                          با تشكر فراوان از تحليلهاي زيباي جنابعالي

نظر

• محسن مختاری
                            عضو فعال
                            • مهر ۱۳۹۰
                            • ۶۶۳

توضیحم رو با این گزاره شروع میکنم که تنها چیزی که ذهن معامله گر رو با نوسانات قیمت در بازار پیوند میده "بازده" هست
                            و تنها روش تعدیلی که برآورد کاملی از بازده سرمایه گزار در اختیار ما میذاره تعدیلی هست که علاوه برا اعمال افزایش سرمایه ، تقسیم سود نقدی رو هم لحاظ کنه
                            در تاپیک "طریقه ی تعدیل نمودار" توضیح فرمول تعدیل اومده
                            اما طبیعتا من نمیرسم تک تک نمودارهایی که میخوام بررسی کنم رو با این روش تعدیل کنم، لذا اومدم بین نموودارهای حاصل از تعدیل به روش ذکر شده در تاپیک فوق و نمدار های تعدیلی ارایه شده توسط شرکت رهاورد نوین و مفید تریدر مقایسه انجام دادم(تا اونی که کمترین اختلاف رو داره استفاده کنم)
                            سابقا از نمودار متااستوک رهاورد(که گویا دیگه ارایه نمیشه) استفاده میکردم و اخیرا از نمودارهای تعدیلی مفید استفاده میکنم(نمودار های "سود نقدی و افزایش سرمایه با احتساب آورده" ی رهاورد رو استفاده نکردم تا حالا هرچند از فرمول تعدیلش میشه حدس زد تفاوت چندانی نکن)
                            *.دیتایی که مفید ارایه میده از سال ۸۰ هست (در صورتی که پذیرش و شروع فعالیت برخی شرکتها به سال ۷۴ میرسه و این باعث میشه توو دیتای مفید معمولا ما یه موج صعودی رو که توو نمودار بسیاری شرکتها در فاصله ی ۷۵ تا ۷۷ رخ داده نبینیم)
                            آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ ۱۳۹۱/۰۶/۳۰، ۱۵:۵۴.

نظر

• rzy
                              عضو جدید
                              • خرداد ۱۳۹۱
                              • ۱۳

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است مشاهده پست
                              توضیحم رو با این گزاره شروع میکنم که تنها چیزی که ذهن معامله گر رو با نوسانات قیمت در بازار پیوند میده "بازده" هست
                              و تنها روش تعدیلی که برآورد کاملی از بازده سرمایه گزار در اختیار ما میذاره تعدیلی هست که علاوه برا اعمال افزایش سرمایه ، تقسیم سود نقدی رو هم لحاظ کنه
                              در تاپیک "طریقه ی تعدیل نمودار" توضیح فرمول تعدیل اومده
                              اما طبیعتا من نمیرسم تک تک نمودارهایی که میخوام بررسی کنم رو با این روش تعدیل کنم، لذا اومدم بین نموودارهای حاصل از تعدیل به روش ذکر شده در تاپیک فوق و نمدار های تعدیلی ارایه شده توسط شرکت رهاورد نوین و مفید تریدر مقایسه انجام دادم(تا اونی که کمترین اختلاف رو داره استفاده کنم)
                              سابقا از نمودار متااستوک رهاورد(که گویا دیگه ارایه نمیشه) استفاده میکردم و اخیرا از نمودارهای تعدیلی مفید استفاده میکنم(نمودار های "سود نقدی و افزایش سرمایه با احتساب آورده" ی رهاورد رو استفاده نکردم تا حالا هرچند از فرمول تعدیلش میشه حدس زد تفاوت چندانی نکن)
                              *.دیتایی که مفید ارایه میده از سال ۸۰ هست (در صورتی که پذیرش و شروع فعالیت برخی شرکتها به سال ۷۴ میرسه و این باعث میشه توو دیتای مفید معمولا ما یه موج صعودی رو که توو نمودار بسیاری شرکتها در فاصله ی ۷۵ تا ۷۷ رخ داده نبینیم)
                              جناب مختاري چطوري بايد از ديتاي مفيد تريدر براي ساير نرم افزارها خروجي گرفت؟
                              از بس فرار کرده ام از خویش خویشتن **** گاهی دلم برای خودم تنگ می شود

نظر

• bari
                                عضو عادی
                                • دی ۱۳۹۰
                                • ۱۹۳

آقای مختاری عزیز موج شماری از غاذر هم بزارید ممنون میشم.

نظر

در حال کار...