کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حمایت شکونده، اکثر سهامدارا هم تو سودن از هر فرصتی برا فروش استفاده میکنن.
روی چارت کوتاه مدت امروز دقیقا روی حمایت سقف قبلی قرار داریم و چارت بلند مدت هم این منفی ها پولبک به خط میدلاین و نگرانی نداره ! لطفا اگر چارت دارید روی نمودار صحبت کنید !
روی چارت کوتاه مدت امروز دقیقا روی حمایت سقف قبلی قرار داریم و چارت بلند مدت هم این منفی ها پولبک به خط میدلاین و نگرانی نداره ! لطفا اگر چارت دارید روی نمودار صحبت کنید !
سقف 1110 تومان سال 99 رو عرض کردم. البته هنوز تثبیت نداده. هر روز صبح اول وقت متعادل شروع میکنه با صف فروش بسته میشه، این جنس معاملاتش پیام خوبی نداره.
سقف 1110 تومان سال 99 رو عرض کردم. البته هنوز تثبیت نداده. هر روز صبح اول وقت متعادل شروع میکنه با صف فروش بسته میشه، این جنس معاملاتش پیام خوبی نداره.
توی حمایت و مقاومت ها شادو را در نظر نمیگیرن . بماند که باید حداقل دو تا کندل کامل هم زیر حمایت بسته بشه تا بتونیم اون حمایت شکسته شده در نظر بگیریم پس توی کوتاه مدت فعلا نمیتونیم بگیم حمایت شکسته شده ! البته بنده کوتاه مدتی نیستم و فقط چون مطرح کردید گفتم . تو تایم بالاتر قیمت بالای خط میدلاین الگوی کاپ قرار داره و جز ایده عال ترین چارت هایی هست که توی بازار وجود داره ! زیاد خودتون درگیر این نوسانات نکنید رو یکی دو تاش شانتون بزنه بتونید نوسان بگیرید رو سومی ممکن بد جور جا بمونید ! من سال دیگه همین موقع میبینم معوقات سهم کامل تصویه شده و تعداد سهامم حداقل با افزایش سرمایه ای که تا آخر امسال میده 15 برابر شده !
آقای خوروش مدیر عامل فولاد کویر بالای قیمت 1000 وارد درصدی ها شده و شایعاتی هست قراره به صورت سنگین وارد بشن . همین ورود جناب خوروش به سهم ظاهرا به مذاق یه عده خوش نیومده ! در مورد گزارش شرکت هم نگران نباشید این شناسایی زیان بخاطر معوقات باقی مانده شرکت هست که اگر نبود تو همین سه ماهه میتونست حدود 100 سود بسازه ! ظاهرا این ماه هم تعدادی از معوقات تصویه شده انشالله طبق صحبت مدیر عامل تو همین چند ماهه کامل تصویه میشه .
آقای خوروش مدیر عامل فولاد کویر بالای قیمت 1000 وارد درصدی ها شده و شایعاتی هست قراره به صورت سنگین وارد بشن . همین ورود جناب خوروش به سهم ظاهرا به مذاق یه عده خوش نیومده ! در مورد گزارش شرکت هم نگران نباشید این شناسایی زیان بخاطر معوقات باقی مانده شرکت هست که اگر نبود تو همین سه ماهه میتونست حدود 100 سود بسازه ! ظاهرا این ماه هم تعدادی از معوقات تصویه شده انشالله طبق صحبت مدیر عامل تو همین چند ماهه کامل تصویه میشه .
سه روز دیگه گزارش عملکرد تیرماه میاد ! با تسویه بخشی از معوقات اینبار صف خرید میشه ! چون تعداد سهام شناور سیال سهم کم است بازیگران سهم هر طور بخواهند می توانند بالا و پایین کنند ! البته این بازی هم زمان محدودی می تواند ادامه داشته باشد از یکجایی به بعد دیگه بازیگران سهم هم اگر مواظب نباشند رکب خواهند خورد .
نظر