سايپا ديزل‌ (خكاوه)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naderi1
    ستاره‌دار(26)
    • Sep 2020
    • 792

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
    با توجه به گزارش خوب خاور بنظر من شرایط خکاوه نیز بهتر میشه

صف فروش امروز تا حدی عجیبه
    درود
    بنطر اصلا هم عجیب نبود
    در بازاری که سهم ها با سود بالا و گزارشات خوب صف فروش میشوند این سهم که رشد خوب داشت و گزارشش هم هرچند از نظر فروش خوب بود اما در نهایت هزینه ها باعث زیانش شد و قابل انتظار بود صفش حتی در بازار متعادل.
    بلند مدت موصوع فرق دارد و باید گزارشات بعدی را دید.

بیشترین سود را در بازار معمولا آنهایی میکنند که هنوز در آن سهم جو بخر بخر داغ نشده. خکاوه آذر ۳۰۰ تومان بود و چندی پیش تا نزدیک ۱۳۰۰ رفت یعنی ۴برابر شد البته اگر اخبار و گزارشات خوب باشد بازهم میتواند بالا رود ولی در کل وقتی در فضای مجازی جو سهمی داغ میشود کمی باید محتاط بود.
    الان هم که جو بازار به صغیر و کبیر رحم نکرده!
    اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• bourse
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1346

گزارش تیر ماه آخر بازار منتشر شد و خدا رو شکر خیلی خوب بود، دوستان یادتون باشه توی بازار پول هوشمند همیشه آینده سهمو میخره، ان شالله تا آخر سال که باقی مانده تعهدی ها تصویه بشه شرکت هم میتونه اقدامات افزایش سرمایه از انباشته و آورده انجام بده و هم دوباره مثل سابق پیش فروش محصولات، به جرات میتونم بگم فقط در صورتی تو بلند مدت خکاوه رشد نمیکنه که کل بازار نابود بشه و فاتحه بازار خونده بشه، سهمی با چنین پتانسیلی محکوم به رشده

نظر

• nava.trader
        عضو عادی
        • Jan 2022
        • 173

در اصل توسط nava.trader پست شده است View Post
        سقف 1110 تومان سال 99 رو عرض کردم. البته هنوز تثبیت نداده. هر روز صبح اول وقت متعادل شروع میکنه با صف فروش بسته میشه، این جنس معاملاتش پیام خوبی نداره.
        با روند نباید جنگید جمله بدیهی هست
        ولی اغلب به خاطر خطاهای شناختی ذهن چشم پوشی میکنیم ازش میگیم این بار فرق میکنه

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4719

موضوع اینه که در چنین جو منفی ای در بازار !! سهام هر چند خوب هم باشند نمی توانند به رشد ادامه دهند چون اون بازیگران برای مثبت نگه داشتن سهم باید هزینه های بسیار بالاتری بپردازند! شما حساب کنید وقتی کل بازار مثبت باشد به راحتی با صف 5 میلیونی فروشنده ای پیدا نخواهد شد که حتی حجم مبنا را هم پر کند ! اما وقتی کل بازار منفی است خوب عده ای بنا به استراتژی و ریسک پذیری خودشان فروشنده خواهند بود تا شاید در سهام دیگری که منفی شده اند ورود نمایند . خکاوه سهمی است که آینده درخشانی پیش رو دارد و در این شکی نیست ! رشد کوتاه مدت اون هم تابع جو بازار خواهد بود اگر بازار برگردد قطعا خکاوه هم به رشد خود ادامه خواهد داد یادمان باشد کل سهام این شرکت 2/6 میلیارد سهم است .

نظر

• bourse
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1346

تعریف روند صعودی

در روند صعودی برآیند حرکات افزایشی و کاهشی در انتها منتج به صعود قیمت می شود.

در این حالت سقف های بالاتر نسبت به سقف قبلی و کف های بالاتر نسبت به کف قبلی تشکیل می شود.

نظر

• nava.trader
              عضو عادی
              • Jan 2022
              • 173

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
              تعریف روند صعودی

در روند صعودی برآیند حرکات افزایشی و کاهشی در انتها منتج به صعود قیمت می شود.

در این حالت سقف های بالاتر نسبت به سقف قبلی و کف های بالاتر نسبت به کف قبلی تشکیل می شود.

انواع روند از نظر زمانی:
              کوتاه مدت
              میانمدت
              بلند مدت

نظر

• bourse
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1346

انواع روند از نظر زمانی:
                کوتاه مدت
                میانمدت
                بلند مدت

چیزی به اسم روند زمانی نداریم بهش میگن تحلیل زمانی که قیمت به فیبوهای زمانی واکنش نشون میده . این تحلیل زمانی تو تایم ویکلی هست که بنده رو قیمت 300 تومان گذاشتم که قیمت سهم بعد از اصلاح قیمتی مناسب به فیبوی 1/618 که از مهمترین فیبوهای زمانی هست واکنش نشون داد و روند قیمتی سهم صعودی شد و همچنان هم در روند قیمتی بلند مدت صعودی هستیم .

نظر

• nava.trader
                  عضو عادی
                  • Jan 2022
                  • 173

چیزی به اسم روند زمانی نداریم بهش میگن تحلیل زمانی که قیمت به فیبوهای زمانی واکنش نشون میده . این تحلیل زمانی تو تایم ویکلی هست که بنده رو قیمت 300 تومان گذاشتم که قیمت سهم بعد از اصلاح قیمتی مناسب به فیبوی 1/618 که از مهمترین فیبوهای زمانی هست واکنش نشون داد و روند قیمتی سهم صعودی شد و همچنان هم در روند قیمتی بلند مدت صعودی هستیم .

روند کوتاه مدت میانمدت نداریم؟
                  تو تایم فریم بالا یک روند ممکنه صعودی باشه ولی تو تایم فریم پایین روند نزولی باشه یا بالعکس.
                  برای اصرار روی حرفتون بدیهیات و الفبای تکنیکال رو زیر سوال نبرید دیگه. اگه اشکال دارید به 50 صفحه اول جان مورفی مراجعه کنید

نظر

• bourse
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1346

روند کوتاه مدت میانمدت نداریم؟
                    تو تایم فریم بالا یک روند ممکنه صعودی باشه ولی تو تایم فریم پایین روند نزولی باشه یا بالعکس.
                    برای اصرار روی حرفتون بدیهیات و الفبای تکنیکال رو زیر سوال نبرید دیگه. اگه اشکال دارید به 50 صفحه اول جان مورفی مراجعه کنید

میدونید مشکل شما چیه ؟ یه متن دو خطی منو با دقت نخونید فقط عجله دارید زودتر جواب بدید ! امیدوارم حداقل تو معاملاتتون اینقدر عجول نباشید . من دیگه سادتر و واضح تر از این نمیتونستم جواب شما را بدم دیگه اگر متوجه نشدید اصراری روش نمیکنم . روندها توی قیمت شکل میگره نه توی زمان !!! شما اول نوشتید با روند نباید جنگید من با چارت بهتون نشون دادم روند سهم مثبته نه منفی !!! بعد نوشتید منظورتون روند از نظر زمانی بود که بدون تعارف خنده دار ترین حرفی بود که شنیده بودم اصلا یعنی چی روند زمانی ؟! مثل این میمونه من بگم واحد فلا جا بجای متر بر ثانیه متر بر شلغمه ؟!! دیدی چقدر بی معنی بود ؟ صحبت شمام همون قدر بی معنیه !!! اون اسمش تحلیل زمانی هست نه روند زمانی ! شمام اگر تحلیل زمانی یا قیمتی از سهم دارید اینجا قرار بدید مسلما دوستان استقبال میکنن !

نظر

• nava.trader
                      عضو عادی
                      • Jan 2022
                      • 173

میدونید مشکل شما چیه ؟ یه متن دو خطی منو با دقت نخونید فقط عجله دارید زودتر جواب بدید ! امیدوارم حداقل تو معاملاتتون اینقدر عجول نباشید . من دیگه سادتر و واضح تر از این نمیتونستم جواب شما را بدم دیگه اگر متوجه نشدید اصراری روش نمیکنم . روندها توی قیمت شکل میگره نه توی زمان !!! شما اول نوشتید با روند نباید جنگید من با چارت بهتون نشون دادم روند سهم مثبته نه منفی !!! بعد نوشتید منظورتون روند از نظر زمانی بود که بدون تعارف خنده دار ترین حرفی بود که شنیده بودم اصلا یعنی چی روند زمانی ؟! مثل این میمونه من بگم واحد فلا جا بجای متر بر ثانیه متر بر شلغمه ؟!! دیدی چقدر بی معنی بود ؟ صحبت شمام همون قدر بی معنیه !!! اون اسمش تحلیل زمانی هست نه روند زمانی ! شمام اگر تحلیل زمانی یا قیمتی از سهم دارید اینجا قرار بدید مسلما دوستان استقبال میکنن !
                      اگر تا حالا حتی اسم ترند بلند مدت و کوتاه مدت به گوشتون نخورده دوستانه توصیه میکنم دست از معامله بردارید و یکبار حداقل 50 60 صفحه اول جان مورفی رو بخونید. موفق باشید

نظر

• bourse
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1346

اگر تا حالا حتی اسم ترند بلند مدت و کوتاه مدت به گوشتون نخورده دوستانه توصیه میکنم دست از معامله بردارید و یکبار حداقل 50 60 صفحه اول جان مورفی رو بخونید. موفق باشید

[ATTACH=CONFIG]6906[/ATTACH]
                        این کتاب جان مورفی که تازه شروع کردید به خوندن بنده از کسانی بودم که تو ویراستاری به نویسندش کمک کردم! حالا ول کنید این حرفا رو دو تا تحلیل بزارید دوستان استفاده کنن البته اگر چیزی بلدید و دانسته هاتون در حد کتاب خوندن نیست!

نظر

• nava.trader
                          عضو عادی
                          • Jan 2022
                          • 173

این کتاب جان مورفی که تازه شروع کردید به خوندن بنده از کسانی بودم که تو ویراستاری به نویسندش کمک کردم! حالا ول کنید این حرفا رو دو تا تحلیل بزارید دوستان استفاده کنن البته اگر چیزی بلدید و دانسته هاتون در حد کتاب خوندن نیست!
                          عجججججججب
                          کاش ابتدا به ساکن تفاوت مترجم و نویسنده رو متوجه بشیم
                          تازه ویراستار بودین و اسم ترند کوتاه مدت و بلند مدت رو نشنیده بودین که هیچ اسمشون از نظرتون خنده ترین جوک عالم بود.
                          تحلیل سهم: ترند کوتاه مدت نزولی (اظهر من الشمس) حمایت اول 950، حمایت مهم استاتیک دینامیک 860، اگر از حمایت دوم برگشت روند سهم باید از منظر واگرایی و تشکیل سر و شونه سقف رصد بشه

نظر

• bourse
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1346

عجججججججب
                            کاش ابتدا به ساکن تفاوت مترجم و نویسنده رو متوجه بشیم
                            تازه ویراستار بودین و اسم ترند کوتاه مدت و بلند مدت رو نشنیده بودین که هیچ اسمشون از نظرتون خنده ترین جوک عالم بود.
                            تحلیل سهم: ترند کوتاه مدت نزولی (اظهر من الشمس) حمایت اول 950، حمایت مهم استاتیک دینامیک 860، اگر از حمایت دوم برگشت روند سهم باید از منظر واگرایی و تشکیل سر و شونه سقف رصد بشه
                            میدونی چرا اصرار دارم یه چارت از سهم بزاری؟ فقط میخواستم بهت ثابت کنم هیچی نمیدونی و اطلاعاتت در حد همون دو خط کتاب جان مورفیه! یه نگاه به تاریخ عضویتت کن خیلی افراد با سابقه تر از شما از قیمت 300 اومدن اینجا روضه خوندن سهم ٱخخخخ ولی بازار درسی بهشون داد تا آخر عمر یادشون نره آره اینجوریاست، درسته اعتماد بنفست زیاده ولی رو خودت تمرین کن با چهار خط کتاب جان مورفی خوندن نمیشه با کسی که عمرشو توی تحلیل تکنیکال صرف کرده کل کل کرد، این بحثم از نظر من تموم شدست چون نه وقتشو دارم و نه حوصلشو با کسی که خودشو زده به نفهمیدن بحث کنم!

نظر

• nava.trader
                              عضو عادی
                              • Jan 2022
                              • 173

میدونی چرا اصرار دارم یه چارت از سهم بزاری؟ فقط میخواستم بهت ثابت کنم هیچی نمیدونی و اطلاعاتت در حد همون دو خط کتاب جان مورفیه! یه نگاه به تاریخ عضویتت کن خیلی افراد با سابقه تر از شما از قیمت 300 اومدن اینجا روضه خوندن سهم ٱخخخخ ولی بازار درسی بهشون داد تا آخر عمر یادشون نره آره اینجوریاست، درسته اعتماد بنفست زیاده ولی رو خودت تمرین کن با چهار خط کتاب جان مورفی خوندن نمیشه با کسی که عمرشو توی تحلیل تکنیکال صرف کرده کل کل کرد، این بحثم از نظر من تموم شدست چون نه وقتشو دارم و نه حوصلشو با کسی که خودشو زده به نفهمیدن بحث کنم!
                              اگر کسی الفبای تکنیکال بلد باشه اون دو تا عدد من براش مفهوم داره، با یه نگاه مختصر به چارت براش بولد میشه، نیاز به در و دیوار زدن هم نیست گذر زمان اعتبار تحلیل رو مشخص میکنه.
                              بله من اعتماد به نفس دارم ولی شما اعتماد به سقف کاذب دارید که هنوز ترند کوتاه مدت و بلند مدت رو نمیدونید چیه ولی ادعا میکنید ویراستار مرحوم جان مورفی بودین !!!!!خخخخ
                              اول سهم رو تحلیل کنید بعد بخرید نه اینکه سهمی رو که دارید و جوری که خودتون دوست دارید پیش بیاد براش نقاشی بکشید

نظر

• bourse
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1346

یه کلیپ چند وقت پیش دیدم طرف به حسن عباسی میگفت اول اسم چهار تا اقتصاد دان نام ببر بعدا با من بحث کن، الان هم حرف من اینه اول دو تا چارت آپلود کن بعدا بحث کن تمام laughingsmiley

نظر

در حال کار...
                                X