سايپا ديزل‌ (خكاوه)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shabah
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 764

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
    گزارش مرداد ماه تو یه کلمه ترکونده
    کجا ترکوند

بای این همه پست پشت سر هم شما ترکوندی. فروش فروش تغییر محسوسی نداشته و عددی نیست. فروردین هم بیشتر از این مبلغ بود

خکاوه همین الانش هم دمش به خاور وصل شده و بواسطه اون داره میره بالا

هر جا صف خاور شل میشه صف اینو میدن اون بریزه این منفیه

البته خکاوه راه خاور رو خواهد رفت ولی نه با جو سازی. این هم افزایش سرمایه از آورده سنگین داره امسال . الکو همون خاور هست

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4719

من امروز هم اضافه کردم ! تا پایان سال هر نقدینگی که دستمون بیاد اضافه می کنیم . من هم بر این باور هستم که خکاوه راه خاور را خواهد رفت . فقط صبر می خواهد .

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
        کجا ترکوند

بای این همه پست پشت سر هم شما ترکوندی. فروش فروش تغییر محسوسی نداشته و عددی نیست. فروردین هم بیشتر از این مبلغ بود

خکاوه همین الانش هم دمش به خاور وصل شده و بواسطه اون داره میره بالا

هر جا صف خاور شل میشه صف اینو میدن اون بریزه این منفیه

البته خکاوه راه خاور رو خواهد رفت ولی نه با جو سازی. این هم افزایش سرمایه از آورده سنگین داره امسال . الکو همون خاور هست
        تو مثل اینکه حالت خیلی خوش نیست . من تو 11 سال گذشته تو این انجمن کلا 1200 تا پست گذاشتم تو توی این چند ماه عضویتت نصف من پست گذاشتی !!! حالا کی پشت سر هم پست میزاره ؟ سعی کن یکم ساکت باشی گوش کنی و یاد بگیری . زیادم دلتو به مثبت های زورکی خاور خوش نکن دارن میکنن تو پاچتون

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1346

با این قرارداد خاور با حاشیه سود حدود 20 درصدی به ازای هر سهمی میتونه حدودا 20 تومن سود تو یه بازه یک و نیم ساله بسازه ولی خکاوه بخاطر تعداد سهام خیلی کمتر با قرارداد 1550 دستگاهی به ازای هر سهم حدودا 475 میسازه! وقتی از ارزندگی خکاوه نسبت به خاور صحبت میکنیم و یه عده نابلد گارد میگیرن منظور همینه! متاسفانه یه عده تا نوک دماغشونو بیشتر نمیبینن

نظر

• TARGET
            عضو فعال
            • Nov 2014
            • 2282

با این قرارداد خاور با حاشیه سود حدود 20 درصدی به ازای هر سهمی میتونه حدودا 20 تومن سود تو یه بازه یک و نیم ساله بسازه ولی خکاوه بخاطر تعداد سهام خیلی کمتر با قرارداد 1550 دستگاهی به ازای هر سهم حدودا 475 میسازه! وقتی از ارزندگی خکاوه نسبت به خاور صحبت میکنیم و یه عده نابلد گارد میگیرن منظور همینه! متاسفانه یه عده تا نوک دماغشونو بیشتر نمیبینن
            یعنی فقط خاور اتوبوس میسازه؟ یا کامیونهاش مجانی میده به بازار؟
            خاور آخرین بدهیش رو ظاهرا به ایرانخودرو با دو تا چک دیروز صفر کرده
            چه خبر از بدهی های خکاوه؟ چیکار کرده؟
            فکر کنم هنوز ۳-۴ هزار میلیارد تومن بدهی داره!

نظر

• TARGET
              عضو فعال
              • Nov 2014
              • 2282

یه روز صف خاور شل شد خکاوه صف فروش سنگین شد، بیخیال
              البته شما که رقیب خاورید الان کل بازار با خاور لح شده داره روزی ۱-۱/۵ میلیارد حجم میزنه

نظر

• mehdig
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 131

البته فراموش نکنید خکاوه 3 ماهه زیان ساخته و خاور سود عالی.

نظر

• H.samimi
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 2092

فروش ۳ ماهه خکاوه ۳۰۰ دستگاه انواع کامیون و زیان ۳ ماهه به ازای هر سهم ۳۱۵ ریال ضربدر تعداد سهام شرکت میشه معادل ۸۳ میلیارد زیان

اگه ۸۳ میلیارد رو تقسیم بر تعداد تولید (۳۰۰) کنیم به ازای هر کامیون ۲۷۰ میلیون

در گزارش یکماهه مرداد ماه نرخ کامیون kx480 یک میلیارد تومان رشد داشته
                  یعنی فروش همین ۶۱ دستگاه ۶۱ میلیارد زیان ۳ ماهه رو کاور کرده

ضمن اینکه زیان ۳ ماهه هم زیان عملیاتی نبوده و به دلیل رد تعهداتش بوده حالا خودتون حساب کنید اگه کل تولید kx480 با قیمت واقعی فروش میرفت چه اتفاق شگرفی در صورتهای مالی میافتاد و اگه مقدار تولید به ۱۰۰۰ دستگاه در ماه برسه چی میشه

سخته ولی دور از دسترس نیست
                  آخرین ویرایش توسط H.samimi؛ 2022/09/09, 22:54.

نظر

• رادین1
                    عضو فعال
                    • Dec 2018
                    • 4719

یعنی واقعا سهامدار حقیقی درصدی در این قیمتها یک میلیون سهم اضافه می کند!!! بدون حساب و کتاب و بی هدف این کار می کند ؟؟؟؟!!!! بسیار بعید است .
                    به نظر من در آینده نزدیک رقابت برای گرفتن سیت مدیریتی باعث جهش قیمتی شدیدی در قیمت سهام خکاوه خواهد شد با توجه به اینکه تعداد سهام این شرکت خودرو ساز بسیار محدود است .

سهامداران/دارندگان (در پایان روز)
                    شركت ستاره سفيران آينده-سهامي خاص- 319 M 12.090 0
                    شركت واسپاري توسعه گستربرنا-سهامي خاص- 298 M 11.300 0
                    شركت توسعه سرمايه رادين-سهامي خاص- 275 M 10.430 0
                    شخص حقيقي 120 M 4.550 0
                    شركت تجارت الكترونيك خودروتابان تاخت-سهامي خا 118 M 4.490 0
                    شخص حقيقي 98 M 3.700 1,000,000
                    شخص حقيقي 59 M 2.220 0
                    شركت راهبران سرمايه كوير-سهامي خاص- 36 M 1.360 0
                    شركت توليدي فولادسپيدفراب كوير-سهامي خاص- 31 M 1.160 0

نظر

• bourse
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1346

من تو صفحات قبل کلی مطلب در مورد خکاوه و خاور نوشتم و با تحلیل دارم میگم رو این قیمت ها سهام خکاوه واسه پول های درشت که دنبال سود های چند صد درصدی هستند نسبت به خاور خیلی ارزشمند تره بعد طرف نوشته شما رقیب خاور هستید و لج دارید !!! وقتی هنوز تو بازار از این حرف های بچگانه زده میشه نباید انتظار درست شدن بازار هم داشته باشیم .نوشتن توی این انجمن اعصاب فولادی میخواد که من ندارم . خداحافظ همگی

نظر

• فین
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1158

من هر دو سهم خکاوه و خاور را دارم. خکاوه امسال خاور سال گذشته است. یعنی رشد اصلی خاور امسال و رشد اصلی خکاوه سال اینده خواهد بود. هر دو هنوز بسیار ارزشمندند. خاور می تواند تا ارزش بازار 30 الی 35 همت ( سهمی حدود 350 تا 400 ) و خکاوه هم می تواند ارزش بازار 15 الی 20 همت ( سهمی بین 5500 تا 7000 تومان ) رشد کنند.
                        آخرین ویرایش توسط فین؛ 2022/09/10, 08:54.

نظر

• shabah
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 764

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                          من هر دو سهم خکاوه و خاور را دارم. خکاوه امسال خاور سال گذشته است. یعنی رشد اصلی خاور امسال و رشد اصلی خکاوه سال اینده خواهد بود. هر دو هنوز بسیار ارزشمندند. خاور می تواند تا ارزش بازار 30 الی 35 همت ( سهمی حدود 350 تا 400 ) و خکاوه هم می تواند ارزش بازار 15 الی 20 همت ( سهمی بین 5500 تا 7000 تومان ) رشد کنند.
                          از لحاظ بازار فروش تا بحال اینطوری بوده که تقریبا 50 درصد بازار مال خاور بوده و 10 درصد برای سایپا دیزل

البته تو این چند وقته که خاور از زیان خارج شده تونسته پیش فروش کنه و هنوز خکاوه مجوز این رو نداره و برای همین هم باید افزایش سرمایه از آورده بده که زیان انباشته رو صفر کنه

اگه خاور به مارکت 35 همتی برسه که به نظر من میرسه خکاوه هم با مارکت 4-5 هزار همتی باید برسه

اینم بگم اون کد حقیقی که درصدی هستش تو خکاوه با کدهای کویر یکی هستن. همگی فامیل هستن. اسمش رو هم میدونم

اینها نقشه های بزرگی برای خکاوه کشیدن

نظر

• shabah
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 764

متاسفانه دم این سهم به خاور وصل شده. بهتره حرکت مستقل خودش رو داشته باشه و بر مبنای ارزندگی خودش معامله بشه.

وقتی واقعیت رو میگی اونهایی که به یه گزارش معمولی سهم لقب ترکاندن میدن و کار بوقچی رو تو بازار دارن بهشون بر میخوره

دروغ شغل دوم مردم این مرز و بوم هست

نظر

• bourse
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1346

طرف هنوز یکسال از سابقه عضویتش نگذشته بالای هفتصد تا پست گذاشته!! همین تایم اگر گذاشته بود روی یادگیری امثال من نیاز نبود واسه فهموندن ساده ترین مفاهیم بازار بهش اینقدر عذاب بکشیم

نظر

• H.samimi
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 2092

طرف هنوز یکسال از سابقه عضویتش نگذشته بالای هفتصد تا پست گذاشته!! همین تایم اگر گذاشته بود روی یادگیری امثال من نیاز نبود واسه فهموندن ساده ترین مفاهیم بازار بهش اینقدر عذاب بکشیم
                                سلام ولش کنید بذارید در گمراهی خودش دست و پا بزنه نیازی نیست حتما جواب بدید
                                مهم اینه که تحلیل شما درسته و خکاوه در مراحل اولیه شکوفایی قرار داره من با میانگین خرید ۱۱۰۰ تک سهم خکاوه شدم و تا قیمت ۸۸۰ ریزش کرد و نگهداری کردم حرفهای دیگران هم اثری روی من نداشت.

من شاهدم که شما از چندین سال پیش سهامدار خکاوه اید بنابراین تحلیلهای بهتری نسبت به ما دارید پس این سود بیشتر از همه حق شماست و خوشحالم که از این سود بهرمندید.
                                توصیه میکنم با آرامش به کار خود ادامه دهید و به پستهای منفی اهمیت ندهید

نظر

در حال کار...
                                X