چو میبینی که نابینا و چاه است....

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    با سلام....
    تو این چند وقت فقط نظاره گر بودم چون در جریان قضایا هم نیستم حرف ومطلبی نزدم ....

فقط این دو صفحه اخر این تاپیک وقضیه هک وهک بازی کمی ما رو نگران کرد....

سوالی برایم پیش امد ...امیدوارم جواب روشنی داده شود ...

خوب ما بر روی سیستم شخصی خود اطلاعات شخصی وبسیار مهمی بعضا داریم که دوست نداریم دست کسی بیفتد...از کدها ورمزهای شخصی گرفته تا تصاویر شخصی وغیره.......

خوب اگر به این راحتی امکان هک کردن هست دوستان به ما بگویند ایا از این بعد نباید هیچ پیام خصوصی را جواب بدهیم یا همین ان لاین شدن در سایت میتوواند باعث هک شدن سیستم ما شود؟؟؟

ما اینجا هستیم تا از همفکری هم بهره ببریم واگر کاری از دستمان بر بیاید کمکی هم به دوستان بکنیم.....ولی دوست نداریم به جای ثواب کباب شویم...ابروی هر شخصی از همه چیز برایش مهمتر هست ...

اگر به این راحتی مشود به اطلاعات شخصی دست پیدا کردوسیستم کسی راهک کرد دوستان بگویند تا ما قید فروم نویسی را با وجود تمام علاقه ای که به دوستان داریم کنار بگذاریم .....با تشکر از دوستان ومدیریت سایت بورسی...
    جناب جمالي كه گفتن بلوف بود...شما چرا جدي گرفتيد؟
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Post
      عرض ادب

یه مثلی هست که میگه: " چوبو که برداری....."

خیلی از دوستان میدونند که من زیاد اهل نوشتن نبوده و نیستم و اختلاط هام بیشتر تو پیام خصوصی هست و شاید 90 درصد تعداد پست هایی که توسایت زدم تو بخش مدیریت و تو بحث های مدیریت سایت بوده...

از حاشیه, جنجال و بی حرمتی گریزان بوده و هستم... و با فعالیت محدودم تو سایتهای مشابه محیط های بعضا سرشار از تهمت و بی حرمتی رو مناسب ندیدم و تصمیم گرفتم با یاری دوستان سایتی راه بندازیم که ادب و احترام و دوری از جنجال درش اولویت داشته باشه...

اما به قدری تو این چند ماهه اخیر مطالب و حرفهایی زده شد که طاقت من هم طاق شد و وارد بحث شدم....

و بعد از ایجاد این تاپیک و تو این دو روز دایم مشغول پاسخگویی به تلفن و دریافت و ارسال پیام خصوصی و .... هستم.
      خیلیا میگن اگه اشتباهی شده اگه اونا بی حرمتی کردن ندید بگیرید, به ما پیغام دادن و معذرت خواهی کردن و....
      اما
      به سالی زجورت جگر خون کنم........به یک لحظه از دل به در چون کنم؟

با صحبتایی که تو این دو روز شده و میخوان بگن تصمیم کبری بوده که باعث برافروخته شدن این آتیش شده باید بگم خیر... این بحثیه که 5-6 ماهه ضد سایت بورسی, کاربران و مدیرانش به راه افتاده... که دلیلش برای بنده مدتیه مشخصه و امروز دوستان زیاد دیگه ای هم دلیل این شیطنت ها رو میدونن!

تهدید و بلوف و ... و برخلاف حرفها و وعده هایی که دیروز به من داده شد ادامه روند بی حرمتی تو سایتهای دیگه... کاملا غیر قابل تصور بوده و هست.

با این اوصاف و به حرمت دوستان دیروز و دشمنان امروز ... از تصمیمم صرفنظر میکنم و به زودی تنها برای روشنگری مطلبی رو به اختصار عرض میکنم و نتیجه گیری رو به عهده دوستان میذارم....
      ممنونم جناب جمالي

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
        به ولاي علي اگه مسائلي بخاد رو بشه پاي بهترين كاربرا وسط مياد...كاربرايي كه حتي فكرشم نميكنن كه تو اين ليست اسم اونام باشه.......من خودمو خراب كردم كه اينو بگم و از از هم پاشيدن سايتهاي بورسي جلوگيري كنم ....بزاريد قرباني اين بحث من باشم اما اين تاپيك براي هميشه بسته بمونه.......ازتون خواهش ميكنم...تمنا ميكنم اين بحثو تموم كنيد

آخه من نمی دونم این چه منطقیه ؟! چطوری میشه فرد و افرادی که با قصد و نیت به قصد سود شخصی سهم چاق میکنند ( نه اونطور که روح گفتند سود جمعی که دیگران هم از کنارش بتونند استفاده کنند!) میشه بهترین کاربرها ؟!
        من در اولین پستم اشاره کردم به بعضی شهرت داده شد ، یعنی عمدا بعضی ها را مطرح کردند و میکنند و بالا می برند ، آنها را برجسته می کنند که اعتماد جلب شود ، گفتم در نهایت پولی نمیماند...ان سهامدار بدبختی که سواد دارد ، تحلیل هم دارد اما به هر دلیلی اعتماد کرده را خالی میکنند و پول و زندگی اش را بر باد میدهند. من خودم بارها گفتم و می گویم از تحلیل خود استفاده کنید و کنیم. اما نمی توان انکار کرد که عده کثیری در ابتدای راه هستند.
        عذر میخوام که از این ادبیات استفاده میکنم اما به درک که اسم فلان افراد به ظاهر نیکوکار و خوش شهرت برباد میرود ، به درک که فلان سایت از هم میپاشد. بهتر از آنست که آبروی فلان کارگر و کارمند که اندک سرمایه خویش را در بازار سرمایه و به اتکای تحلیل و اعتماد به فلان شخصیت گذاشته است بر باد برود. بهتر از انست که شاکله خانواده آن سهمادار نگون بخت و از همه جا بی خبر از هم بپاشد.
        این چه منطقی هست ؟!
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

دوست عزیز بنده قصد بحث ندارم..
          سوالی برایم پیش امد نگران شدم ...این جواب سوال من نبود..
          اگر چنین کاری امکان پذیر باشد قید عضویت در تمام سایتها -چه مرتبط با بورس وچه غیر مرتبط با بورس -رو باید زد....
          ممنون میشم یک جواب روشن بدهند دوستان....

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            دوست عزیز بنده قصد بحث ندارم..
            سوالی برایم پیش امد نگران شدم ...این جواب سوال من نبود..
            اگر چنین کاری امکان پذیر باشد قید عضویت در تمام سایتها -چه مرتبط با بورس وچه غیر مرتبط با بورس -رو باید زد....
            ممنون میشم یک جواب روشن بدهند دوستان....
            نه دوست من امكان پذير نيست خيالتون راحت باشه

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20672

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

آخه من نمی دونم این چه منطقیه ؟! چطوری میشه فرد و افرادی که با قصد و نیت به قصد سود شخصی سهم چاق میکنند ( نه اونطور که روح گفتند سود جمعی که دیگران هم از کنارش بتونند استفاده کنند!) میشه بهترین کاربرها ؟!
              من در اولین پستم اشاره کردم به بعضی شهرت داده شد ، یعنی عمدا بعضی ها را مطرح کردند و میکنند و بالا می برند ، آنها را برجسته می کنند که اعتماد جلب شود ، گفتم در نهایت پولی نمیماند...ان سهامدار بدبختی که سواد دارد ، تحلیل هم دارد اما به هر دلیلی اعتماد کرده را خالی میکنند و پول و زندگی اش را بر باد میدهند. من خودم بارها گفتم و می گویم از تحلیل خود استفاده کنید و کنیم. اما نمی توان انکار کرد که عده کثیری در ابتدای راه هستند.
              عذر میخوام که از این ادبیات استفاده میکنم اما به درک که اسم فلان افراد به ظاهر نیکوکار و خوش شهرت برباد میرود ، به درک که فلان سایت از هم میپاشد. بهتر از آنست که آبروی فلان کارگر و کارمند که اندک سرمایه خویش را در بازار سرمایه و به اتکای تحلیل و اعتماد به فلان شخصیت گذاشته است بر باد برود. بهتر از انست که شاکله خانواده آن سهمادار نگون بخت و از همه جا بی خبر از هم بپاشد.
              این چه منطقی هست ؟!
              کاملا موافقم .
              ///

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

این چه منطقی هست ؟!
                كيوان جان حالا كه جناب جمالي كوتاه اومدن شما كوتاه نميايد؟

نه هيچكس بدبخت شده نه كسي سفته بازي كرده ....هممون همديگرو ميشناسيم و كارناممون روشنه

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

من كسي رو ميشناسم كه به خاطر اون ريش قرمز بورس مرتيكه دزد و حروم خور زندگيش پاشيد بدبخت شد بابا اخه چرا كوتاه ميايد اون دنيا جواب خدا رو چي ميخوايد بديد زمان حضرت محمد شخصي بود كه توبه ميكرد ولي توبش پذيرفته نميشد ندا امد كه بر فرض كه توبه كردي و من پذيرفتم زندگي اونهايي رو كه نابود كردي چي ميشه خدا خودش ميگه من از حقم ميگذرم ولي از حقه بندم نه جناب جمالي لااقل جوري بيان كنيد تا همه متوجه بشند شما مسئولي تا ي عده رو نجات بدي كسايي كه به خاطر پيشرفتشون اومدن تو اين بازار به اين سايت اعتماد كردن بابا اگر ميخوايد سر كسي كلاه بذاريد لااقل سر حقوقي كلاه بذاريد نه سر هم نوع خودتونو به خدا قسم چوبشو ميخوريد
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

جناب ساده عزیز
                    شما که به همراه تیمی که فرمودین یه هکر فاندامنتالیست هستید ...از حذف شدن پست هاتون ناراحت بودید و علت عدم نوشتن در بورسی رو هم مطرح کردین و همه ما فهمیدیم ...

به نظرتون بازم شما باید ادامه بدین ؟؟؟

این روزا همه چیز هک میشه و ما هم چیزی برای هک شدن نداریم...

دوستان علت نبودن شما رو جویا میشدن و شما هم توضیح دادین ...

هک و هکر بازی هم نمیدونم چرا مطرح کردین !

اگه تیم شما یه هکر حرفه ای هست باید برای خود شما بمونه و ازش استفاده کنین ....
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                      جناب ساده عزیز
                      شما که به همراه تیمی که فرمودین یه هکر فاندامنتالیست هستید ...از حذف شدن پست هاتون ناراحت بودید و علت عدم نوشتن در بورسی رو هم مطرح کردین و همه ما فهمیدیم ...

به نظرتون بازم شما باید ادامه بدین ؟؟؟

این روزا همه چیز هک میشه و ما هم چیزی برای هک شدن نداریم...

دوستان علت نبودن شما رو جویا میشدن و شما هم توضیح دادین ...

هک و هکر بازی هم نمیدونم چرا مطرح کردین !

اگه تیم شما یه هکر حرفه ای هست باید برای خود شما بمونه و ازش استفاده کنین ....
                      بلوف زدن كه شاخو دم نداره آريو جون:p

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

كيوان جان حالا كه جناب جمالي كوتاه اومدن شما كوتاه نميايد؟

نه هيچكس بدبخت شده نه كسي سفته بازي كرده ....هممون همديگرو ميشناسيم و كارناممون روشنه
                        در مورد بخش قرمز کاملا مخالفم ، هر 2 مطلب اتفاق افتاده
                        در مورد بخش سبز ، کاملا تردید دارم
                        در مورد بخش آبی مال شما شاید روشن باشد اما تعداد زیادی هستند که سیاه سیاه هست.
                        و در مورد بخش صورتی ، بله این آخرین پست من در این تاپیک بود و دیگر ادامه نخواهم داد....
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

كيوان جان لااقل شما بيا تو پيام خصوصي ندا رو به من بده تا گير اين سفته بازا نيفتم خودم به جهنم پول ي عده دست منه اونا نابود نشن
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• بابک پناهی
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 3208

همه عقل دارن و می بینن وقتی دیدین تعداد اندکی با سرمایه نسبتا زیاد دارن روی سهم کوچکی مثلا کابگن (مثال زدم فقط) دارن فعالیت میکنند و هر روز سهم چاق کنی میکنند مطمئن باشید سودهاشونو کردن میخوان بندازن به شما ...

به همین سادگی دوروبره این سهما نرید و گیر سفته بازا نیفتید

والسلام

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

باز پستم حذف شد...البته خب اهميتي هم نداره

نظر

• آذر
                                عضو عادی
                                • Dec 2010
                                • 63

من تازه خوندن این 15 صفحه را تمام کردم و چون در جریان مسائل فی مابین نبودم، برداشت اولیه ام بشرح زیر می باشد:
                                1- مدیران سایت متوجه کارهای غیر حرفه ای (سهم چاق کنی) برخی از تحلیلگران شدند و آی دی آنها را بستند.
                                2- این گروه رفتند و سایت دیگری تاسیس کردند.
                                3- سایت جدیدالتاسیس اقدام به عضوگیری از کاربران فعال سایت بورسی کرد.
                                4- مدیران سایت بورسی از حضور کم برخی از کاربران در سایت ناراحت شدند.
                                5- بحث ها و تهدیدها از هر دو طرف بالا گرفت.
                                6-سایت بورسی تهدید به افشاگیری در خصوص سهم چاق کن ها گرفت.
                                7- آنها هم تهدید کردند که اگر شروع به افشاگری کنید، اطلاعات هک شده از پیامهای خصوصی کاربران را که لزوما" ارتباطی هم به بورس ندارد(شاید اخلاقی) افشا می کنند.(به اظهار مدیران و فعالان سایت بورسی افشای این اطلاعات اولا" در توان آنها نیست و در ثانی غیر قانونی بوده و موجب پیگیری قضایی آنها می شود)
                                8- مدیران سایت بورسی برای ممانعت از افشای اطلاعات کاربران مجبور شدند که افشاگری نکنند.(جناب آقای ساده ساده می فرمایند باید اصلاح شود.شاید منظورشان این است که اطلاعات همه کاربران را افشا نمی کنند و فقط بخشی از آن را که عرق شرم بر پیشانی کاربران می نشاند افشا می کنند)
                                اگر برداشت من از جریان درست باشد، برای حفظ حرمت کاربران بهتر است که موضوع کان لم یکن تلقی شود. البته دوستانی که مثل من مایل به دانستن نام سهم چاق کن ها هستند می توانند با مقایسه کاربران فعلی و قبلی سایت به یک نتیجه غیر قطعی برسند.
                                آخرین ویرایش توسط آذر؛ 2012/05/15, 17:13.

نظر

در حال کار...
                                X