حالا كه كار به اينجا كشيده شده بايد خيلي از مسائل گفته بشه چون همه دارن تهديد ميكنند انگار همه از هم ديگه آتو دارن اون ميگه اگر فلان چيزو بگيد منم ميگم جناب جمالي چرا بايد كاربر عادي به پيغام خصوصي افراد دسترسي داشته باشه كه بياد تهديد كنه ؟من مقداري از بيوگرافي مو به كاربري بابك 52 توضيح دادم اينجوري كه داره پيش ميره خيلي ها بهش دسترسي داشتن خب اگر اين جوري بود كه خودم ميومدم تو همين تاپيك خودمو معرفي ميكردم يكي از مشكلات سايت اينه كه كلي مدير داره هر مديري هم رفيق داره و راحت اطلاعات شخصي افراد به خيلي ها ميرسه
چو میبینی که نابینا و چاه است....
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postبنظر میاد بهتره این تایپیک هرچه زودتر بسته و کلاً حذف شه
نمیدونم چرا نسبت به این مسئله واضح بی توجهی میشه!؟الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postراستش من دوست ندارم اين تاپيك ادامه پيدا كنه اما اگه خاطر دوستان در تاپيك بيل گيتس باشه بنده عنوان كردم كه به 150 پيام خصوصي جناب بيل گيتس دسترسي دارم و اينجام ميگم به خيلي از پيغامهاي خصوصي در اين سايت هم دسترسي دارم....اگر هر شخصي در اين تاپيك خطاب قرار بگيره منم مجبور ميشم پيغامهايي رو اينجا بزارم كه عرق شرم رو روي پيشوني همه خوانندگان ميشونه و اينقد اين پيامها زننده هستن كه مثه بمب صدا ميكنه.......اين تاپيكو ببنديد بزاريد همه چي به خوبيو خوشي تموم بشه همونطور كه باربد تو سايت بغلي اين كارو كرد
باربد شاید به دلیل دیگری اون تاپیکو بست و این تاپیک به دلیل دیگری هنوز باز باشد !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postحالا كه كار به اينجا كشيده شده بايد خيلي از مسائل گفته بشه چون همه دارن تهديد ميكنند انگار همه از هم ديگه آتو دارن اون ميگه اگر فلان چيزو بگيد منم ميگم جناب جمالي چرا بايد كاربر عادي به پيغام خصوصي افراد دسترسي داشته باشه كه بياد تهديد كنه ؟من مقداري از بيوگرافي مو به كاربري بابك 52 توضيح دادم اينجوري كه داره پيش ميره خيلي ها بهش دسترسي داشتن خب اگر اين جوري بود كه خودم ميومدم تو همين تاپيك خودمو معرفي ميكردم يكي از مشكلات سايت اينه كه كلي مدير داره هر مديري هم رفيق داره و راحت اطلاعات شخصي افراد به خيلي ها ميرسه
دوست گرامی نه تنها کاربر ساده که هیچ مدیری, حتی ادمین, به صندوق پیام افراد دسترسی نداره.
و اگر کسی پیامی داره پیامی هست که تو صندوق پیام خودش هست , مگر اینکه اکانت فرد دیگه رو داشته باشه که اون هم مقدور نیست مگر اینکه خود شخص پسوردش رو به کسی داده باشه یا پیامی رو برای کسی فوروارد کرده باشه.
ما از روز اول با اعتقاد به رعایت اخلاقیات و عرف کنار هم جمع شدیم و خودمون رو ملزم به رعایت حریم ها و اطلاعات شخصی افراد دونسته و میدونیم.
با وجود اینکه مدت هاست از اکانت دوم و سوم (تمام کاربرانی که اقدام به ایجاد اکانت تکراری میکردند), مطلع بوده و هستیم , تا امروز موضوعی رو غیر از جمع مدیران مطرح نکردیم و نهایتا در کادر رنگی بالای صفحه (همونجایی که الان پیام انتخاب استایل هست) برای این دوستان پیامی نشون داده میشده که استفاده از بیش از یک اکانت مجاز نیست.
بارها به مدیران این امر واضح و بدیه یادآوری شده که ملزم به امانت داری و محفوظ داشتن اطلاعاتی که ممکنه به واسطه دسترسی های مدیریتی بهش دست داشته باشن (مثلا مشاهده آی پی افراد) هستند و تا امروز به جز یک یا دو مورد دور از انتظار این قانون نقض نشده که در موارد نقض شده هم دسترسی مدیر مربوطه کاهش یافته.
پس همونطور که دیشب در جواب دوستی که تو همین تاپیک ادعایی کذب مطرح میکردند توضیح دادم بعضی ادعاها صرفا بلوف هست...از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postمطمئنا به پیامهای خصوصی دسترسی داری که یکی از طرفین فرستنده یا گیرنده برات ارسال کرده باشه دیگه !؟
باربد شاید به دلیل دیگری اون تاپیکو بست و این تاپیک به دلیل دیگری هنوز باز باشد !مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Postعرض ادب
دوست گرامی نه تنها کاربر ساده که هیچ مدیری, حتی ادمین, به صندوق پیام افراد دسترسی نداره.
و اگر کسی پیامی داره پیامی هست که تو صندوق پیام خودش هست , مگر اینکه اکانت فرد دیگه رو داشته باشه که اون هم مقدور نیست مگر اینکه خود شخص پسوردش رو به کسی داده باشه یا پیامی رو برای کسی فوروارد کرده باشه.
ما از روز اول با اعتقاد به رعایت اخلاقیات و عرف کنار هم جمع شدیم و خودمون رو ملزم به رعایت حریم ها و اطلاعات شخصی افراد دونسته و میدونیم.
با وجود اینکه مدت هاست از اکانت دوم و سوم (تمام کاربرانی که اقدام به ایجاد اکانت تکراری میکردند), مطلع بوده و هستیم , تا امروز موضوعی رو غیر از جمع مدیران مطرح نکردیم و نهایتا در کادر رنگی بالای صفحه (همونجایی که الان پیام انتخاب استایل هست) برای این دوستان پیامی نشون داده میشده که استفاده از بیش از یک اکانت مجاز نیست.
بارها به مدیران این امر واضح و بدیه یادآوری شده که ملزم به امانت داری و محفوظ داشتن اطلاعاتی که ممکنه به واسطه دسترسی های مدیریتی بهش دست داشته باشن (مثلا مشاهده آی پی افراد) هستند و تا امروز به جز یک یا دو مورد دور از انتظار این قانون نقض نشده که در موارد نقض شده هم دسترسی مدیر مربوطه کاهش یافته.
پس همونطور که دیشب در جواب دوستی که تو همین تاپیک ادعایی کذب مطرح میکردند توضیح دادم بعضی ادعاها صرفا بلوف هست...مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postدوست عزيز چرا بايد بسته بشه مني كه اينجا عضوم و دارم مطلب مينويسم بايد بدونم پيام خصوصيمو كي ميخونه شايد من دچار مشكلي باشم و از كسي كمك بخوم چرا بايد الان متوجه بشم كه خيلي ها از پيغام خصوصي افراد اگاها
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postامنيت سايتتون خيلي پايينه.....اينو چند بار خواستم تذكر بدم
آخرش من میدونم ما 2 تا رو در رو میشیم! :(ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
همه اينجا با هم دوستن و همديگرو ميشناسيم...بيايد يه بار واسه هميشه اين بحثو تموم كنيم....من در سايت بورس بازان گفتم سايت بورسي مرده اما بعد فهميدم خيلي تند رفتم و در پيغام خصوصي به يكي از دوستان گفتم عذر خواهي ميكنم....اين دوستمون ميتونه تاييد كنه....الانم جناب جمالي عزيز من كسي نيستم كه بلوف بزنم و اهل بلوفم نيستم ازتون ميخام تاپيك رو ببنديد اميدوارم اين موضوع تموم بشهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postامنيت سايتتون خيلي پايينه.....اينو چند بار خواستم تذكر بدم
با توجه به مسایل اخیر و اینکه بک آپ گیری هر روز انجام میشه و در صورت از بین رفتن سرور هم هیچ مشکلی نخواهیم داشت باید بگم حتما سعی میکنیم با بازنگری در این موضوع کمی امنیت سایت رو بالا ببریم تا دوستان و کاربرانی که به زعم شما تونستن به سایت نفوذ کنن نتونن به فعالیت های تخریبی ادامه بدن.
البته لازم به یادآوریه اگر ادعای شما صحت داشت مطمینا تا امروز مدارکی که باعث شده دوستان دیروز و دشمنان امروز به تکاپو بیافتند حتما از بین رفته بود...از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Postممنون از تذکرتون
با توجه به مسایل اخیر و اینکه بک آپ گیری هر روز انجام میشه و در صورت از بین رفتن سرور هم هیچ مشکلی نخواهیم داشت باید بگم حتما سعی میکنیم با بازنگری در این موضوع کمی امنیت سایت رو بالا ببریم تا دوستان و کاربرانی که به زعم شما تونستن به سایت نفوذ کنن نتونن به فعالیت های تخریبی ادامه بدن.
البته لازم به یادآوریه اگر ادعای شما صحت داشت مطمینا تا امروز مدارکی که باعث شده دوستان دیروز و دشمنان امروز به تکاپو بیافتند حتما از بین رفته بود...مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postراستش من دوست ندارم اين تاپيك ادامه پيدا كنه اما اگه خاطر دوستان در تاپيك بيل گيتس باشه بنده عنوان كردم كه به 150 پيام خصوصي جناب بيل گيتس دسترسي دارم و اينجام ميگم به خيلي از پيغامهاي خصوصي در اين سايت هم دسترسي دارم....اگر هر شخصي در اين تاپيك خطاب قرار بگيره منم مجبور ميشم پيغامهايي رو اينجا بزارم كه عرق شرم رو روي پيشوني همه خوانندگان ميشونه و اينقد اين پيامها زننده هستن كه مثه بمب صدا ميكنه.......اين تاپيكو ببنديد بزاريد همه چي به خوبيو خوشي تموم بشه همونطور كه باربد تو سايت بغلي اين كارو كرد
....در مورد بیل گیتس...که من خدمتت عرض کنم...این یه نکته تاریک در کارنامه بورسی شماست....با توجه به شناختی که بنده و خیلی ازدوستان از این شخصیت نخ نما و مندرس داریم و شما به حرف حق من گوش نمیدادیو و دلایل من رو قبول نمیکردید....کلام شما بوی تهدید میداد ومتاسفانه که من مطمینم الان هم ناشی از استرس و ناراحتی هست و نه کین خواهی و یا چیز دیگه همین مضمونو میرسونه....
...بزرگوار...شما محبتی کنید.و... وبرای اینکه اینجا شلوغ نشه....در تاپیک این کمترین....اون 150 تا ایم یل رو بگذارید...تااگر حق به جان دیگران بود همینجا از ایشون حلالیت بطلبیم...
...دوستان و عزیزان....نمیبینید وضعیتی که دوستان در سهام گروه قند و کاشی که ناشی از سفته بازی چند مهره و ایدی شناخته شده در سایت تالار بورس و بورکس نظیر باگات و سپهبد گرفتار شدند و خوب اون زمان هر مساله ای مطرح میشد گفته میشد که ...شما غرض ورز و بی اطلاع و جاهلید...خوب ...الان داستان این دو گروه به کجا کشید...باد شد بالا رفت خالی کردن تموم شد رفت...حالا این بینواهایی که سهم رو دارند چه باید بکنند...قثابت قیمت 750 تومن الان چنده...حالا اون دلایل کجاست....تحلیلا سوخت شد....منصف باشیم و همدیگرو دوست داشت هباشیم..[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....ساده ی ساده عزیز....مطالبی رو که نوشتی خوندم و امیدوارم در امور زندگی شما فتح باب بشه که تقدیرو شان همه چیز دست خداست....روحیه هیجانی و شخصیت حساس و چالش پذیری داری که خوب نیست...و ضریب اشتباهات فرد رو زیاد میکنه....
....در مورد بیل گیتس...که من خدمتت عرض کنم...این یه نکته تاریک در کارنامه بورسی شماست....با توجه به شناختی که بنده و خیلی ازدوستان از این شخصیت نخ نما و مندرس داریم و شما به حرف حق من گوش نمیدادیو و دلایل من رو قبول نمیکردید....کلام شما بوی تهدید میداد ومتاسفانه که من مطمینم الان هم ناشی از استرس و ناراحتی هست و نه کین خواهی و یا چیز دیگه همین مضمونو میرسونه....
...بزرگوار...شما محبتی کنید.و... وبرای اینکه اینجا شلوغ نشه....در تاپیک این کمترین....اون 150 تا ایم یل رو بگذارید...تااگر حق به جان دیگران بود همینجا از ایشون حلالیت بطلبیم...
...دوستان و عزیزان....نمیبینید وضعیتی که دوستان در سهام گروه قند و کاشی که ناشی از سفته بازی چند مهره و ایدی شناخته شده در سایت تالار بورس و بورکس نظیر باگات و سپهبد گرفتار شدند و خوب اون زمان هر مساله ای مطرح میشد گفته میشد که ...شما غرض ورز و بی اطلاع و جاهلید...خوب ...الان داستان این دو گروه به کجا کشید...باد شد بالا رفت خالی کردن تموم شد رفت...حالا این بینواهایی که سهم رو دارند چه باید بکنند...قثابت قیمت 750 تومن الان چنده...حالا اون دلایل کجاست....تحلیلا سوخت شد....منصف باشیم و همدیگرو دوست داشت هباشیم..مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Postممنون از تذکرتون
البته لازم به یادآوریه اگر ادعای شما صحت داشت مطمینا تا امروز مدارکی که باعث شده دوستان دیروز و دشمنان امروز به تکاپو بیافتند حتما از بین رفته بود...در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاشتباه نكنيد جناب جمالي...گروه ما ازونايي كه شما فك ميكنيد نيستن....ما دو گروه داريم يكي هكر سفيد و يكي هكر سياه.....ما كارمون هشدار دادن به نهاد هاي دولتي امنيتي هست تا سرور سايتشونو ارتقا بدن نه اينكه اطلاعات رو پاك بكنيم
ما که نهاد دولتی نیستیم اما ممنونکه هشدار دادید.
با تشکر از تذکرتون , سعی میکنیم امنیت سایت رو بالا ببریم.از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
نظر