چو میبینی که نابینا و چاه است....

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای دارا
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 768

در اصل توسط محسن ادیبی پست شده است View Post
    طیب بزرگوار
    اون عزیز رو دعوت کردن برای استفاده از مطالب.
    من رو چرا دعوت کردن همین برادری که چهره حق به جانب گرفته و طلبش رو اون دنیا میخواد.ایشون چندین بار از من دعوت کردن برای رفتن به اونجا .و این اتفاق مال وقتی بود که اونجا 100 تا عضو هم نداشت.و من از همه جا بی خبر هم عضو اونجا شدم.غافل از اینکه برنا مه ها دارن این عزیزان.بله دوست عزیز جناب نکویی هیچ اشکالی نداره یه نفر تو چند تا فروم عضو باشه اما به نظر میرسه با صحبتهایی که شما میکنی از ابتدای فعالیتت قصد و نیتت شر و مقابله با این فروم بوده دوست گلم.
    حالا که جنابعالی آنلاین هستی لطف کن اگه زحمت نیست برات نام کاربری من رو اونجا مسدود کن(آیدی محاد)
    محاد شما دیگه چرا اینطور قضاوت میکنید ؟
    بنده فقط برای 15 نفر دعوتنامه فرستادم، چه بدی در حق شما کردم
    وقتی تشریف اوردید سایت بورسبازان آیا به شما پیشنهادی دادم که بورسی رو تخریب کنید؟

چه نیت شری داشتم و یا خواهم داشت ؟
    متن دعوتنامه من چه بود یادتان هست ؟

" دوست عزیز مدتیست که نوشتن در این سایت برایمان سخت شده، لذا در محلی دیگر ادامه خواهیم داد از شما دوست خوبم دعوت می کنم که ما را از نظرات ارزشمندتان بهره مند گردانید "

مقابله با این فروم کنم که چه؟
    چه سودی نصیبم خواهد شد؟

از کاربرانمان حق اشتراک گرفتیم که ازدیاد آنها مهم باشد؟
    چرا تهمت می زنید؟

منصفانه قضاوت کنید و امیدوارم آنچه پوشیده بود روشن شده باشد
    اگر کسی من را با این شرح خائن و فردی می داند که به فروم بورسی توهین کرده ام و چشم بر تمام این بی عدالتی ها و حقایق می بندد قضاوت با خدا

تشکر میکنم از جناب جمالی که فرصتی ایجاد کردند که یکی از کاربران سابقشان ناگفته ها را بازگو کند
    و هنوز نمی دانم چرا پست من حذف شد و کاربری من مسدود

و تمام این یادداشت ها در جایگاه نظرات شخصی کاربری " بابای دارا " در فروم بورسی و حسین نکویی بود و ربطی به جایگاه و یا نمایندگی من از طرف سایت ندارد
    مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• عليرضا جمالی
      مدیر (ستاره‌دار 20)
      • Oct 2010
      • 1295

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
      جناب جمالی جواب سوال من این نیست؟
      ضمن اینکه خود خانم خادمی دقیقا در پیام خصوصی علت این امر را اشاره فرمودند

و مطلب دیگه اینه چرا راحت صحبت نمی کنید قرار گذاشتیم که اینجا حرفه ها زده بشه
      فرض مثال اگر شکایت من به دست مدیری از مدیران سایت شما رسیده باشه و ایشون علت حذف پست منو بهم بگه اشکالی داره ؟

یعنی اگه کسی از من علت حذف پستشو بپرسم من نمی گم یا اینکه میگم تو حق نداری علت حذف شدن پستت رو بدونی

خیلی امنیتی به قضیه نگاه می کنید
      قضیه خیلی راحت تر این حرف هاست جناب جمالی
      بگذریم
      دوست گرامی موضوع این تاپیک مباحثی که شما مطرح میکنید نیست
      لطفا دیگه با نوشته هاتون که چند ماه قبل به شکلی دیگه شاهدش بوده ایم بحث رو منحرف نکنید
      تمام مطالب چت گونه شما (شوخی هاو مطالبی که هیچ ارتباطی به بورس و فارکس نداشت و فقط شوخی با دوستانتون بود) که در تاپیک سرکار خانم بوف کور که باعث ناراحتی ایشون و انصراف از ادامه مطالب تاپیکشون شد قابل بازیابی و نمایش هست و اگه لازم میدونید بحث های اون تاپیک رو در جای خودش ادامه بدید و نه اینجا....
      اجازه بدید به زودی با قرار گرفتن مطالبی در این تاپیک مساله برای دوستان روشن میشه

حتما به یاد دارید که این طرز نگارش شما و بی احترامی تون زمانی باعث ناراحتی جناب عمادی شد و الان از در دیگه به طرفداری از ایشون مطلب میزنید و طبق بیان دوستانتون دیشب هم مسلم عزیز رو مورد خطاب قرار دادید....

تمرکز این تاپیک شما نبوده و نیستید ولی احتمال داره شما هم جزیی از جریانات پشت پرده بوده باشید (که مطمینم خودتون بهتر در جریان هستید)

موفق باشید
      از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• Captain Nemo
        مدیر
        • Dec 2010
        • 2934

کاش میشد بقیه دوستان هم تشریف میاورند و با هم منطقی گفتگو میکردیم ....
        متاسفانه فردا که حقایق در این تاپیک بر ملا شد بنده شخصا ای دی دوستانی که
        باعث این جریانات شدند را با اجازه جناب جمالی خواهم بست ....
        و دیگر فرصتی جهت دفاع نیست ....
        قضاوت میمانند با کاربران عزیز و خوانندگان محترم ....
        یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          جناب بابا دارا ، ضمن تشکر از حضورتون اتفاقا مطلبی که الان در سایت خودتون هم عنوان کردید خوندم.
          سوالی برایم پیش امد که منظور شما از مسخره کردن عکس افراد در اینجا آیا به همان مزاح هایی بود که بین دکتر مهربان و سایرین رد و بدل میشد ؟!
          نمی دانم شاید من دقیق متوجه شوخی ها نشده باشم اما آنچه من دیدم شوخی ها در مورد ایشان بود که خودشان در مطالب حضور داشتند. اگر مساله دیگری بود واضح بفرمایید همه در جریان باشیم.
          ....
          ....داشتم این مطالبو میخوندم جالب بود و بهر حال این مسایلی هست که بیشتر بهنظر من به سو تفاهمی کشدار شبیهه....و نباید عمیق بشه....من علیرضا و بچه ها و مدیرای این سایتو دوست دارم که چند نفرشون از دوستای صمیمی بنده هستند ومثل کاپیتان نموی عزیز و ناهید بزرگوار که ارادت خاص و ویژه ای به هر دو دارم...
          ....و بر هیچ کس هم میزان ارادت و علاقه ای که به فرزاد عمادی دارم پوشیده نیست....مثل برادرم بهش علاقه دارم...داشتم و هم اکنون هم دارم...اما این ارادت در حوزه روابط شخصی و فردی بین من و فرزاده و این تنشها و اختلافات و کدورتها وجود داشته و وجود خواهد داشت وبزودی هم برطرف میشه...
          ...اما...در رابطه با اون مزاحها...همدم یکی از دوستان و عزیزان قدیمی بنده در سایت فرابورس بود که خیلی از دوستان ایشونو اونجا میشناختن و یه جمع صمیمی و دوشت داشتنی (خودمو میگم:d)بودیم ....نه تنها بنده از حضور و اظهار نظرش درررابطه با اون عکس ناراحت نشدم بلکه واقعا برای من دیدن دوباره اش و اینکه بخاطر من تو سایت امده بود و مطلب زده بود و مزاح و تجدید خاطره ای از دوران قدیم داشتیم شیرین و لذت بخش بود..... از رفتن دوباره اش اندهگین وناراحتم....
          ...ببینید...زشته والا...رواین مطالب سطحی و مسایل پیش پا افتاده انگشت نزارید و کدورتها و دلگیریها رو با پا در میانی های بی دلیل خراب نکنید و مطمین هستم که این دوستیها مجدد برقرار میشه و دشمنیها برطرف و در نهایت سیه رو ی شود هرکه در او غش باشد... ومن الله توفیق...
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• sourena
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 1080

تازه بعد از پستی که زدم و load شد فهمیدم ای دل غافل
            خودم رو انداختم وسط بحث بزرگان
            مثل این میمونه معاون وزیر خارجه سریلانکا بپره وسط بحث اباما و مرکل و پوتین و الاند بخواد درباره جنگ سرد اظهار فضل کنه :D
            آقایون و خانمها عذر میخوام
            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• عليرضا جمالی
              مدیر (ستاره‌دار 20)
              • Oct 2010
              • 1295

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post

جناب بابای دارای عزیز
              من یادم نیست شما دعوتی از من کرده باشید
              ولی به هر حال من مدیر اینقدر قدرت تشخیص دارم که بفهمم دعوت ساده و معمولی
              با موارد دیگری که کلا کاربری اینجا را ترک میکنه چه تفاوتی دارد !!!!
              ما هم نگفتیم که کاربران دربست در خدمت ما باشند و اینجا فقط قلم بزنند ولی
              وقتی کاربری به دعوت شما کلا از این سایت میرود و فردا میبینی که پشت سر هم توهین و ناسزا
              بار سایت و مدیرانش میکند ....و مدیران محترم هم زیر پستها تشکر میزنند .... شما باشید په برداشتی
              میکنید ؟!!
              کاپیتان عزیز
              خوشحالم که شما هم از جریانات مطلع هستید و از اون خوشحالتر که شخصیت شما و تعهدتون باعث شده مطلبی بدون هماهنگی سایر مدیران درز نکنه, همونطور که تا این لحظه مابقی مدیران هم همینطور عمل کردند (یعنی طوری که انتظار میرفته و میره).
              مطمینا با علنی شدن موضوعاتی که دوستان در انتظارش هستند بهتر از جریاناتی که اطرافشون میگذره مطلع میشن و فرق دوست و دوست نما رو متوجه میشن....

از شما و سایر دوستان خواهش میکنم بحث هایی خارج از موضوعی که این تاپیک بخاطرش ایجاد شده رو پاسخ ندن تا موضوع به انحراف کشیده نشه.
              از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

در اصل توسط fmoradi پست شده است View Post
                اقايون اگه به كفتنه بگيد اگه هم نيست بحث كنيد فردا كسي كه بد ميشه منم اونجا نوشتم كه بيسوادي توهينه حالا به هر كسي. كفتن نيست الان هم اقاي محترمي مياد
                ميگه همه دعوا از من شروع شده يكم دوستان مالك سايتا به چيزاي ديگه فكر كنند و فقط خدا رو ناظر بگيرند اگه كسي سهم داغ ميكنه اجازه فعاليت ندهند بقول معروف چاقو براي كشتن تيز نكنيم كه ما هم شريك خواهيم بود از همه عذر ميخواهم خدايي نكرده من دعوا رو شروع نكنم اشتي ميكنيد ادم بده ميشه من
                ...فرامرز چطوری...جان من یبار بخون ببین چی نوشتی...دوست دارم...:d;)

نظر

• sourena
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 1080

خدا بیامرزه آقای چمران رو

عجب گفته قشنگی ممنون از جناب محسن ادیبی با اجازه تون منهم از این به عنوان امضا استفاده خواهم کرد

شهید چمران:
                  خدایا از تو می خواهم که طبع ما را آنقدر بلند کنی که در برابر هیچ چیز جز خدا تسلیم نشویم. دنیا ما را نفریبد، خودخواهی ما را کور نکند. سیاهی گناه و فساد و تهمت و دروغ وغیبت ، قلب های ما را تیره و تار ننماید. خدایا! به ما آنقدر ظرفیت ده که در برابر پیروزی ها سرمست و مغرور نشویم. خدایا به من آنقدر توان ده که کوچکی و بیچارگی خویش را فراموش نکنم و در برابرعظمت تو خود را نبینم.
                  سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                    ...فرامرز چطوری...جان من یبار بخون ببین چی نوشتی...دوست دارم...:d;)
                    ....فرامرز اینو الان دیدم...بس درسته نه بحث...حتما بازم دکمه های کیبورد به هم چسبیده بود...مجددا دوست دارم...:d;)

نظر

• Captain Nemo
                      مدیر
                      • Dec 2010
                      • 2934

طبق دستور جناب جمالی بنده فعلا به بحث ادامه نمیدم ...
                      امیدوارم که با بر ملا شدن عوامل فتنه و فتنه گران و عوامل پشت صحنه بدست دوست عزیزم جناب جمالی همه واقعیات
                      برای دوستان و خوانندگان مشخص شود . اگر هم حقیر در نوشته هایم به علت خستگی و عصبانیت مطلبی
                      نوشتم که باعث رنجش خاطر دوستان شد همین جا از همه عذرخواهی مینمایم .
                      شب همگی دوستان بخیر
                      یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                      دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                      مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Post
                        کاپیتان عزیز
                        خوشحالم که شما هم از جریانات مطلع هستید و از اون خوشحالتر که شخصیت شما و تعهدتون باعث شده مطلبی بدون هماهنگی سایر مدیران درز نکنه, همونطور که تا این لحظه مابقی مدیران هم همینطور عمل کردند (یعنی طوری که انتظار میرفته و میره).
                        مطمینا با علنی شدن موضوعاتی که دوستان در انتظارش هستند بهتر از جریاناتی که اطرافشون میگذره مطلع میشن و فرق دوست و دوست نما رو متوجه میشن....

از شما و سایر دوستان خواهش میکنم بحث هایی خارج از موضوعی که این تاپیک بخاطرش ایجاد شده رو پاسخ ندن تا موضوع به انحراف کشیده نشه.
                        ...سلام علیرضا جان چطوری...
                        ....الان نیمساعته دارم با هم مچ میکنم ببینم چرا تشکرای من 10 تاست مال تو 11 تا متوجه شم کی پای پست من تشکر ننداخته بعد الان فهمیدم که این من بودم که پای پست تو تشکر زدم...ولی بازم عجیبه چون تو هم پای پست من تشکر زدی...پس کی بوده که نزده...:-?:-?:-w
                        ....علیرضای عزیز...فرزاد پسر خوبو انسانیه میتونم بگم یه همچین شخصیتی رو بغیر ازخودم من کمتر در بین هم صنفام دیدم....مطمین هستم و مطمین هستم که چند نفر این بین دسیسه چیدن و دوبهم زنی کردن وباعث کدورت و دلگیری شدن که بامید خدا هر چه زودتر برطرف میشه....و من الله توفیق...

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

برای اینکه یه استراحتی هم کرده باشنن خواننده ها بنده به عنوان یه کاربر معمولی و با رعایت حد انصاف عرض میکنم که : برای من هیچی سایت بورسی نمیشه چه با کاربرا و تحلیل گرای قدیمش و چه اونایی که جدیدا مطلب میزنن. همشون بی نظیرن.

به دلیل جو سایت و محیط دوستانش که اکثرا هم با هم دوست و صمیمی هستن کسی سهمشو تبلیغ انچنانی نمیکنه یا اگه از سهمی میگه با تحلیل میگه که خدای ناکرده کسی متضرر نشه.

از مسابقش گرفته تا تاپیک های تحلیل تکنیکال (شاید یکی از قوی ترین سایتها ازنظر تحلیل تکنکینال باشه ) که گویا جناب بابای دارا هم اینجا قبلا اینجا مطلب میزده و اینکه چرا اینجا رو انتخاب کرده بود؟؟ نشان از تحلیل های زیاد و تحلیگرای خوب این سایت در گذشته و حال داره .;)

در هر حال از مدیریت محترم این سایت کمال تشکر و قدر دانی رو دارم و برای همه عزیزان و مدیران و کاربران و دوستان ارزوی سلامتی و تندرستی رو دارم .

در زیر چند سخن از بزرگان اسلام قرار میدم تا قدر دوستی هامون رو بیشتر بدونیم .

فایده های دوست

امام رضا میفرمایند: «هرکس در راه خدا دوستی بدست آورد، خانهای در بهشت بدست آورده است.»
                          هرکس برادر ندارد،خیر ندارد؛ هر کس برادرانی ندارد، خاندان و کس ندارد؛ هر کس دوست ندارد، ذخیره ندارد و هر کس که برادر خدایی خود را از دست داد، گویا اشرف اعضای خود را از دست داده و هر کس در راه خدا برادری کند، غنیمتی به دست آورده است.

گذشت.
                          حضرت علی علیه السلام می فرمایند: «با برادرانت به احسان رفتار کن و گناهانشان را با گذشت بپوشان.

نصیحت کردن
                          اگر دوستی به راه اشتباه و خطا می رود، باید دوست او را راهنمایی کند و او را به مسیر درست هدایت کند. حضرت علی علیه السلام می فرمایند: نصیحت دوستی می آورد؛ مؤمن غریزهاش اندرز دادن است، برادرانت را اندرز ده دوستی که اندرز ندهد خالص نیست.

پوشاندن عیوب دوستان

امام صادق علیه السلام می فرمایند:
                          همانا آشکار نمودن عیب مؤمن این است که هرگاه مؤمنی سخن بدی بگوید برادرانش آن را حفظ کنند تا روزی که خشمگین شد او را به آن سخن سرزنش نمایند.»

عیادت از دوست بیمار:

در صورتی که دوست ما بیمار است، باید از آنها عیادت و دلجویی کنیم. امام صادق (علیه السلام)می فرمایند: «خدای تعالی برای عیادت کننده هفتاد هزار فرشته قرار می دهد که نزد او می آیند و تا قیامت خدا را تقدیس کنند و تکبیر بگویند و نیمی از ثواب نمازشان برای اوست.

به نیکی یاد کردن
                          اگر دوستی به هر دلیل پایان یافت، باید طرفین از یکدیگر به خوبی یاد کنند و از هم بدگویی نکنند. حضرت علی علیه السلام میفرمایند: در نبود برادرت آن گونه او را یاد کن که دوست داری تو را در نبودنت یاد کنند؛ مبادا بدگویی کنی همچنان که نمیخواهی درباره تو بد بگوید، پس لغزش او را نگو

موفق و پر سود باشید

آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/15, 01:03.
                          ///

نظر

• mehdi 1000
                            ستاره دار(2)
                            • Mar 2011
                            • 313

سلام به دوستان. من از شهریور پارسال که در گیر گروه قند شدم رفت و امدم به بیشتر تاپیک ها بجز تالاربورس قطع و یا کمرنگ شد، و فقط هر 2 ماه یکبار یه سری به این سایت میزدم که اخیرا زیاد شده اما باز یه هفته نبودم و خلاصه امشب وارد شدم و مطالب هفته اخیر رو خوندم و اتفاقا همین شوخی بین دکتر مهربان و همدم خانم که اتفاقا از همون سایت فرابورس میشناسم رو خوندم. هیچ توهینی هم برداشت نکردم. ماشالا هر دوتاشون هم سر زبون دار، از پس هم بر میان. ما هم بواسطه شوخی اینها لبخندی بر لبانمان هم نشست. این تا اینجا.
                            درباره مسائل پیش امده که اصلا مطلع نیستم، بنظرم اگر تبانی یا سهم چاق کنی یا هر خلاف دیگه ای از طرف فردی برای مدیریت سایت محرز 100% هست ملزم به شفاف سازی و معرفی افراد خطا کار هستند تا با اشنایی با عملکرد و نوع نگارش این افراد در جای دیگه فریب مشابهی نخوریم. شب خوش.

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

...پیداشون کردم...مجید 20 و بهنام...ای کلکا....زود برید تشکر بندازید ببینم...b-)

نظر

• Fmoradi
                                كاربر فعال
                                • Nov 2011
                                • 279

مديران ببخشيد لطفا نگيد بيراه نوشتم دكي پرسيده حال دو صفحه قبل خوندن نداره خستس ديگه از صبح زحمت ميكشه
                                هيچي اونور دكي جون بابا دارا نوشته بود مدير بيسواد بورسي خوب منم اسا رو نميدونم نوشتم شما چرا توهين ميكنيد مينويسيد بيسواد ايشان هم جواب دادن مگه بيسواد توهينه بعدش ايشون نوشت منظورش خانم امن بود منم نوشتم از مديران انتظار نميره كه اينجوري هم ديگه رو خطاب كنن همين بعدش بابا دارا نوشت پست حذف ميشه
                                منم اينجا مينوسم بابا دارا: كه تو تاپيك دوستي نوشته جواب منو تو پيام خصوصي كه ننوشته كه من تو پيام جواب بدم همين
                                اخرش هم اينجا مينويسم كه ماها خيلي خيلي از مسئولين (صد البته كه بيگنا نيستن) انتقاد ميكنيم اما خودمون صاحب چيزي ميشيم تحمل خيلي حرفا رو نداريم و با خراب كردن چيز ديگري دنبال رشد خودمونيم

نظر

در حال کار...
                                X