چو میبینی که نابینا و چاه است....

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3064

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
    طیب خان بزرگوار سلام و عرض ادب

متاسفانه دوستانی در سایت بورسبازان دارن از آب گل آلود کوسه میگیرن نه ماهی!!!دارن افطرا میگن مثلا میگن بچه های بورسی نمیدونم عکس فلان کسارو به مسخره گرفتن آخه مومن خدا کی همچین کاری کرده؟؟؟اصلا شاید از خود شما ستون پنجمی اومده اینجا زیرآبی رفته!!!و هزار تا احتمال دیگه یعنی بچه بازی ...

الکی جبهه گرفتن هیچی!!!

دکتر عمادی مطمئن باشن همه شیفته ادب و کملات ایشون هستند همیشه و همه جا ذکر خیرشون هست ولی بترسید از فتنه گر که هرچه کرد این فتنه گر کرد ...

ما چاکر تمامی بر بچ بورسبازان هم هستیم و خاطر همشونو میخوایم فقط بعضی از دوستا در اونجا کم لطفی می کنن
    سلام و عرض ادب

بابک جان فرمایش شما متین

اما دیگه اینو نمیشه بکل تعمیم داد و چند کاربر هر سایتی وعملکرد انها تعیین کننده نیست

واما گلا یه ای هم دارم واون اینه

چرا باید کاربری مثل جناب ساده ساده مطالبشون حذف بشه؟!!!!!!!!!!!با اون زحماتیکه ایشون در همین سایت کشیده بودند ...................

وایشون یکی از صادقترین و بی بدیلترین فاندامنتالیست سایت های تحلیلی هستند وبا شخصیت خیلی والا

ببخشید از نام عزیزی یاد کردم قصدم تفاهمات و روند رو به ارتقاء دانش تمامی سایت ها ست.

از جناب جمالی عزیز خواهش میکنم در صورت امکان ودر صورت صلاحدید این تایپکو مسدود فرمایند ..............پیشاپیش سپاسگزارم

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      بنده که نفهمیدم چی به چیه و کی به کیه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مدیران سایت بورسبازان از صداقت و شخصیت والای جناب جمالی عزیز مینویسند وهمه احترام خاصی به ایشون قائل هستند

و شخصیت والای جناب دکتر سید فرزاد عمادی هم به هیچکس پوشیده نیست وهمه ما از فرابورس ایشون رو میشناسیم وایشون هم به جناب جمالی عزیز

احترام خاصی قائل هستند .........................

خب پس حق دارم نفهمم که.........................جریان چیه؟!!!!!!!!!!!!!!

امکان داره یه کاربری در اثر ناراحتی یه مطلبی رو بنویسه و اینو دیگه نمیشه بکل تعمیم داد .

واما نمیدونم گول زدن و گول خوردن اصلا در بازار ومعاملات چه مفهومی داره ؟!!!!!!!!!!!!!! تقلید در بازار ومعاملات یه مورد وعملکرد غیر علمیست وهر کسی

تصمیم گیرنده اصلیست نه دیگران

چرا باید .................................................

خدای ناکرده احساسی قضاوت نکنیم ..............................

باتشکر از زحمات تمامی سروران گرام
      با عرض معذرت از همگی من یک نکته را روشن کنم چون همانطور که حدس میزدم دارند سعی میکنند داستان را وارونه جلوه دهند.

جناب دکتر عمادی هیچ نقش منفی در این میان نداشتند که برعکس نقش مثبت و در جهت احقاق حق کاربران و سهامداران جز ایفا کردند و میکنند و متاسفانه خود ایشان نیز قربانی این فتنه شدند.

بیشتر از این در مورد ایشان مطلب را به درازا نمی کشم ولی موضوع اصلا ایشان نیستند. مراقب باشیم به جای اصل ماجرا به حاشیه نرویم.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

سلام و عرض ادب

بابک جان فرمایش شما متین

اما دیگه اینو نمیشه بکل تعمیم داد و چند کاربر هر سایتی وعملکرد انها تعیین کننده نیست

واما گلا یه ای هم دارم واون اینه

چرا باید کاربری مثل جناب ساده ساده مطالبشون حذف بشه؟!!!!!!!!!!!با اون زحماتیکه ایشون در همین سایت کشیده بودند ...................

وایشون یکی از صادقترین و بی بدیلترین فاندامنتالیست سایت های تحلیلی هستند وبا شخصیت خیلی والا

ببخشید از نام عزیزی یاد کردم قصدم تفاهمات و روند رو به ارتقاء دانش تمامی سایت ها ست.

از جناب جمالی عزیز خواهش میکنم در صورت امکان ودر صورت صلاحدید این تایپکو مسدود فرمایند ..............پیشاپیش سپاسگزارم
        و اما آقای ساده ساده که ارادت بهشون دارم.از قراره معلوم ایشون داشتن بچه هارو آروم آروم میکشوندن بورسبازان که نمیدونم اینجا رو بی خیال شیدو بیاید اونجا...البته من خوب اینو ندیدم ولی تمام مدیران سایت این حرفو تایید کردن...نوشته های علمی ایشون پاک نشده بلکه تبلیغاتشون که به آرامش سایت صدمه می زد تنها حذف شده و اینجور حذفها در تمامی جاها وجود داره چون به امنیت اون سایت مربوط میشه

نظر

• Captain Nemo
          مدیر
          • Dec 2010
          • 2934

بابک جان بزار دوستان ما را محکوم کنند
          ما مخلص همه دوستان هستیم
          لااقل اگر پیش بنده خدا شرمساریم .... پیش خدا رو سفیدیم ....
          نمیخواهیم با آبروی دیگران بازی کنیم ....
          ولی بازی خطرناکی را شروع کردند ....
          ما که مشکلی نداریم .... مدرک جرم مجرمین اینجا موجوده
          انها باید امشب خواب راحت نداشته باشند ...
          شرمنده
          تا حالا با این ادبیات توی سایت ننوشته بودم
          ولی کاسه صبرم لبریز شده .... صبر و حوصله هم حدی داره ...
          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

و اما آقای ساده ساده که ارادت بهشون دارم.از قراره معلوم ایشون داشتن بچه هارو آروم آروم میکشوندن بورسبازان که نمیدونم اینجا رو بی خیال شیدو بیاید اونجا...البته من خوب اینو ندیدم ولی تمام مدیران سایت این حرفو تایید کردن...نوشته های علمی ایشون پاک نشده بلکه تبلیغاتشون که به آرامش سایت صدمه می زد تنها حذف شده و اینجور حذفها در تمامی جاها وجود داره چون به امنیت اون سایت مربوط میشه
            سامان پسر خیلی خوبیه و من دوستش دارم. فقط خیلی احساسیه که میتونه روی تصمیم گیری هاش به صورت احساسی تاثیر بگذاره. سامان را از طریقی نسبت به عملکرد مدیران و سایت بدبین کردند و مابقی ماجرا. منتها چون هنوز سامان تصور میکنه کل ماجرا را میدونه و بر اون مسلطه نمی تونه بعضی حقایق را قبول کنه. فکر میکنم باید به سامان و بقیه دوستان عالم و توانایی که از دست دادیم فرصت و زمان بدیم تا خودشون متوجه ماهیت اصلی و قضایای پشت پرده بشوند و تاپیک خودشون را چراغانی کنند.

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

بنده هم حرف بابک عزیز رو کاملا تایید میکنم
              راستش چند روز پیش یکی از دوستان برای من پیامی فرستادن و جویای ایمیل کاربر ساده ی ساده بودند
              علت رو که جویا شدم،عنوان کردند این کاربر بهشون پیشنهاد داده که در بورسبازان فعال باشند
              ایشون رفتند بورسبازان و عضو هم شدند

البته کاربر ساده ی ساده دوست محترمی هستن که سواد بالایی هم دارند
              ولی بنده چیزی که بود عرض کردم
              آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2012/05/14, 23:35.
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• Hamid-safapour
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 243

خب دوستان برای من خیلی چیزا تقریبا روشن شد
                من تمام نظراتم عوض شد
                فقط همینو بگم که اگه من اینجا لاتی صحبت کردم همه فکر نکنن که من چاقو کشم
                و اگه دیگری مثل پیغمبر مطلب زد فک نکنید که طرف فرستاده ی خداست

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3064

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                  بنده هم حرف بابک عزیز رو کاملا تایید میکنم
                  راستش چند روز پیش یکی از دوستان برای من پیامی فرستادن و جویای ایمیل کاربر ساده ی ساده بودند
                  علت رو که جویا شدم،عنوان کردند این کاربر بهشون پیشنهاد داده که در بورسبازان فعال باشند
                  ایشون رفتند بورسبازان و عضو هم شدند

البته کاربر ساده ی ساده دوست محترمی هستن که سواد بالایی هم دارند
                  ولی بنده چیزی که بود عرض کردم

باسلام وعرض ادب

بهنام جان این طبیعیه که هر کسی هر کجا که مطلب مینویسه و کسیکه خواهان مطالعه مطالب ایشون هست رو دعوت کنه به سایت مربوطه

سامان عزیز شخصیت خیلی والایی داره ...........................

بنده از اون وقتیکه ایشون نمینویسند در اصل جریان هستم .....................صاف و ساده هستم ولی هالو نیستم...........................

نظر

• بابای دارا
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 768

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                    خیلی جالبه
                    شخصی به اصطلاح مدیری داره به قول رییس جمهور ..... داستان اب و ..... سوزش ....
                    مطالب کذبی را عنوان میکنه که لااقل حسنش اینه که خیانت مدیر قبلی را در این سایت
                    رو میکنه .... اقای محترم ..... شما اگر پستت حذف شده ..... چطور علت حذف را دیدی ....
                    این گزینه فقط برای مدیران سایت قابل روئیت هست ....
                    پستهای حذف شده و علتش را فقط مدیران میبینند و نه کاربران ....
                    شما که کاربر عادی بودی چطور دلیل حذف پست خودت را دیدی ؟؟؟!!!
                    خیلی خوبه ادامه بده ....
                    چقدر قشنگ گفته هر کی گفته : شب دراز است و قلندر بیدار ...
                    من امشب تا صبح بیدارم ....
                    لااقل دست خیانت دیگران داره رو میشه ....
                    جالبه که با ای دی یک مدیر کاربران دیگر هم دسترسی داشته اند به پنل مدیران ....
                    دوست من سرکار خانم آمن خادمی و جناب آقای جمالی کاملا در جریان این موضوع قرار دارند
                    چرا شما با تعصب و حتی بدون اینکه خبر از این ماجرا داشته باشی دیگران را متهم به خیانت می کنی یا اینکه به من تهمت دروغ گویی می زنی؟

قطعا اگر این دو عزیز انصاف را رعایت کنند، گفته من تایید خواهد شد
                    همین دو تا حق الناس باشه طلب من برای اون دنیا
                    یا علی
                    مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• بابک پناهی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 3208

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                      سامان پسر خیلی خوبیه و من دوستش دارم. فقط خیلی احساسیه که میتونه روی تصمیم گیری هاش به صورت احساسی تاثیر بگذاره. سامان را از طریقی نسبت به عملکرد مدیران و سایت بدبین کردند و مابقی ماجرا. منتها چون هنوز سامان تصور میکنه کل ماجرا را میدونه و بر اون مسلطه نمی تونه بعضی حقایق را قبول کنه. فکر میکنم باید به سامان و بقیه دوستان عالم و توانایی که از دست دادیم فرصت و زمان بدیم تا خودشون متوجه ماهیت اصلی و قضایای پشت پرده بشوند و تاپیک خودشون را چراغانی کنند.
                      سامان واقعا پسر آقائیه تنها از واقعیتش ماجرا خبر نداره که دوستان نزدیکش میتونن بهش توضیح بدن و متقاعدش کنند ما از سامان چیزی جز خوبی و معرفت چیزی ندیدیم خدائی

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

سامان واقعا پسر آقائیه تنها از واقعیتش ماجرا خبر نداره که دوستان نزدیکش میتونن بهش توضیح بدن و متقاعدش کنند ما از سامان چیزی جز خوبی و معرفت چیزی ندیدیم خدائی
                        من سعی کردم ولی.... هنوز آمادگی لازم در اون ندیدم :(

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

باسلام وعرض ادب

بهنام جان این طبیعیه که هر کسی هر کجا که مطلب مینویسه و کسیکه خواهان مطالعه مطالب ایشون هست رو دعوت کنه به سایت مربوطه

سامان عزیز شخصیت خیلی والایی داره ...........................

بنده از اون وقتیکه ایشون نمینویسند در اصل جریان هستم .....................صاف و ساده هستم ولی هالو نیستم...........................
                          قربان بنده قصد جسارت نداشتم
                          چیزی که عرض کردم عین واقعیت هستش
                          اما نمیتونم بگم چه کسی بهم پیام داده
                          چون کار درستی نیست

بنده هم کاملا قبول دارم ساده بچه خیلی خوبیه
                          اصلا هم روی این موضوع بحثی نیست
                          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
                            دوست من سرکار خانم آمن خادمی و جناب آقای جمالی کاملا در جریان این موضوع قرار دارند
                            چرا شما با تعصب و حتی بدون اینکه خبر از این ماجرا داشته باشی دیگران را متهم به خیانت می کنی یا اینکه به من تهمت دروغ گویی می زنی؟

یا علی
                            جناب بابا دارا ، ضمن تشکر از حضورتون اتفاقا مطلبی که الان در سایت خودتون هم عنوان کردید خوندم.
                            سوالی برایم پیش امد که منظور شما از مسخره کردن عکس افراد در اینجا آیا به همان مزاح هایی بود که بین دکتر مهربان و سایرین رد و بدل میشد ؟!
                            نمی دانم شاید من دقیق متوجه شوخی ها نشده باشم اما آنچه من دیدم شوخی ها در مورد ایشان بود که خودشان در مطالب حضور داشتند. اگر مساله دیگری بود واضح بفرمایید همه در جریان باشیم.
                            آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/05/14, 23:53.

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post

یا علی
                              جالبه آقای جمالی تا نیم ساعت پیش برای شما مدیر بی سوادی بیش نبودن الان عزیز شدند؟!

"و این شد که چوب بیسوادی مدیر تالار بورسی بر گرده من فرود آمد و دلیل جدایی ما از بورسی "

نظر

• بابای دارا
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 768

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                                جناب بابا دارا ، ضمن تشکر از حضورتون اتفاقا مطلبی که الان در سایت خودتون هم عنوان کردید خوندم.
                                سوالی برایم پیش امد که منظور شما از مسخره کردن عکس افراد در اینجا آیا به همان مزاح حایی بود که بین دکتر مهربان و سایرین رد و بدل میشد ؟!
                                نمی دانم شاید من دقیق متوجه شوخی ها نشده باشم اما آنچه من دیدم شوخی ها در مورد ایشان بود که خودشان در مطالب حضور داشتند. اگر مساله دیگری بود واضح بفرمایید همه در جریان باشیم.
                                در پیام خصوصی عرض می کنم
                                مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

در حال کار...
                                X