به نوبه خودم زاد روز دوستان گرامی mohammad , mhjmeshkaat رو خدمت ایشان تبریک عرض میکنم. روز تولد خودم هم از مادرم تشکر کردم که زحمت بدنیا آوردن من رو متقبل شدند :D
تاریخ تولد بچه های بورسی ؟
Collapse
X
-
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
-
در اصل توسط موج سوار پست شده است View Postبه نوبه خودم زاد روز دوستان گرامی mohammad , mhjmeshkaat رو خدمت ایشان تبریک عرض میکنم. روز تولد خودم هم از مادرم تشکر کردم که زحمت بدنیا آوردن من رو متقبل شدند :D
محبت فرمایید و تبریک ها را در تاپیک ذیل قرار دهید کما اینکه از دیشب تولد شما و دیگر دوستان خدمتتان تبریک گفته شده بوده است.
سپاس
http://forums.boursy.com/showthread....1%D9%83/page57The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postبا سلام خدمت کاربران محترم و جناب بابک 52
: با توجه به داده ها و فراوانی جدول اگر اشتباه نکنم متولدین 1356 و در بین ماهها متولدین شهریور ماه بیشترین فراوانی را نسبت به مابقی دارند. دوباره از زحمات بابک 52 تشکر فراوان میشود.
با سلام و احترام
تازه یه مورد جالب دیگه هم هست تولد شما 31 شهریور هست که میشه پنجشنبه و پنجشنبه هم بیشترین آمار تولد هست
یهنی شما که تولدتون 31 شهریور 1356 هست در هر سه مورد سال و ماه و روز اول هستید ;)The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
با سلام خدمت همه دوستان
من هم دربانی هستم متولد 21 دی ماه سال 1354
برای همه دوستان در روز به دنیا آمدنشون آرزوی بهترینها را دارم
بهترین چیز و بزرگترین نعمت سایه پدر و مادر بر سر همه ما هست پس بیایید قدر پدر و مادر خویش را تا زمانی که در قید حیات هستند بدانیم
درود فراوان بر فرزندانی که خدمتگزار والدین خود هستندهیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...
نظر
-
با سلام و عرض خسته نباشد خدمت همه دوستان عزيز، خصوصا كاربر عزيز بابك 52 كه زحمت اين كار رو دوش ايشونه.
من هم متولد 4 تير 1359 هستم.
داني كه چرا خدا به ما داده دو دست؟ .......... من معتقدم كه اندر آن سري هست
اين است كه با يكي به كار خويشتن پردازي .......... با دست دگر ز ديگران گيري دست[COLOR="#0000CD"][SIZE=4]الهی مرا آن ده که آن به ...[/SIZE][/COLOR]
نظر
نظر