کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سال 87 پدر خدابیامرزم از طریق دوستی با این بازار اشنا شد و برای بنده هم کد بورسی گرفته شد (حوالی10سالگی)
[/B][/COLOR]
درود..
خدا پدر بزرگوارتان را بیامرزد...نکته ای در پست تان دیدم...خواستم مواردی را عرض کنم...
پدر شما به شما ماهی گیری یاد داده...برخلاف خیلی از پدر ها...
اگر از پدران بپرسید...دغدغه اصلی شما چیست...چرا اینهمه کار میکنید؟..خواهند گفت برای رفاه و آینده فرزندانمان...
اولویت فرزندان پول نیست...بلکه اولویت چندم هست...چطوریه که پدر برای رفاه فرزندانش کار میکند...اما روزانه کمتر از 5 دقیقه هم...با فرزندش وقت نمی گذارد!...از بس که مشغول کار و آینده فرزندانش هست...
بزرگترین سرمایه برای فرزند...اعتماد به نفس یاد گرفتن...مسیر درست را یاد گرفتن...محبت...خانواده دوستی...یاد دادن احساس مسئولیت هست....
فرزندی که مسیر زندگی را یاد نگیره...ندونه خانواده چیه...اعتماد بنفس نداشته باشه...مسئولیت بلد نباشه....پد رهر چقدر هم مال و منال برای فرزند به ارث بگذاره...سر سال نشده همه مال و منال را به باد خواهد داد...
در بین دوستان و آشنایان و کسایی که از دور می بینم...برایم به عینه ثابت شده....
در این مورد حتی میتوانم..مثال های فراوانی که خودم دیده ام...تحقیقاتی که در کشورهای خارجی...صورت گرفته بیان کنم...
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
سال 87 پدر خدابیامرزم از طریق دوستی با این بازار اشنا شد و برای بنده هم کد بورسی گرفته شد (حوالی10سالگی)
تقریبا 3-4سال اول مفهوم خاصی نداشت بازار برام ... وتنها سبز وقرمز شدن تابلو معاملات و جذابیت رنگ سبز مدنظرم بود!!
دوستان قدیمی یادشون هست که سیستم قدیمی بازار به مانند الان نبود و در صفحه اصلی معاملات ..
وقتی سهمی از درصد پایین به بالا( حتی اگر منفی بود ) میرفت سبز رنگ می شد ... و در روند بالعکس قرمز می شد! واین هم جذابیت رنگی جالبی بود !
خلاصه این که به مرور با سایت تالار بورس آشنا شدم و مطالب جذاب نویسندگان آن زمانش!... از مهدی ساسانی گرفته تا شاملو و....
این قدر جذاب بود مطالب ... که قبل از ورود به این سایت وایجاد تاپیک شخصی .... تاپیکی هم در تالار بورس ایجاد کردم و شروع به نوشتن کردم!
در یکی از بدترین شرایط بازار ... حوالی سال 91... رسما ترید با فاز شخصی را شروع کردم!
وخرید شبندر و ان استارت خیره کننده و جذابیت درامد در ان سن وسال باعث شد که تمام تمرکز وقت ازادم را به این بازار اختصاص بدهم!
پی نوشت شرایط بازار به قدری در ان سال بد بود که همین شبندر حوالی120-130 عرضه اولیه شد وبعدش به زیر قیمت عرضه رفت!
درنهایت این جذابیت به قدری بود که بعدها در مقطع دانشگاه ...تمام دوستان را با این بازار اشنا کردم
وبه مرور از دانشگاه و وقت گذاشتن به دروسی که به چک کردن روزانه بازار اسیب میزد فاصله گرفتم و اتفاقات جذابی افتاد
هرچند ترید در بورس شغل اصلی شخصی نیست . اما مقدمات کار اصلی از طریق همین بازار تامین شد ...
لذا همواره بورس ازدید شخصی جذاب ترین بازار برای درامد بالاتر از تورم خواهد بود
عرض ادب
یکی از عجیب ترین چیزایی بود که خوندم تو این سایت ....باید ادم فوق العاده باهوشی باشی .....
یه سری خاله زنکها نباشن اعصاب کاربرا رو بهم بریزن باعث خوشحالیه که برخی دوستان دارن مطلب میزنن یکیش شما هستید
منم وقتی 19 سالم بود از سال 87 ترم یک شروع کردم الان شده شغل اصلیم
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر