تاریخ تولد بچه های بورسی ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • davoo
    ستاره‌دار(6)
    • Mar 2017
    • 299

پاسخ : تاریخ تولد بچه های بورسی ؟

سن اعضا نسبتا بالاست که به نظر من یه امتیاز برا سایته تا نظر دوستان جی باشه

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

این لیست نیاز به آپدیت دارد ....

بابک 52 بسم الله ...

.

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1709

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
        بیش از 8سال گذشت ....

وچقدر این بازار درس های شیرین و تلخ و تجربیات متفاوت به ادم یاد میده!

نزدیک به نصف کل زندگی شخصی تا این لحظه در بازار گذشته

از لب مرز12سالگی تا به امروز که 24 را استارت کردیم

فارغ از تمام سختی ها و فشارهای عصی که بازار وارد میکنه ... به شدت از اشنایی با این حرفه خوش حال هستم

به نظرم کسی که حداقل یک دهه این بازار را تجربه کنه( دو دوره تومی و ریزش وسایدهای بین این دو دوره ) دیگه محاله از این بازار دل بکنه

امیدوارم سایت بورسی همچناان پابرجا بمونه و روزگاری دیگر بتونیم یادی ازخاطرات بزنیم
        گرفتی ملتو این تاریخ رو نوشتی یا مناسبتی داشته یا واقعیته؟؟؟
        خودمم سنی ندارم ولی در مورد شما فکر میکردم با یکی با سن بالای 45(حداقل) طرفم !!!

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
          خودمم سنی ندارم ولی در مورد شما فکر میکردم با یکی با سن بالای 45(حداقل) طرفم !!!
          احتمالا در کنار پدرشون فعالیت در بورس استارت کردن.

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

از فرزند دانشجوی من هم کم سن و سال تر هست !!
            .

نظر

• مهدی2020
              ستاره دار (3)
              • Oct 2018
              • 104

با سلام
              27 بهمن 62

نظر

• فرهنگ سازان
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2014
                • 692

در اصل توسط davoo پست شده است View Post
                سن اعضا نسبتا بالاست که به نظر من یه امتیاز برا سایته تا نظر دوستان جی باشه

آره یه مشت پیرپاتال دور هم جمع شدیم اراجیف بورسی میگیم (((-:

خارج از شوخی از نظر من هم مزیت هست. اینجا کم سن و سال تر ها هم وزین و متین هستند.

خوبیش به اینه که نونهالان تلگرام و فرومهای جدید ( اسم نیارم) یا اینجا رو هنوز پیدا نکردند یا شایدخوشبختانه پلتفرم اینجا براشون جالب نمیاد !!

:-)))

الان که ایشون سنش رو نوشت و اون پست 12 سال و اینها یه چیزی یادم اومد از سال ها قبل تالار بورس یا آدان تحلیل

مثلا سال 91-92 و اینها ( فکر کنم آدان بود که اون وقتها پرریسک رو اونجا دنبال می کردیم ) . اون موقع یه پسر نوجوون مطلب می نوشت فکر کنم

با همین آیدی یا شبیه به
                mohsen ho حتی عکسش رو هم یادمه که یه پسر نوجوون لاغر 13-14 ساله بود !! و اتفاقا طرفدار هم داشت و اتفاقا

یه تاپیک جداکانه هم زد و معرفی و تحلیل سهم و...بحث هم بود و موافق مخالف داشت و یه عده می گفتن چرا یه بچه کم سن و سال تاپیک داره و از این حرفا..

خلاصه همینجوری یادم افتاد اگه این حاج محسن جوان همون نوجوون ترکه ای همون زمان هست اعلام و این خاطره یهویی رو تایید کنه :-))

پ.ن : از دست تو اوس بهرام

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11250

درود آرین عزیز ... واقعیت را عرض کردم

سال 87 پدر خدابیامرزم از طریق دوستی با این بازار اشنا شد و برای بنده هم کد بورسی گرفته شد (حوالی10سالگی)

تقریبا 3-4سال اول مفهوم خاصی نداشت بازار برام ... وتنها سبز وقرمز شدن تابلو معاملات و جذابیت رنگ سبز مدنظرم بود!!

دوستان قدیمی یادشون هست که سیستم قدیمی بازار به مانند الان نبود و در صفحه اصلی معاملات ..

وقتی سهمی از درصد پایین به بالا( حتی اگر منفی بود ) میرفت سبز رنگ می شد ... و در روند بالعکس قرمز می شد! واین هم جذابیت رنگی جالبی بود !

خلاصه این که به مرور با سایت تالار بورس آشنا شدم و مطالب جذاب نویسندگان آن زمانش!... از مهدی ساسانی گرفته تا شاملو و....

این قدر جذاب بود مطالب ... که قبل از ورود به این سایت وایجاد تاپیک شخصی .... تاپیکی هم در تالار بورس ایجاد کردم و شروع به نوشتن کردم!

در یکی از بدترین شرایط بازار ... حوالی سال 91... رسما ترید با فاز شخصی را شروع کردم!

وخرید شبندر و ان استارت خیره کننده و جذابیت درامد در ان سن وسال باعث شد که تمام تمرکز وقت ازادم را به این بازار اختصاص بدهم!

پی نوشت شرایط بازار به قدری در ان سال بد بود که همین شبندر حوالی120-130 عرضه اولیه شد وبعدش به زیر قیمت عرضه رفت!

درنهایت این جذابیت به قدری بود که بعدها در مقطع دانشگاه ...تمام دوستان را با این بازار اشنا کردم

وبه مرور از دانشگاه و وقت گذاشتن به دروسی که به چک کردن روزانه بازار اسیب میزد فاصله گرفتم و اتفاقات جذابی افتاد

هرچند ترید در بورس شغل اصلی شخصی نیست . اما مقدمات کار اصلی از طریق همین بازار تامین شد ...

لذا همواره بورس ازدید شخصی جذاب ترین بازار برای درامد بالاتر از تورم خواهد بود

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

سال 87 پدر خدابیامرزم از طریق دوستی با این بازار اشنا شد و برای بنده هم کد بورسی گرفته شد (حوالی10سالگی)

[/B][/COLOR]
                    درود..
                    خدا پدر بزرگوارتان را بیامرزد...نکته ای در پست تان دیدم...خواستم مواردی را عرض کنم...

پدر شما به شما ماهی گیری یاد داده...برخلاف خیلی از پدر ها...

اگر از پدران بپرسید...دغدغه اصلی شما چیست...چرا اینهمه کار میکنید؟..خواهند گفت برای رفاه و آینده فرزندانمان...

اولویت فرزندان پول نیست...بلکه اولویت چندم هست...چطوریه که پدر برای رفاه فرزندانش کار میکند...اما روزانه کمتر از 5 دقیقه هم...با فرزندش وقت نمی گذارد!...از بس که مشغول کار و آینده فرزندانش هست...

بزرگترین سرمایه برای فرزند...اعتماد به نفس یاد گرفتن...مسیر درست را یاد گرفتن...محبت...خانواده دوستی...یاد دادن احساس مسئولیت هست....

فرزندی که مسیر زندگی را یاد نگیره...ندونه خانواده چیه...اعتماد بنفس نداشته باشه...مسئولیت بلد نباشه....پد رهر چقدر هم مال و منال برای فرزند به ارث بگذاره...سر سال نشده همه مال و منال را به باد خواهد داد...

در بین دوستان و آشنایان و کسایی که از دور می بینم...برایم به عینه ثابت شده....

در این مورد حتی میتوانم..مثال های فراوانی که خودم دیده ام...تحقیقاتی که در کشورهای خارجی...صورت گرفته بیان کنم...
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1709

درود آرین عزیز ... واقعیت را عرض کردم

تقریبا 3-4سال اول مفهوم خاصی نداشت بازار برام ... وتنها سبز وقرمز شدن تابلو معاملات و جذابیت رنگ سبز مدنظرم بود!!

دوستان قدیمی یادشون هست که سیستم قدیمی بازار به مانند الان نبود و در صفحه اصلی معاملات ..

وقتی سهمی از درصد پایین به بالا( حتی اگر منفی بود ) میرفت سبز رنگ می شد ... و در روند بالعکس قرمز می شد! واین هم جذابیت رنگی جالبی بود !

خلاصه این که به مرور با سایت تالار بورس آشنا شدم و مطالب جذاب نویسندگان آن زمانش!... از مهدی ساسانی گرفته تا شاملو و....

این قدر جذاب بود مطالب ... که قبل از ورود به این سایت وایجاد تاپیک شخصی .... تاپیکی هم در تالار بورس ایجاد کردم و شروع به نوشتن کردم!

در یکی از بدترین شرایط بازار ... حوالی سال 91... رسما ترید با فاز شخصی را شروع کردم!

وخرید شبندر و ان استارت خیره کننده و جذابیت درامد در ان سن وسال باعث شد که تمام تمرکز وقت ازادم را به این بازار اختصاص بدهم!

پی نوشت شرایط بازار به قدری در ان سال بد بود که همین شبندر حوالی120-130 عرضه اولیه شد وبعدش به زیر قیمت عرضه رفت!

درنهایت این جذابیت به قدری بود که بعدها در مقطع دانشگاه ...تمام دوستان را با این بازار اشنا کردم

وبه مرور از دانشگاه و وقت گذاشتن به دروسی که به چک کردن روزانه بازار اسیب میزد فاصله گرفتم و اتفاقات جذابی افتاد

هرچند ترید در بورس شغل اصلی شخصی نیست . اما مقدمات کار اصلی از طریق همین بازار تامین شد ...

لذا همواره بورس ازدید شخصی جذاب ترین بازار برای درامد بالاتر از تورم خواهد بود
                      عرض ادب
                      یکی از عجیب ترین چیزایی بود که خوندم تو این سایت ....باید ادم فوق العاده باهوشی باشی .....
                      یه سری خاله زنکها نباشن اعصاب کاربرا رو بهم بریزن باعث خوشحالیه که برخی دوستان دارن مطلب میزنن یکیش شما هستید
                      منم وقتی 19 سالم بود از سال 87 ترم یک شروع کردم الان شده شغل اصلیم

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post

آره یه مشت پیرپاتال دور هم جمع شدیم اراجیف بورسی میگیم (((-:

خارج از شوخی از نظر من هم مزیت هست. اینجا کم سن و سال تر ها هم وزین و متین هستند.

خوبیش به اینه که نونهالان تلگرام و فرومهای جدید ( اسم نیارم) یا اینجا رو هنوز پیدا نکردند یا شایدخوشبختانه پلتفرم اینجا براشون جالب نمیاد !!

:-)))

الان که ایشون سنش رو نوشت و اون پست 12 سال و اینها یه چیزی یادم اومد از سال ها قبل تالار بورس یا آدان تحلیل

مثلا سال 91-92 و اینها ( فکر کنم آدان بود که اون وقتها پرریسک رو اونجا دنبال می کردیم ) . اون موقع یه پسر نوجوون مطلب می نوشت فکر کنم

با همین آیدی یا شبیه به
                        mohsen ho حتی عکسش رو هم یادمه که یه پسر نوجوون لاغر 13-14 ساله بود !! و اتفاقا طرفدار هم داشت و اتفاقا

یه تاپیک جداکانه هم زد و معرفی و تحلیل سهم و...بحث هم بود و موافق مخالف داشت و یه عده می گفتن چرا یه بچه کم سن و سال تاپیک داره و از این حرفا..

خلاصه همینجوری یادم افتاد اگه این حاج محسن جوان همون نوجوون ترکه ای همون زمان هست اعلام و این خاطره یهویی رو تایید کنه :-))

پ.ن : از دست تو اوس بهرام
                        درود..
                        در آن سالها...یک خانم تحلیل گری بودن...اتفاقا معروف هم بود..حضور ذهن ندارم...یک پسر کوچیک داشتند...که تحلیل میزدند...یکبار هم نمایشگاه تالار بورس رفته بودند...زمان باربد بود...
                        اگه اشتباه نکنم...خانم سایه محمدی بود!
                        آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2021/12/28, 23:32.
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• ordeal
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 608

درود به همه
                          آبان 1360
                          اول دفتر به نام ایزد دانا
                          صانع پروردگار حی توانا

نظر

• Saba60
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 112

سلام؛

هرچند خانم ها در اعلام سن خیلی اِمساک میکنن /.:biggrinsmiley.:/ اما من به رسم همراهی اعلام میکنم:

اردیبهشت 60
                            @};-شادی از خرد عاقل تر است@};-

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5633

دنگ..، دنگ..

ساعت گیج زمان در شب عمر

می زند پی در پی زنگ.

زهر این فکر که این دم گذر است

می شود نقش به دیوار رگ هستی من…

لحظه ها می گذرد

آنچه بگذشت ، نمی آید باز

قصه ای هست که هرگز دیگر

نتواند شد آغاز…

متولد 2 مرداد 50
                              آخرین ویرایش توسط MOSTAFAVI؛ 2021/12/29, 08:48.

نظر

• shadi
                                کاربر فعال
                                • Jul 2011
                                • 914

متولد 1335/10/14

نظر

در حال کار...
                                X