27 بهمن 1353
تاریخ تولد بچه های بورسی ؟
Collapse
X
-
71/1/20:-)0:)[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
میخوام رکورد بزنم!!!!!!!/:.yead.:/
27/10/1373:D
کوچیکتر از من هم هست عایااااا؟!!!!laughingsmiley[CENTER][FONT=tahoma][COLOR=#0000ff]یادمه همه میگفتن....، از این راه نمیتونی نون شب بخوری!!!! نمیدونن این کار از نون شب برام مهمتره...........[/COLOR][/FONT][/CENTER]
نظر
-
فکر کتم تو کوچولو ترینمونی/:.ohno-smiley.:/[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط under line پست شده است View Postفکر کتم تو کوچولو ترینمونی/:.ohno-smiley.:/
حریف میطلبم!!!!!
و دیگر هیـــــــــــــــــــــــــچ............!/:.yead.:/[CENTER][FONT=tahoma][COLOR=#0000ff]یادمه همه میگفتن....، از این راه نمیتونی نون شب بخوری!!!! نمیدونن این کار از نون شب برام مهمتره...........[/COLOR][/FONT][/CENTER]
نظر
-
:))[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
-
دوستان فردا تولده منه
اگر فردا بازار خوب شد قول بدید هدیه منو بدید
کیا قبول میکنند؟؟
:.thumbsupsmileyanim/.:biggrinsmiley.://:.yead.:/
نظر
نظر