در اصل توسط rezatehrani پست شده است
View Post
تاریخ تولد بچه های بورسی ؟
Collapse
X
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postمیگم ی تاپیک بذاریم برای مجرد ها :.thumbsupsmileyanim
اونها رو عروس و داماد کنیم :D
منم خودم پیش قدم میشم چراغ اول رو روشن میکنم :">x_x:-":-":-":-":-"
حالا ما که یه بار این شربت دامادی رو نوش جان کردیم برای رفع بیکاری ! میایم مراسم دوستان شرکت میکنیم
وعده دیدار تالار بورس =((دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
-
-
-
پاسخ : تاریخ تولد بچه های بورسی ؟
سلام
من هم متاسفانه این تاپیک رو دیر پیدا کردم
تاریخ تولد من هم 1365/01/03
درضمن به دوستانی هم که تولدشونه تبریک میگم، انشالله 120 سال با عزت و پرسود رو سپری کنند[B][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]نمیشه غصه ما رو یه لحظه تنها بذاره ....[/SIZE][/COLOR][/B]
نظر
-
پاسخ : تاریخ تولد بچه های بورسی ؟
در اصل توسط alireza32 پست شده است View Postسوم آبان 1356 سه شنبه11 ذی القعده مطابق با ولادت امام رضا (ع) این سه شنبه روزمهمی توی زندگی من بوده.تولدخودم ودخترم جراحی قلبم دانشگاه رفتنم آشنایی با بهترین دوستم وازهمه مهمتر هم عقدمون هم عروسیمون روزسه شنبه بود
قرار بود اسم من نیما یا محمد علی باشد!
من تولدم در محرم صورت گرفت... و روی همین حساب هم تمایلات از محمد علی به سمت محمد حسین تغییر کرد... ( این را هم بگویم که اسمم را خیلی دوست دارم! بیشتر هم به خاطر ارادت به علامه طباطبایی(ره) /:.Heart.:/ )«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
نظر