در اصل توسط آریو پست شده است
View Post
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
Collapse
X
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postآریو جان به زبان ساده تا چه سطوح قیمتی فرصت خرید هست؟!!
ولي احتمالا سهم در 450تومان بخاطر مقاومت تاريخي خود درگير بشود .در 450تومان سهم يکبار 12ميليون معامله شده است و از انجا ريزش داشته است.
سهم در روند تاريخ معاملاتي خود تا کنون نتوانسته است از 450تومان عبور کند.
لذا تنها شانس افزودن و ورود به سهم همينجا خواهد بود گرچه بايد ريسک اصلاح را هم به تن خريد.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاز نظر بنده به ديد بلند مدت تا 1500تومان فرصت خريد هست.
ولي احتمالا سهم در 450تومان بخاطر مقاومت تاريخي خود درگير بشود .در 450تومان سهم يکبار 12ميليون معامله شده است و از انجا ريزش داشته است.
سهم در روند تاريخ معاملاتي خود تا کنون نتوانسته است از 450تومان عبور کند.
لذا تنها شانس افزودن و ورود به سهم همينجا خواهد بود گرچه بايد ريسک اصلاح را هم به تن خريد.
به شدت پول آماده میکنم برای اضافه کردن .. این سهم اصلا نباید به کسی زیر 600 فرصت خرید بده
این سهم با پول فاذر و ایساتیس اوراق مشارکت هم بخره باید ببنده برای تعدیل سود حداقل 140 تومانیریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postکیانوش جان ... عرضه فولای در 450 تومان یعنی بی انصافی در حق ما .. خیلی نامردیه !!
به شدت پول آماده میکنم برای اضافه کردن .. این سهم اصلا نباید به کسی زیر 600 فرصت خرید بده
این سهم با پول فاذر و ایساتیس اوراق مشارکت هم بخره باید ببنده برای تعدیل سود حداقل 140 تومانی
ولي بايد واقعييت را گفت.بريد روند معاملاتي سهم را ببينيد.من تاکيد مي کنم هيچ کس اين سهم را نفروشد.تاکيد مي کنم فروش اين سهم اشتباه محض است.و تاکيد مي کنم اين سهم را به پرتفوي اضافه کنيد.
بازار بي رحم هست بايد هشيار بود بايد فولاي را در فرصتهاي ايجاد شده اضافه کرد.
جنابعالي هم اماده باش براي خريد.
ما امسال سود خوبي خواهيم کرد.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postدر بازار سرمايه هيچ کس متعصب تر از من رو فولاي نيست حتي جناب پرريسک که اصلا گنج را به ما معرفي کرده است.هر کس تحليل من را رو اين سهم بخونه ميگه اين چه تخيلي فکر ميکنه.در شبندر هم کسي متعصب تر از من نبوده و نيست.و......
ولي بايد واقعييت را گفت.بريد روند معاملاتي سهم را ببينيد.من تاکيد مي کنم هيچ کس اين سهم را نفروشد.تاکيد مي کنم فروش اين سهم اشتباه محض است.و تاکيد مي کنم اين سهم را به پرتفوي اضافه کنيد.
بازار بي رحم هست بايد هشيار بود بايد فولاي را در فرصتهاي ايجاد شده اضافه کرد.
جنابعالي هم اماده باش براي خريد.
ما امسال سود خوبي خواهيم کرد.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postکیانوش جان ... عرضه فولای در 450 تومان یعنی بی انصافی در حق ما .. خیلی نامردیه !!
این سهم با پول فاذر و ایساتیس اوراق مشارکت هم بخره باید ببنده برای تعدیل سود حداقل 140 تومانی
من هم همه درخواست خريدهام تو سيستم نبود و نتونستم حسابي خريد کنم.فکر مي کردم امروز بخاطر مقاومت عرضه زياد بشه و بتونم پايين تر ور دارم که اصلا وقتي حقوقي 1ميليون را داد در کمتر از 1دقيقه 700هزارتا درخواست نشست سرجاش.
بازار بسيار هشيار شده است.و همه چيز را حساب کتاب ميکنه.
امروز بيش از 280ميليارد تومان پول وارد بورس شد.هر روز حجم نقدينگي وارد شده به بورس داره بيشتر ميشه.تمام بازارها به رکود رفته اند.خونه هاي فروشي تو بنگاهها باد کرده است.اين نقدينگي همه مقاومتهاي سر راه سهام خوب را از بين خواهد برد.نمونه اش ولغدر تا کنون سه تا مقاومت بزرگ را شکونده است.يا مپنا يا.......
به شما و همه رفقا توصيه مي کنم ديگه شنبه کل درخواست خريد را بايد وارد کنيم چون اگر قرار بشه حقوقي دوباره 1ميليون يا2ميليون سهم ديگه عرضه کنه تمومه.حقوقي فولاي نميتونه بيش از 2ميليون سهم عرضه کنه چون ممکنه کرسي خود را تو هييت مديره از دست بدهد.يک نگاه به ترکيب سهامداران بندازيد.متوجه منظورم مي شويد.در ضمن ممکنه سهامدارهاي بالاي1درصد ديگه با رقابت بخواهند وارد هييت مديره شرکت بشوند.و اين رقابت بين سهامدارها ارزش سهم فولاي را هر روز بيشتر خواهد کرد.
.................................................. ..........................................
حجم نقدينگي بورس مقاومتها را مي شکند لذا نوسان گيري در سهام خوب ممنوع.
از همين الان عبور مقاومت 450توماني فولاي را تبريک مي گويم و نگاه شما را به قيمت960توماني با پي به اي 10 جلب مينمايم.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postجناب اريو فکر کنم امروز جا موندي
من هم همه درخواست خريدهام تو سيستم نبود و نتونستم حسابي خريد کنم.فکر مي کردم امروز بخاطر مقاومت عرضه زياد بشه و بتونم پايين تر ور دارم که اصلا وقتي حقوقي 1ميليون را داد در کمتر از 1دقيقه 700هزارتا درخواست نشست سرجاش.
بازار بسيار هشيار شده است.و همه چيز را حساب کتاب ميکنه.
امروز بيش از 280ميليارد تومان پول وارد بورس شد.هر روز حجم نقدينگي وارد شده به بورس داره بيشتر ميشه.تمام بازارها به رکود رفته اند.خونه هاي فروشي تو بنگاهها باد کرده است.اين نقدينگي همه مقاومتهاي سر راه سهام خوب را از بين خواهد برد.نمونه اش ولغدر تا کنون سه تا مقاومت بزرگ را شکونده است.يا مپنا يا.......
به شما و همه رفقا توصيه مي کنم ديگه شنبه کل درخواست خريد را بايد وارد کنيم چون اگر قرار بشه حقوقي دوباره 1ميليون يا2ميليون سهم ديگه عرضه کنه تمومه.حقوقي فولاي نميتونه بيش از 2ميليون سهم عرضه کنه چون ممکنه کرسي خود را تو هييت مديره از دست بدهد.يک نگاه به ترکيب سهامداران بندازيد.متوجه منظورم مي شويد.در ضمن ممکنه سهامدارهاي بالاي1درصد ديگه با رقابت بخواهند وارد هييت مديره شرکت بشوند.و اين رقابت بين سهامدارها ارزش سهم فولاي را هر روز بيشتر خواهد کرد.
.................................................. ..........................................
حجم نقدينگي بورس مقاومتها را مي شکند لذا نوسان گيري در سهام خوب ممنوع.
از همين الان عبور مقاومت 450توماني فولاي را تبريک مي گويم و نگاه شما را به قيمت960توماني با پي به اي 10 جلب مينمايم.
بله کیاونش جان ...بهت زده فقط به عرضه یک میلون سهم فولای امروز نگاه کردم ...
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postبله کیاونش جان ...بهت زده فقط به عرضه یک میلون سهم فولای امروز نگاه کردم ...
حیف که امروز نقدینگی نداشتم تا بتونم فولای بخرم .حقوقی به خیال خودش خواست با عرضه یک میلیون سهم قیمت سهم رو کنترل کنه غافل از اینکه بازار حتی حاضره تمامی سهام فولای رو ببلعه در کسری از ثانیه..............."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
سلا م جناب کیانوش و عرض ادب
جناب کیانوش
فولای مواد مصرفی خودش رو بیشتر از چه محلی تامین میکنه؟داخلی یا واردات داره؟
محصولات فولای مصر ف داخلی دارن یا بیشتر صادراتی هستن؟
به تازگی تحریم خطوط کشتیرانی هم انجام شد ودیگه ایران دریایی حمل کالا نداره و اگه بخواد صادراتی داشته باشه خیلی براش سخت میشه .
تاثیرات این تحریمها و همچنین نوسانات دلار چه تاثیری روی این سهم داره؟
پیشاپیش به خاطر وقتی که برای پاسخ میذارین سپاسگذارم.
نظر
-
در اصل توسط paiezan پست شده است View Postسلا م جناب کیانوش و عرض ادب
جناب کیانوش
فولای مواد مصرفی خودش رو بیشتر از چه محلی تامین میکنه؟داخلی یا واردات داره؟
محصولات فولای مصر ف داخلی دارن یا بیشتر صادراتی هستن؟
به تازگی تحریم خطوط کشتیرانی هم انجام شد ودیگه ایران دریایی حمل کالا نداره و اگه بخواد صادراتی داشته باشه خیلی براش سخت میشه .
تاثیرات این تحریمها و همچنین نوسانات دلار چه تاثیری روی این سهم داره؟
پیشاپیش به خاطر وقتی که برای پاسخ میذارین سپاسگذارم.
شايد هم از همون سالن قبلي و توليد را بالا ببره.
.................................................. ..........
چون صادرات نداره لذا تحريم حمل و نقل روش بي اثر هست.
.................................................. .........
چون صادرات نداره کاهش دلار روش بي اثر هست
چون صنعت خودرو تحريم شده و ديگه نميتونند از خارج قطعه وارد کنند لذا تقاضاي براي خريد محصول فولاي زياد ميشه و سود فولاي ميره بالا
مواد اوليه فولاي ميلگرد هست و اين محصول را از داخل به وفور ميخره.گرچه گاهي هم اگر جنس ارزون گير مياورد قبلا از خارج تهيه مي کرد.
فولاي فوق العاده هست.
تکنيکالها يک مطلبي دارند ميگند وقتي سهمي مقاومت تاريخي خود را شکوند ميتونه تا دو برابر ان رشد کنه.
امروز به سقف تاريخي فولاي دقت کردم ديدم بين 450تومان تا 470تومان بوده است لذا با شکست اين مقاومت فولاي ميره بطرف 960تومان خودش يعني پي به اي 10 فعلا
فولاي همزاد شبندر هست همانطور که ما شبندر را 110تومان خريديم و قرار هست ان را 4000تومان بفروشيم يعني 40برابر بازدهي فولاي هم 300خريديم و قرار هست تو يک پروسه 3ساله با 40برابر بازدهي 12000تومان بفروشيم.
تو تايپيکهاي قبلي توضيح داده ام چگونه.
ما موفق خواهيم شد به چشم اندازهاي خود دست يابيم.
ما چشم اندازهاي خوبي را ترسيم کرده ايم.
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postسلام اقا جواد و کیانوش عزیز
حیف که امروز نقدینگی نداشتم تا بتونم فولای بخرم .حقوقی به خیال خودش خواست با عرضه یک میلیون سهم قیمت سهم رو کنترل کنه غافل از اینکه بازار حتی حاضره تمامی سهام فولای رو ببلعه در کسری از ثانیه...............
گويا عرضه سهم براي کنترل رو خط مقاومتي سهم بود که شکست خوردند.
ديگه نميشه اين گنج را از دست سهامداران جز بيرون اورد .
هر کي فولاي را زير 1000تومان بفروشه به خودش ضرر رسونده است.
فولاي دوباره برگشت رو اذر اب.گويا قرار هست اذراب را بالاي 900تومان بفروشه.يعني حداقل 40تومان ديگه تعديل از اين قسمت.
به سهامداران بالاي 1درصد اذراب نگاه کنيد.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Post
گويا قصد دارند اذراب را بالاي900تومان بفروشند.
وقتي صدرا با 65تومان زيان براي هر سهم بشه 140تومان چرا ادر اب را نشه بالاي 900تومان فروخت.
حالا تعديل فولاي دوباره از محل فروش اذر اب ميره 40تومان ديگه بالاتر از قبل.
نظر
نظر