صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    درود
    ata جان به شخصه رو سهمی کار میکنم که حداقل 80 تا 100 درصد از ارزشش فاصله داشته باشه

به نظرم فولای به سمت 700 حرکت میکنه .... و این قیمت سطح ارزندگی 75 % فولای هست ( از نظر من البته)

حال باید ببینید شما در چه سطح مانده به 700 میتونید وارد این سهم بشید که برای سرمایه گذاری شما توجیه پذیر باشه
    ممنون آریو عزیز مثل همیشه بهترینی،صداقت از نوشته هات میباره :x

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
      آریو جان به زبان ساده تا چه سطوح قیمتی فرصت خرید هست؟!!
      از نظر بنده به ديد بلند مدت تا 1500تومان فرصت خريد هست.
      ولي احتمالا سهم در 450تومان بخاطر مقاومت تاريخي خود درگير بشود .در 450تومان سهم يکبار 12ميليون معامله شده است و از انجا ريزش داشته است.
      سهم در روند تاريخ معاملاتي خود تا کنون نتوانسته است از 450تومان عبور کند.
      لذا تنها شانس افزودن و ورود به سهم همينجا خواهد بود گرچه بايد ريسک اصلاح را هم به تن خريد.

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
        از نظر بنده به ديد بلند مدت تا 1500تومان فرصت خريد هست.
        ولي احتمالا سهم در 450تومان بخاطر مقاومت تاريخي خود درگير بشود .در 450تومان سهم يکبار 12ميليون معامله شده است و از انجا ريزش داشته است.
        سهم در روند تاريخ معاملاتي خود تا کنون نتوانسته است از 450تومان عبور کند.
        لذا تنها شانس افزودن و ورود به سهم همينجا خواهد بود گرچه بايد ريسک اصلاح را هم به تن خريد.
        کیانوش جان ... عرضه فولای در 450 تومان یعنی بی انصافی در حق ما .. خیلی نامردیه !!

به شدت پول آماده میکنم برای اضافه کردن .. این سهم اصلا نباید به کسی زیر 600 فرصت خرید بده

این سهم با پول فاذر و ایساتیس اوراق مشارکت هم بخره باید ببنده برای تعدیل سود حداقل 140 تومانی
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

کیانوش جان ... عرضه فولای در 450 تومان یعنی بی انصافی در حق ما .. خیلی نامردیه !!

به شدت پول آماده میکنم برای اضافه کردن .. این سهم اصلا نباید به کسی زیر 600 فرصت خرید بده

این سهم با پول فاذر و ایساتیس اوراق مشارکت هم بخره باید ببنده برای تعدیل سود حداقل 140 تومانی
          در بازار سرمايه هيچ کس متعصب تر از من رو فولاي نيست حتي جناب پرريسک که اصلا گنج را به ما معرفي کرده است.هر کس تحليل من را رو اين سهم بخونه ميگه اين چه تخيلي فکر ميکنه.در شبندر هم کسي متعصب تر از من نبوده و نيست.و......
          ولي بايد واقعييت را گفت.بريد روند معاملاتي سهم را ببينيد.من تاکيد مي کنم هيچ کس اين سهم را نفروشد.تاکيد مي کنم فروش اين سهم اشتباه محض است.و تاکيد مي کنم اين سهم را به پرتفوي اضافه کنيد.
          بازار بي رحم هست بايد هشيار بود بايد فولاي را در فرصتهاي ايجاد شده اضافه کرد.
          جنابعالي هم اماده باش براي خريد.
          ما امسال سود خوبي خواهيم کرد.

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

عجب فرصتی داد.......

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در بازار سرمايه هيچ کس متعصب تر از من رو فولاي نيست حتي جناب پرريسک که اصلا گنج را به ما معرفي کرده است.هر کس تحليل من را رو اين سهم بخونه ميگه اين چه تخيلي فکر ميکنه.در شبندر هم کسي متعصب تر از من نبوده و نيست.و......
              ولي بايد واقعييت را گفت.بريد روند معاملاتي سهم را ببينيد.من تاکيد مي کنم هيچ کس اين سهم را نفروشد.تاکيد مي کنم فروش اين سهم اشتباه محض است.و تاکيد مي کنم اين سهم را به پرتفوي اضافه کنيد.
              بازار بي رحم هست بايد هشيار بود بايد فولاي را در فرصتهاي ايجاد شده اضافه کرد.
              جنابعالي هم اماده باش براي خريد.
              ما امسال سود خوبي خواهيم کرد.
              مقداري خريد شد.باز تو صف خريدم.

نظر

• paiezan
                عضو فعال
                • May 2012
                • 317

مقداری خرید شد ولی حیف که نمیشد بیشتر از 10000 تا اردر گذاشت

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

جناب اريو فکر کنم امروز جا موندي
                  من هم همه درخواست خريدهام تو سيستم نبود و نتونستم حسابي خريد کنم.فکر مي کردم امروز بخاطر مقاومت عرضه زياد بشه و بتونم پايين تر ور دارم که اصلا وقتي حقوقي 1ميليون را داد در کمتر از 1دقيقه 700هزارتا درخواست نشست سرجاش.
                  بازار بسيار هشيار شده است.و همه چيز را حساب کتاب ميکنه.
                  امروز بيش از 280ميليارد تومان پول وارد بورس شد.هر روز حجم نقدينگي وارد شده به بورس داره بيشتر ميشه.تمام بازارها به رکود رفته اند.خونه هاي فروشي تو بنگاهها باد کرده است.اين نقدينگي همه مقاومتهاي سر راه سهام خوب را از بين خواهد برد.نمونه اش ولغدر تا کنون سه تا مقاومت بزرگ را شکونده است.يا مپنا يا.......
                  به شما و همه رفقا توصيه مي کنم ديگه شنبه کل درخواست خريد را بايد وارد کنيم چون اگر قرار بشه حقوقي دوباره 1ميليون يا2ميليون سهم ديگه عرضه کنه تمومه.حقوقي فولاي نميتونه بيش از 2ميليون سهم عرضه کنه چون ممکنه کرسي خود را تو هييت مديره از دست بدهد.يک نگاه به ترکيب سهامداران بندازيد.متوجه منظورم مي شويد.در ضمن ممکنه سهامدارهاي بالاي1درصد ديگه با رقابت بخواهند وارد هييت مديره شرکت بشوند.و اين رقابت بين سهامدارها ارزش سهم فولاي را هر روز بيشتر خواهد کرد.
                  .................................................. ..........................................
                  حجم نقدينگي بورس مقاومتها را مي شکند لذا نوسان گيري در سهام خوب ممنوع.
                  از همين الان عبور مقاومت 450توماني فولاي را تبريک مي گويم و نگاه شما را به قيمت960توماني با پي به اي 10 جلب مينمايم.

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

جناب اريو فکر کنم امروز جا موندي
                    من هم همه درخواست خريدهام تو سيستم نبود و نتونستم حسابي خريد کنم.فکر مي کردم امروز بخاطر مقاومت عرضه زياد بشه و بتونم پايين تر ور دارم که اصلا وقتي حقوقي 1ميليون را داد در کمتر از 1دقيقه 700هزارتا درخواست نشست سرجاش.
                    بازار بسيار هشيار شده است.و همه چيز را حساب کتاب ميکنه.
                    امروز بيش از 280ميليارد تومان پول وارد بورس شد.هر روز حجم نقدينگي وارد شده به بورس داره بيشتر ميشه.تمام بازارها به رکود رفته اند.خونه هاي فروشي تو بنگاهها باد کرده است.اين نقدينگي همه مقاومتهاي سر راه سهام خوب را از بين خواهد برد.نمونه اش ولغدر تا کنون سه تا مقاومت بزرگ را شکونده است.يا مپنا يا.......
                    به شما و همه رفقا توصيه مي کنم ديگه شنبه کل درخواست خريد را بايد وارد کنيم چون اگر قرار بشه حقوقي دوباره 1ميليون يا2ميليون سهم ديگه عرضه کنه تمومه.حقوقي فولاي نميتونه بيش از 2ميليون سهم عرضه کنه چون ممکنه کرسي خود را تو هييت مديره از دست بدهد.يک نگاه به ترکيب سهامداران بندازيد.متوجه منظورم مي شويد.در ضمن ممکنه سهامدارهاي بالاي1درصد ديگه با رقابت بخواهند وارد هييت مديره شرکت بشوند.و اين رقابت بين سهامدارها ارزش سهم فولاي را هر روز بيشتر خواهد کرد.
                    .................................................. ..........................................
                    حجم نقدينگي بورس مقاومتها را مي شکند لذا نوسان گيري در سهام خوب ممنوع.
                    از همين الان عبور مقاومت 450توماني فولاي را تبريک مي گويم و نگاه شما را به قيمت960توماني با پي به اي 10 جلب مينمايم.

بله کیاونش جان ...بهت زده فقط به عرضه یک میلون سهم فولای امروز نگاه کردم ...
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• علیرضا1
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 853

بله کیاونش جان ...بهت زده فقط به عرضه یک میلون سهم فولای امروز نگاه کردم ...
                      سلام اقا جواد و کیانوش عزیز
                      حیف که امروز نقدینگی نداشتم تا بتونم فولای بخرم .حقوقی به خیال خودش خواست با عرضه یک میلیون سهم قیمت سهم رو کنترل کنه غافل از اینکه بازار حتی حاضره تمامی سهام فولای رو ببلعه در کسری از ثانیه...............
                      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• paiezan
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 317

سلا م جناب کیانوش و عرض ادب
                        جناب کیانوش
                        فولای مواد مصرفی خودش رو بیشتر از چه محلی تامین میکنه؟داخلی یا واردات داره؟
                        محصولات فولای مصر ف داخلی دارن یا بیشتر صادراتی هستن؟
                        به تازگی تحریم خطوط کشتیرانی هم انجام شد ودیگه ایران دریایی حمل کالا نداره و اگه بخواد صادراتی داشته باشه خیلی براش سخت میشه .
                        تاثیرات این تحریمها و همچنین نوسانات دلار چه تاثیری روی این سهم داره؟
                        پیشاپیش به خاطر وقتی که برای پاسخ میذارین سپاسگذارم.

نظر

• jazeba
                          عضو عادی
                          • Dec 2011
                          • 83

گنج کویر

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                            سلا م جناب کیانوش و عرض ادب
                            جناب کیانوش
                            فولای مواد مصرفی خودش رو بیشتر از چه محلی تامین میکنه؟داخلی یا واردات داره؟
                            محصولات فولای مصر ف داخلی دارن یا بیشتر صادراتی هستن؟
                            به تازگی تحریم خطوط کشتیرانی هم انجام شد ودیگه ایران دریایی حمل کالا نداره و اگه بخواد صادراتی داشته باشه خیلی براش سخت میشه .
                            تاثیرات این تحریمها و همچنین نوسانات دلار چه تاثیری روی این سهم داره؟
                            پیشاپیش به خاطر وقتی که برای پاسخ میذارین سپاسگذارم.
                            فولاي حتي 1دلار هم صادرات نداره.تمام محصول فولاي براي مصرف داخل هست.يک قسمت از توليد براي صنايع خودرويي هست.با توجه به تحريم صنعت خودرو و اينکه خودرو سازها تو واردات مشکل پيدا کنندحالا فشار تقاضاي خريد از فولاي زياد خواهد شد لذا فولاي مجبور هست همون توليد 23هزار تن خود را افزايش بده.احتمال ميدم فولاي از ان سالن 4هزارمتري که کامل کرده است براي توليد و افزايش توليد محصول قبلي براي خودروسازها استفاده کنه.
                            شايد هم از همون سالن قبلي و توليد را بالا ببره.
                            .................................................. ..........
                            چون صادرات نداره لذا تحريم حمل و نقل روش بي اثر هست.
                            .................................................. .........
                            چون صادرات نداره کاهش دلار روش بي اثر هست
                            چون صنعت خودرو تحريم شده و ديگه نميتونند از خارج قطعه وارد کنند لذا تقاضاي براي خريد محصول فولاي زياد ميشه و سود فولاي ميره بالا
                            مواد اوليه فولاي ميلگرد هست و اين محصول را از داخل به وفور ميخره.گرچه گاهي هم اگر جنس ارزون گير مياورد قبلا از خارج تهيه مي کرد.
                            فولاي فوق العاده هست.
                            تکنيکالها يک مطلبي دارند ميگند وقتي سهمي مقاومت تاريخي خود را شکوند ميتونه تا دو برابر ان رشد کنه.
                            امروز به سقف تاريخي فولاي دقت کردم ديدم بين 450تومان تا 470تومان بوده است لذا با شکست اين مقاومت فولاي ميره بطرف 960تومان خودش يعني پي به اي 10 فعلا
                            فولاي همزاد شبندر هست همانطور که ما شبندر را 110تومان خريديم و قرار هست ان را 4000تومان بفروشيم يعني 40برابر بازدهي فولاي هم 300خريديم و قرار هست تو يک پروسه 3ساله با 40برابر بازدهي 12000تومان بفروشيم.
                            تو تايپيکهاي قبلي توضيح داده ام چگونه.
                            ما موفق خواهيم شد به چشم اندازهاي خود دست يابيم.
                            ما چشم اندازهاي خوبي را ترسيم کرده ايم.

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                              سلام اقا جواد و کیانوش عزیز
                              حیف که امروز نقدینگی نداشتم تا بتونم فولای بخرم .حقوقی به خیال خودش خواست با عرضه یک میلیون سهم قیمت سهم رو کنترل کنه غافل از اینکه بازار حتی حاضره تمامی سهام فولای رو ببلعه در کسری از ثانیه...............
                              اگر بيش از 2ميليون ديگه بفروشه کرسي مديريتي را از دست خواهد داد.
                              گويا عرضه سهم براي کنترل رو خط مقاومتي سهم بود که شکست خوردند.
                              ديگه نميشه اين گنج را از دست سهامداران جز بيرون اورد .
                              هر کي فولاي را زير 1000تومان بفروشه به خودش ضرر رسونده است.
                              فولاي دوباره برگشت رو اذر اب.گويا قرار هست اذراب را بالاي 900تومان بفروشه.يعني حداقل 40تومان ديگه تعديل از اين قسمت.
                              به سهامداران بالاي 1درصد اذراب نگاه کنيد.

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

با سلام گزارش ضمیمه همراه تعدیل مثبت

فولاي دوباره امد بالاي سهامداران بالاي 1درصد اذر اب.
                                گويا قصد دارند اذراب را بالاي900تومان بفروشند.
                                وقتي صدرا با 65تومان زيان براي هر سهم بشه 140تومان چرا ادر اب را نشه بالاي 900تومان فروخت.
                                حالا تعديل فولاي دوباره از محل فروش اذر اب ميره 40تومان ديگه بالاتر از قبل.

نظر

در حال کار...
                                X