صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

در اصل توسط سورنــا پست شده است View Post
    یادش بخیر حدود 10 ماه پیش وقتی شبندر حدود 150 تا 200 بود همین کیانوش میگفت شبندر 1000 تا آخر سال
    چه حرفها که بهش زدند و نزدند! کیانوش را باید جدی گرفت حرفش هم منطقیه اگر این طرح توسعه و افزایش سرمایه عظیم اجرایی بشه
    رویای شیرینی که کیانوش برامون به تصویر میکشه خیلی قشنگ تعبیر میشه
    من پارسال شبندر را با 35تومان زيان باهاش رفتم مجمع.و گفته بودم تا مجمع بعدي 1000تومان را خواهد ديد.حالا با شبندر بالاي 1000تومان به مجمع خواهم رفت.با شبندر قصد دارم براي سال اتي با 3000تومان به مجمع بروم.
    .................................................. ...
    امسال با فولاي با 308تومان در صف فروش به مجمع رفتم و لحظه اخر هم 15هزارتا ازاش خريدم.
    قصد دارم با فولاي سال اينده با حداقل 2000تومان به مجمع بروم.
    فولاي گنج ارزنده يزد هست.که مکان ان را استاد پر ريسک به من نشان داد و من ان را از زمين بيرون اوردم و به همگان نشان دادم.
    قدر گنج ارزنده يزد را بدانيد اين گنج ما را به اوج خواهد برد.
    انقدر هر روز در صف خريد خواهم نشست تا به تعداد مورد علاقه ام صاحب اين گنج شوم.

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
      مربوط به اسفند 91 هست.از سايت تالار بورس اوردم.
      پاسخ به پرسش های موجود درباره فولای :

افزایش 900 درصدی سرمایه شرکت، طرح توسعه،تعدیل مثبت، فروش سهام کارگزاری ایساتیس پویاو... از جمله مواردی است که فرید گلشن مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی یزد در خصوص آنها با خبرنگار «دنیای اقتصاد» به گفتوگو پرداخته است.گلشن معتقد است: تعامل سازنده با مصرفکنندگان و انجام تعهدات، شرکت صنایع فولاد آلیاژی یزد را به عنوان تولیدکننده و تامینکننده مطمئن در یک دهه گذشته معرفی کرده است.

متن کامل این گفتوگو را در ادامه میخوانید:
      قرار بود شرکت از 4 میلیارد تومان به 40 میلیارد تومان یعنی معادل 900 درصد افزایش سرمایه داشته باشد، بفرمایید که سرانجام افزایش سرمایه شرکت چه شد؟ و منابع آن از چه ناحیهای تامین میشود؟
      برنامه افزایش سرمایه کماکان در دستور کار شرکت قرار دارد. مطالعات فنی و اقتصادی بهروز شده نشان میدهد که بهرغم افزایش نرخ متغیر ارز، اجرای پروژههای توسعه شرکت توجیه پذیر است. سازمان بورس اوراق بهادار برای موافقت با افزایش سرمایه از محل مطالبات حاصل شده و آورده نقدی سهامداران نیاز به دو تاییدیه از وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک کارگزار برای تامین ارز مورد نیاز پروژه دارد. براساس شیوه نامه موجود در وزارت صنعت، معدن و تجارت برای امکان استفاده از منابع ارزی صندوق توسعه ملی یا اتاق مبادله ارزی نیاز به پیشرفت 40 درصدی پروژه است که خوشبختانه پروژه توسعه شرکت دارای پیشرفت 41 درصدی تایید شده، اما به علت بوروکراسی موجود برای اخذ تاییدیه از وزارتخانه مطبوع، چند ماهی است که موضوع افزایش سرمایه متوقف شده است.
      طرح توسعه شرکت در چه مرحلهای قرار دارد؟
      باتوجه به حجم سرمایه گذاری انجام شده در پروژه توسعه شرکت، برگشتناپذیر بودن پروژه و ضرورت ادامه کار قطعی است. در صورت عدم همراهی وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت رکود فعالیتها در اجرای پروژه قطعی است، ولی متوقف نخواهد شد.
      با توجه به قیمتهای بالای میلگرد، آیا شرکت میتواند در نیمه دوم سال باز هم تعدیل مثبت داشته باشد؟
      تمامی مدیران شرکت در تلاشند که با توسعه بازار در صنایع عمده از جمله صنعت خودرو، صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و صنایع ماشینسازی امکان اجرای برنامههای مصوب مجمع را فراهم کنند. به طور قطع و یقین افزایش درآمد و کاهش هزینهها و درنهایت افزایش سودآوری مدنظر مدیریت خواهد بود.
      آیا فروش سهام کارگزاری ایساتیس پویا قطعی شده است؟
      فروش سهام شرکت کارگزاری ایساتیس پویا انجام شده است و قطعیت موضوع پس از اخذ تاییدیه سازمان بورس اوراق بهادار اعلام خواهد شد.
      وضعیت فولاد یزد در صنایع آلیاژی چگونه است،آیا «مثل فولاژ» با صنایع استراتژیک کشور قرارداد دارید؟
      تعامل سازنده با مصرفکنندگان و انجام تعهدات، شرکت صنایع فولاد آلیاژی یزد را به عنوان تولیدکننده و تامینکننده مطمئن در یک دهه گذشته معرفی کرده است. هم اکنون با شرکتهای معتبر قراردادهای بلند مدت داریم.
      گفته میشود، سهامداران عمده قصد واگذاری بلوکی سهام شرکت را دارند،چقدر از سهام شرکت در فرابورس عرضه شده و چقدر دیگر قابلیت عرضه دارد؟
      سهم شناور شرکت بالای 70 درصد بوده و کماکان این شرایط بر شرکت حاکم است. جابهجایی سهام این شرکت در بین سهامداران بالای یک درصدی، غیر عادی نبوده و نخواهد بود.
      آیا به فاز دوم هدفمندی فکر کردهاید، استراتژی شما در برابر اجرای احتمالی این طرح چیست؟
      موضوع اجرای فاز دوم هدفمندی بهدلیل نحوه اجرای این قانون در فاز اول و فشارهای وارده به واحدهای تولیدی خیلی حساس است. تاثیر فاز دوم هدفمندی بیشتر بر صنایع بالادستی این شرکت که مصرفکننده عمده انرژی هستند، بسیار زیاد بوده اما ممکن است قیمت تمام شده فولاد را به شدت افزایش دهد که پدیده ضرورت تامین سرمایه در گردش بیشتر برای این شرکت حادث خواهد شد. قابلیت این شرکت و انعطافپذیری موجود مدیریت بر اجرای فاز دوم هدفمندی را ممکن ساخته و تاثیرپذیری آن در سودآوری شرکت را به حداقل میرساند
      .................................................. .................................................. ..
      شرکت يک سالن اسکلت فلزي با 4000متر مربع اماده کرده است.
      شرکت در زمين 54000متري براي پروژه نورد گرم کلاف و شاخه يک فوندانسيون 20هزارمترمربع 20000متر مربع براي توليد 400هزار تن 400000تن محصول اماده کرده است.
      حالا بايد افزايش سرمايه بده تا کامل کنه و دستگاهها را اماده کنه براي توليد 400هزار تن.
      کل توليد450هزار تن توليد جقدر سود ميسازه.\؟
      امسال از محل فروش 23هزار تن محصول فعلا 77تومان اعلام کرده است که به 120تومان خواهد رساند.
      که با تناژ450000تن ميتونه 2500تومان سود بسازه.که با پي به اي 5 ميشه 12500تومان
      پس سهم بعد از 900درصد افزايش سرمايه احتمالا بعد از 3سال ميشه 12500تومان.
      .................................................. ...........................
      اين در شرايط عادي هست در شرايطي که اقتصاد جهاني راه بيفته سهم به بيش از 20هزار تومان خواهد رسيد.
      يعني يک سهم ميشه 10تا در حالت عادي 1250تومان هرسهم و در حالت راه افتادن اقتصاد جهاني 2000تومان
      شرکت 10درصد از فروش را سود خواهد کرد.زماني که ميلگرد را مي خريد کيلويي 1000تومان تو هر کيلو 100تومان سود مي کرد و حالا که مي خرد 1700تومان 170تومان سود مي کند لذا زماني که اقتصاد جهاني راه بيفته و ميلگرد بشه 3400تومان کيلويي 340تومان سود خواهد کرد.يا زماني که دلار گران بشود و ميلگرد هم گران بشود.
      اين حداقل سود شرکتها هست الان تو بقالي سر کوچه رو فروش هربسته پفک 20درصد سود مي خورند.
      .................................................. ......................
      به نظر بنده فولاي شگفتي ساز سالهاي 92 و 93 و 94 خواهد شد.
      اين سهم لياقت ان را دارد که پي به اي 15 بگيرد چون چشم انداز خوبي دارد.
      فولاي امسال 120تومان خواهد ساخت
      70تومان از محل برگشت ماليات گيرش مياد.
      30تومان از محل فروش سهام و....
      ميشه 200تومان امسالش.
      فولاي از ديروز دست به فروش اذر اب زده است بزودي دوباره براي تعديل مثبت سود خواهد بست.
      خريد سهم را تا 370تومان در برنامه دارم من و دوستم.
      قصد دارم سهامدار بالاي 1درصد فولاي شوم با هدف 3ساله.
      فولاي مثل کسرا خواهد شد با يک سر و گردن بالاتر هر دو يزدي هستند و اهل اردکان منتهي هدايت کسرا افتاده دست اقتصاد دانان اصفهاني و کسي قدر فولاي را نمي داند.احتمالا بزودي حقوقيها و حقيقيهاي اصفهاني و ................به اين سهم خواهند رفت تا اين سهم را شکوفا کنند.
      تارگت فروش من تو فولاي حداقل 12500تومان خواهد بود.
      در ضمن اينها ميتونه 100درصد اشتباه باشه و من ضرر سنگيني کنم ولي طوري نيست بورس يعني برد و باخت و ريسک.من در مجمع فولاي 35تومان سود خواهم گرفت
      اين را در 9خرداد زدم.انوقت کسي جدي نگرفت.حتي خودم متاسفانه .فکر مي کردم حالا حالاها فرصت خريد ميده.اصلا وقتي خريدم سهم را سهامدار عمده صف فروش کرد و .......
      ان بالا مصاحبه مدير عامل در مورد افزايش 900درصدي هست.بخونيد مال بهمن 1391هست.
      قدر گنج ارزنده يزد را بدانيد.با امدن اقاي روحاني اينگونه شرکتها خيلي سريع وام خواهند گرفت و طرح توسعه شان خيلي سريع راه اندازي خواهد شد.
      کمتر از 3سال .خصوصا فولاي که الان بيش از 40درصد پيشرفت کار داشته است.و اصلا يک سالن 4000متري اش اماده کار هست.و اون سالن 20هزارمتري به اهن ريزي رسيده است و......

نظر

• sourena
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 1080

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
        شراز با دامنه 5% باز شد
        بله دقیقا حق با شماست. از دقت نظر و تذکر عالی شما ممنونم و از دوستان به علت اشتباهم عذرخواهی میکنم
        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• paiezan
          عضو فعال
          • May 2012
          • 317

حالا باید دعا به جون حقوقی سهم کنیم بیاد کمی عرضه کنه

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

فولای قیمت فروش فاذر رو 600 در نظر گرفته ... فاذر با مثبت هایی که میخوره جا برای تعدیل مثبت جدید رو برای فولای بازتر میکنه
            فولای با کاهش حاشیه سودش قسمتی از سود عملیاتی خودشو پنهان کرده که میتونه از این محدل حداقل 35 تومان به سودش اضافه کنه
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• DJANGO
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1701

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              فولای قیمت فروش فاذر رو 600 در نظر گرفته ... فاذر با مثبت هایی که میخوره جا برای تعدیل مثبت جدید رو برای فولای بازتر میکنه
              فولای با کاهش حاشیه سودش قسمتی از سود عملیاتی خودشو پنهان کرده که میتونه از این محدل حداقل 35 تومان به سودش اضافه کنه
              صحبت از فاذر بالای 1000 تومنی هستش.اونوقت فولای چی میشه
              عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• Aiming
                ستاره دار(18)
                • Jul 2012
                • 2641

آریو عزیز

میشه بفرمایید در نظر گرفتن 600 برای فاذر را چگونه و از کجای گزارش بدست اوردید؟
                چون من هر چی در قسمت سرمایه گذاری در شرکتهای بورسی گزارش حساب کردم به اعداد دیگه ای رسیدم (به 4762ريال رسیدم)

با تشکر
                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• علیرضا1
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 853

در اصل توسط django پست شده است View Post
                  صحبت از فاذر بالای 1000 تومنی هستش.اونوقت فولای چی میشه
                  با فاذر ١٠٠٠ توماني هر سهم فولاي نزديك ٧٥ تومان سود ميسازه...فولاي بازيش تازه بعد از٦٠٠شروع ميشه!!!!
                  "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                    آریو عزیز

میشه بفرمایید در نظر گرفتن 600 برای فاذر را چگونه و از کجای گزارش بدست اوردید؟
                    چون من هر چی در قسمت سرمایه گذاری در شرکتهای بورسی گزارش حساب کردم به اعداد دیگه ای رسیدم (به 4762ريال رسیدم)

با تشکر

با سلام گزارش ضمیمه همراه تعدیل مثبت

نظر

• Aiming
                      ستاره دار(18)
                      • Jul 2012
                      • 2641

درود

مرسی جواد جان ...عالی بود @};-

راستش من اصلا ضمیمه رو نگاه نکرده بودم.. فقط فایل اطلاعیه اصلی رو دیدم.

سپاس
                      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

با سلام گزارش ضمیمه همراه تعدیل مثبت

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                        درود

مرسی جواد جان ...عالی بود @};-

راستش من اصلا ضمیمه رو نگاه نکرده بودم.. فقط فایل اطلاعیه اصلی رو دیدم.

سپاس

خواهش میکنم دوست عزیز

نباید فراموش کنیم که فولای حدود 20 تومن هم میتونه از محل عملیاتی تعدیل بده ... چون حاشیه سود خودشو آورده پایین ... همون کاری که غبشهر کرده بود ...

پس 96 + 20 میشه حدود 116 تومن سود تا اینجا

اما یه نکته فرض کنیم فولای همین فردا فاذر خودشو بفروشه و باهاش به مدت 9 ماه اوراق مشارکت 20 درصد روز شمار بگیره که فراوانه تو بورس هم هست

حدود 3 میلیارد تومن
                        به مدت 9 ماه میشه حدود 16 درصد نرخ واقعی سود ...
                        3000.000.000*16%= 480.000.000 تومان

اگه این مبلغ رو به 40 میلیون سهم فولای تقسیم کنیم میشه هر سهمی 12 تومان بدون ریسک .... بدون ریسک و قطعی

116+12= 128 تومان ..... این میشه کف سود فولای

حالا چرا فولای ...فاذر رو 650 نمیفروشه و اوراق نمیخره که هیچ ریسکی نداره ؟؟؟؟
                        از طرفی یکی از دوستان بیاد حساب کنه اگه فولای ایساتیس رو سه ماه مونده به پایان سال بفروشه و اون مبلغ رو هم اوراق بخره ؟؟؟ سود فولای چند میشه ؟؟

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

دوستان فولای در ترکیب سهامداران فاذر نیست ... کسی اطلاع دارد که کلا خارج شده یا نه ؟؟ ممنون با تشکر

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

اگه فولای کاملا از فاذر خارج شده باشه با میانگین 635 تومان .... 4 تومن میاد رو سودش ...
                            با سود اوراقی که در نظر گرفتیم تقریبا 16 تومنش تضمین شده است ...

این سهم در آستانه توقف مجدد هست ;)

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

آریو جان به زبان ساده تا چه سطوح قیمتی فرصت خرید هست؟!!

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                                آریو جان به زبان ساده تا چه سطوح قیمتی فرصت خرید هست؟!!
                                درود
                                ata جان به شخصه رو سهمی کار میکنم که حداقل 80 تا 100 درصد از ارزشش فاصله داشته باشه

به نظرم فولای به سمت 700 حرکت میکنه .... و این قیمت سطح ارزندگی 75 % فولای هست ( از نظر من البته)

حال باید ببینید شما در چه سطح مانده به 700 میتونید وارد این سهم بشید که برای سرمایه گذاری شما توجیه پذیر باشه

نظر

در حال کار...
                                X