دوستان جناب شاملو امروز بعدظهر در تحلیل خودشون که در موردسهام ها داشتند اشاره ای در مورد فولای داشتن گفتند خبرهایی در مورد فولای شنیدم که اگه صحت داشته باشد کولاک خواهد کرد.ولی اصل خبرو عنوان نکرد دوستانی که اطلاعاتی کسب کردند یا منابعی دارن که بتوانن اطلاعاتی کسب کنندحتماً اطلاع رسانی کنندسپاس از زحمات همه دوستان عزیز.
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
جمع کردن
X
-
منتظره صبر من و شما تموم بشه آقا عطا!در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پستیه شخص حقیقی تو فولای هست که نمیدونم از روی عمدِ و میخواد کرم ریزی کنه و یا اینکه واقعا" پول لازمه اینطوری وحشیانه رنج منفی رو سهم میزنه
نظر
-
معلومه پول لازمه./:.yead.:/در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پستیه شخص حقیقی تو فولای هست که نمیدونم از روی عمدِ و میخواد کرم ریزی کنه و یا اینکه واقعا" پول لازمه اینطوری وحشیانه رنج منفی رو سهم میزنه
ولی تا کی؟اونم تموم میکنه
نظر
-
به مقدار کافی روی ۶۰۰ اضافه شد
حالا دیگه هرکی دوست داره ازون رنج خوشگلا بکشه /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
دکتر جان حضور شما در فولای موجب دلگرمیست /:.Heart.:/در اصل توسط علیرضا۱ پست شده است مشاهده پستطی دیروز و امروز فولای اضافه کردم.از شنبه سهم باید سبز رنگ بشه .فولای برای چهار رقمی شدن خیلی وقت نداره ..............
باید منتظر اخباری خوب از شرکت باشیم.
نظر
-
عطا جان نميدونم چرا اقا كيانوش باعث دلگرمي من نميشه؟؟!!در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پست
دکتر جان حضور شما در فولای موجب دلگرمیست /:.Heart.:/
اقا كيانوش اخبار جديد از فولاي نميدين؟كمتر به فولاي سر ميدنين!!"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
-
سهم پتانسیل بالایی داره...نگرانی اصلا نداره...در اصل توسط meysam۴۹۵۰ پست شده است مشاهده پستبچه ها از شنبه میتونیم منتظره سبز شدن باشیم؟ من امروز باز اضافه کردم
هم بنیادی تاییده و هم تکنیکال خوبی داره ولی به نظر شخصیم با خروج این حقیقی سهم مجددا یه صعود شارپ خواهد
داشت به نظرم رو اینگونه سهام نباید دید لحظه ای داشت و منتظر باشیم فردا صعود میکنه یا نه بلکه در یه مدت زمان
چند ماهه گین مناسبی خواهد داد..وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
فرد حقیقی امروز هم فروخته رسید به۴۵۸۶۷۲در اصل توسط hey پست شده است مشاهده پستفرد حقیقی چند روز در حال خالی کردن است
تا دیروز ۴۶۰۲۰۳سهم یراش باقی مانده بود
بهرحال به نظرم میخواهد کدش را صفر کنه
نظر

نظر