صف خرید مبارک سهامداراش/:.grlim:.//:.grlim:./>:D<
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
Collapse
X
-
در اصل توسط django پست شده است View Post:))حال فروشنده های دیروز پرسیدن داره
بابا فولای فروشی نیست
ata007 به اندازه سهمهایی که دیروز جمع کردی شکر کن/:.yead.:/سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
-
در اصل توسط meysam4950 پست شده است View Postبچه ها فولای تا کجا میتونیم پاش باشیم؟
دوست من براي موندن در سهم بنيادي مثل فولاي تا معني نداره،سهم با اين ارزش دارايي و طرح توسعه ،مديريت كارامد ،افزايش سرمايه ٩٠٠درصدي،بخشودگي مالياتي ،رو بفروشيم چي به جاش بخريم.
بازي فولاي تازه بعد از ٧٠٠ديدني ميشه سهامتون رو محكم بچسبين اين سهم فولاد الياژي نيست طلاي ٢٤عياره....بدون شك فولاي راه كسرا و شيران رو ميره ...
سهامداري...سهامداري...بازم سهامداري"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
همینطور که برادر گرامی علیرضا گفت فولای یه سهم بنیادی و به شدت آینده داره، طرح افزایش سرمایه 900 درصدی و مدیریت واقعاً کارآمد این شرکت خیال سهامدارا رو راحت کرده، اگه میخاین سهامدار فولای باشین به مقدار مناسب بخرین و حتی به بالا پایینش نگاهم نکنین، این کار درستیه که در مورد خیلی از سهمای بنیادی صدق میکنه، کاری که برخی از سهامداران شبندر از بدو گشایش انجام دادن و حالا در مدت یک سال میرن که 20 برابر سود بگیرن و تا پایان سال حتی بیشتر از این حرفا، دوست عزیزمون کیانوش که در مورد شبندر پیش بینی درستی داشتن در مورد فولای هدف 12000 تومان رو مطرح کردن، من شخصا فکر میکنم این رقم در مدت دو سال اصلاً عجیب نیست.سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
نظر