صورتهاي مالي حسابرسي شده سال مالي منتهي به 1391/09/30 " غمارگ " روی کدال نشست .
غمارگ ( مارگارین )
Collapse
X
-
با تقسیم جمع حقوق صاحبان سهم به تعداد سهام شرکت به عدد جالب 293 تومن میرسیم...خیلی جالبه!!!
منتظر گزارش بهشهر هستیم...:)تمام سال من بی تو...
نظر
-
رئيس کميسيون تلفيق خبر داد
پيشنهاد دولت؛ ارز تک نرخي در بودجه سال 92
رئيس کميسيون تلفيق در نشست اتاق تهران گفت: پيشنهاد دولت براي ارز تک نرخي در سال 92 در لايحه بودجه ارائه شده است.
خبرگزاري فارس: پيشنهاد دولت؛ ارز تک نرخي در بودجه سال 92
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، حجت الاسلام غلامرضا مصباحي مقدم امروز در جلسه اتاق ايران اعلام کرد: پيشنهاد دولت در مورد نرخ ارز در لايحه بودجه اين است که ارز براي سال 92 تک نرخي شود و اين نرخ نيز نزديک به ارز مبادله اي باشد.
بیشترین تأثیر مثبت را از این موضوع غذایی ها میبرند .گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
-
-
در اصل توسط Smart پست شده است View Postتمام این روزا منو یاده محدوده 300- 373 میندازه
و خبرای مجمع بسیار مشکوک میزنه
میترسم از دستم بپره
اگر تو منفی دیروز میخریدم هیچ شکی نداشتم اما باز هم امیدوارم قبل از مجمع اون تحلیل رو عرضه کننده های دروگر! برام محقق کنن
حیف که از دست ما پرید
هر کی داره خوش باشه
تحلیل های ما تو اون قیمتا کمی جرات و جسارت میخاست اما...
نظر
-
در اصل توسط Smart پست شده است View Postتمام این روزا منو یاده محدوده 300- 373 میندازه
و خبرای مجمع بسیار مشکوک میزنه
میترسم از دستم بپره
اگر تو منفی دیروز میخریدم هیچ شکی نداشتم اما باز هم امیدوارم قبل از مجمع اون تحلیل رو عرضه کننده های دروگر! برام محقق کنن
مبارک سهامداراش
برای من چون بازی دادن سهم مث قبل نشد نتونستم وارد شم
نظر
-
فردا و پس فردا روز خیلی مهمی برای شاخص غذاییه ....
با این معاملات احتمالا" فردا روزی منفی خواهد بود ....
انشالا که این مقاومت را رد کنه . من خودم سنگین ازش دارم .....;)"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
نظر