کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوستان. كسي جواب نميده، چون هر چي توانايي توي بورس داشته باشهف باز نميتونه قيمت بازگشايي رو تعيين كنه! اخه همه چي به شرايط مجمع و روز بازگشايي داره! كه بورس در چه حالي به سر ببره! ولي كلا مجمع رفتن ضرر زيادي نداره كه نگرانيد! من مجمع بموتو رفتم، بعد بازگشايي اصلا مشكلي نداشت، مجمع قشهد رفتم بازم مشكلي نداشت. زياد نگران نباشيد. فقط زمان باز شدن سهم شايد يكم تأخير داشته باشهف كه خواب سرمايه به حساب مياد. همين!
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
دوستان اگه شاخص گروه غذایی فردا وارد روند نزولی میان مدتش بشه . میشه بازم به غمارگ اعتماد کرد ؟ . سهمهایی بوده که با گذارش خوب ، توی جو گروه و بازار حتی منفی هم خورده اند . نظرتون چیه ؟
"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
دوستان اگه شاخص گروه غذایی فردا وارد روند نزولی میان مدتش بشه . میشه بازم به غمارگ اعتماد کرد ؟ . سهمهایی بوده که با گذارش خوب ، توی جو گروه و بازار حتی منفی هم خورده اند . نظرتون چیه ؟
ممکنه من نمودار شما رو ببینم؟!!!!!!
دلایل تکنیکالتون برای وارد شدن به روند نزول!!!!!!!!!!میتونم استراحت یا درجا زدن رو قبول کنم اما وارد روند نزولی شدن فعلا نه!!!!!!!!!!!!!ااصلا سهم هنوز نزول نکرده و به حمابتش نرسیده چرا صحبت از روند نزول میکنید؟!!!!!
ضمن اینکه معاملات امروز روند خیلی جالبی داشت...غبشهر و وبشهر تو درصدهای مثبت،مارگارین منفی!هنوز صحبت کردن از نزولی شدن زوده...
نظر