غمارگ ( مارگارین )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فرید
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 160

در اصل توسط homework پست شده است View Post

دوستان در صورت امکان این بحث های جنبی رو به اینجا نکشونید
    خواهشا در صورت نیاز خصوصی پی ام بدین
    تا پستای تایپک پر بار تر بشه ...
    و همه به دیگر سلایق احترام بذاریم که شاید این بحث ها رو در اینجا نپسندند

سلام
    بابا فقط یه پست غیر مربوط به تاپیک زدیم ها... ببین چقد امضا جمع شد:) (مردم واقعا اعصاب ندارن هااااا)
    چشم آقا چشم (بابا خوب خصوصیم هنوز را نیافتاده#:-S)
    خلاصه شرمنده دوستان

پ ن : مرادی جان خدام به خداته اگه یه پست خارج از موضوع تو هر تاپیکی حتی تاپیک مهربان بزنی من میدونم وتو او خودشکوفا ... گفته باشم:D
    ارادت

نظر

• fallah
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 692

شنیده ها حاکی از فروش زمین شرکت را دارد
      یکی از کارکنان شرکت مارگارین این خبر را تایید کرده و همچنین سود تقسیمی مجمع را بین ۱۲۰تا ۱۵۰اعلام کرده
      همچنین سهم تا اعلام تعدیل سه ماهه بسته خواهد ماند
      موفق باشید

نظر

• امیر303
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 279

بالاخره نفهمیدیم تو غمارگ حرف کی رو باور کنیم لی ورنو یا ...

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط امیر303 پست شده است View Post
          بالاخره نفهمیدیم تو غمارگ حرف کی رو باور کنیم لی ورنو یا ...
          دوست من همه ی حرفها رو بشنو،خودت هم بررسی کن،با توجه به اخرین گزارش های مالی ببین کدومش محتمل تره...

قرار نیست حرف کسی رو باور کنی;)

پ.ن:جناب فلاح با تشکر از خبرتون، خبری از غبشهر در دست ندارید؟!
          تمام سال من بی تو...

نظر

• jomong2
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 55

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
            شنیده ها حاکی از فروش زمین شرکت را دارد
            یکی از کارکنان شرکت مارگارین این خبر را تایید کرده و همچنین سود تقسیمی مجمع را بین ۱۲۰تا ۱۵۰اعلام کرده
            همچنین سهم تا اعلام تعدیل سه ماهه بسته خواهد ماند
            موفق باشید
            جناب فلاح
            منبع خبر چقدر موثقه؟ خودتون باهاش صحبت کردید؟

نظر

• fallah
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 692

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
              دوست من همه ی حرفها رو بشنو،خودت هم بررسی کن،با توجه به اخرین گزارش های مالی ببین کدومش محتمل تره...

قرار نیست حرف کسی رو باور کنی;)

پ.ن:جناب فلاح با تشکر از خبرتون، خبری از غبشهر در دست ندارید؟!
              والله بخدا اونقد بعضی شرکت ها تو صورت مالیشون یا کاراشون خودشونو حقه باز نشون دادن ادم نمیدونه چی بگه
              این شخصی که من باهاش صحبت کردم تو خود غمارگ مشغوله و اون میگفت و راست و دروغش با خود شرکته که فعلا پنهون نگه دارن یا ....
              در مورد غبشهرم خریدارهای قوی پشتشن و تو گزارش سه ماهه که کم مونده منتشر بشه همه چی رو مشخص میکنه ولی بنظرم سود امسالش کمتر از ۶۰۰نباشه و افزایشم داره

نظر

• fallah
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 692

در اصل توسط jomong2 پست شده است View Post
                جناب فلاح
                منبع خبر چقدر موثقه؟ خودتون باهاش صحبت کردید؟
                همه اینها مونده به این کسایی که بخوان گزارش و کارهای انجام شده شرکت رو دقیق بدن بیرون یا ندن
                اینا همش خبره و من با یکی از کارکنانش صحبت کردم و اون دروغ نداره بگه ولی چی بگم از این ملت دروغگو که نمیخوان مردم سود کنن

نظر

• AMIR2000
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 180

تعدیل سه ماهه

سلام باتشکر از دوست عزیزی که این اطلاعات رو در اختیار سایر اعضاء قرار داد البته من نمیدونم تا چه حد میتونه واقعیت داشته باشه که مارگارین بعد از مجمع در محدوده 550 تومان باز بشه و غبهشهر در محدوده 3200 الی 3500 آیا واقعا به همین شکل خواهد بود ؟ و دوم اینکه دوستانی که مطلعند بفرمایند طبق روال چند روز طول میکشه تا نماد این دو شرکت باز بشه و سوم اینکه شنبه نماد باز خواهد بود یا نه چون توی پیام ناظر بورس توجه نکردم . ممنونم

نظر

• alipour477
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 31

دوست محترم دوشنبه بسته میشه.

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

به نظر بنده در هر صورت هردو بعد از مجمع با توجه به اینکه تعدیل مثبت چشمگیری خواهند داشت مثبت بازگشایی میشن،این مطالبی که راجع به مارگارین گفته میشه که منفی باز میشه و تعدیل نمیده و اینا کشکه،مگه میشه شرکت سه ماهه اخر 91 سود 84 تومنی بسازه بعد سه ماهه اول 92 نتونه حداقل 60 تومن بسازه؟!!!
                      من با فرض همین 60 تومنم که بخوام در نظر بگیرم باید پیش بینیش رو حداقل 180 اعلام کنه،پی بر ای 4 هم که بدیم در میاد 720 تومن!!!!
                      پیش نهاد خود هیئت مدیره هم که تقسیم 80 تومنی سوده پس به نظر من مارگارین حداقل با مثبت 12 درصد بازگشایی میشه...

اما مطلب اصلی اینه که نمیدونیم کدوم یکی تعدیل بهتری میدن...

پ.ن:تحلیلی از هر طرف نگاه میکنم مارگارین ارزنده تره تو این قیمتها،کاش یه خبر رانتی بهمون میرسید;)
                      قیمت روز:مارگارین 670 تومن --- بهشهر1768 تومن
                      اینا صرفا نظرات یه اماتوره،دوستان خودشون هم بررسی کنن،خدایی نکرده کسی متضرر نشه از این حرفای ما...;)
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

جناب شفاف سازی بالاخره به لطف شما بعد از مدتها یه تحلیل درست و حسابی بنیادی از غبشهر دیدیم;)

اگه قبول زحمت کنید مارگارین رو هم همین طور بررسی کنید بسیار راه گشا خواهد بود...

واقعا وجود دوستان با علمی مثل شما غنیمته...:)

پ.ن:با وجود تحلیل های خوب بنیادی شما نیازی به رانت نداریم دیگه:D

پ.ن2:واقعا اونقدر سر در گم شدم راجع به این دوتا که خودمم الان دقیقا نمیدونم میخوام شنبه چکار کنم:D
                        در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                        پیش بینی سود 3 ماهه اول سال مالی منتهی به 92/9/30

این پیش بینی براساس مفروضات واقعی سه ماهه پاییز تهیه و تنظیم شده است :

1- شرکت برای سال 92 مقدار فروش 360000 تن برآورد نموده که برای سه ماهه می شود 90,000 تن

2- نرخ فروش هر تن برای سه ماهه پاییز 33,000,000 ریال بوده است.

3- بهای تمام شده هر تن برای سه ماهه سوم با کمی اغماض 22,000,000 ریال بوده است.

4- هزینه های عمومی و همچنین هزینه مالی برای سال 91 مبلغ 510 میلیارد بوده که برای سه ماهه 127 میلیارد می شود

5 - خالص سایر درآمدها برای سه ماهه پاییز مثبت بود از آن صرفنظر می کنیم

فروش 2,970,000,000,000

کسر می شود ب ت م 1,980,000,000,000

کسر می شود هزینه های عمومی و مالی 127,000,000,000

سود خالص 862,500,000,000

کسر می شود مالیات 172,500,000,000

سود خالص 690,000,000,000

سود هر سهم برای سه ماه زمستان 210 تومان

حال اگر شرکت هر تن روغن را به نرخ 35,000,000 ریال فروخته باشد سود سه ماهه 250 تومان خواهد شد.
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• AMIR2000
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 180

با سلام خدمت جناب مرادی
                          راستش من از مباحث بورس و سهام و این جور چیزا خیلی سر در نمیارم البته چند ساله که سهم میخرم و میفروشم رو بعضی ضرر کردم و رو بعضی نفع و واقعیتش اینه که تا حالاهمش شانسی بوده و بر اساس صحبت های این و اون . حدودا از اوایل امسال و از طریق دوستان با این سایت آشنا شدم و دیدم که بعضی هاییکه واقعا صاحب نظر هستند و یا اینکه بعضی تحلیلگر های حرفه ای هستند و با تمام مسائل و قوانین بورس آشنایی کامل دارند و بعضی هم اطلاعات خیلی دقیقی دارند توی این سایت صحبت میکنند و سعی میکنم از همه اینها نهایت استفاده رو ببرم اما میخواستم باشما به عنوان کسی که اطلاعاتش از خیلی ها بیشتره مشورت کنم که اگه فرض کنیم یک درصد صحبت های اون دوستی که فرمودند (مارگارین با منفی باز میشه و غبشهر با مثبت خیلی بالا ) درست باشه صلاح میدونی شنبه یه تعداد مارگارین و یا سهم های دیگه رو بفروشم و غبشهر بخرم . اگه راهنمایی کنید مطمئنا بقیه دوستان نیز استفاده خواهند کرد ضمن اینکه نیازی نیست واسه مدیریت بفرستید تا بره و تایید بشه خیلی زمان میبره (البته اگه ممکنه). ممنون

نظر

• هامون
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 91

آیا عرضه های دو روز اخیر مارگارین به مقاومت بسیار مهم و قله تاریخی دیگر سهم روغنی مربوط بود؟ مارگارین از بهمن سال گذشته معاملات روانتری داشته و بخش زیادی از صعود شاخص گروه مدیون رشد 100 درصدی مارگارین بود. دیگر سهم اصلی روغنی دو سه روز اخیر با قله تاریخی خود روبرو بود ولی صف های کم عمقی داشت و به همین دلیل احتمال ناتوانی در غلبه بر مقاومت می رفت. با منفی شدن مارگارین علاقمندان به سهام روغنی ناخودآگاه توجهشون به دیگر سهم گروه جلب می شد و کمک می کرد از قله عبور کنه. شاخص گروه هم همینطور. حالا شنبه و دوشنبه که آخرین روز معاملاتی هر در قبل از مجمعه نشون می ده که این تئوری توطئه درسته یا غلط.
                            بنیادی و چارتی هیچ دلیلی برای عرضه های دیروز و سه شنبه وجود نداشت مگر اینکه یکی از موشک های کره شمالی بجای امریکا به مارگارین خورده باشه!
                            شک ندارم مارگارین بسرعت فاصله خودشو جبران می کنه.

نظر

• Controller
                              عضو عادی
                              • Jul 2025
                              • 127

در اصل توسط homework پست شده است View Post

دوستان در صورت امکان این بحث های جنبی رو به اینجا نکشونید
                              خواهشا در صورت نیاز خصوصی پی ام بدین
                              تا پستای تایپک پر بار تر بشه ...
                              و همه به دیگر سلایق احترام بذاریم که شاید این بحث ها رو در اینجا نپسندند

okey
                              تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

سلام دوست من
                                من در مقابل اساتید این سایت هیچ هم به حساب نمیام،خصوصا تو زمینه ی بنیادی;)
                                اما احتمال منفی باز شدن مارگارین از نظر بنده تقریبا صفره!شاید مثلا بهشهر 50 درصد مثبت باز بشه و مارگارین 10 درصد اما هردو مثبت باز میشن(انشالله)

گفتم که تو بدترین شرایط هم مارگارین نمیتونه و نباید منفی باز بشه...

اما در مورد تبدیل سهم هاتون به بهشهر،از اونجایی که من خودمم هنوز نتونستم تصمیم بگیرم،صلاحیت اینکه نظر بدم رو ندارم...

امیدوارم جناب شفاف سازی یه تحلیل هم از مارگارین در اختیارمون قرار بدن تا ببینیم اوضاع از چه قراره...

به هر حال با تحلیل ایشون فعلا بنده از فروش بهشهر هام منصرف شدم;)
                                فقط یه موضوع برام حل نشده مونده،مارگارین بخرم یا نه؟!

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
                                با سلام خدمت جناب مرادی
                                راستش من از مباحث بورس و سهام و این جور چیزا خیلی سر در نمیارم البته چند ساله که سهم میخرم و میفروشم رو بعضی ضرر کردم و رو بعضی نفع و واقعیتش اینه که تا حالاهمش شانسی بوده و بر اساس صحبت های این و اون . حدودا از اوایل امسال و از طریق دوستان با این سایت آشنا شدم و دیدم که بعضی هاییکه واقعا صاحب نظر هستند و یا اینکه بعضی تحلیلگر های حرفه ای هستند و با تمام مسائل و قوانین بورس آشنایی کامل دارند و بعضی هم اطلاعات خیلی دقیقی دارند توی این سایت صحبت میکنند و سعی میکنم از همه اینها نهایت استفاده رو ببرم اما میخواستم باشما به عنوان کسی که اطلاعاتش از خیلی ها بیشتره مشورت کنم که اگه فرض کنیم یک درصد صحبت های اون دوستی که فرمودند (مارگارین با منفی باز میشه و غبشهر با مثبت خیلی بالا ) درست باشه صلاح میدونی شنبه یه تعداد مارگارین و یا سهم های دیگه رو بفروشم و غبشهر بخرم . اگه راهنمایی کنید مطمئنا بقیه دوستان نیز استفاده خواهند کرد ضمن اینکه نیازی نیست واسه مدیریت بفرستید تا بره و تایید بشه خیلی زمان میبره (البته اگه ممکنه). ممنون
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X