غمارگ ( مارگارین )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
    ینی علنن گفتن بیاید .... با این شفافسازی مضخرفتون!!
    البته دلیل داشتن، خدا کنه زودی تمومش کنن و انقد به سهامدارا جز ضربه نزنن!! خوب دیلیلیم پیدا کردن واسه خر کردن پایین بودن سوده ساله بعد!! البته بازار علی الظاهر گولشونو خورده ...
    فعلا که مجبوریم وایسیم تا اینا آخر بفمن چه کلاهی سرشون داره میره انصافا حیف که مجبوریم تو برگشت بره بالا رفتن حجم مبنارو بدیم وگرنه حقشونه یه سهمم بعده این بهشون نرسه تا درس عبرت بشه :))
    به نظرت فردا ممکنه با این خبر از خواب پاشن ؟:-/
    کهنه سوار، خوب امار خبرارو در میاریاا یزید :دی دس کمی از مخبرالدوله بورکس نداری :))
    شما لطف داری. پس بهتره یه کم ته خبرو دقت کنی که از روغن مهمتره و به قراردادهای بعدی شرکت بهشهر(صافولا) مربوطه:
    او در پایان گفت: بعد از هدفمندی یارانهها به طور کامل دولت و شرکت بازرگانی داخلی ایران خود را از بحث گندم،آرد ونان جدا خواهد کرد و به دست بخش خصوصی می سپارد.
    به دست کدام شرکت:
    در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
    تفسیری از جدول صفحه 21 گزارش شرکت صافولا عربستان:
    هدف تا سال2015:
    دستیابی به سود 4500 میلیون ریال سعودی در سرمایه گذاری های مشترک در ایران، عربستان و مصر که بیش از 80 درصد این سود از ایران به دست خواهد آمد آن هم به ترتیب سود آوری در موارد زیر:
    الف)آرد گندم
    ب)برنج
    ج) ماکارونی
    د)چای
    ه)حبوبات
    و)قهوه
    ز)کنسرو حبوبات
    ح) کمپوت

لینک دانلود مطالب فوق از شرکت صافولای عربستان به زبان انگلیسی:

http://www.savola.com/savolae/pdf/In...-Q2_Update.pdf
    این فعلا از آرد گندم.
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• parham 82
      Banned
      • Sep 2011
      • 259

حواستون به غمارگ باشه یهو می خان بزنن زیرش یه سهم هم به کسی نرسه ها

نظر

• نیکا
        ستاره‌دار (۲)
        • Nov 2011
        • 2122

سلام یک بارعرض کردم سهامدارعمده تولید برای داخل وخارج اولویت خارج و منطقه نقشه داره !!!وسود کلان برای خود دیده و بقیه مطلع شده و کنتر ل سهم راتا جمع کردن ان دارند ؟؟ بقول پرریسک سهم رامفت از دست ندهید .عرب ها جای بدی پا نمیگذراند ؟؟

نظر

• هامد
          ستاره دار(7)
          • Aug 2012
          • 2611

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
          سلام یک بارعرض کردم سهامدارعمده تولید برای داخل وخارج اولویت خارج و منطقه نقشه داره !!!وسود کلان برای خود دیده و بقیه مطلع شده و کنتر ل سهم راتا جمع کردن ان دارند ؟؟ بقول پرریسک سهم رامفت از دست ندهید .عرب ها جای بدی پا نمیگذراند ؟؟
          پس قضیه این جفتکی که میگن انداخته اینه هاا :))) ؟ ینی میخواد روغنارو صادر کنه جا فروش تو داخل کشور؟؟
          بچه هاا پس حواستون باشه :) نه بزخری درکار بود نه چیز دیگه ایـ فقط اینا قصد دارن غمارگ رو پایین نگه دارن فعلا تا این طرف سره جاش بشینه ...
          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

دبیر انجمن صنفی روغن نباتی:
            کمبود روغن نباتی نداریم

کمبودی از بابت تولید روغن وجود ندارد و تنها مقداری از تولید روغن جامد کاسته شده است.

دبیر انجمن صنفی روغن نباتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این مطلب در واکنش به افزایش قیمت روغن نباتی رسیدن قیمت هر حلب پنج کیلویی آن به 20 هزار تومان گفت: نرخ درجشده هر حلب روغن با قیمت که در سطح شهر فروخته میشود، متفاوت است و در صورتی که گرانفروشی شد، مشکل تولیدکننده نیست.

ابوالحسن خلیلی افزود: متوسط هر حلب روغن نبایت پنج کیلویی 17 هزار و 750 تومان قیمت مصرفکننده دارد که تنها یک برند قیمت بالاتری از این دارد.

وی خاطرنشان کرد: روغن به وفور تولید میشود و کمبودی در خردهفروشیها مشاهده نمیشود.

خلیلی ادامه داد: بهدلیل مسائل ارزی در مقطعی مشکل کمبود حلب پیدا شد که هماکنون در حال برطرف شدن بوده، ولی آثار روانی آن باقی مانده است.

وی تصریح کرد: کمبود در زمینه تولید روغن نباتی جامد وجود ندارد و تنها درصدی از تولید این روغن بهدلیل کمبود حلب روغن کاسته شود.

دبیر انجمن روغن در پایان یادآور شد: بهطور مجموع ماه گذشته 130 هزار تن انواع روغن در کشور تولید و توزیع شد.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

362
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• هامد
                ستاره دار(7)
                • Aug 2012
                • 2611

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                362
                اره مصطفی جان شاید تکنیکالی این نقطه ارو ببینه ولی از دیده من جریانی که الان پشته سهمه خیلی خاصه بعید بدونم با این فاکتورها بشه به نتیجه رسید چون ممکنه همین فردا برگرده باید ببینیم چی میخوان! ممکنه زیره 300 ام بیاد و صدالبته دومی به سهامدارای ترسوی سهم برمگیرده که چقد باشن :)) ولی درهرصورت به زودی برمیگرده چون دوستمون تو شرکته گف دوتا خطه اصلی جم شده و اماده ارسال به بهشهره و تمام این بازیا و شفافسازی برای خرید سهمی بوده که فروش زمینش نزدیکه پس تنها فاکتوری که اینجا جواب میده صبره :دی
                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• Jamshidyar
                  كاربر فعال
                  • Oct 2011
                  • 556

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                  اره مصطفی جان شاید تکنیکالی این نقطه ارو ببینه ولی از دیده من جریانی که الان پشته سهمه خیلی خاصه بعید بدونم با این فاکتورها بشه به نتیجه رسید چون ممکنه همین فردا برگرده باید ببینیم چی میخوان! ممکنه زیره 300 ام بیاد و صدالبته دومی به سهامدارای ترسوی سهم برمگیرده که چقد باشن :)) ولی درهرصورت به زودی برمیگرده چون دوستمون تو شرکته گف دوتا خطه اصلی جم شده و اماده ارسال به بهشهره و تمام این بازیا و شفافسازی برای خرید سهمی بوده که فروش زمینش نزدیکه پس تنها فاکتوری که اینجا جواب میده صبره :دی
                  دوست عزیز این جمع آوری خطوط با ادغام ارتباطی داره؟
                  موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                  www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• هامد
                    ستاره دار(7)
                    • Aug 2012
                    • 2611

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
                    دوست عزیز این جمع آوری خطوط با ادغام ارتباطی داره؟
                    نه جمشید خان ادغام از ذهنه مشوشه دوستمون اومد بیرون اومد:دی مگه کشکه :)) البته من به این دوستمون که تو شرکته گفتم و گف نه همچین خبری نیست ...
                    جمع اوری خطوط برای انتقال به بهشهره دیگه (چون سهامدار عمدش با غبشهر یکیه میخوان از یه محوطه استفاده کنن انگار) البته گویا رفته رفته میبرن خطهارو طوری به میزان تولید لطمه ایـ نزنه ...
                    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                      من خودم مارگارين ندارم ولي اينگونه کاراها رو ميکنن که مردم از بورس خاطره بدي تو ذهنشون ميمونه
                      الان آمار خريدارا رو در آوردم که ميگه از افراد خود شرکت دارن ميخرن
                      سلام عطا جونم
                      امروز تو سایت همسایه دیدم شما زدید تو ضرر زیاد تو این سهم هستید!!!!!!!!
                      میخوام بدونم اون ایدی مال شماست؟
                      چون میدونم شما ادم درستی هستید
                      ولی اینجا نوشتید این سهم رو ندارید!!!
                      ما دوست داریم!!
                      اگه مال شما نیست دارن از ایدیت سوء استفاده میکنن!
                      زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

در گروه غذایی دیروز اعلام شد به شرکتهای تولید روغن نباتی تا شش ماه دیگر اجازه تغییر نرخ داده نخواهد شد.

منبع : دنیای اقتصاد
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                          سلام عطا جونم
                          امروز تو سایت همسایه دیدم شما زدید تو ضرر زیاد تو این سهم هستید!!!!!!!!
                          میخوام بدونم اون ایدی مال شماست؟
                          چون میدونم شما ادم درستی هستید
                          ولی اینجا نوشتید این سهم رو ندارید!!!
                          ما دوست داریم!!
                          اگه مال شما نیست دارن از ایدیت سوء استفاده میکنن!
                          نه دوست خوبم خودم هستم این پست بنده مربوط به ساعت 11 روز یکشنبه بود وقتی که غمارگ نداشتم آخر وقت همان روز سنگین غمارگ خریدم
                          توکل بر خدا
                          در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم
                          سرزنش ها گر کند خوار مغیلان غم مخور

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

نه دوست خوبم خودم هستم این پست بنده مربوط به ساعت 11 روز یکشنبه بود وقتی که غمارگ نداشتم آخر وقت همان روز سنگین غمارگ خریدم
                            توکل بر خدا
                            نگران نباش .بعید میدونم اینجا اخر بازی باشه .......منتها یه عده باید سوار شن ......اتفاقا سهم خیلی خوب هم معامله میشد و حالا حالا ها کار دارن با این سهم ........این سهم روی 130-140-150 هم خوب معامله میشد اون موقع از این سود 100 تومنی هم خبری نبود .نصف این سود رو هم پیش بینی نمیکرد ...و به خاطر فروش زمینش پرحجم معامله میشد .....امسال که شرایط فرق کرده ...........فقط کافیه راه بیوفته و جمع و جور بشه ...

تا ببینیم چی میشه .......
                            ///

نظر

• خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

توکل بر خدا
                              :x
                              زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• هامد
                                ستاره دار(7)
                                • Aug 2012
                                • 2611

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                                در گروه غذایی دیروز اعلام شد به شرکتهای تولید روغن نباتی تا شش ماه دیگر اجازه تغییر نرخ داده نخواهد شد.

منبع : دنیای اقتصاد
                                بابک اگه دقت کنی خبرشو دیروز گذاشتیم، این خبر بره صهم مثبت بود تا اینکه این تیترو دنیای اقتصاد زده البته من نمیدونم دیگه چی نوشته ولی کاش باقیشم میزاشتی، بقیه مطالبش مثبت بود اون خبری که تو ایسنا اومد، و کلی از بندای شفافسازیو علنن رد کردو و گفته مشکل واردات نداریم وبه اندازه کافی وارد شده تسهیلاتم داریم میدیم، در مورد قیمت گذاریم اشاره کرده بود به قیمت بسته بندی و بقیه چیزاش مربوطه چون بره روغنه خامش مشکلی نیس ینی اگه اینا باز افزایش پیدا کردن احتمال افزایش نرخ دیگه هستش، تازه همین افزایش نرخ 17% هنوز تو صورتای دو شرکت نیومده ...
                                حس میکنم این تیتره مضخرف دنیای اقتصاد رو صفه امروز تاثیر گذاشته دیروز انقد سنگین نبود!! طرف حتی نمیره بقیه مطلبم بخونه میره میزاره صف فروش!!!!
                                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

در حال کار...
                                X