غمارگ ( مارگارین )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مخبرالدوله
    عضو فعال
    • May 2012
    • 5228

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
    عمو مخبر کاملا درسته
    اون سالها بازار بواسطه تعدیلات ناشی از ابر تورم مثبت نبود بلکه بخاطر حداقل شدن ریسک و حداکثر شدن ثبات کشور پی بر ای میگرفت

امیدواریم حکومت برای 8 سال بعدی یه سوپاپ اطمینانی شبیه دولت سید جلیل قدر لحاظ بکنه.
    در تایید فرمایش شما...
    عرض بنده اینست که به این سهام باید به سودهای عملیاتی توجه کرد...
    متاسفانه بدلیل رشد فساد در عملکرد دولت نهم و دهم فرهنگ صنعت کشور
    از سود عملیاتی به سود رانت خوری تبدیل شده...

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

هر چی هست کل کله .......... خریدار به نظر موفق شد ........شکست بده فروشنده رو .......
      ///

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

دیروز و امروز (البته تا اینجا ) حدود 1.7 درصد از سهام شرکت در منفی جابجا شد این یعنی چی ؟
        خیلی سادست... شخصی قصد ورود به ترکیب سهامداران بالای 1 درصد شرکت رو داشت ( طبق روال کار خودشون ) متوصل به فرافکنی و پخش خبرهای نا امید کننده درباره سهم شد و تا جایی که میتونست از سهم بد گفت تا اینکه بالاخره عده ای از سهامداران ترسو رو مجاب به فروش کرد و به هدف کثیف خودش که همون بزخری بود رسید ، بعد از این بازی 180 درجه تغییر خواهد کرد یعنی دیگه از اون فرافکنی ها و خبرهای بد خبری نخواهد شد در واقع خبرهای بد برای همون دو روز بود بعد از این خبرها 180 درجه تغییر خواد کرد
        در هر حال ماهیت این افراد مشخصه و این طور نون خوردن برای این افراد عادت شده من فقط برای یک عده افراد متاسفم که همسو با چنین افرادی شدن و دایه مهربانتر از مادر برای سهم و سهامداران سهم شدن ..
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

با این خبر سود 250 تومانی رو شاخشه

نظر

• mani_slash
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 267

سلام.دیروزوامروزبیشترین خریدارحقیقیها بودن .بنظرفرموده شما دقیق نیست.شایدم من اشتباه میکنم
            در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
            دیروز و امروز (البته تا اینجا ) حدود 1.7 درصد از سهام شرکت در منفی جابجا شد این یعنی چی ؟
            خیلی سادست... شخصی قصد ورود به ترکیب سهامداران بالای 1 درصد شرکت رو داشت ( طبق روال کار خودشون ) متوصل به فرافکنی و پخش خبرهای نا امید کننده درباره سهم شد و تا جایی که میتونست از سهم بد گفت تا اینکه بالاخره عده ای از سهامداران ترسو رو مجاب به فروش کرد و به هدف کثیف خودش که همون بزخری بود رسید ، بعد از این بازی 180 درجه تغییر خواهد کرد یعنی دیگه از اون فرافکنی ها و خبرهای بد خبری نخواهد شد در واقع خبرهای بد برای همون دو روز بود بعد از این خبرها 180 درجه تغییر خواد کرد
            در هر حال ماهیت این افراد مشخصه و این طور نون خوردن برای این افراد عادت شده من فقط برای یک عده افراد متاسفم که همسو با چنین افرادی شدن و دایه مهربانتر از مادر برای سهم و سهامداران سهم شدن ..

نظر

• مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

خرید حقیقی مگه مشکلی داره
              اتفاقا حقیقی هست که سهمو میبره بالا
              نه حقوقی های بی خاصیت
              این سهم داره داد میزنه میگه فروش نداره
              من موندم ی عده رو چه حسابی دارن اینو میفروشن
              ببا جان این لیدره گروهه غذاییه بالا نیاد هیچ سهمی از این گروه بالا نمیاد
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• شاهین محلوجی
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 2050

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                تاوقتی برای بازارمعلوم نشه سودسال بعدچنده بالایی نداره
                هفته بعدمعلوم میشه
                از 450 تا 370 نزدیک 22% اصلاح داشته با اون شفاف سازی!

بنظرم فعلا کف قیمت رو 370 بسته شده ...
                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• محمدرضا مرادی
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط mani_slash پست شده است View Post
                  سلام.دیروزوامروزبیشترین خریدارحقیقیها بودن .بنظرفرموده شما دقیق نیست.شایدم من اشتباه میکنم
                  در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                  خرید حقیقی مگه مشکلی داره
                  اتفاقا حقیقی هست که سهمو میبره بالا
                  نه حقوقی های بی خاصیت
                  این سهم داره داد میزنه میگه فروش نداره
                  من موندم ی عده رو چه حسابی دارن اینو میفروشن
                  ببا جان این لیدره گروهه غذاییه بالا نیاد هیچ سهمی از این گروه بالا نمیاد
                  بابا اصلا از کجا معلوم اقایون حقوقی خرید مخفی با کد حقیقی نکرده باشن؟!!!

از این بازیا زیاد دیدیم!
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2012
                    • 1281

حقیقت تلخ است اما باید پذیرفت که عده ای از این آب گل آلود ماهی خواهند گرفت. به نظرم این سهم متاسفانه با وجود پتانسیل بالا دست عده ای ناجوانمرد افتاده که نوسانی بین 370 تا 412 تومان از این سهم خواهند گرفت... در ارزندگی این سهم شکی نیست اما عده ی زیادی سعی بر این دارند که در جمله ی زیر، کلمه ی بسیار را قبل از کمتر قرار دهند. از مسئولین شرکت گرفته با آن شفاف سازی ناجوانمردانه شان و گزارشی که در راه است تا خریداران این روزهای این سهم.

سود سال بعد کمتر از امسال خواهد بود.
                    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

رئیس انجمن روغن نباتی در گفتوگو با فارس:

کمبود روغن در بازار نداریم/ عرضه روغن ۱۶ کیلویی در گالن

خبرگزاری فارس: رئیس انجمن صنایع روغن نباتی در پاسخ به این سوال که دلیل کمبود روغن در بازار چیست؟ گفت: کمبودی در عرضه روغن نداریم، بیایید با هم برویم از بازار سوال کنیم.

ابوالحسن خلیلی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: روغن مایع به اندازه نیاز در کشور توزیع میشود و از ابتدای سال تاکنون حدود 800 هزار تن روغن در بازار عرضه شده است. وی در مورد اختلاف قیمت روغن حلب 16 کیلویی در بازار با قیمت مصوب نیز گفت: تأمین ورق مورد نیاز برای بستهبندی این نوع روغن از فولاد مبارکه و همچنین از محل واردات صورت میگرفت که با مشکل تأمین آن روبرو هستیم. خلیلی ادامه داد: به همین دلیل روغن 16 کیلویی را در گالن بستهبندی میکنیم که عرضه آن به بازار از هفته جاری شروع میشود.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2012
                        • 1281

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                        رئیس انجمن روغن نباتی در گفتوگو با فارس:

کمبود روغن در بازار نداریم/ عرضه روغن ۱۶ کیلویی در گالن

خبرگزاری فارس: رئیس انجمن صنایع روغن نباتی در پاسخ به این سوال که دلیل کمبود روغن در بازار چیست؟ گفت: کمبودی در عرضه روغن نداریم، بیایید با هم برویم از بازار سوال کنیم.

ابوالحسن خلیلی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: روغن مایع به اندازه نیاز در کشور توزیع میشود و از ابتدای سال تاکنون حدود 800 هزار تن روغن در بازار عرضه شده است. وی در مورد اختلاف قیمت روغن حلب 16 کیلویی در بازار با قیمت مصوب نیز گفت: تأمین ورق مورد نیاز برای بستهبندی این نوع روغن از فولاد مبارکه و همچنین از محل واردات صورت میگرفت که با مشکل تأمین آن روبرو هستیم. خلیلی ادامه داد: به همین دلیل روغن 16 کیلویی را در گالن بستهبندی میکنیم که عرضه آن به بازار از هفته جاری شروع میشود.
                        گفتم بچه های بالا تمام بندای شفاف سازی رو حل می کنن. مورد دیگه ای مونده؟

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

حالا باید محاسبه کنیــــــــم با دلار حتی 1800 تومانی چه سودی خواهد ساخت؟!!
                          200-25-300 کدامیک!
                          بزودی >:d<...........

نظر

• axy
                            ستاره دار(21)
                            • Jul 2012
                            • 692

امروز زنگ زدم امور سهام مارگارین گفتم شایعه شده سود سال بعدو میخوان 20 تا 25 اعلام کنن گفت اطلاع ندارم ولی اگه پایین اعلام کنن بعدش به مرور میره بالا گفتم برنامه فروش زمین چی شد گفت سال 92 عملی میشه بعد من پرسیدم تو پیشبینی اعمال میشه یا نه گفت نه هر وقت فروختن سودش محاسبه میشه .

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2012
                              • 1281

در اصل توسط axy پست شده است View Post
                              امروز زنگ زدم امور سهام مارگارین گفتم شایعه شده سود سال بعدو میخوان 20 تا 25 اعلام کنن گفت اطلاع ندارم ولی اگه پایین اعلام کنن بعدش به مرور میره بالا گفتم برنامه فروش زمین چی شد گفت سال 92 عملی میشه بعد من پرسیدم تو پیشبینی اعمال میشه یا نه گفت نه هر وقت فروختن سودش محاسبه میشه .
                              دوست عزیز، این سهم تا هر جا که می خواد بره. هر 10 درصد افت، یه پله خرید می کنیم. تا 110 هم بره تمام سهامشونو ورمی داریم و یه اردنگی می زنیم بهشون.

سهام پر بیننده ی امروز می دونین چه سهامی بودن؟

وبملت
                              فملي
                              فولاد
                              شبندر
                              ومعادن
                              خساپا
                              غمارگ
                              این سهم تا هر جا بره چشم کل بازار دنبال این سهمه. پله ای بخرین. هر 10 تا 15 درصد افت یه پله ببینم تا کجا می تونه بره...
                              آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/11/14, 14:46.

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

در اصل توسط axy پست شده است View Post
                                سلام
                                دوست عزیز رو حرف امور سهام اصلا حساب نکنید چون هیچی حالیش نیست و چیزی نمیدونه

نظر

در حال کار...
                                X