کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : توريستي و رفاهي آبادگران ايران ( ثابــــاد )
موضوع: مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1395/01/24 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 200,000 میلیون ریال بهمبلغ 240,000 میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 40,000 میلیون ریال، ) ، مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ 1395/02/08 لغایت تاریخ 1395/04/05 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده است.
شماره حساب بانک شعبه
190340794 رفاه کارگران خيام مشهد
پاسخ : توريستي و رفاهي آبادگران ايران ( ثابــــاد )
موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1394/12/29
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز سه شنبه مورخ 1395/04/22 درمحل مشهد - برزگراه شهيد کلانتري (آسيايي) - حدفاصل ميدان تلويزيون و جهاد -شرکت مجتمع هاي توريستي و رفاهي آبادگران ايران برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی.
تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1394/12/29
انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
انتخاب روزنامة کثیرالانتشار
تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
تعیین پاداش هیئت مدیره
سایر موارد
توضیحات:
فعلا که ثاباد میل به صف فروش داره رصد میکنیم قیمت 2119
مدتی است برای تجربه چند سهم گروه انبوه سازی را رصد می کنم . از جمله ثاباد را
ثاباد ابتدا نزولی شد و مجددا صعودی ، دیروز 60 هزار سهم در قیمت حدود 240 تومان خریدم و امروز فرصت نکردم آن را رصد کنم الان دیدم صف خرید شده است امکان رشد تا حدود 290 در مرحله اول وجود دارد . مهمترین ریسک مانع این رشد فروش حقوقی سهم است.
ثاباد ابتدا نزولی شد و مجددا صعودی ، دیروز 60 هزار سهم در قیمت حدود 240 تومان خریدم و امروز فرصت نکردم آن را رصد کنم الان دیدم صف خرید شده است امکان رشد تا حدود 290 در مرحله اول وجود دارد . مهمترین ریسک مانع این رشد فروش حقوقی سهم است.
صف خرید سنگین است
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
پله دوم را از صف فروش خرید زدیم حدود 152 تومان هدف اول حدود 300
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر