کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فری جان وساپا بعد از پولبک به خط روند نزولی شکسته شده و همین طور تاچ کردن کف کانال بلند مدت به نظر دوباره وارد کانال قبلی شد و از ۱۱۳ رد شده باشیم در این جو خراب بازار و صف فروش ایران خودرو و گروه هم بسیار محکم معامله شده و فقط باعث شده مثبت امروزش قدری کمرنگ تر باشه با توجه به اینکه فرصت زیادی تا گزارش و تعدیل باقی نمونده به نظر حداقل و در در پله اول باید رشد تا ۱۳۵ رو شاهد باشیم نظرت چیه؟ موافقی؟
البته من با موج شماری که داشتم و کنار هم گذاشتن سناریوهای مختلف که به طور جالبی احتمالا توسط اخبار تعدیل مثبت ، فروش بلوک و رو شدن پتانسیل های سهم حمایت و همراه میشه به تارگت های خیلی بالاتری برای انتهای سال رسیدم که بعد از گذر از این پله بهتر میشه در موردش نظر داد ....
فری جان وساپا بعد از پولبک به خط روند نزولی شکسته شده و همین طور تاچ کردن کف کانال بلند مدت به نظر دوباره وارد کانال قبلی شد و از ۱۱۳ رد شده باشیم در این جو خراب بازار و صف فروش ایران خودرو و گروه هم بسیار محکم معامله شده و فقط باعث شده مثبت امروزش قدری کمرنگ تر باشه با توجه به اینکه فرصت زیادی تا گزارش و تعدیل باقی نمونده به نظر حداقل و در در پله اول باید رشد تا ۱۳۵ رو شاهد باشیم نظرت چیه؟ موافقی؟
البته من با موج شماری که داشتم و کنار هم گذاشتن سناریوهای مختلف که به طور جالبی احتمالا توسط اخبار تعدیل مثبت ، فروش بلوک و رو شدن پتانسیل های سهم حمایت و همراه میشه به تارگت های خیلی بالاتری برای انتهای سال رسیدم که بعد از گذر از این پله بهتر میشه در موردش نظر داد ....
کاملا باهات موافقم
معاملات نسبتا شل که میبینیم یکی واسه 113 تومن و برگشت به کاناله و دیگری شل بودن گروه خودرو که احتمالا از فردای کاری متعادل رو به بالا باشن
درمورد تارگت 136 تومن تو حالت نرمال و معمولی بدون هیچ خبر باید زده بشه و با تعدیل و همچنین احتمال عرضه بلوک تاگتهای بالاتری رو میشه براش دید
حد ضرر هم همون خط حمایتی که تاچ کردست
رکیش میتونه تاسقف کانال بره اگر نشکنه کف رو واگه بشکنه 420-25 رو هم میتونه ببینه
باموقعیت آراس آی که داره صعودش بیشتر امکان داره
غالبر به زیر خط روندش یه نفوذ کرده ولی نشکسته
جالبه ارزش بازار غالبر شده 36 میلیارد که فوق العاده جذابش میکنه اندازه ماشینای توزیع شیرشه
میتونه تا محدوده 190-195 بره اگر نشکنه حمایت رو
رکیش میتونه تاسقف کانال بره اگر نشکنه کف رو واگه بشکنه 420-25 رو هم میتونه ببینه
باموقعیت آراس آی که داره صعودش بیشتر امکان داره
غالبر به زیر خط روندش یه نفوذ کرده ولی نشکسته
جالبه ارزش بازار غالبر شده 36 میلیارد که فوق العاده جذابش میکنه اندازه ماشینای توزیع شیرشه
میتونه تا محدوده 190-195 بره اگر نشکنه حمایت رو
آراس آی تو غالبر عالیه و واکنش نشون داده
داش فری مطمئنی دوستان عمده اجازه حرکت به غالبر رو میدن؟! من که چشمم آب نمی خوره ...
داش فری مطمئنی دوستان عمده اجازه حرکت به غالبر رو میدن؟! من که چشمم آب نمی خوره ...
زیاد توریز بنیادی غالبر نیستم ولی ارزش بازار رسیده 36 میلیارد تومن از کجا معلوم با این گزارشات رسوندن اینجا که سنگین تر نکنن
به هر حال چارتش و آراس آی خوب وضعی داره اگر نشکنه
وشروع صعود میتونه تایید پایان موج اصلاحی بزرگ از قله بشه
نظر