در اصل توسط ata007 پست شده است
View Post
شركت پالايش نفت شيراز ( شراز )
Collapse
X
-
-
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postتوجهات به این سهم کم شده و در همه سایتها تاپیکش کم بالا میاد واین یعنی نوسانگیر و کوتاه مدتی ها رو این سهم نیستن
اهل فن داره اینو هر روز از بازار جمع میکنه
بزودی واسه تعدیل بسته خواهد شد.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Post
سهام پالايشگاهي را حفظ کنيد اگه اين خبر درست بشه سود و قيمت سهام پالايشگاهي بطور وحشتناک بالا خواهد رفت.
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postدر نماد شراز امروز معامله بلوکی شده؟!
http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...80537339724605
نکنه قراره تو پالايشگاهها خبري بشه کلک بلوک شراز را کندند.
دوستان اطلاع رساني کنند کي خريد کي فروخت.
رقابت شد. نشد.
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postوالاه کیانوش کلا" امروز پالایشگاهی ها مشکوک میزنن
میگن پارسان امروز پول بلوک رو داده
آخه چه ربطی داره؟! 184 میل سهم بلوک شده
شاید بخاطر اینکه، قانون جدید برای خریداران بلوک گذاشتند که برای شرکت در رقابت خرید بلوک، قبلا به خصوصی سازی بدهکار نباشند.
نظر
-
اگه اعلام مي شد قيمت فروش خوراک پالايشگاهها بايد با دلار 2500توماني انجام بشه انوقت قيمت شراز تو بازار بايد حداقل به 1000تومان مي رسيد.
ايا انوقت مي شد بلوک شراز را 500تومان خريد.
احتمال دارد همين برنامه را هم رو بلوک شبندر پياده کنند.
ايا قرار هست تو شرکتهاي پالايشگاهي اتفاقي بيفته که کلک بلوک شراز را کندند.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاگه اعلام مي شد قيمت فروش خوراک پالايشگاهها بايد با دلار 2500توماني انجام بشه انوقت قيمت شراز تو بازار بايد حداقل به 1000تومان مي رسيد.
ايا انوقت مي شد بلوک شراز را 500تومان خريد.
احتمال دارد همين برنامه را هم رو بلوک شبندر پياده کنند.
ايا قرار هست تو شرکتهاي پالايشگاهي اتفاقي بيفته که کلک بلوک شراز را کندند.[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
نظر