صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mmahdii
    عضو عادی
    • Nov 2020
    • 48

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    سلام وعرض ادب واحترام خدمت دوستان عزیز

طبق شنیده های موثق درخواست مدیریت صدرا از مجلس برای تنظیم اسناد جزیره صدرا

رفع بعضی از مشکلات حقوقی شرکت صدرا و تلاش در رفع موانع بانکی

انعقاد قراردادهای جدید

شاد باشید

با سلام
    جناب طیب منظورتان از قرارداهای جدید چیست؟ مگه قراردادهای قبلی چه گلی به سر سهامدار زده که حالا جدیدا بزنه؟
    اگر این سری هم زیان شناسایی کنند باید تو مجمع امونشون ندیم. اینا هر سال میان و یه وعده سر خرمن به نام تحویل قطعی و اصول حسابدای میدن و میرن.
    دوران بزن درور تموم شده، الان دوران بده بزنیم!
    پیشنهاد میدم دوستان سهامدار دست رو دست نزاریم تا مجمع بشه، قبلش قضیه رو رسانه ای کنیم. نمیشه که پوزش واسه آدمای کت شلواری با یقه اسکی پوش باشه و زیانش ماله سهامدران. یه گرد و خاک جلو درب شرکت باید بکنیم!

نظر

• alein delon
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 380

در اصل توسط mmahdii پست شده است View Post
      با سلام
      جناب طیب منظورتان از قرارداهای جدید چیست؟ مگه قراردادهای قبلی چه گلی به سر سهامدار زده که حالا جدیدا بزنه؟
      اگر این سری هم زیان شناسایی کنند باید تو مجمع امونشون ندیم. اینا هر سال میان و یه وعده سر خرمن به نام تحویل قطعی و اصول حسابدای میدن و میرن.
      پیشنهاد میدم دوستان سهامدار دست رو دست نزاریم تا مجمع بشه، قبلش قضیه رو رسانه ای کنیم. نمیشه که پوزش واسه آدمای کت شلواری با یقه اسکی پوش باشه و زیانش ماله سهامدران. یه گرد و خاک جلو درب شرکت باید بکنیم!
      سلام و عرض ادب

این سهامدارایی که من میبینم هیچ کدوم تخم مرغ ندارن بیان دم درب شرکت.

من حاضرم بیام یک وقت رو تعیین کنیم اوایل هفته اینده تجمع کنیم.وگرنه تو مجمع هرچی هم سروصدا کنیم بی فایده است. چون گزارش اومده تصویب هم میشه تف هم کف دست سهامدار نمیندازند.

نظر

• کاشان2
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 1772

اگر قراره قرار داد بگیرند و زیان بسازند همان بهتر که نگیرند بی عرضگی سهامدارانش که دارند این کارها را می کنند

نظر

• محمد.
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 810

سلام وعرض ادب واحترام خدمت دوستان عزیز

طبق شنیده های موثق درخواست مدیریت صدرا از مجلس برای تنظیم اسناد جزیره صدرا

رفع بعضی از مشکلات حقوقی شرکت صدرا و تلاش در رفع موانع بانکی

انعقاد قراردادهای جدید

شاد باشید
          سلام
          استاد عزیز تا کی خودمون رو امید بدیم به آینده ای که هر چی گذشت دیدیم برعکس اجرا شد

نظر

• کاشان2
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 1772

دیگه هیچ امیدی به این سهم نیست تا حالا باز می گفتیم به یکباره سود رشادت و حق کلیم ها و سود ساخت افراماکس وووو اعلام خواهند کرد که این هم این گونه شد به والله دروغ می گویند اینها غلط کرده اند که می توانند کشتی بسازند دروغگو. و دزدند و بی رحم و بی انصاف

نظر

• mehdyand2amir
              عضو فعال
              • May 2013
              • 313

بازدید مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت ملی نفتکش ایران از جزیره صنعتی شرکت صدرا و کشتی افراماکس

دکتر حسین شیوا مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت ملی نفتکش ایران به همراه آقای دکتر علایی رییس محترم هیات مدیره و سایر اعضا هیات مدیره شرکت ملی نفت کش ایران و نیز جمعی از مدیران ارشد فنی و بازرگانی این شرکت روز سه شنبه 31 خرداد ماه از کارخانه کشتی سازی و جزیره صنعتی صدرا بازدید کردند.
              در جریان این بازدید که با حضور مهندس علی زارعی مدیرعامل شرکت صدرا، جانشین وی و تعداد دیگری از مدیران و کارکنان شرکت صدرا صورت گرفت، کارگاه ها و خط تولید نفتکش های افراماکس مورد بازدید قرار گرفت.

مهمانان همچنین از کشتی افراماکس 2 که در فاصله چند مایلی بندرگاه بوشهر در دریا لنگر انداخته و بخش های مختلف فنی و مهندسی آن بازدید کرده و ضمن اظهار رضایت و خرسندی از توانمندی های شرکت صدرا و کیفیت ساخت کشتی افراماکس برای همکاری در زمینه های ساخت، تعمیرات و توسعه همکاری های مشترک با این شرکت ابراز تمایل و علاقمندی کردند.

بر اساس مذاکرات دو طرف مقرر شد در آینده نزدیک با برگزاری جلسات کارشناسی در خصوص حل و فصل سریع تر مشکلات فی مابین و پرونده های سنواتی ، در این زمینه تصمیم گیری های نهایی صورت پذیرد.

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3049

در اصل توسط mmahdii پست شده است View Post
                با سلام

سلام وعرض ادب واحترام

بنده تعجب میکنم که با یک شایعه کذب بهم ریختید!!! که توسط .....

ببینید موضوع کاملا مشخص است

ارزش قراردادها در تحلیل های بنیادی در اولویت های شرکت های پیمانکاری و تجهیزاتی است

روند انعقاد قراردادها دقیقا رشد را هدف قرار داده است
                رفع مشکلات حقوقی شرکت بخش زیادی رفع شده است که در گزارشات اتی خواهیم دید

تحویل دومین کشتی افراماکس دقیقا نشانگر توانایی های شرکت صدراست وامتیاز بزرگی است و وصول مطالبات از این محل نشانگر روند رو به رشد سودسازی اتی است

در مصاحبه ها ومجامع کاملا رسمی رفع مشکلات حقوقی سنوات گذشته اعلام شده است

بازدید های مقامات ذی ربط از شرکت صدرا در جهت انعقاد قراردادهای جدید رسما اعلام شده است

روند بنیادی شرکت صدرا کاملا صعودی است

با حاشیه های بی مورد کاری نداشته باشید وصرفا به اخبار موثق وگزارشات شرکت بسنده کنید

عده ای مزدور در جهت تشویش اذهان سهامداران شایعات کذب را در جهت منافع حرامشان نشر میدهند و همیشه رسوا میشوند و خواهند شد

قرارداد های جدید حجم مالی خیلی زیادی خواهند داشت به امید خدا

بنده به رشد و توسعه همه جانبه شرکت صدرا باور دارم البته طبق اصول علمی بنیادی

ارادت

نظر

• shahin
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 2211

در اصل توسط بادبان بورس پست شده است View Post
                  مجلس قانون اجاره املاک را آنقدر امروز و فردا می کنند تا فصل اجاره تمام شود یا این قدر تبصره و ماده می گذارند تا کوچکترین فایده ای برای مستاجربن نداشته باشد مانند مالیات بر خانه های انقلابی حالا قانون هدفمندی یارانه ها یا گران کردن بنزین در عرض ۲۰ دقیقه به قید ۱۰۰ فوریت تصویب وباسرعت نور در کل کشور به صورت عنقلابی و سریع اجرا یی می شود دوستان و دشمنان اگر به اندازه سر سوزن امید به سند جزیره بود بدانید و آگاه باشید مجلس تا اجازه از روسبه و چین نگیرد سند جزیره که هیچ حتی اجازه کار کردن هم به صدرا نمی دهد اینها گرسنه اند و سیر مونی ندارند
                  احتراما
                  این موضوع احتمالا به مجلس نیاز نداشته باشد ؛ چون قانون در اینگونه موارد به اندازه کافی موجود است.
                  به عنوان مثال ؛ چنانچه شما در اطراف یک روستا زمین داشته باشید ؛ تنها با حضور سه شاهد در شورای روستا در خصوص اشتغال به فعالیت روی آن زمین و تعلق شما و تایید دهدار مالک زمین دانسته می شوید.
                  چنانچه زمین شما در محدوده طرح هادی روستا قرار بگیرد می توانید مبایعه نامه تایید شده توسط دهدار را به بنیاد مسکن برده و سند تک برگ دریافت کنید.

صدرا اگر اشتباه نکنم در سال 1350 تاسیس شده و در حال حاظر در داخل شهر بوشهر قرار دارد.
                  ( ضمنا هزینه های زیادی در خصوص آماده سازی آن جزیره متحمل شده و 50 سال حق کسب و پیشه در اون منطقه دارد. با این هزینه ها در اون زمان احتمالا زمین سند دار بیشتری می تونسته بخره )

نظر

• بادبان بورس
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 163

سلام وعرض ادب واحترام

بنده تعجب میکنم که با یک شایعه کذب بهم ریختید!!! که توسط .....

ببینید موضوع کاملا مشخص است

ارزش قراردادها در تحلیل های بنیادی در اولویت های شرکت های پیمانکاری و تجهیزاتی است

روند انعقاد قراردادها دقیقا رشد را هدف قرار داده است
                    رفع مشکلات حقوقی شرکت بخش زیادی رفع شده است که در گزارشات اتی خواهیم دید

تحویل دومین کشتی افراماکس دقیقا نشانگر توانایی های شرکت صدراست وامتیاز بزرگی است و وصول مطالبات از این محل نشانگر روند رو به رشد سودسازی اتی است

در مصاحبه ها ومجامع کاملا رسمی رفع مشکلات حقوقی سنوات گذشته اعلام شده است

بازدید های مقامات ذی ربط از شرکت صدرا در جهت انعقاد قراردادهای جدید رسما اعلام شده است

روند بنیادی شرکت صدرا کاملا صعودی است

با حاشیه های بی مورد کاری نداشته باشید وصرفا به اخبار موثق وگزارشات شرکت بسنده کنید

عده ای مزدور در جهت تشویش اذهان سهامداران شایعات کذب را در جهت منافع حرامشان نشر میدهند و همیشه رسوا میشوند و خواهند شد

قرارداد های جدید حجم مالی خیلی زیادی خواهند داشت به امید خدا

بنده به رشد و توسعه همه جانبه شرکت صدرا باور دارم البته طبق اصول علمی بنیادی

ارادت
                    خوب دیگه شایعات ما مزدورانه هست شایعات شما صادقانه راستی یادت هست یه زمانی می گفتی صدرا به ادازه قیمتش سود اعلام می کنه فکر کنم قیمت صدر ۲۵۰۰ تومان بود حالا بهت بگم اینا نزدیک ۲۰ سال دارند سودها و عواید صدرا را به نفع خود مصادره و هاپولی می کنند مال حرام بهشان چسبیده مثل امثال شما که شانتآژ و نوسان گرفتن روزیتان شده مگر می شود مزه این مال و منال به زیرزبانشان رسیده باشد و ازآن بگذرند سود واقعی صدرا همین الان هم را حت ۱۲۰۰ الی ۱۵۰۰ تومان هست فقط ببین چه جوری جی خورند که زیان اعلام می کنند به قول قدیمیها چشم خور از میراث خور بدتر هست اینها چشم امید به هاپولی کردن سود صدرا دارند تابستان هست هوا هم خیلی گرم دلار هم خیلی کشیده بالا سفر خارجی هم خرج دارد بچه ها منتظرند تا بابا سفر تابستانی ببردشون اروپا حالا به درک که سهامدار نان هم ندارد بخورد مثل همیشه

نظر

• abdollah000
                      عضو فعال
                      • Apr 2022
                      • 1486

در اصل توسط بادبان بورس پست شده است View Post
                      خوب دیگه شایعات ما مزدورانه هست شایعات شما صادقانه راستی یادت هست یه زمانی می گفتی صدرا به ادازه قیمتش سود اعلام می کنه فکر کنم قیمت صدر ۲۵۰۰ تومان بود حالا بهت بگم اینا نزدیک ۲۰ سال دارند سودها و عواید صدرا را به نفع خود مصادره و هاپولی می کنند مال حرام بهشان چسبیده مثل امثال شما که شانتآژ و نوسان گرفتن روزیتان شده مگر می شود مزه این مال و منال به زیرزبانشان رسیده باشد و ازآن بگذرند سود واقعی صدرا همین الان هم را حت ۱۲۰۰ الی ۱۵۰۰ تومان هست فقط ببین چه جوری جی خورند که زیان اعلام می کنند به قول قدیمیها چشم خور از میراث خور بدتر هست اینها چشم امید به هاپولی کردن سود صدرا دارند تابستان هست هوا هم خیلی گرم دلار هم خیلی کشیده بالا سفر خارجی هم خرج دارد بچه ها منتظرند تا بابا سفر تابستانی ببردشون اروپا حالا به درک که سهامدار نان هم ندارد بخورد مثل همیشه
                      ......سلام جناب بادبان.....ببخشید وسط صبحت شما و جناب طیب اومدم....یک صبحتی نه با شما بلکه با همه دوستان منجمله آقای کاشان....محمد...سهامدار خرد...و بقیه دوستان....از روزی که من عضو این تالار شدم همه جناب طیب رو مورد هجمه قرار دادید ......من نه جناب طیب رو میشناسم نه شما رو ولی تهمت زدن .از نظر اخلاقی درست نیست شما مسلمان باش یا ارمنی باش هر چه هستی وجدان که دارید....اگر جناب طیب مطلبی عنوان میکنن نظیر خبر نظرات شخصی خودشون رو گفتن من به عنوان خواننده مطلب یا میخونم یا استفاده میکنم در هر صورت صاحب اختیارید این که دیگه نفرین کردن نداره ....ته تهش برید جلوی دفتر شرکتن خودتون رو تخلیه کنید......سهم اگه از 180 میاد میشه 165 میگین طیب نوسانگیری کرده و از این حرفا..تو سهم ثنوسا توی گروه هی فحش حواله مادر خواهر سهامدار عمده و مدیر میکردن آخرش هم هیچی نشد بجز اینکه آدم شخصیت خودش لطمه میخوره...اگه با نفرین و بی ادبی کار پیش میرفت الان آخوندا باید خیلی وقته میرفتن....من با 56 سال سن کوچک تمام بجه های این تالار و به عنوان آشخور ترین عضو گروه مخلصتون هستم...بخدا ارزش نداره من همنوع خودمو کوچک کنم....سازمان بورس با شاخص سازی و کنترل سهم بقول دوستان مزدوران هر بلای بخوان سر ما تو 400 سهم بازار میارن بعد من بخوام برای تخلیه خودم حرفهای خارج از ادب و نزاکت بیان کنم............کوچک همتون هستم

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3049

چند مورد را عرض میکنم

تمامی حق کلیم ها و آزاد سازی تضامین و سپرده ها بعد از تحویل قطعی پروژه وصول و انجام میشه

دقت کنیم به این مهم که اکثر زیان های شرکت صدرا از محل تسعیر نرخ ارز است و با وصول حق کلیم ها این تسعیر نرخ ارز تماما بنفع صدرا خواهد بود سپرده ها دقیقا آزاد خواهند شد

در رابطه با اسناد جزیره صدرا فقط حل وفصل قیمت مطرح است که با مشارکت مجلس و دولت این موضوع در حال رفع شدن است مابقی کارها انجام شده است مخصوصا زمین شهری و وزارت راه وترابری و متولی قانونی جزایر آزاد تجاری

توسعه پارس شمالی را جدی بگیریم که مبلغ دلاریش خیلی زیاده

تمامی هزینه ها لحاظ شده از این ببعد باید سرفصل درآمد ها دیدنی باشه

موضوع رفع موارد حقوقی راهگشای موارد خیلی مهم بعدی است

کل زیان انباشته برای هر سهم ۱۵۵ریال است ولی حق کلیم ها و افزایش قیمتی قراردادها که مطالبات قانونی شرکت است خیلی خیلی زیاد است

کشتی سازی خیلی فعال خواهد شد وصول مطالبات از این محل مخصوصا تحویل دومین کشتی افراماکس تاثیرات زیادی بر صورت های مالی خواهد داشت

شاد باشید

نظر

• ONE2
                          عضو عادی
                          • May 2022
                          • 264

با تشکر از مدیران صدیق و شریف و سهامداران شاد

روز تعطیل است و انفجار بادی گازی و نبود تکدانه سهم
                          فردا ساعت 9 اما قیمت سهم یک هفتم پیک تاریخی

شاد باشید

چون لایک کنندگان خوبی نیستید این بار کف سهم و ورود اعلی حضرت همایونی وان تو را اعلام نمی کنم مگر این که دست به لایک شوید

خوش آمد خدمت عبدلله گرامی
                          انشالله پنج سال دیگر شما را همینجا دوباره زیارت کنیم و پند و اندرزهای اخلاقی جدید، هنوز زود است و تازه وارد.

امسال مجمع برای پابوسی مدیران صدیق و شریف خدمت خواهم رسید انشالله

نظر

• abdollah000
                            عضو فعال
                            • Apr 2022
                            • 1486

در اصل توسط ONE2 پست شده است View Post

فردا ساعت 9 اما قیمت سهم یک هفتم پیک تاریخی.....سلام دوست گرامی.....پند و اندرزی در کار نبود فقط یک گفتگوی دوستانه بود...حرفهای شما در مورد مدیران صدرا متین هست

شاد باشید

چون لایک کنندگان خوبی نیستید این بار کف سهم و ورود اعلی حضرت همایونی وان تو را اعلام نمی کنم مگر این که دست به لایک شوید

انشالله پنج سال دیگر شما را همینجا دوباره زیارت کنیم و پند و اندرزهای اخلاقی جدید، هنوز زود است و تازه وارد.

نظر

• abdollah000
                              عضو فعال
                              • Apr 2022
                              • 1486

با تشکر از مدیران صدیق و شریف و سهامداران شاد<br>
                              <br>
                              روز تعطیل است و انفجار بادی گازی و نبود تکدانه سهم<br>
                              فردا ساعت 9 اما قیمت سهم یک هفتم پیک تاریخی.....سلام دوست گرامی.....پند و اندرزی در کار نبود فقط یک گفتگوی دوستانه بود...حرفهای شما در مورد مدیران صدرا متین هست<br>
                              <br>
                              <br>
                              شاد باشید<br>
                              <br>
                              چون لایک کنندگان خوبی نیستید این بار کف سهم و ورود اعلی حضرت همایونی وان تو را اعلام نمی کنم مگر این که دست به لایک شوید<br>
                              <br>
                              خوش آمد خدمت عبدلله گرامی<br>
                              انشالله پنج سال دیگر شما را همینجا دوباره زیارت کنیم و پند و اندرزهای اخلاقی جدید، هنوز زود است و تازه وارد.<br>
                              <br>
                              <br>
                              <br>

نظر

• abdollah000
                                عضو فعال
                                • Apr 2022
                                • 1486

فردا ساعت 9 اما قیمت سهم یک هفتم پیک تاریخی

شاد باشید

سلام و عرض ارادت....پند و اندرزی در کار نبود فقط گفتگوی دوستانه بود

نظر

در حال کار...
                                X