صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ONE2
    عضو عادی
    • May 2022
    • 266

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط پاشا_ پست شده است View Post

آیا می‌دانید سادیسم اینترنتی هم داریم؟

جناب فکر نمی کنید بقدر کافی در این تاپیک لودگی کردید!؟

کاملا حق می فرمایید
    قبول دارم
    ولی آنقدر حال می دهد که مگو و مپرس
    پیش وجدانم آسوده ام که کسی را بدبخت نکرده ام اگر کرده ام بیاید بگوید.

جسم ناقصی دارم و اندک آبرویی
    انشاءلله با واریزی جدید نمک های دریایی صادراتی از فروشگاه رفاه خواهم خرید و روی زخم های آنان که مدام گول شانتاژ را می خورند می پاشم
    سلام بادبان بورس کجا هستی

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3061

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
      سلام و عرض ادب خدمت تمام رفقای صدرایی...
      پست (جناب طیب عزیز) را درباره گزارش 12 ماهه را برای استفاده دوستان در تالار همسایه قرار دادم (بااجازه)...
      هر چند درست یا غلط؛ شخصا مدتهاست؛ مسائل بنیادی را در خریدهایم به هیچ عنوان لحاظ نمیکنم...
      هدف عرض ارادتی بود بعد از مدتها خدمت دوستان...

سلام وعرض ادب واحترام

بزرگوارید

ارادت

نظر

• اسماعیل
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 392

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
        سلام و عرض ادب خدمت تمام رفقای صدرایی...
        پست (جناب طیب عزیز) را درباره گزارش 12 ماهه را برای استفاده دوستان در تالار همسایه قرار دادم (بااجازه)...
        هر چند درست یا غلط؛ شخصا مدتهاست؛ مسائل بنیادی را در خریدهایم به هیچ عنوان لحاظ نمیکنم...
        هدف عرض ارادتی بود بعد از مدتها خدمت دوستان...
        درود بر دکتر باحال.کاملا درست میفرمائید در بورس ایران باید فقط و فقط تابلو خوانی و ورود و خروج پول را رصد کرد خدا شاهده سال 97 بازار حرکت کرد به 5 تا از دوستان قدیمی گفتم بازار حرکتش را شروع کرد هیچ کدام قبول نکردن و بعد از یک هفته گفتند دست مریزاد. اگر همان نکات ساده ای که بلد بودم بکار میبردم الان سرمایه ام حداقل 100 برابر بود.در بورس ایران باید بول کرد به فاندامنتال یا به قول تکنیکالر فاندابول.تمام کهنه کار های بورس ایران این رو درک کردند.در کشوری که بزن درو و هردمبیل هست هرجا علمی برخورد کنی باختی.متاسفانه در این کشور بی در و پیکی خیلی از دکترها ومتخصصین بیکار و یا کارهای خیلی رده پائین انجام میدهند.یک پروفسوری هست اسمش یادم نیست در رشته آیتی مغز دنیاست بیچاره اومدایران جلوی تلویزیون گریه کرد.دیگه باید تا ته خط خوند.تمام مردم این رو فهمیدن ایران به سرعت بسمت نابودی در همه زمینه ها پیش میره مگر اینکه از این به بعد ریل عو بشه که خودم امیدی ندارم.خلاصه در بورس فقط بزن و در رو

نظر

• alijalalpour
          عضو عادی
          • Dec 2020
          • 204

جناب زنگنه شما هنوز به قيمتهاي بالاي صدرا اميدواريد؟!!!!!!!!!!!!

نظر

• اسماعیل
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 392

یه مطلب مهم بگم هرچند که خیلیها قبول ندارند قبلا هم گفتم ....صدرا نه اینقدر خریدار داره و نه این حجم فروشنده.در 2 سال گذشته چند میلیارد سهم حجم خورده از کل حجم های معاملات خیلی واقعی باشه 20 درصد که اونهم 10 درصدش رفته تو کیسه بازیگر و دوستانش. بقیه فیک و کد به کد بوده.همانطوری که سهم را سرنگون کردن میتونن همانطوری هم به عرش علا برسونن.هر وقت بفروشم اینجا میگم ولی چون 95 درصد سهم دست خودشان هست به احتمال قوی ببرنش بالا بالاها.هرکسی بگه بیشتر از 5 درصد صدرا دست مردم عادی است من باور نمیکنم تمام بچه های قدیمی خالی کردند یه چندتای موندن کسانی هم که در 2 الی 4سال گذشته وارد شدند حجم زیادی ندارند

نظر

• اسماعیل
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 392

در اصل توسط alijalalpour پست شده است View Post
              جناب زنگنه شما هنوز به قيمتهاي بالاي صدرا اميدواريد؟!!!!!!!!!!!!
              سلام حتما امیدوارم که موندم چونکه این جماعت از همه ما بیشتر پول دوست دارند.صدرا به احتمال خیلی زیاد زجرش تموم شد از این به بعد باید سهامداران اندکی که باقی موندن از صعود سهم لذت ببرند البته تا 1000 تومان که هیچ لطفی نداره بعد از 1000 ....

نظر

• اسماعیل
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 392

دیدم آقای حقی سهامدار باقی مونده تعجب کردم.

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1778

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                  سلام حتما امیدوارم که موندم چونکه این جماعت از همه ما بیشتر پول دوست دارند.صدرا به احتمال خیلی زیاد زجرش تموم شد از این به بعد باید سهامداران اندکی که باقی موندن از صعود سهم لذت ببرند البته تا 1000 تومان که هیچ لطفی نداره بعد از 1000 ....
                  جناب زنگنه طیب خان را می شناسی اگر می شناسی نظرتان راجع به او چیه

نظر

• اسماعیل
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 392

اگر واقعا بخواهم صداقت داشته باشم 13 ساله در دنیای مجازی با نام کاربری طیب آشنا هستم. با این آیدی چند نفر مطلب مینویسند و عمده مطالب در مورد صدراست.در مجامع هم به صورت ناشناس شرکت میکنند.نه من بلکه هیچ احدی شخصی بنام طیب را نمیشناسد.هرکسی در بورس اگر وابسته به نطرات شخص خاصی بشود حتما شکست میخورد.استفاده از نظرات همه و شر کردن دانسته ها مفید هست ولی در نهایت هرکسی باید یک استراتژی یا برنامه خاص خودش را داشته باشد بنده بیش از 16 ساله تو بورسم هنوز یک برنامه خاص و به درد بخور نداشتم و سعی میکنم از این به بعد یک برنامه داشته باشم و مهم تر اینه که پایبند باشم بهش.اولین و مهمترین فاکتور اینه که دندان طمع را باید کشید

نظر

• علیرضا حقی
                      عضو جدید
                      • Jun 2022
                      • 8

با سلام خدمت دوستان و علی الخصوص جناب زنگنه ،خدمتتون عارضم هنوز سهامدار هستم
                      بنظر من تنها یک استراتژی در بازار سهام جواب میده و اون نگاه سرمایه گذاری هست یعنی اول باید قبول کنیم بازار سهام محل درآمد و امرار معاش نیست ،جایی خوندم که فیلم گرگ وال استریت رو بر مبنای زندگی شخص معروفی در بازار سهام آمریکا ساخته اند جالب اینجاست با وجود اینکه همه فکر میکردند از روش سهام بازی چقدر تونسته پول دربیاره ولی در واقعیت بعد از مرگ اش متوجه میشن که درواقع بدهکار و ورشکسته بوده ،طلا دلار زمین سهام و هر فعالیت دیگه سرمایه گذاری مثل ظروف مرتبط عمل میکنه امکان نداره بازدهی غیر معمول در هر بازار دیده بشه ،شاید بازدهی ها مدتی جمع بشه و مثلا مثل بازار مسکن دوماهه اون گپ رو پر کنه ولی در دراز مدت بازدهی بازارها به هم وابسته و برابر هستن
                      بنظر من اصولا امکان نداره کسی بتونه ادعا کنه تونسته دقیقا زمان های ورود و خروج در هر کدوم از بازارها رو بدرستی تشخیص بده ،چه اینکه اگه کسی حتی برمبنای شانس و اقبال هم دوبار در زندگی بدرستی به بازاری وارد یا خارج شده باشه به اندازه ایی اندوخته خواهد داشت که برای خودش و چند نسل بعدش هم کفایت کنه
                      در خصوص صدرا من نظرم بسیار مثبت هست بدلیل بسیار ساده ،مملکت ما اگه یک مزیت تولیدی داشته باشه انرژی هست و در انرژی هم گاز دست بالا رو داره پس تا ابد هر صنعتی که متکی بر گاز باشه مزیت تولیدی در کشور داره حتی شرکتی مثل فولاد مبارکه ،در صنعت گاز مسلما در بالادست ما فقط دو سه تا شرکت داریم که از بین آنها صدرا هم قدیمی تر و هم توانمند تر از بقیه است
                      قراره از صدرا خارج بشیم ؟ خوب کدوم بخش اقتصادی ؟ یا سهم ؟ جواب به نظر من هیچکدام هست
                      در مورد آیدی طیب راستش من بدلایل زیاد اعتقاد دارم احتمالا کسی هست که دلباخته صدراست ولی ناکام مثل اون دوست قدیم آذری امون با آیدی وحید اگه اشتباه نکنم،اگه نوسانگیر بود باید گاهی له گاهی علیه سهم حرف میزد ولی در تمام این چند سال این بنده خدا فقط یک حرف رو میزنه ،اگه فرستاده مدیریت شرکت یا بازیگر یا هر کس دیگه ایی هست که بنفع اش کار کنه چرا فقط در صدرا همچین کاراکتری موجوده ،سهم های دیگه ایی هستن با صدبرابر بازار صدرا چرا اونجا همچین کاراکتری ایجاد نشده؟
                      قیمت صدرا چند میشه ؟ راستش نمیدونم ولی خودم به عنوان یک فعال صنعت فکر میکنم قیمت صدبرابر قیمت فعلی خیلی محیر نیست
                      کی میرسه به قیمت ایده آل ؟ نمیدونم چند نفر مثل من سن اشون به سریال جزیره اسرار آمیز ژول ورن میرسه ،ولی اونجا یک بنده خدایی بود تنها رها شده در جزیره با موی بلند و زندگی با حیوانات خو گرفته، دائم میگفت کشتی نجات میرسه ،البته گفته اش درست دراومد و بموقع رسید ،منم گاهی فکر میکنم مثل همون بنده خدا شده ام
                      در آخر اینکه همه کسانی که تابحال سهامدار مونده اند به اندازه کافی چوب خورده اند باید مواظب بود کاری نکنیم که مجبور به خوردن پیاز هم بشیم

نظر

• علیرضا حقی
                        عضو جدید
                        • Jun 2022
                        • 8

ببخشید یکم پر حرفی کردم فقط یک چیزی یادم رفته بود و اون اینکه چند سال پیش پیشنهاد دادم دوستانی که مایل هستند تو مجمع متحد باشند و اگه میشه تاثیر گذار اسمها و تعداد سهامشان رو به یک نفر ،حالا هر کس که جمع موافق باشه بدهند و قبل از مجمع یک همفکری داشته باشیم شاید بشه باعث تغییری در شرایط باشیم
                        من آقای زنگنه رو که قدیمی ها هستند پیشنهاد میکنم

نظر

• aveen
                          عضو عادی
                          • Jan 2011
                          • 40

من با تمام صحبت ها و بخصوص گفته اخرتون کاملا موافقم و بعنوان چراغ اول هر طور بفرمایید در خدمتم .. هر زمان بفرمایید با جناب زنگنه عزیز به هر صورت بفرمایید در تماس خواهم بود

نظر

• گرگ سفید
                            عضو عادی
                            • May 2022
                            • 67

منم موافقم با این کار حتی پیشنهاد میدم که گروه تلگرامی تشکیل بدیم مثل گروه پلوله خیلی موفق تریم

نظر

• mmahdii
                              عضو عادی
                              • Nov 2020
                              • 48

در اصل توسط علیرضا حقی پست شده است View Post
                              ببخشید یکم پر حرفی کردم فقط یک چیزی یادم رفته بود و اون اینکه چند سال پیش پیشنهاد دادم دوستانی که مایل هستند تو مجمع متحد باشند و اگه میشه تاثیر گذار اسمها و تعداد سهامشان رو به یک نفر ،حالا هر کس که جمع موافق باشه بدهند و قبل از مجمع یک همفکری داشته باشیم شاید بشه باعث تغییری در شرایط باشیم
                              من آقای زنگنه رو که قدیمی ها هستند پیشنهاد میکنم
                              با سلام...بنده هم موافقم

نظر

• علیرضا حقی
                                عضو جدید
                                • Jun 2022
                                • 8

یک کانال همین الان درست کردم تو تلگرام ،خوب فعلا عضو بشیم تا بعد آقای زنگنه یا کس دیگه ایی که همه موافق هستند بشه ادمین

نظر

در حال کار...
                                X