صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3061

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

سال‌ها پیش وقتی یکی از دانشجویان انسان‌شناسی از “مارگارت مید” (انسان شناس معروف آمريكائى )پرسید که نخستین نشانه‌ی تمدن در یک فرهنگ چیست، دانشجو انتظار داشت تا مید درباره‌ی قلاب‌های ماهیگیری، کاسه‌های سفالین یا سنگ‌های آسیاب حرف بزند.
    ولی نه. مید گفت که نخستین نشانه‌ی تمدن در یک فرهنگ باستانی استخوان رانی بود‌ه که شکسته شده و سپس جوش خورده است. مید توضیح داد که چنانچه پای شما در یک قلمرو حیوانی بشکند، شما می‌میرید. شما نمی‌توانید از خطر بگریزید، برای نوشیدن به رودخانه بزنید یا برای غذا شکار کنید. شما خوراکی هستید برای جانوران پرسه‌زن. هیچ حیوانی با پای شکسته آنقدر دوام نمی‌آورد تا استخوانش جوش بخورد.
    استخوان شکسته‌ی رانی که جوش خورده است گواهی‌ست بر این‌که کسی زمان صرف کرده تا با شخص پا‌شکسته همراهی کند، محلِ جراحت را بسته است، شخص را نگهداری و تیمار کرده تا سلامت‌ و بهبودی‌ پیدا کند. مید گفت:
    *”کمک به دیگری در عینِ دشواری، همان‌جایی‌ست که تمدن آغاز می‌شود.”*
    ما وقتی در اوجِ شکوفایی خود هستیم که به دیگران یاری می‌رسانیم. این یاری رساندن می تواند فردی باشد و یا گروهی و می تواند موردی باشد و یا سیستماتیک و اصل موضوع داشتن نقش در یاری رساندن است

نظر

• alijalalpour
      عضو عادی
      • Dec 2020
      • 204

سلام وعرض ادب جناب طيب آيا امروز بازگشايي صدرا انجام ميشود؟ارادت

نظر

• طيب
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 3061

در اصل توسط alijalalpour پست شده است View Post
        سلام وعرض ادب جناب طيب آيا امروز بازگشايي صدرا انجام ميشود؟ارادت

سلام وعرض ادب واحترام

طبق قوانین بازار سرمایه بله باید نماد امروز بازگشایی شود

ارادت

نظر

• پاشا_
          Banned
          • May 2022
          • 248

شفاف‌سازی صدرا درباره ابهامات کشتی‌های افراماکس/ پروژه‌های پارس جنوبی همچنان فعال است

شرکت صنعتی دریایی صدرا درباره ابهام موجود در زمینه کشتی‌‌های افراماکس پروژه‌های پارس جنوبی دربخش یادداشت‌های صورت‌های مالی، به شفاف‌سازی پرداخت.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) با هدف ساخت و تعمیر کشتی در سال 1347 در بوشهر با تعمیر و ساخت انواع شناورهای دریایی فعالیت خود را آغاز کرد و در سال های پس از انقلاب بنابر نیاز روزافزون و تقاضای حاکم در بازار خلیج فارس و دریای خزر فعالیت خود را در صنایع فراساحل گسترش داد.
          شرکت خصدرا (نماد این شرکت در بورس) در حال حاضر مجهز به جامع ترین و کامل ترین امکانات جهت طراحی، مهندسی، ساخت، حمل و نصب انواع سازه ها و شناورها است. این مجموعه دارای کارخانه‌ها و تجهیزات دریایی در بوشهر و مازندران است که خدمات لازم و وسیعی را در خلیج فارس و دریای خزر تامین می‌کند.
          پروژه های شرکت صنعتی دریایی صدرا شامل پروژه‌های فراساحل، پروژه‌های کشتی‌سازی، پروژه‌های تعمیراتی، پروژه‌های خشکی و زیر بنایی و پروژه‌های نصب و پروژه‌های خط لوله است.
          این شرکت در طی سالیان گذشته توانسته سودآوری خوبی برای سهامداران خود ایجاد کند. اما در صورت‌های مالی این شرکت ابهاماتی از سوی برخی از سهامداران بیان شده است که در زیر به یکی از این موارد مبهم پرداخته می شود.
          بررسی سایت کدال نشان می دهد بخش عمده ای از ابهامات مطرح شده در سامانه فارس من پاسخ داده شده است.
          * ابهام درباره دریافت هزینه افراماکس و پروژه‌های پارس جنوبی
          مخاطبین خبرگزاری فارس، در سامانه فارس من، پویشی با عنوان «تحقیق و تفحص از صورت‌های مالی شرکت صنایع دریایی ایران» به ثبت رسانده اند که در این پویش آمده است: «شرکت صنایع دریایی ایران پیرو قراردادی که با شرکت ملی نفت ایران داشته تعداد 10 سکو برای ساخت در فازهای 17،18 و هم چنین پروژه فاز 12 و فاز 22 و 24 و فاز 13 و فازهای 6،7،8 پارس جنوبی بسته و سال 99 تنها 1 درصد از کار مانده بود که بنا شد پس از نصب آخرین سکو تاثیرات این قرارداد در صورت های مالی افشا شود؛ ‌با توجه به اینکه در سال 1401 هستیم این شرکت هیچ گونه صورت مالی شفافی که اثری از این قرارداد و همچنین قراردادهای تحویل کشتی افراماکس 1و 2 وهمچنین میدان گازی رشادت در صورت مالی به صورت شفاف مشاهده نمی شود. به هیچ عنوان در مجامع سالیانه به هیچ سهامدار خردی پاسخگو نبوده و هر سال با وعده و وعید به سال بعد موکول می‌کنند. از نمایندگان محترم و سازمان بورس و سازمان بازرسی کل کشور تقاضا داریم شرکت را در قبال صورت های مالی پاسخگو کرده و منافع سهامداران خرد متضرر را پیگیری کنید».
          * مبالغ دریافت شده از تولید افراماکس در صورت های مالی آمده است
          پیگیریها حاکی است شرکت صنعتی دریایی صدرا در تاریخ 11 تیرماه سال جاری در پاسخ به سوالات، شایعات و خبرهای پیرامون این شرکت، یک شفاف سازی در خصوص شایعه، خبر یا گزارش منتشر شده را در اختیار کدال قرار داده است.

در این شفاف سازی درباره 6 مورد سوال، شایعه و خبر پاسخگویی صورت گرفته است، یکی از موارد مطرح شده به کشتی‌های افراماکس تحویل داده شده توسط این شرکت باز می‌گردد. سوال مطرح شده از سوی سهامداران و پاسخ شرکت خصدرا در این زمینه به شرح زیر بوده است.
          آیا کشتی نفتکش افراماکس تحویل داده شده است؟ اثرات سود و زیانی آن را بیان کرده و دلایل عدم افشا دریافت وجه این قرارداد را در کدال اعلام نمایید.
          قرارداد ساخت ۴ فروند شناور نفتکش افراماکس با شرکت ونزوئلایی در جریان کار است، که یک فروند به‌صورت کامل تحویل شده و فروند دوم تحویل کارفرما شده و پس از تایید تست‌های دریایی تحویل قطعی می‌شود همچنین مراحل ساخت شناور سوم نیز شروع شده است.
          طبق استاندارد حسابداری شماره ۹ ایران نسبت به شناسایی درآمد قراردادهای ساخت شناورهای نفتکش طبق روش هزینه به هزینه اقدام شده و به فراخور استاندارد مزبور درآمد سال ۱۴۰۰ و سنوات قبل شناسایی و گزارش شده است. لازم به ذکر است همه ارکان تشکیل دهنده محاسبات درصد پیشرفت کار، هزینه، در آمد و برآورد هزینه های تکمیل قرارداد، در صورت‌های مالی این شرکت گزارش، افشا و به تایید حسابرس مستقل رسیده است.
          وصول مطالبات از شرکت سفارش دهنده نفتکش افراماکس در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ اتفاق افتاده که اثرات وصول آن در یادداشت های توضیحی صورت‌های مالی سال ۱۴۰۰ افشا شده است. لازم به ذکر است وصول مطالبات عملیاتی نیازی به افشا در کدال نداشته است.
          * پروژه های پارس جنوبی خصدرا همچنان ادامه دارد
          اما درباره ابهام دیگر مطرح شده از سوی مخاطبان سامانه فارس من در خصوص پروژه‌های فازهای مختلف پارس جنوبی در صورت‌های مالی تلفیقی سال مالی منتهی به 1400.12.29 (حسابرسی نشده) هم در بخش ترازنامه و هم در بخش یادداشت ها به پاسخ درباره این ابهامات پرداخت شده است.

بررسی بخش یادداشت های صورت های مالی این شرکت در سال 1400 نشان می‌دهد هنوز پروژه‌های پارس جنوبی به عنوان فعالیت‌های اصلی این شرکت فعال بوده و به پایان نرسیده است. متن کامل صورت های مالی شرکت صنعتی دریایی صدرا که در سامانه کدال منتشر شده است را اینجا ا بخوانید.

نظر

• کاشان2
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 1778

کره جغرافیا نمونه کوچک شده کره زمینه صدرا هم نمونه کوچک کشور داریشونه

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3061

بازهم مجددا عرض میکنم

گزارش سالیانه صدرا برای سال ۱۴۰۰است واین بدین معنی است که هر گونه تغییرات بوقوع پیوسته در امسال ربطی به گزارش سال ۱۴۰۰نداره

شفاف سازی دقیقا مشخص کرده موضوع تحویل کشتی افراماکس دوم را که تحویل موقت در امسال انجام شده و تاثیراتش در صورت های مالی امسال باید درج بشه

هنوز آخرین سکو نصب نشده که وضعیت سود وزیان این پروژه ها مشخص بشه

چه دلایلی داره که ناظر نماد را بازگشایی نمیکنه ؟!

نظر

• پاشا_
                Banned
                • May 2022
                • 248

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                بازهم مجددا عرض میکنم

گزارش سالیانه صدرا برای سال ۱۴۰۰است واین بدین معنی است که هر گونه تغییرات بوقوع پیوسته در امسال ربطی به گزارش سال ۱۴۰۰نداره

شفاف سازی دقیقا مشخص کرده موضوع تحویل کشتی افراماکس دوم را که تحویل موقت در امسال انجام شده و تاثیراتش در صورت های مالی امسال باید درج بشه

هنوز آخرین سکو نصب نشده که وضعیت سود وزیان این پروژه ها مشخص بشه

چه دلایلی داره که ناظر نماد را بازگشایی نمیکنه ؟!
                جناب طیب من این باز نشدن صدرا را به فال نیک میگیرم

برداشتم این هست که هماهنگ شده اجازه باز شدن در بازار منفی را نمی دهند به عبارتی یک حمایت استراتژیک پنهان.(البته یک نظر شخصی)

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1778

اتفاقا اگر یک کار مثبت کرده باشند اینه که امروز سهم را باز نکردن

نظر

• گرگ سفید
                    عضو عادی
                    • May 2022
                    • 67

زخمی کردن بخدا

نظر

• abdollah000
                      عضو فعال
                      • Apr 2022
                      • 1491

سلام به اعتقاد من صدرا همگام با شاخص صعود و نزول میکنه ....حداقل 90 درصد موارد اینطور بوده.......منتظرن شاخص از 1480 یا 1470 برگشت بزنه و سهم باز شه....ایشالله با باز شدن سهم روند صعودی صدرا شروع بشه

نظر

• abdollah000
                        عضو فعال
                        • Apr 2022
                        • 1491

کلا بورس رو به فساد کشیدن...سالی که شاخص تا 2100000 واحد صعود کرد اگر مدیریت میشد حتی در زمان اصلاح اینهمه سرخوزدگی در بازار بورس که خیلی ها هم وارد شدن پیش نمیومد......اگر هنر داشتن و فرهنگ سهامداری رو اساسی تبلیغ میکردن و در جهت درست کمک شایانی به رفاه مردم و اقتصاد میشد... ولی متاسفانه آقایون در مقابل تحریم های ترامپ که باعث شد دولت مشکلات مالی حتی در پرداخت حقوق کارمندانش داشته باشد بورس رو با درجه بالا تبلیغ کردن و مردم برای فرار از تورم اندک سرمایه خودشو وارد بورس کرده بودن به فنا بره و درمانده بشه.....این رسمش نبود با ملتی که این همه با مشکلات در این 44 سال سوخته و ساخته........چوب خدا صدا نداره اگه بخوره دوا نداره.....من اعتقاد شدید دارم به این جمله

نظر

• کاشان2
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 1778

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                          کلا بورس رو به فساد کشیدن...سالی که شاخص تا 2100000 واحد صعود کرد اگر مدیریت میشد حتی در زمان اصلاح اینهمه سرخوزدگی در بازار بورس که خیلی ها هم وارد شدن پیش نمیومد......اگر هنر داشتن و فرهنگ سهامداری رو اساسی تبلیغ میکردن و در جهت درست کمک شایانی به رفاه مردم و اقتصاد میشد... ولی متاسفانه آقایون در مقابل تحریم های ترامپ که باعث شد دولت مشکلات مالی حتی در پرداخت حقوق کارمندانش داشته باشد بورس رو با درجه بالا تبلیغ کردن و مردم برای فرار از تورم اندک سرمایه خودشو وارد بورس کرده بودن به فنا بره و درمانده بشه.....این رسمش نبود با ملتی که این همه با مشکلات در این 44 سال سوخته و ساخته........چوب خدا صدا نداره اگه بخوره دوا نداره.....من اعتقاد شدید دارم به این جمله
                          به خدا قسم کاری با مردم کرده اند که همه از انقلابی که در سال 57 کردند پشیمان هستند حتی اگر کشور به دست اجنبی هم بیفتد شرایط زندگیمان اینقدر بد نمی شد که اینها این شرایط را برای مردم ایجاد کردند این دفعه مردم بلند شوند دیگه حریف مردم نمی شوند و باید بگذارند بروند

نظر

• کاشان2
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 1778

من خودم در جنگ ایران و عراق شرکت داشتم داوطلبانه هم شرکت داشتم به خدا اگر می دانستم این وضعیت را برای مردم ایجاد خواهند کرد جبهه نمی رفتم چقدر شهید 14 ،15 ساله داریم نوجوانان ما خونشان ریخته نشد تا اینها این گونه با مردم رفتار کنند

نظر

• abdollah000
                              عضو فعال
                              • Apr 2022
                              • 1491

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                              من خودم در جنگ ایران و عراق شرکت داشتم داوطلبانه هم شرکت داشتم به خدا اگر می دانستم این وضعیت را برای مردم ایجاد خواهند کرد جبهه نمی رفتم چقدر شهید 14 ،15 ساله داریم نوجوانان ما خونشان ریخته نشد تا اینها این گونه با مردم رفتار کنند
                              کاشان جان من همه جبهه بودم....جنگ ناخواسته......جدا از شهدای نوجوان من و شما برای ایران جنگیدیم نه آقایون

نظر

• ONE2
                                عضو عادی
                                • May 2022
                                • 267

با تشکر از مدیران صدیق و شریف
                                بنده یک ماه و نیمی هست در بازار نیستم و مشغول عیش و نوش هستم.متاسفانه فرصت نمی کنم برای پابوسی مدیران صدیق و شریف خدمت برسم
                                از طرف بنده از آن عزیزانم بپرسید که امسال هم طبق روال 12سال گذشته برنامه مقایسه قیمت سهم با پشگل اولاغ را دنبال کنیم یا خیر. با لواشک سازی قمبرآباد چطور؟
                                اگر بله، تا چند سال ادامه دهیم.تشکر

پیشاپیش از اینکه سهامداران از مجمع خوشحال و شادمان بیرون می آیند و به همدیگر تبریک می گویند خرسندم.انشالله پیاده روی کربلای امسال میترکانیم

نظر

در حال کار...
                                X