پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
سلام وعرض ادب و احترام خدمت شما بزرگوار وسایر دوستان گرامی
جواب سوال شما را در کامنت های قبلی عرض کرده ام وتکرار بازهم عرض میکنم
بارها در سایت تالار بورس وسایر فاروم ها عرض کرده بودم که حق کلیم ها میتونه با توافق کارفرما به اتمام پروژه منتقل بشه
یعنی شرط کارفرما برای پرداخت مطالبات شرکت صدرا اتمام قرار دادهاست که برای امسال ۱۰۰درصد لحاظ شده
در اطلاعیه های رسمی در شبکه کدال مقدار مطالبات تا حدودی مشخص شده ?? وووووو
تاکیدا عرض میکنم تحلیل شرکت های پیمانکاری تجهیزاتی سخت است و به همین دلیل تحلیلگران بازار سرمایه در این شرکت ها دست به تحلیل نمی برند در تمامی پروژه ها از اول اجرا کلیم کاران زبده ای مقادیر حق کلیم ها را مشخص میکنند و به کارفرما ابلاغ میکنند و مقداری از قرار دادها افزایش قیمتی را شامل میشوند از محل فورس ماژور وسایر تغییرات مهم خارجی و داخلی
موضوع اصلی مقدار مطالبات است که پیش کارفرما است درنتیجه حواشی از این محل باید حذف شود
از آقا مرتضی در وضعیت فعلی تحلیل بخواهید و همچنین آقای طالبی
سوال را به این شکل از تحلیلگران بپرسید
مقادیر مطالبات نسبت به سال ۹۸و۹۹و۱۴۰۰چقدر افزایش داشته است ؟
به همین سوال جواب دهند کافی است
ارادت
در اصل توسط محمد. پست شده است
View Post
سلام وعرض ادب و احترام خدمت شما بزرگوار وسایر دوستان گرامی
جواب سوال شما را در کامنت های قبلی عرض کرده ام وتکرار بازهم عرض میکنم
بارها در سایت تالار بورس وسایر فاروم ها عرض کرده بودم که حق کلیم ها میتونه با توافق کارفرما به اتمام پروژه منتقل بشه
یعنی شرط کارفرما برای پرداخت مطالبات شرکت صدرا اتمام قرار دادهاست که برای امسال ۱۰۰درصد لحاظ شده
در اطلاعیه های رسمی در شبکه کدال مقدار مطالبات تا حدودی مشخص شده ?? وووووو
تاکیدا عرض میکنم تحلیل شرکت های پیمانکاری تجهیزاتی سخت است و به همین دلیل تحلیلگران بازار سرمایه در این شرکت ها دست به تحلیل نمی برند در تمامی پروژه ها از اول اجرا کلیم کاران زبده ای مقادیر حق کلیم ها را مشخص میکنند و به کارفرما ابلاغ میکنند و مقداری از قرار دادها افزایش قیمتی را شامل میشوند از محل فورس ماژور وسایر تغییرات مهم خارجی و داخلی
موضوع اصلی مقدار مطالبات است که پیش کارفرما است درنتیجه حواشی از این محل باید حذف شود
از آقا مرتضی در وضعیت فعلی تحلیل بخواهید و همچنین آقای طالبی
سوال را به این شکل از تحلیلگران بپرسید
مقادیر مطالبات نسبت به سال ۹۸و۹۹و۱۴۰۰چقدر افزایش داشته است ؟
به همین سوال جواب دهند کافی است
ارادت
نظر