صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AFTAB
    عضو عادی
    • May 2022
    • 86

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    سلام وعرض ادب و احترام

طلا دارایی سوخته نیست

شرکت صدرا استخراج کننده طلای سیاه و گاز و تولید کننده کشتی های غول پیکر است

با قاطعیت تمام عرض میکنم در ایران و منطقه خاورمیانه همچین شرکتی با این توانایی ها و زیر ساخت ها و دارایی ها وجود ندارد

عوامل موثر بر قیمت ؟!!!! دقیقا مشخص است ولی در مقطع فعلی دستکاری قیمتی توسط بازیگران انجام میشود وتکلیف بنده وامثال بنده مشخص است یعنی سهامداری خواهیم کرد

ارادت
    با درود .

واقعیت بسیاری از حرفهای شما درسته , در مورد فاند سهم .

درست نقطه ای که حرفهای شما برای بسیاری ناراحت کننده یا برای عده ای دروغ , برای عده (عذر تقصیر دارم و برای سو استفاده عده ای این کلمه رو نمیگم ) طنز یا بی اعتبار میشه اینه که اگر نشه تو سهمی یا سرمایه گذاری زمانی با ضریب خطای حداکثر 15-20 درصد بدی دیگه اسمش سرمایه گذاری نیست و تو کشوری مثل ایران که تورم از متوسط سالیانه 18 درصد 10 سال پیش رسیده به بالای 45 درصد که قضیه فاجعه تر هم میشه .

نکته اصلی سیوال از شما اینه که تو فرمایشاتتتون گفتید در مقطع فعلی , این مقطع فعلی که برای دوست عزیزم آیدی اسماعیل , 13 سال طول کشیده و برای بنده 2 سال و برای شما بیشتر از 13 سال , این مقطع فعلی یعنی چقدر ؟ دقیقا از الان نه 13 سال پیش که دیگه تمام شده رفته و زمان رو از الان باید محاسبه کرد .

لطفا با عدد باشه دیدگاهتون وگرنه خوب هممون میدونیم مثلا بعد سند زمین یا کلیم یا قرارداد یا .....

شما این مقطع فعلی رو با مثلا 30 درصد ضریب خطا تو این سهم کثیف بفرمایید بازم قابل درک هست .

البته هر کسی بی تردید مسیول سرمایه گذاری خودش هست چون تصمیم رو خودش گرفته .

سپاس .

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3065

در اصل توسط AFTAB پست شده است View Post
      با درود .

واقعیت بسیاری از حرفهای شما درسته , در مورد فاند سهم .

درست نقطه ای که حرفهای شما برای بسیاری ناراحت کننده یا برای عده ای دروغ , برای عده (عذر تقصیر دارم و برای سو استفاده عده ای این کلمه رو نمیگم ) طنز یا بی اعتبار میشه اینه که اگر نشه تو سهمی یا سرمایه گذاری زمانی با ضریب خطای حداکثر 15-20 درصد بدی دیگه اسمش سرمایه گذاری نیست و تو کشوری مثل ایران که تورم از متوسط سالیانه 18 درصد 10 سال پیش رسیده به بالای 45 درصد که قضیه فاجعه تر هم میشه .

نکته اصلی سیوال از شما اینه که تو فرمایشاتتتون گفتید در مقطع فعلی , این مقطع فعلی که برای دوست عزیزم آیدی اسماعیل , 13 سال طول کشیده و برای بنده 2 سال و برای شما بیشتر از 13 سال , این مقطع فعلی یعنی چقدر ؟ دقیقا از الان نه 13 سال پیش که دیگه تمام شده رفته و زمان رو از الان باید محاسبه کرد .

لطفا با عدد باشه دیدگاهتون وگرنه خوب هممون میدونیم مثلا بعد سند زمین یا کلیم یا قرارداد یا .....

شما این مقطع فعلی رو با مثلا 30 درصد ضریب خطا تو این سهم کثیف بفرمایید بازم قابل درک هست .

البته هر کسی بی تردید مسیول سرمایه گذاری خودش هست چون تصمیم رو خودش گرفته .

سپاس .

سلام وعرض ادب و احترام

در رابطه موضوع مطروحه شما بزرگوارچندین بار با توضیحات لازم عرض کرده ام

بازهم به دیده منت اطاعت امر

موضوع تغییرات کلان بنیادی در بنگاه های اقتصادی عوامل زیادی دخیل است و به همین دلیل بوقوع پیوستن تغییرات کلان از منظر زمانی می‌تونه تسریع ویا تعویق بشه

مثالی خدمت شما بزرگوار عرض میکنم

هر گونه افزایش نرخ ارزها موجبات کاهش سود شرکت های پیمانکاری را بوجود می آورد البته مقطعی ولی با وصول مطالباتی مثل حق کلیم و افزایش قیمتی قراردادها افزایش سود را رقم می‌زند

در زمانیکه ۱۵متغیر کلان را در سایت تالار بورس نوشته بودم وعده ای بقول شما بزرگوار توهین و وووو را انجام میدادند !!

آیا کلیه بدهی های شرکت صدرا به بانک ها تسویه نشد ؟!

آیا افزایش سرمایه را که یک عامل خیلی مهم برای توسعه بود انجام نشد؟!

آیا اکثر پروژه ها تحویل نشد ؟!

آیا دو کشتی غول پیکر افراماکس ساخته و تحویل نشد؟!

آیا منطقه آزاد تجاری صدرا اعلام نشد؟!

آیا زیر ساخت های خیلی مهم در نکا و بوشهر و زیر مجموعه ها بوجود نیامد؟!

واما بعضی از عوامل برونزا و درون‌زا غیر قابل تخمین زمانی دقیق هستند چون در بستر زمان و مکان هستند

امکان داره تا آخر امسال آخرین سکو نصب و تحویل بشه و دقیقا موضوع حق کلیم ها مشخص میشه

باتوجه به تشریح مساعی امسال مدیران امکان داره سند جزیره صدرا تکمیل بشه

امکان داره با توجه به ردیف های ایجاد شده قدرتی قراردادهای کلان جدیدی را شاهد باشیم

آیا برای تغییرات کلان فوق میشه زمان دقیقی تعیین کرد؟!

ولی بنده بعضی از این تغییرات را تا آخر امسال امکان پذیر متصورم

وامیدوارم سهامداران محترم شرکت صدرا بازدهی خوبی داشته باشند

در آخر عرائضم تاکیدا عرض میکنم نظرات بنده عاری از خطا نبوده و نیست دوستان بیشتر از پیش نوع روندها را بررسی کنید

ارادت
      آخرین ویرایش توسط طيب؛ 2022/11/07, 17:02.

نظر

• AFTAB
        عضو عادی
        • May 2022
        • 86

سلام وعرض ادب و احترام

در رابطه موضوع مطروحه شما بزرگوارچندین بار با توضیحات لازم عرض کرده ام

بازهم به دیده منت اطاعت امر

موضوع تغییرات کلان بنیادی در بنگاه های اقتصادی عوامل زیادی دخیل است و به همین دلیل بوقوع پیوستن تغییرات کلان از منظر زمانی می‌تونه تسریع ویا تعویق بشه

مثالی خدمت شما بزرگوار عرض میکنم

هر گونه افزایش نرخ ارزها موجبات کاهش سود شرکت های پیمانکاری را بوجود می آورد البته مقطعی ولی با وصول مطالباتی مثل حق کلیم و افزایش قیمتی قراردادها افزایش سود را رقم می‌زند

در زمانیکه ۱۵متغیر کلان را در سایت تالار بورس نوشته بودم وعده ای بقول شما بزرگوار توهین و وووو را انجام میدادند !!

آیا کلیه بدهی های شرکت صدرا به بانک ها تسویه نشد ؟!

آیا افزایش سرمایه را که یک عامل خیلی مهم برای توسعه بود انجام نشد؟!

آیا اکثر پروژه ها تحویل نشد ؟!

آیا دو کشتی غول پیکر افراماکس ساخته و تحویل نشد؟!

آیا منطقه آزاد تجاری صدرا اعلام نشد؟!

آیا زیر ساخت های خیلی مهم در نکا و بوشهر و زیر مجموعه ها بوجود نیامد؟!

واما بعضی از عوامل برونزا و درون‌زا غیر قابل تخمین زمانی دقیق هستند چون در بستر زمان و مکان هستند

امکان داره تا آخر امسال آخرین سکو نصب و تحویل بشه و دقیقا موضوع حق کلیم ها مشخص میشه

باتوجه به تشریح مساعی امسال مدیران امکان داره سند جزیره صدرا تکمیل بشه

امکان داره با توجه به ردیف های ایجاد شده قدرتی قراردادهای کلان جدیدی را شاهد باشیم

آیا برای تغییرات کلان فوق میشه زمان دقیقی تعیین کرد؟!

ولی بنده بعضی از این تغییرات را تا آخر امسال امکان پذیر متصورم

وامیدوارم سهامداران محترم شرکت صدرا بازدهی خوبی داشته باشند

در آخر عرائضم تاکیدا عرض میکنم نظرات بنده عاری از خطا نبوده و نیست دوستان بیشتر از پیش نوع روندها را بررسی کنید

ارادت
        سپاس از پاسخ مشروح شما .

دو تا نکته هست که در فرمایشات شما باید مورد برسی از طرف خودتون قرار بگیره .

نکته اول که اشاره داشتید به اینکه برای شرکتهای پیمانی
        نمیشه زمان تعیین کرد که این مسئله درسته خصوصا اینکه تو مملکتی هستیم که تمام متغیر های اقتصادی دائم داره تغییر میکنه و در تحلیل نمیشه تعدادیشو ثابت گرفت و تغییرات رو توی ۴_۵ مطلب محدود کرد ، ولی اینجا مسئله بزرگی پیش میاد که وقتی شرکتی با این حجم متغیر روبرو هست چون نمیشه بقول شما زمانی برای تحویل پروژه ( که البته بنده عرض کردم تو این سهم خاص ضریب خطا حتی تا ۳۰ درصد هم قابل درکه) گفت ، عملا بخاطر مسئله تورم و از دست رفتن هزینه فرصت تحلیل روی هواست و نمیتونه مفهومی داشته باشه که بگیم این شرکت برای سهامدار خرد میتونه ارزنده باشه . فقط میتونیم بگیم سهم از نظر ارزش جایگزینی بسیار عالی هست و مفته که اینم بدرد سهامدار عمده میخوره نه خرد .
        یعنی در انتها سهامدار خرد اگر سهمش پی بر ای آتی درستی نگیره ، عملا اوت شده .

مسئله دوم اینه که اون مسائلی که شما اشاره داشتید در تالار بورس ، در انتها اگر نتونه چه در کپتال گین و چه در eps سهامدار رو به سود واقعی ( رشد منهای تورم ) برسونه ، حقیقتا به کار نمیاد .
        بنده دنبال اینکه کسی رو بکوبم یا ... نیستم ، موضوع اینه سهامداران صدرا ، خصوصا قدیمتر ها حتما از دل اینگونه صحبتها که در آرامش با حفظ شان همدیگر و بدور از سفسته باشه نتایج خوبی میگرن .
        یا روی سهامداری محکمتر میشن و یا کلا میفهمن این سهم بدرشون نمیخوره.
        از دید من که در آستانه ۲۰ سالگی هست فعالیتم تو بازار ، تحلیل بدون تعارف باید بتونه سود بشه .
        حالا یا فاند یا تکنیکال یا تابلو و ....
        صدرا تا حالا با خرابکاریها که کرده نه ارزش دیدن تکنیکال داره و نه تابلو خوانی و متاسفانه فاندش هم کوتاه مدت و بلند مدت نابودی به بار آورده .
        البته این مسئله تا این لحظه هست .

بزرگترین بدبختی این سهم و ریسک این سهم سهامدار عمده این سهمه .
        خیلی خودمونی عرض کنم :صدرا مثل دختر خوبی هست که پدر و مادر بسیار دریده و در عین حال طماع و متقلبی داشته و کسانی که دختر رو میبینن و میان خواستگاری و پدر و مادر رو میبینن فرار میکنن .
        پدر مادری ناتوان و درعین حال پر رو .

به نظر بنده بزرگترین ایراد تحلیل شما ندیدن و اهمیت ندادن به پدر مادر این دختر هست . البته خود بنده هم گرفتار این موضوع شدم .
        واقعیت در همه تحلیلها ندیدن صاحب و مدیریت شرکت خطاست و توی اکثر کتب بازارهای مالی خصوصا نوع فاند به این موضوع اشاره ویژه شده .
        در هر صورت میشه گفت سهامداران صدرا ، عقب مانده ترین سهم بازار رو دارن .

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3065

در اصل توسط AFTAB پست شده است View Post
          سپاس از پاسخ مشروح شما .

دو تا نکته هست که در فرمایشات شما باید مورد برسی از طرف خودتون قرار بگیره .

نکته اول که اشاره داشتید به اینکه برای شرکتهای پیمانی
          نمیشه زمان تعیین کرد که این مسئله درسته خصوصا اینکه تو مملکتی هستیم که تمام متغیر های اقتصادی دائم داره تغییر میکنه و در تحلیل نمیشه تعدادیشو ثابت گرفت و تغییرات رو توی ۴_۵ مطلب محدود کرد ، ولی اینجا مسئله بزرگی پیش میاد که وقتی شرکتی با این حجم متغیر روبرو هست چون نمیشه بقول شما زمانی برای تحویل پروژه ( که البته بنده عرض کردم تو این سهم خاص ضریب خطا حتی تا ۳۰ درصد هم قابل درکه) گفت ، عملا بخاطر مسئله تورم و از دست رفتن هزینه فرصت تحلیل روی هواست و نمیتونه مفهومی داشته باشه که بگیم این شرکت برای سهامدار خرد میتونه ارزنده باشه . فقط میتونیم بگیم سهم از نظر ارزش جایگزینی بسیار عالی هست و مفته که اینم بدرد سهامدار عمده میخوره نه خرد .
          یعنی در انتها سهامدار خرد اگر سهمش پی بر ای آتی درستی نگیره ، عملا اوت شده .

مسئله دوم اینه که اون مسائلی که شما اشاره داشتید در تالار بورس ، در انتها اگر نتونه چه در کپتال گین و چه در eps سهامدار رو به سود واقعی ( رشد منهای تورم ) برسونه ، حقیقتا به کار نمیاد .
          بنده دنبال اینکه کسی رو بکوبم یا ... نیستم ، موضوع اینه سهامداران صدرا ، خصوصا قدیمتر ها حتما از دل اینگونه صحبتها که در آرامش با حفظ شان همدیگر و بدور از سفسته باشه نتایج خوبی میگرن .
          یا روی سهامداری محکمتر میشن و یا کلا میفهمن این سهم بدرشون نمیخوره.
          از دید من که در آستانه ۲۰ سالگی هست فعالیتم تو بازار ، تحلیل بدون تعارف باید بتونه سود بشه .
          حالا یا فاند یا تکنیکال یا تابلو و ....
          صدرا تا حالا با خرابکاریها که کرده نه ارزش دیدن تکنیکال داره و نه تابلو خوانی و متاسفانه فاندش هم کوتاه مدت و بلند مدت نابودی به بار آورده .
          البته این مسئله تا این لحظه هست .

بزرگترین بدبختی این سهم و ریسک این سهم سهامدار عمده این سهمه .
          خیلی خودمونی عرض کنم :صدرا مثل دختر خوبی هست که پدر و مادر بسیار دریده و در عین حال طماع و متقلبی داشته و کسانی که دختر رو میبینن و میان خواستگاری و پدر و مادر رو میبینن فرار میکنن .
          پدر مادری ناتوان و درعین حال پر رو .

به نظر بنده بزرگترین ایراد تحلیل شما ندیدن و اهمیت ندادن به پدر مادر این دختر هست . البته خود بنده هم گرفتار این موضوع شدم .
          واقعیت در همه تحلیلها ندیدن صاحب و مدیریت شرکت خطاست و توی اکثر کتب بازارهای مالی خصوصا نوع فاند به این موضوع اشاره ویژه شده .
          در هر صورت میشه گفت سهامداران صدرا ، عقب مانده ترین سهم بازار رو دارن .

عرض ادب مجدد

دوتا موضوع را خدمت شما بزرگوار وسایر دوستان گرامی عرض میکنم

اولی موضوع eps است این مهم و مقادیر آن در تمامی صنایع و بتبع آن بنگاه های اقتصادی کاملا متفاوت است چون در ذات تفاوت های زیادی دارند
          .شرکت های پیمانکاری و تجهیزاتی وتحلیل این صنعت خیلی سخت است ومیبینید که کمتر کسی در این مورد تحلیلی ارایه می‌کنه وحتی در مقاطعی فعالین وتحلیلگران !!!بازار سرمایه سکوت میکنند و البته تا حدودی حق هم دارند

در شرکت های پیمانکاری و تجهیزاتی مقادیر ریسک زیاد است ولی مقادیر سود سازی هم زیاد است که فقط با انعقاد یک قرارداد بزرگ روند کلی سود سازی چنان تغییر میکند که کمتر کسی می‌تونه پیش بینی کنه

واما موضوع دوم

مدیریت

اینکه تمامی پلان های روندها توسط مدیریت ایجاد میشه امری مبرهن است ولی هر پلانی ومدیریتی دارای نقاط ضعف و قوت است

در مقاطعی مدیران صدرا بد عملکرده اند واین موضوع موجبات بدبینی را رقم زده است ولی بعضی از مدیران مثل جناب دهقان و مدیر فعلی کارنامه قبولی را داشته اند البته با نمره معدلی نرمال
          نمیشه صفر وصد دید
          لازم بذکر است که شرکت صدرا مشکلات عدیده ای داشته که بخش بزرگی از آن رفع شده وبستر سازی های خوبی انجام شده و میشه گفت چابک وچالاک شده

واینکه فرموده آید از منظر قیمتی عقب مانده ترین سهم بازار است کاملا درست و حق با جنابعالی است

اارادت

نظر

• اسماعیل
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 392

دقیقا سال 97 الی 99 داره تکرار میشه.سرکوب قیمتی شدید و بازار چهار نعل میتازه.البته بعید میدانم کسی دیگه جز چندتا سهامدار قدیمی بیخیال تو صدرا باقی مونده باشه اکثرا فروختند.سرکوب قیمت و کد به کد هم معلوم نیست تا چه زمان ادامه داشته باشه در واقع در صدرا زمان بی معناست.هرکاری کردم که مقدرای صدرا رو با خگستر عوض کنم نتونستم خگستر 52 برابر سال 97 هست و صدرا 2 برابر .

نظر

• کاشان2
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 1778

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
              دقیقا سال 97 الی 99 داره تکرار میشه.سرکوب قیمتی شدید و بازار چهار نعل میتازه.البته بعید میدانم کسی دیگه جز چندتا سهامدار قدیمی بیخیال تو صدرا باقی مونده باشه اکثرا فروختند.سرکوب قیمت و کد به کد هم معلوم نیست تا چه زمان ادامه داشته باشه در واقع در صدرا زمان بی معناست.هرکاری کردم که مقدرای صدرا رو با خگستر عوض کنم نتونستم خگستر 52 برابر سال 97 هست و صدرا 2 برابر .
              بر باعث و بانیش لعنت به امید روزی که دشمن چند موشک دور برد روانه جزیره صدرا کند و کل صدرا را با خاک و خون یکی سازد ما که نابود شدیم تو صدرا هم باید با مسئولان این شرکت نابود شوید

نظر

• mmahdii
                عضو عادی
                • Nov 2020
                • 48

با سلام خدمت سهامداران صدرا
                امسال تو مجمع آقای اشرفی نماینده سهامدار عمده گفتند از بین سهامداران حقیقی 3 نفر مشخص شود جهت مراوده با شرکت و تعامل با هیئت مدیره شرکت بصورت ماهیانه. کسی خبر دارد این موضوع به جایی رسیده باشد؟ بنظرم این فرصت خوبیه جهت ارتباط با شرکت و رساندن صدای سهامدار خرد به ایشان، و اگر تا حالا انجام نشده باشد این تعلل ما سهامدار خرد میباشد.
                البته ایشان موارد دیگری نیز گفتند مثل سود انباشته غیر قابل تصور که قول صبوری یکسال دادند....منتظر میمانیم تا این یکسال طی شود!

نظر

• پاشا_
                  Banned
                  • May 2022
                  • 248

ظاهرا روی ۲۰۰ حقوقی سهم را چکش کاری می کند به شخصه هفته آینده را برای صدرا مثبت می بینم .

نظر

• shahin
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 2218

در اصل توسط mmahdii پست شده است View Post
                    امسال تو مجمع آقای اشرفی نماینده سهامدار عمده گفتند از بین سهامداران حقیقی 3 نفر مشخص شود جهت مراوده با شرکت و تعامل با هیئت مدیره شرکت بصورت ماهیانه. کسی خبر دارد این موضوع به جایی رسیده باشد؟ بنظرم این فرصت خوبیه جهت ارتباط با شرکت و رساندن صدای سهامدار خرد به ایشان، و اگر تا حالا انجام نشده باشد این تعلل ما سهامدار خرد میباشد.
                    البته ایشان موارد دیگری نیز گفتند مثل سود انباشته غیر قابل تصور که قول صبوری یکسال دادند....منتظر میمانیم تا این یکسال طی شود!

احتراما
                    بهتر است به دنبال انتخاب دو سه نماینده در مسکو باشید. ببینید بعد از این همه سال تخریب حرف حسابشون چیه ؟
                    ضمنا یکی بهشون بگه خر خودتونید . شما آبروی هرچی قاطر روی کره زمینه برده اید.

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3065

در اصل توسط mmahdii پست شده است View Post

سلام وعرض ادب و احترام

به سود انباشته از محل حق کلیم ویا افزایش قیمتی قراردادها دقت بیشتری داشته باشیم مقدار این سود خارج از تصورات عده ای از حتی دوستان است

ارادت

نظر

• اسماعیل
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 392

درود و عرض ادب جناب طیب . باور بفرمائید با بد آدمهای طرف هستیم .برای ما سهامداران خرد فقط و فقط قیمت تابلو مهم هست ولاغیر.بطور مثال در سالهای 97 الی 99 که شرکتهای دیگه افزایش سرمایه میدادند با صد در صد مثبت باز میشدند و به رشد ادامه میدادند مثال خگستر از مرداد 97 تا مرداد99 دقیقا 171 برابر شد وخودرو وسدید و شرکتهای دیگه رو خودتان بررسی بفرمائید ولی صدرا افزایش سرمایه داد و دیدیم چطور با قیمت تابلو برخورد کردند صدرا از کف قیمت سال 97 تا سقف 99 ---- 16 برابر شد .الان هم چاره ای جز صبر نداریم چونکه قیمت صدرا در حال حاضر بسیار بسیار نسبت به بازار و هر دارایی دیگه در ایران ناچیز میباشد.البته با سند جزیره و دریافت کلیم ها و سود پروژه ها قیمت رشد میکند ولی خیلی بعیده برادران ارزشی اجازه خیلی رشد به سهم بدهند و نباید زیاد برای خودمان و دیگران توقع ایجاد کنیم.اشتباه بزرگ همه ما این بود که آیتم مهم صاحب سهم را نادیده گرفتیم
                        آخرین ویرایش توسط اسماعیل؛ 2022/11/11, 10:21.

نظر

• اسماعیل
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 392

وقتی قیمت از 1000 تومان شروع به ریزش کرد در قیمت حدود 800 تومان یکی از دوستان قدیمی توسط برادرش با مجموعه قرارگاه ارتباط گرفت و آنها به برادر دوستم گفتند بگو سهمش را بفروشه اصلا نباید قیمت به 1000 هم میرسید.البته نه دوستم باورش شد نه من و این خبر مهم رو جدی نگرفتیم و قیمت تا 150 تومان رسید.ببینید دوستان تمام سوابق قیمتی سهم و معاملات در سایت بورس موجوده قرارگاه از شهریور 97 شروع به فروش سهم از کدهای حقوقی اصلی 1- پترو گوهر فراساحل کیش 2- پترو پایدار ایرانیان 3-پترو تدبیر پارس به کدهای حقیقی وابسته به خودشان کرد دقیق بررسی کردم تعداد 99/194/963 سهم قبل از افزایش سرمایه که با احتساب افزایش سرمایه میشه1/733/927/000سهم منتقل کردند جهت کنترل قیمت سهم و همه این اتفاقها در زمان سعید محمد افتاد .اگر صدرا آنزمان به قیمت 1000 بر خلاف میل براردان رسید چونکه اونقدر پول به بورس پمپاژ شد که قدرت مقابله زیاد نداشتند یادمه ارزش معاملات بورس به 33 هزار میلیارد تومان رسیده بود.کسانیکه اسفند سال 97 یادشون هست به شرکت صدرا رفتیم مدیرعامل وقت جناب دهقان گفتند از زمانیکه سعید محمد آمده دیگه من هیچ کاره هستم و حتی یک نامه بدون اجازه ایشان نمیتوانم امضاء کنم برای همین موضوع هم استعفا داد.از آنزمان تا الان قیمت سهم فقط توسط قرارگاه کنترل میشود و هنوز هم کد به کدهای زیادی میزنند.البته هنوز من نفهمیدم برای چی کد به کد میکنند چونکه صدرا رو قشنگ از چشم بازار انداختند و کسی صدرا نمیخره که نیازی به کد به کد باشه.

نظر

• اسماعیل
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 392

در تلگرام یکی از سهامداران پیشنهاد تجمع جلوی قرارگاه رو داد من اونجا چیزی نگفتم چونکه هرچی بگم حتما یه سوء برداشتی میشه و همه تقصیرها میفته گردن من..دوستان قدیمی یادشون هست هروقت رفتیم شرکت برای شکایت از فردا سهم رو بیشتر منفی میکردند.حقیقتا تا خودشان نخواهند هیچ کس نمیتونه اینها رو مجبور به عدم کنترل قیمت و کد به کد کنه.باز بچه های تلگرام مختارند خودشان تصمیم بگیرند هرچند میدانم سهامدار دیگه ای به اونصورت نمونده همه رو فراری دادند
                            آخرین ویرایش توسط اسماعیل؛ 2022/11/11, 12:22.

نظر

• محمد.
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 810

سلام
                              تقریبا نوسانگیران و اکثر تکنیکال بازها از این سهم بیرون رفتن، یک تعداد سهامدار قدیمی که سالهاست با سهم موندن هستیم و یک تعداد هم بدبخت بیچاره ای ( مثل من) که تو ضرر سنگین هستیم و آماتور آماتور در بورس
                              این حجم معاملات هم برای این تعداد سهامدار زیادی بالاست

نظر

• محمد.
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 810

سلام وعرض ادب و احترام

به سود انباشته از محل حق کلیم ویا افزایش قیمتی قراردادها دقت بیشتری داشته باشیم مقدار این سود خارج از تصورات عده ای از حتی دوستان است

ارادت
                                سلام ، جناب طیب برای اون زمان هم برنامه میچینند
                                الان دارند چاهش رو میکنند تا به وقتش منار رو بدزدن
                                اگه حافظه یاری کنه شما از سال ۹۶ به بعد در تمام گزارشات منتظر سود بسیار بالا بودید، حتی آیدی تابستانی تیر ماه ۹۷ از سود سیصد تومانی سه ماهه گفتند و شما تایید میکردید
                                فرصت نیست و گرنه تمام مطالبتون و انتظار سود بالا داشتن هست و اکثر رفقا در ذهن دارند
                                همانطور که در این دوازده گزارشی که منتظر سود رویایی بودید و بودیم و به جاش زیان تسعیر ارز امد امکان داره آینده هم به همین روال باشه
                                آقا یک پولهای سنگینی رو قرارگاه خورده و بقیش خوش خیالی هست
                                من نمیگم شما عمدا اشتباه بیان میکردید یا تحلیلگر خورده شیشه دار یا نوسانگیر هستید ولی همانطور که دکتر عباد و دکتر طالبی هم در مجمع ۹۷ گفتند داره حساب سازی میشه و پولها رو میدزدند حالا شما بگید بخاطر ریسک و این داستان ها
                                اسمش هر چی بزاری دزدی هست

نظر

در حال کار...
                                X