صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

ميدونيد از چيه صدرا خيلي خوشم مياد؟...اينكه بچه سوسول واردش ميشيد مثه يه مرد ازش خارج ميشيد....اينه قدرت صدرا....مثه خدمت ميمونه....چاقو چله با پوست سفيد واردش ميشيد.....لاغرو نحيفو سياه خارج ميشيد....دوران آموزشي پادگان شهداي كرمانشاه افتاده بوديم....تازه سپاهم بود كه خيليا ميگفتن سپاه كه آبكيه.....ليسانس و فوق ليسانسو دكترا افتاده بودن اونجا همشونم بچه ماماني.....آقا چشتون روز بد نبينه ظرف 2 ماه 30 كيلو كم كرديم .....غذاهاشون كه خورده نميشد تا جايي هم كه ميتونستن مارو دووندن.....به پادگان صدرا خوش اومديد
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
      ميدونيد از چيه صدرا خيلي خوشم مياد؟...اينكه بچه سوسول واردش ميشيد مثه يه مرد ازش خارج ميشيد....اينه قدرت صدرا....مثه خدمت ميمونه....چاقو چله با پوست سفيد واردش ميشيد.....لاغرو نحيفو سياه خارج ميشيد....دوران آموزشي پادگان شهداي كرمانشاه افتاده بوديم....تازه سپاهم بود كه خيليا ميگفتن سپاه كه آبكيه.....ليسانس و فوق ليسانسو دكترا افتاده بودن اونجا همشونم بچه ماماني.....آقا چشتون روز بد نبينه ظرف 2 ماه 30 كيلو كم كرديم .....غذاهاشون كه خورده نميشد تا جايي هم كه ميتونستن مارو دووندن.....به پادگان صدرا خوش اومديد
      البته ما قبل از اینکه وارد صدرا هم بشیم،مرد بودیم :d
      این سهم مثل شمشیر دو لبه هست
      بهتره بگم صفر و یکه
      حد وسط نداره
      یا پولدار میشی یا اینکه داغون میشی
      اون دیگه بر می گرده به خودت و تصمیمی که می گیری
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• مجیدشمسعلی
        كاربر فعال
        • Aug 2025
        • 643

ببخشید صبح زود سایت گردی داشتم تا چشمم به سود صدرا افتاد گفتم به دوستان بگم خوشحال بشن شرمنده

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
          البته ما قبل از اینکه وارد صدرا هم بشیم،مرد بودیم :d
          این سهم مثل شمشیر دو لبه هست
          بهتره بگم صفر و یکه
          حد وسط نداره
          یا پولدار میشی یا اینکه داغون میشی
          اون دیگه بر می گرده به خودت و تصمیمی که می گیری
          بهنام جون من الان تو تاپيك صدرا تو فرومايه مختلف كه ميرم ميبينم بيشتر كسايي كه صدرا رو ناله و نفرين ميكنن همشون سهم اولي هستن....يعني اولين سهمشون صدرا بوده....بدبختا نميدونستن صدرا چيه همينجور اومدن خريدنش:d
          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
            بهنام جون من الان تو تاپيك صدرا تو فرومايه مختلف كه ميرم ميبينم بيشتر كسايي كه صدرا رو ناله و نفرين ميكنن همشون سهم اولي هستن....يعني اولين سهمشون صدرا بوده....بدبختا نميدونستن صدرا چيه همينجور اومدن خريدنش:d
            درسته ساده جان
            منو یاد 2 سال پیش انداختی
            وقتی روی 150-145 به بعضی ها میگفتم بخرین،میگفتن این دوزارم نمی ارزه
            بعد که توی اردیبهشت 89 صف خریدش به 100 میلیون رسید،هر روز منت کارگزار رو میکشیدن که تو رو خدا 1000 تا صدرا به ما بده
            دقیقا روزی که روی 407 تومن 110 میلیون سهم جابجا شد،من از سهم خارج شدم
            ولی همون دوستان خوشحال بودن که تونستن صدرا بخرن و میگفتن 2 ماه دیگه صدرا 1000 تومنه
            بعد که گفتم چرا خریدین،میگفتن این سهم عالیه (همون سهمی که دو زارم نمی ارزید)
            و خب نتیجه این اشتباه رو هم دیدن و سرمایه شون جلوی چشمشون آب شد
            بهتره مسئولیت خرید و فروشمون رو خودمون به عهده بگیریم و به دنبال مقصر برای توجیه اشتباهمون نباشیم
            اگر کسی اشتباه خودش رو نپذیره باز هم اشتباه میکنه
            و این داستان ضرر تا از بین رفتن کل سرمایه ادامه داره
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• roohe-khashen
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2270

صدرا اگه بخواد به راحتی میتونه کام سهاندارها رو شیرین کنه وتنها سهمیه که برای سازمان بورس تصمصم میگیره و زور سازمان بهش نمیرسه!!!فقط متاسفانه نیاز به شفاف سازی داره که خوب چی بگم شرکتهای زیر مجموعه افزایش یافته حقوقیهایی که به دستور خود صدرا وارد سهم شدن منتظر دستورات بعدی هستن حقوقیهای دیگری رو به زور از سهم انداختن بیرون اقای اسماعیلی با 15 میلیون سهم که یادتون هست بدبخت هر روز روزی 2میلیون میفروخت معلوم نبود به بنده خدا چی گفته بودن که عطایش رو به لقایش بدجوری بخشید تعاونی خاص هم همینطور با اون مدیرهای پر مغز اون حرکتشون عجیب بود البته رو 250 خالی کردند اما خوب میدونید که چند خریدند اینه که صدرا رو تبدیل کرده به خط مقدم جبه بری توش یا سربلند مای بیرون یا دیگه نمیای بیرون اما من میدونم که این صدرا اینبار باز بشه به اونایی که دوام اوردن و تو صدرا موندن یه حال اساسی میخواد بده اینو مطمئنم!!یاد روزهایی میفتم که صدرا اول بازار 100 میلیون صف خرید داشت بد جوری به گروه تجهیزاتی امید دارم
              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• shilshil2002
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 47

آقا تالار بورس چرا قفل شده؟ این آگاه باشید رو هر کار می کنم از دستش خلاص نمی شم. رای هم دادم باز هم می خواد ما رو آگاه کنه. چه کنیم دوستان؟ شمام همین مشکل رو دارین؟

نظر

• felfel
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 378

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                  صدرا اگه بخواد به راحتی میتونه کام سهاندارها رو شیرین کنه وتنها سهمیه که برای سازمان بورس تصمصم میگیره و زور سازمان بهش نمیرسه!!!فقط متاسفانه نیاز به شفاف سازی داره که خوب چی بگم شرکتهای زیر مجموعه افزایش یافته حقوقیهایی که به دستور خود صدرا وارد سهم شدن منتظر دستورات بعدی هستن حقوقیهای دیگری رو به زور از سهم انداختن بیرون اقای اسماعیلی با 15 میلیون سهم که یادتون هست بدبخت هر روز روزی 2میلیون میفروخت معلوم نبود به بنده خدا چی گفته بودن که عطایش رو به لقایش بدجوری بخشید تعاونی خاص هم همینطور با اون مدیرهای پر مغز اون حرکتشون عجیب بود البته رو 250 خالی کردند اما خوب میدونید که چند خریدند اینه که صدرا رو تبدیل کرده به خط مقدم جبه بری توش یا سربلند مای بیرون یا دیگه نمیای بیرون اما من میدونم که این صدرا اینبار باز بشه به اونایی که دوام اوردن و تو صدرا موندن یه حال اساسی میخواد بده اینو مطمئنم!!یاد روزهایی میفتم که صدرا اول بازار 100 میلیون صف خرید داشت بد جوری به گروه تجهیزاتی امید دارم
                  با اینکه تو بورس هیچ چیز قطعی نیست و هر لحظه شرایط فرق میکنه ولی صدرا حرکت بکنه سرتون سوت میکشه این برنامه بدون شک اجرا میشه حرکتش فضایی هست
                  دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• majidmarmo0oz
                    عضو عادی
                    • Mar 2012
                    • 37

در اصل توسط felfel پست شده است View Post
                    با اینکه تو بورس هیچ چیز قطعی نیست و هر لحظه شرایط فرق میکنه ولی صدرا حرکت بکنه سرتون سوت میکشه این برنامه بدون شک اجرا میشه حرکتش فضایی هست
                    بابا برادر من كدوم حركت
                    اينا همش حرفه
                    صدرا به اين راحتيها از جاش تكون نميخوره
                    اعتصام مدام دره ميزنه تو سرش كه ما بدهكاريم و چه و چه و چه،واسه چي ميگه؟؟؟؟
                    واسه اينكه سهم كه رشد نكرد بگه من كه گفتم بدهكاريم.شما گوش نكردين;)
                    در هر صورت اميدوارم روياهاي همگي ما به حقيقت بپيونده و يه رشد نه حالا فضايي،يه رشد معمولي و زميني بكنه كه دوستان از ضرر خارج شن

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3076

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                      باسلام

احمد جان

بهره وام اونقدری کمه که حتی میشه گفت با اوضاع فعلی قرض الحسنه محسوب میشود:d

واما شاخص

بدون جومثبت از ذات بهیچوجه صعودی نخواهد بود.

منتظر تسویه حساب های بانکی هستیم

وزیر نفت خبر داد:
                      اختصاص تسهیلات بدون بهره از محل صندوق حمایت از سازندگان داخلی

۱۴:۲۱ (جمعه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۱)
                      اخبار مرتبط

» رکوردهای جدیدی در توسعه پارس جنوبی ثبت شده است
                      » گسترش همکاری های ایران و ایتالیا در بخش انرژی
                      » وزیر نفت امروز هم از نمایشگاه هفدهم بازدید کرد

نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه نفت: وزیر نفت گفت: با راه اندازی صندوق حمایت از سازندگان داخلی، بخشی از هزینه های خرید مواد اولیه و ساخت تجهیزات بدون سود و بهره در اختیار سازندگان و پیمانکاران صنعت نفت قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار شانا، مهندس رستم قاسمی در بازدید روز گذشته خود (پنجشنبه 31 اردیبهشت) از شرکت های حاضر در هفدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گفت: اگر چهار شرکت اصلی وزارت نفت و شرکت های زیر مجموعه آنها خود را قانع کنند که به جای واردات از کالا و تجهیزات ساخت داخل استفاده کنند، این بزرگترین حمایت برای سازندگان خواهد بود.

وی حضور شرکت های داخلی در این دوره از نمایشگاه را مطلوب ارزیابی و تاکید کرد که بهترین حمایت از سازندگان اعتماد به آنها و استفاده از کالاهایشان است.

وزیر نفت همچنین حضور شرکت ها و سازندگان داخلی در هفدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی را مایه امیدواری دانست.

نظر

• کوثر
                        عضو عادی
                        • Dec 2011
                        • 251

حهل میده تو همین هفته بازش کنند

نظر

• رامین آرتی
                          عضو عادی
                          • Feb 2012
                          • 80

مدیر عامل شرکت صنعتی دریایی ایران از تحویل نخستین نفتکش شرکت ملی نفت ونزوئلا تا شهریور ماه امسال خبر داد و اعلام کرد: در حال حاضر پیشرفت ساخت این کشتی نفتکش از مرز 75 درصد عبور کرده است.

مهدی اعتصام در گفتگو با مهر با بیان اینکه هم اکنون قراردادی بین صدرا و شرکت ملی نفت ونزوئلا برای ساخت چهار فروند کشتی نفتکش افراماکس امضا شده است، گفت: هر یک از کشتیهای نفتکش از ظرفیت حمل 113 هزار تن نفت خام برخوردار است.
                          مدیر عامل شرکت صنعتی دریایی ایران با اعلام اینکه در حال حاضر ساخت نخستین نفتکش ونزوئلا بیش از 75 درصد پیشرفت اجرایی دارد، تصریح کرد: بر اساس برنامه زمان بندی پیش بینی می شود نخستین نفتکش تا پایان شهریورماه سالجاری تحویل طرف ونزوئلایی شود.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه تحویل به موقع کشتیهای نفتکش به شرکت نفت ونزوئلا در گروی تامین به موقع منابع مالی است، اظهار داشت: بر اساس توافق انجام شده بین دو شرکت ساخت هر نفتکش افراماکس حدود 52 میلیون دلار هزینه به همراه دارد.

وی در خصوص آخرین وضعیت ساخت نخستین کشتی نفتکش، توضیح داد: هم اکنون ساخت بدنه و بلوکهای فلزی بدنه کشتی به طور کامل به پایان رسیده است.

اعتصام از به پایان رسیدن عملیات ساخت و نصب موتور، سامانه ناوبری و برخی از تجهیزات راهبری کشتی خبر داد و افزود: در حال حاضر عملیات مکانیکال و الکتریکال ساخت این کشتی در حال انجام است.

مدیر عامل صدرا با تاکید بر اینکه تا تیر ماه سالجاری راه اندازی تمامی تجهیزات دوار و تاسیسات این کشتی آغاز می شود، اظهارداشت: در صورت تامین منابع مالی 6 تا 8 ماه پس از تحویل کشتی اول، دومین نفتکش تحویل ونزوئلا می شود.
                          بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
                          مال آلوده نشدن در دایره کلمات
                          همان جا............
                          کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
                          زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوست عزیز از اینکه فرصت تمسخر بنده را برای دیگران فراهم نمودید از شما کمال تشکر را دارم . اما دوست عزیز از اینکه در خانه نشسته اید و بدون هر گونه تحقیقی به خود اجازه می دهید هر سخنی بگویید چه احساسی دارید ؟ می پرسید از کجا می دانم که بدون تحقیق سخن می گویید ؟ از آنجا که هیچ تحلیلی از خود ندارید و تنها سخن دیگران را تکرار می کنید که در همین صفحه کامپیوتر شما به نمایش در آمده است و ضمنا در این اواخر هم که سود و غیره را پیش کشیده اید تنها سخن بنده است که دهان به دهان گشته است .البته بنده می دانم شما و برخی دوستان با جناب ایرتان و امثالهم چه کرده اید ولی بنده دوست دارم فقط و فقط خوبی دیگران را بیاد نگهدارم و از مسائل دیگر تجربه اندوزی کنم .ضمنا نام جناب ایرتان را بردم که باید در مورد ایشان بگویم ایشان واقعا در تکنیکال از تمام تکنیکالیستهایی که بنده می شناسم یک سر و گردن بالا تر است .در هرصورت دوست عزیز بنده از شما انتظار بیشتری داشتم . راستی در مورد بره که فرمودید بنده هرگز نگفتم قیمت یک صدرا می شود یک معادل یک بره ولی گفته ام که در سال 94 می شود ده دلار . بهتر است منتظر بمانید و ببینید که یکی یکی اطلاعاتی را که در اختیار شما گذاشته ام همانند همین پیش بینی 9 ماهه درست خواهد بود . و من الله توفیق .

در اصل توسط khodamvakhodam پست شده است
                            با عرض سلام و شب بخیر به همه دوستان

چند هفته ای که دارم این تایپیک صدرا رو دنبال میکنم میبینم بسیاری از دوستان خیلی هیجانی امار و ارقام ارایه میکنند از قیمت بره و شتر گرفته تا الا ماشالله!!! نمی دونم چرا بعضی از دوستان اینگونه ساده به مسایل نگرش دارند و در عالم رویا خیال بافی میکنند ؟؟؟ بهرحال در جواب دوست گرامی بایستی عرض کنم که p/e تجهیزاتی ها در حالت فعلی بین 7 الی 10 خوشبینانه ترین عدد است . در مورد صدرا هم که قبل از بسته شدن نماد حدودا عدد 29 می باشد لذا با توجه به مصاحبه جناب اعتصام مبنی بر اتمام طرحهای در دست اجرا تا 5 سال اینده بایستی عدد p/e 20 را دور از انتظار نداشته باشیم . در این صورت با اعلام سود سال 91 که بر مبنای درصدی از سود کل طرحهای 5 ساله خواهد بود به نظر میاد که بیش از 10 تومن اعلام نشود البته در بهترین حالت. پس اگر این اتفاق مبارک بوجود بیاد بایستی در انتظار واکنش بازار جهت تعیین قیمت روز بازگشایی باشیم.
                            در اصل توسط سرمایه گزار 67 پست شده است
                            تا پایان سال 91 شرکت حداقل به فروشی معادل 2000 میلیارد تومن میرسه که با احتساب حاشیه سود 12 تا 13% حدود 230 تا 250 میلیارد تومن سود ناخالص خواهد داشت که برابر حدود140 تا 170 تومن سود ناخالص خواهد بود . بنا براین سود خالص سال 91 صدرا بیش از 100 تومن به ازای هر سهم خواهد بود. حالا باید دید چه گزارشی می خواهند به بورس ارائه دهند.

با سلام و شب به خیر: والا بنده که قادر نیستم با چنین سودی p/e صدرا را محاسبه کنم بلکه این بازار است که با توجه به تمام شرایط و جو موجود p/e صدرا را تعیین خواهد کرد. ولی اون چیزی که خیلی واضحه خبرهای خوش تو این چند روز اخیر است که هر کدام روی سود امسال صدرا می تواند تاثیر بالایی داشته باشد. از جمله دریافت مطالبات و حتی شاید کلیم ها از وزارت نفت و پیشرفت در پروژه های در حال اجرا و... و نیز با توجه به گفته های قبلی اعتصام که ظرفیت اجرای پروه های صدرا را طبق برنامه 5 ساله این شرکت سالانه 7000 میلیارد تومان تعریف کرده بود و نیز قبلآ ذکر کرده بود که در صورت تکمیل زیرساختها این ظرفیت میتواند تا 10000 میلیارد در سال هم قابل توسعه باشد . بنابراین امسال نیز با توجه به نزدیک شدن مرحله بهره برداری از کرین دروازه ای 1000 تنی و تکمیل زیر ساختهای دیگر چون توسعه یارد نکا و جزیره صدرا و... همه حاکی از این می باشد که امسال اولین سال رشد و شکوفایی صدرا می باشد که این رشد در سالهای آینده با توجه به احتمال اخذ پروژه های بیشتر شتاب هر چه بیشتری را به خود خواهد گرفت. البته این نظر بنده است و ممکنه اشتباه از آب در بیاد. ولی خبر موثق جمع آوری سهم شناوری صدرا توسط یکی دو شرکت حقوقی پس از بازگشایی بی دلیل نمی باشد. حکایت وکنتور 70 تومانی هنوز یادمون نرفته که پس از اعلام اوون قراداد چطور حقوقی ها تا به همین اواخر اقدام به جمع آوری این سهم از بازار می کردند و باعث رشد پرشتاب آن شدند.
                            تو سایت همسایه حمید خان چه گرد و خاکی به پا کرده طبق پیش بینی ایشان گویا قراره تا سال 94 قیمت هر سهم صدرا با قیمت یه بره کوچیک یا یه بزغاله یا یه چیزی تو همین مایه ها برابر بشه این پیش بینی اگه حقیقت داشته باشه که خیلی عالیه البته اگه ما بتوانیم تا سال 94 طاقت بیاروریم و این نفله هایی که فعلآ بر مسند کارند تا اون زمان دمار از روزگارمون درنیاورند و زنده ماندیم همگی به صاحبان بره های زیاد و گله داران بزرگی تبدیل خواهیم شد. فکرش را بکنید فقط پشم بره ها را که بزرگ شدند بفروشیم با پولش میشه کلی بهشت پارس و گل گهر خرید . گوشتاشون که دیگه هیچی ... این دیگه آخر تحلیل هاست دست ایرتان را هم از پشت بسته و هیچ نقصی توش نیست.این آخرین شاهکار تحلیل صدراست.

نظر

• majidmarmo0oz
                              عضو عادی
                              • Mar 2012
                              • 37

پس اين گزارش صدرا چي شد؟؟؟
                              نميخواد بياد
                              ديگه بخدا كلافه شدم
                              چقد اين بازي و ميخوان ادامه بدن
                              آخرین ویرایش توسط majidmarmo0oz؛ 2012/04/22, 21:16.

نظر

• jalal
                                عضو جدید
                                • Aug 2011
                                • 7

دوستان متاسفانه سازمان بورس از گزارششون ایرادگرفته وخواستارارائه اطلاعات بیشترشده

نظر

در حال کار...
                                X