صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali1230
    عضو عادی
    • Oct 2020
    • 157

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    دستاورد جدید مهندسان ایرانی در ساخت سکوهای نفتی پارس‌جنوبی
    ۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۰۵
    کد خبر: 85271646
    بوشهر-ایرنا- مدیر منطقه جنوب شرکت صنایع دریایی ایران گفت: با وجود تحریم‌های ظالمانه بر علیه ملت ایران، شاهد دست‌اوردهای جدیدی توسط مهندسان ایرانی در این شرکت در تامین، ساخت، حمل، نصب و راه اندازی دریایی قطعات سکوهای نفتی مورد نیاز پارس جنوبی و ساخت کشتی‌های غول‌پیکر در بوشهر هستیم

«مهدی بیدی » روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا در بوشهر اظهار کرد: در مقطعی به دلیل شرایط تحریمی در بحث سخت افزاری و نرم افزاری امکان تامین نیازهای این شرکت از خارج کشور مقدور نبود ولی با توان متخصصان ایرانی، قطعات با روش مهندسی معکوس، ساخته و در این مسیر درخشان خودکفایی، نیاز به هیچ کشوری احساس نشد.

وی بیان کرد: اکنون تنها شرکتی در ایران که توانایی تامین، ساخت، حمل، نصب و راه اندازی دریایی قطعات سکوهای نفتی مورد نیاز میدان مشترک نفتی و گازی ایران در پارس جنوبی را انجام می دهد «شرکت صنایع دریایی ایران ( صدرا) » است.

مدیر منطقه جنوب شرکت صنایع دریایی ایران تصریح کرد: نکته قابل اشاره در بخش حمل و نصب دریایی این است که دشمن فکر می کرد با توجه به توانمندی بالای علمی تجهیزاتی یک کشور برای داشتن چنین فعالیتی، ایران قادر به دست یابی و انجام چنین کارکردی نیست در حالی که با تلاش مهندسان داخلی این فرضیه نقش بر آب شد و چنین عملیات پیچیده‌ای بدون نیاز به خارج کشور با دست توانمند مهمندسین متخصص ایرانی انجام شد.

بیدی ادامه داد: البته در اواخر دهه هشتاد و برای ساخت کشتی‌ اقیانوس‌پیمای « افراماکس» در بوشهر در شعبه بوشهر شرکت صدرا ، در سیستم رانش از توان یک کشور خارجی استفاده شد اما برای ساخت کشتی دوم و سوم «افراماکس» از سیستم رانش ایرانی شده بهره مند شدیم.

وی عنوان کرد: با توجه به این که دشمن در حال القا جو ناامیدی و ترویج رویکرد « نمی توانیم » در کشورمان است، اصحاب رسانه باید دستاوردهای متخصصان داخلی را برای جامعه بازگو کنند.

مدیر منطقه جنوب شرکت صنایع دریایی ایران ادامه داد: بازسازی و بهسازی تمام زیرساخت های شرکت صنایع دریایی ایران با استفاده از ظرفیت های داخلی کشور برای ساخت سکوهای نفتی و کشتی‌های غول پیکر از اقدامات مفیدی است که باید برای امیدآفرینی به جامعه، اطلاع رسانی شود.

وی اظهار کرد: جرثقیل یکهزار تنی و دروازه‌‎ای این شرکت در نوع خود در کشور بی نظیر است و با توان جوانان ایرانی راه اندازی شده است.

بیدی گفت: این جرثقیل در چندین سال پیش نصب شد ولی راه اندازی نشده بود که اکنون راه اندازی شده و در آینده نزدیک به طور رسمی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی بیان کرد: « شرکت صدرا » در آینده خبرهای خوبی در بخش ساخت سکوهای نفتی و شناورهای بزرگ به اطلاع هم‌وطنان می رساند و کام آنها را شیرین می‌کند
    با سلام
    جناب طیب سال هابست ازاین خبر ها ومصاحبه ها میاد وقتی رو قیمت تاثیر نداره چه فایده......باید حداقل 15 سال دیگه صبر کنیم؟؟

نظر

• shahin
      عضو فعال
      • May 2011
      • 2170

۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۰۵
      کد خبر: 85271646
      بوشهر-ایرنا- مدیر منطقه جنوب شرکت صنایع دریایی ایران گفت: با وجود تحریم‌های ظالمانه بر علیه ملت ایران، شاهد دست‌اوردهای جدیدی توسط مهندسان ایرانی در این شرکت در تامین، ساخت، حمل، نصب و راه اندازی دریایی قطعات سکوهای نفتی مورد نیاز پارس جنوبی و ساخت کشتی‌های غول‌پیکر در بوشهر هستیم

«مهدی بیدی » روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا در بوشهر اظهار کرد: در مقطعی به دلیل شرایط تحریمی در بحث سخت افزاری و نرم افزاری امکان تامین نیازهای این شرکت از خارج کشور مقدور نبود ولی با توان متخصصان ایرانی، قطعات با روش مهندسی معکوس، ساخته و در این مسیر درخشان خودکفایی، نیاز به هیچ کشوری احساس نشد.

وی بیان کرد: اکنون تنها شرکتی در ایران که توانایی تامین، ساخت، حمل، نصب و راه اندازی دریایی قطعات سکوهای نفتی مورد نیاز میدان مشترک نفتی و گازی ایران در پارس جنوبی را انجام می دهد «شرکت صنایع دریایی ایران ( صدرا) » است.

مدیر منطقه جنوب شرکت صنایع دریایی ایران تصریح کرد: نکته قابل اشاره در بخش حمل و نصب دریایی این است که دشمن فکر می کرد با توجه به توانمندی بالای علمی تجهیزاتی یک کشور برای داشتن چنین فعالیتی، ایران قادر به دست یابی و انجام چنین کارکردی نیست در حالی که با تلاش مهندسان داخلی این فرضیه نقش بر آب شد و چنین عملیات پیچیده‌ای بدون نیاز به خارج کشور با دست توانمند مهمندسین متخصص ایرانی انجام شد.

بیدی ادامه داد: البته در اواخر دهه هشتاد و برای ساخت کشتی‌ اقیانوس‌پیمای « افراماکس» در بوشهر در شعبه بوشهر شرکت صدرا ، در سیستم رانش از توان یک کشور خارجی استفاده شد اما برای ساخت کشتی دوم و سوم «افراماکس» از سیستم رانش ایرانی شده بهره مند شدیم.

وی عنوان کرد: با توجه به این که دشمن در حال القا جو ناامیدی و ترویج رویکرد « نمی توانیم » در کشورمان است، اصحاب رسانه باید دستاوردهای متخصصان داخلی را برای جامعه بازگو کنند.

مدیر منطقه جنوب شرکت صنایع دریایی ایران ادامه داد: بازسازی و بهسازی تمام زیرساخت های شرکت صنایع دریایی ایران با استفاده از ظرفیت های داخلی کشور برای ساخت سکوهای نفتی و کشتی‌های غول پیکر از اقدامات مفیدی است که باید برای امیدآفرینی به جامعه، اطلاع رسانی شود.

وی اظهار کرد: جرثقیل یکهزار تنی و دروازه‌‎ای این شرکت در نوع خود در کشور بی نظیر است و با توان جوانان ایرانی راه اندازی شده است.

بیدی گفت: این جرثقیل در چندین سال پیش نصب شد ولی راه اندازی نشده بود که اکنون راه اندازی شده و در آینده نزدیک به طور رسمی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی بیان کرد: « شرکت صدرا » در آینده خبرهای خوبی در بخش ساخت سکوهای نفتی و شناورهای بزرگ به اطلاع هم‌وطنان می رساند و کام آنها را شیرین می‌کند
      باز جای شکرش باقیه هنوز هم این تیپ دروغها و حقه بازی ها در ایران ارزش محسوب می شوند.
      پس هنوز اندکی حجب و حیا و ادعای شرافت در یک عده وجود دارد.

..................................................

همون موقعی که اون دیوث جاکش ، راه آهن نیمه فلج ایران ( به ویژه در بوشهر و پارس جنوبی ) در باتلاق انداخت ، چفیه انداخت گردنش رفت کانادا ،
      برا ظاهرسازی سه میلیارد هم اختلاس کرد ، باید متوجه می شدیم این کثافت بازیها قرار نیست به این زودیها نقطه پایانی در ایران داشته باشد.

با افتخار سهامدار صدرا بوده ایم و خواهیم بود.
      کارهایی هایی با ارزش تر از پول هم وجود دارند.
      کاش ایرانی جماعت فقط یک درصد .....

نظر

• technicaler
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 801

در اصل توسط ali1230 پست شده است View Post
        با سلام
        جناب طیب سال هابست ازاین خبر ها ومصاحبه ها میاد وقتی رو قیمت تاثیر نداره چه فایده......باید حداقل 15 سال دیگه صبر کنیم؟؟
        عرض ادب

دقیقتر بخون .
        ببین دشمن راجع به فعالیت صدرا چه فکرهایی که نمی کرده .

بدون رعایت حقوق معنوی دشمن کپیِ نخ نماشو ساخته ، میگه نیاز به هیچ کشوری در مسیر خودکفایی پیدا نشد !

برای سیستم رانش اولین افراماکس از موتور دشمن استفاده کرده .
        دومیش هم که هرموقع خاموش شد ، ملوانها میان پایین هُلش میدن ، میذاره دنده ۲ روشنش میکنه .
        جرثقیل را خریده اند بعد بخاطر تحریم شرکته نیومده راه اندازی کنه مجبور شده اند خودشون حالا با چه کیفیتی راه اندازی کنند و چقدر از ظرفیتش قابل استفاده است و چقدرشو سر درنیاورده اند الله اعلم .
        بعد به این وضع نابسامان افتخار هم میکنه .
        کجای دنیا شرکت نفتی وقتی کار یومیه شو که انجام میده اینجوری خودش حیرت میکنه و فکر میکنه فلان جای غول را شکسته ؟
        برای شیرین کردن دهن هم وطنان هم حواله به آینده میده که معلوم نیست باد بیدی باقی گذاشته باشه یا نه؟
        قبلا عرض کرده بودم که این دولتی ها کُمدی را بصورت کاملا جدی اجرا می کنند .

ارادت
        آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2023/10/29, 08:35.
        امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3021

در اصل توسط ali1230 پست شده است View Post
          با سلام
          سلام و عرض ادب و احترام

از نظر بنده چون تمامی روندها نشئت گرفته از تغییرات بنیادی است بتبع این مهم بر قیمت هم تاثیر خواهد داشت وهر چقدر این تغییرات بیشتر باشه تاثیرات بر قیمت بیشتر خواهد بود و چون مقدار تغییرات کلان بنیادی در صدرا خیلی خیلی زیاده در نتیجه بیشترین تاثیر بر قیمت را خواهد داشت

صبر خواهیم کرد تا این تغییرات را و تاثیرات آن بر قیمت را مشاهده کنیم

با حاشیه ها کاری ندارم
          آرزو میکنم زیبایی و وسعت آسمان زمانیکه ماه و ستاره ها در آن می‌درخشند از آن شما و سایر دوستان عزیز باشد

درخشیدن صدرا از نظر بنده نزدیک است

ارادت

نظر

• reza908
            عضو عادی
            • Nov 2020
            • 24

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
            فکر میکنم احمق تر از من تو بورس ایران نیست 14 ساله سهامدار صدرام و هنوز اندر خم یک کوچه ام .هیچ کس جز خودم مقصر نیست
            سلام جناب زنگنه

آقا یه سوال

شما سهم بهتری سراغ داشتین و رو صدرا ماندگار شدین؟

ارادت

تکنیکالر بیا این مهره مارت رو بنداز گردن صدرا 4 تا خریدار گردن کلفت پیدا کنه البته "اگر اعتقاد داری تبلیغات و مبلغ درست حسابی تاثیری در روند سهم داره"

تا میای کامنت میذاری میل مشارکت در بحث رو میاری بالا درود بر شما

نظر

• محمد.
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 810

سلام و عرض ادب و احترام

از نظر بنده چون تمامی روندها نشئت گرفته از تغییرات بنیادی است بتبع این مهم بر قیمت هم تاثیر خواهد داشت وهر چقدر این تغییرات بیشتر باشه تاثیرات بر قیمت بیشتر خواهد بود و چون مقدار تغییرات کلان بنیادی در صدرا خیلی خیلی زیاده در نتیجه بیشترین تاثیر بر قیمت را خواهد داشت

صبر خواهیم کرد تا این تغییرات را و تاثیرات آن بر قیمت را مشاهده کنیم

با حاشیه ها کاری ندارم
              آرزو میکنم زیبایی و وسعت آسمان زمانیکه ماه و ستاره ها در آن می‌درخشند از آن شما و سایر دوستان عزیز باشد

درخشیدن صدرا از نظر بنده نزدیک است

ارادت
              سلام علیکم خدمت تمام دوستان و خصوصا استاد طیب عزیز
              استاد با این روند بنیادی صعودی بد باخت دادیم
              اولین قدم در راه موفقیت و‌پیروزی قبولی شکست هست
              باید قبول کنیم بدجور باختیم
              چه شمایی که پانزده ساله این روند صعودی بنیادی و بتبع اون افزایش قیمت سهم رو شعار کردید
              و چه من که پنج سال در منجلاب این سهم دست و پا میزنم
              مسئولان قرارگاه خیلی خیلی بیشرف تر از انچه هستند که بشه فکرش رو کرد

نظر

• ONE2
                عضو عادی
                • May 2022
                • 261

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                چه شمایی که پانزده ساله این روند صعودی بنیادی و بتبع اون افزایش قیمت سهم رو شعار کردید
                انشالله همین جمع سال2028 جشن 18سالگی شانتاژ را دور هم میگیریم.من هم اون وسط مسط ها دارم سود بانکی 18سال رو با سهامداری شرکت خاورمیانه مقایسه میکنم عوصتاد هم دارد اخبار را کپی پیست میکند یک نفر هم هلیکوپتری میزند که نمیدانم کیست
                ولی وجه مشترک همه ما دل بریدن از مال دنیا خواهد بود قر خواهیم داد با موزیک های هوش مصنوعی
                ارادت انفجاری گازی خاکی

نظر

• technicaler
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 801

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                  عرض ادب

شما هم بعله ؟

ارادت
                  امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 801

در اصل توسط ONE2 پست شده است View Post
                    انشالله همین جمع سال2028 جشن 18سالگی شانتاژ را دور هم میگیریم.من هم اون وسط مسط ها دارم سود بانکی 18سال رو با سهامداری شرکت خاورمیانه مقایسه میکنم عوصتاد هم دارد اخبار را کپی پیست میکند یک نفر هم هلیکوپتری میزند که نمیدانم کیست
                    ولی وجه مشترک همه ما دل بریدن از مال دنیا خواهد بود قر خواهیم داد با موزیک های هوش مصنوعی
                    ارادت انفجاری گازی خاکی
                    عرض ادب

باقر ؟؟!!

تویی؟

ارادت

نظر

• technicaler
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 801

در اصل توسط reza908 پست شده است View Post
                      سلام جناب زنگنه

آقا یه سوال

شما سهم بهتری سراغ داشتین و رو صدرا ماندگار شدین؟

ارادت

تکنیکالر بیا این مهره مارت رو بنداز گردن صدرا 4 تا خریدار گردن کلفت پیدا کنه البته "اگر اعتقاد داری تبلیغات و مبلغ درست حسابی تاثیری در روند سهم داره"

تا میای کامنت میذاری میل مشارکت در بحث رو میاری بالا درود بر شما
                      عرض ادب

در کتاب هنر شفاف اندیشیدن که عادل فردوسی پور ترجمه کرده از قول یکی از مدیران شرکت کارگزاری یا سرمایه گذاری در آمریکا نقل کرده که روزی چندین جوان مراجعه میکنند و ادعا میکنند که یک نرم افزار یا روشی ابداع یا کشف کرده اند که در بازار بورس سود چنین و چنان خلق میکند .و تعدادشون هم زیاد و همه روزه است .

بعد توضیح میده که، بابا این خبرها نیست .

جواب اسماعیل هم اینست :
                      سهم بهتر از صدرا بود ولی ما فکر کردیم که یک سهمی پیدا کرده ایم که دیگران حواسشون نبوده و فقط ما میدانستیم که تغییرات بنیادی آنچنانی انفجاریِ آبی گازی دارد .

این بود که گرفتار شدیم .

ارادت
                      آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2023/10/29, 22:32.

نظر

• mojk
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 526

تکدانه گیر کسی نمیاد...
                        سهم صاحاب داره....

نظر

• saeeid0808
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 25

در اصل توسط ONE2 پست شده است View Post
                          سلام و عرض ادب و احترام

اگر 13سال پیش سرمایه خود را در بانک با سود بیست درصد میگذاشتید و سود را برداشت نمی کردید امروز سرمایه شما 14-13برابر میشد
                          اگر طبق توصیه های تحلیلگر نابغه بازار بورس عوصتاد خاورمیانه سهام صدرا می خریدید و تو سقف ها هم هیچگاه گرفتار شانتاژهاش نمیشدید و خرید جدید نمیزدید امروز سرمایه شما 13-14برابر بود

تا درودی دیگر بدرود
                          با سلام به همه دوستان عزیز من حساب کردم با این فرض که اگرسال 1391 من 1000 تومان در بانک می گذاشتم و سود 20 درصد می گرفتم وسودش را هم برداشت نمی کردم و از سودش هم سود میگرفتم الان 1000 تومان من با توجه به دلار 50 هزار تومانی 148 تومان شده بود.اما اگر 1000 تومان را صدرا می خریدم الان 1000 تومان من 700 تومان شده بود.البته دلار 1390 حدود 1220 تومان بوده است من 1000 فرض کردم.

نظر

• technicaler
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 801

عرض ادب

چنان روند متغیرات فوندالمنتالتالتالش سعودی! است که خسوف هم بهش اثر نکرد .

ارادت

نظر

• technicaler
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 801

در اصل توسط saeeid0808 پست شده است View Post
                              با سلام به همه دوستان عزیز من حساب کردم با این فرض که اگرسال 1391 من 1000 تومان در بانک می گذاشتم و سود 20 درصد می گرفتم وسودش را هم برداشت نمی کردم و از سودش هم سود میگرفتم الان 1000 تومان من با توجه به دلار 50 هزار تومانی 148 تومان شده بود.اما اگر 1000 تومان را صدرا می خریدم الان 1000 تومان من 700 تومان شده بود.البته دلار 1390 حدود 1220 تومان بوده است من 1000 فرض کردم.
                              عرض ادب

یعنی میفرمایید اگر صدرا میخریدیم و ۱۰۰۰ تومنمونو میکردیم ۷۰۰ تومن به صرفه تر بود ؟

ارادت

پ.ن

در بازار بورس بطور مکرر برای من این موقعیت پیش آمد که اگر هیچکاری نمیکردم ۱۰۰۰ تومنم همون ۱۰۰۰ تومن باقی میماند .

هیچ کاری نکردن یک بخش از معامله گری است .
                              بخش بزرگ و مهمی هم هست .

ارادت مجدد

نظر

• pournikdast
                                ستاره‌دار(2)
                                • Oct 2020
                                • 525

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
                                عرض ادب

یعنی میفرمایید اگر صدرا میخریدیم و ۱۰۰۰ تومنمونو میکردیم ۷۰۰ تومن به صرفه تر بود ؟

ارادت

پ.ن

در بازار بورس بطور مکرر برای من این موقعیت پیش آمد که اگر هیچکاری نمیکردم ۱۰۰۰ تومنم همون ۱۰۰۰ تومن باقی میماند .

هیچ کاری نکردن یک بخش از معامله گری است .
                                بخش بزرگ و مهمی هم هست .

ارادت مجدد
                                سلام و عرض ادب خدمت نازنین دوعالم جناب تکنیکالر عزیز...
                                این بورس هم اعصاب ما رو خرد کرد...
                                تف تو روش، شکر حدا هر چی میخریم ضرر میکنم...
                                اسمش رو هم گذاشته ام سرمایه گذاری! /:.negaran.:/
                                ارادت...
                                /:.Heart.:/
                                آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2023/10/30, 16:56.

نظر

در حال کار...
                                X