صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1710

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب خدمت سامان نازنین...
    سامان جان با این تحلیل مفصل و چندوجهی انقدر بنده رو شرمنده کردید که واقعا نمیدونم چطور باید تشکر کنم...
    فقط میتونم بگم خیلی محبت کردی پسر، دستت درد نکنه...
    راستی سامان جان این آقای علی کهیانی که خودت یه بار معرفی کردی، مدعی است که بالاترین رشد تاریخ بورس از الان تا 4 سال آینده قراره رخ بده؛ خدا رو چه دیدی یکدفعه دیدیدی پولدار شدیم؛ رفت! /.:biggrinsmiley.://:.happysmiley:.//:.Heart.:/
    آره سامان جان 2 سالی است تو یکی از دهات گیلان ساکنم؛ راستش فکر میکنم هم خوبی زیاد داره هم بدی... اما در کلیت خدا رو شکر راضیم...
    بازم یک دنیا سپاس...
    سلام
    خواهش میکنم کاری نکردم
    این علی اقا ادعاش زیاده ولی خدایی از حق نگذریم کارش درسته ...من دو تا کانال بورسی بیشتر ندارم که یکیش ایشونه ...منم هم نظرم باهاش البته اینکه بزرگترین باشه رو نمیدونم ولی تا حداقل شاخص حدود 4 برای چند ماه اینده و بعد تا حدود حداقل 20 هستم تا 2-3 سال بعدی ....حداکثر شاخص رو من 42میلیون میدونم ولی برای مثلا 3 سال اینده به نظرم حداقلش 20 میلیون باشه که اونجا عمری باشه در مورد خروج برای 3-4 سال اینده تصمیم میگیریم که مثل سال 99 گیر نکنیم ... ولی مطمئن باشید شاخص 20 دور از انتظار نیست با توجه به سیکلهای قبلی شاخص وصد البته که تورمی که وجود خواهد داشت هم باید در نظر گرفت
    فقط امیدوارم اتفاقی مثل جنگ نیفته که کلا سیکل ها رو بهم میریزه

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
      ستاره‌دار(1)
      • Sep 2020
      • 2057

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
      سلام
      خواهش میکنم کاری نکردم
      این علی اقا ادعاش زیاده ولی خدایی از حق نگذریم کارش درسته ...من دو تا کانال بورسی بیشتر ندارم که یکیش ایشونه ...منم هم نظرم باهاش البته اینکه بزرگترین باشه رو نمیدونم ولی تا حداقل شاخص حدود 4 برای چند ماه اینده و بعد تا حدود حداقل 20 هستم تا 2-3 سال بعدی ....حداکثر شاخص رو من 42میلیون میدونم ولی برای مثلا 3 سال اینده به نظرم حداقلش 20 میلیون باشه که اونجا عمری باشه در مورد خروج برای 3-4 سال اینده تصمیم میگیریم که مثل سال 99 گیر نکنیم ... ولی مطمئن باشید شاخص 20 دور از انتظار نیست با توجه به سیکلهای قبلی شاخص وصد البته که تورمی که وجود خواهد داشت هم باید در نظر گرفت
      فقط امیدوارم اتفاقی مثل جنگ نیفته که کلا سیکل ها رو بهم میریزه
      لطفا سامان اقا یا اق دکتر
      ادرس کانال این بنده خد و هرکی میدونید سبدگردون و صندوقی سارق نیست به ما هم بدهید لطفا
      خیلی تو ضرریم 70-80 درصد همین خصدرا ثباغ ثجوان خبنیان خاور و......فقط ارزه اولیه 1273 تومن امروز تو سود بودم ممنونم از دوتاییتون
      ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
        ستاره‌دار(1)
        • Sep 2020
        • 2057

نوشته اصلی توسط pournikdast
        سلام و عرض ادب خدمت سامان نازنین...
        سامان جان با این تحلیل مفصل و چندوجهی انقدر بنده رو شرمنده کردید که واقعا نمیدونم چطور باید تشکر کنم...
        فقط میتونم بگم خیلی محبت کردی پسر، دستت درد نکنه...
        راستی سامان جان این آقای علی کهیانی که خودت یه بار معرفی کردی، مدعی است که بالاترین رشد تاریخ بورس از الان تا 4 سال آینده قراره رخ بده؛ خدا رو چه دیدی یکدفعه دیدیدی پولدار شدیم؛ رفت! /.:biggrinsmiley.://:.happysmiley:.//:.Heart.:/
        آره سامان جان 2 سالی است تو یکی از دهات گیلان ساکنم؛ راستش فکر میکنم هم خوبی زیاد داره هم بدی... اما در کلیت خدا رو شکر راضیم...
        بازم یک دنیا سپاس...

اقا دکتر خونه اجاره ای تو روستا گیر میاد والان چنده
        ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1710

در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
          لطفا سامان اقا یا اق دکتر
          ادرس کانال این بنده خد و هرکی میدونید سبدگردون و صندوقی سارق نیست به ما هم بدهید لطفا
          خیلی تو ضرریم 70-80 درصد همین خصدرا ثباغ ثجوان خبنیان خاور و......فقط ارزه اولیه 1273 تومن امروز تو سود بودم ممنونم از دوتاییتون
          حاجی زیاد به دردت نمیخوره به نظرم چون خیلی به ندرت سهم معرفی میکنه ولی ایدی کانالش اینه :A_kahyani@

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
            ستاره‌دار(1)
            • Sep 2020
            • 2057

حاجی زیاد به دردت نمیخوره به نظرم چون خیلی به ندرت سهم معرفی میکنه ولی ایدی کانالش اینه :A_kahyani@
            ممونم همین که میگه شاخص40 میلیونه خودش دنیا می ارزد وقوت قلب ضعیفم است
            اینجا که سبدگردونا حقوقی مرده خار میگن حبابه شاخص 4 تا سهم دزدا باید اصلاح کنه تا 1/800
            ممنونم مخلصیم

نظر

• mojk
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 527

مثل اینکه مهناز جدید اومده به بازار ...

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1710

در اصل توسط mojk پست شده است View Post
                مثل اینکه مهناز جدید اومده به بازار ...
                من این پست رو به خودم میگیرم
                الحق که حق شما مردم همین رژیم همین صدراست که 15 سال منتظر انفجار ابی خاکی گازی باشین و صب تا شب چس ناله سر بدین و حرفای هم دیگرو تایید کنین و باز روز بعد روز از نو روزی از نو
                روزی که صدرا 970 بود گفتیم اخرشه حتی 1200 رو هم نمیبینه بفروشین هر چی هست و هر چقدر سود داده ..... متهم شدیم ولی 4 ساله از رو نرفتن صدراییا /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

پ.ن:
                مهناز هر کی بود دمش گرم امثال من و شما رو سوار شد و یه اردنگی هم به ماتحتمون زد و بارشو بست و راهی کانادا.... حالا ببین اون موفقه یا تو

نظر

• mojk
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 527

اولا حرف ما با اون طرفی بود که گفتین فلان حرف رو زده...
                  ثانیا فکر نکنم کسی از سهامدار خرد باشه که ۹۷۰ فروخته و در رفته باشه...
                  ثالثا ما نزدیک ۲۰ ساله تو بازاریم ..اومدن و رفتن ولی ما هنوز تو بازاریم..

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1710

در اصل توسط mojk پست شده است View Post
                    اولا حرف ما با اون طرفی بود که گفتین فلان حرف رو زده...
                    ثانیا فکر نکنم کسی از سهامدار خرد باشه که ۹۷۰ فروخته و در رفته باشه...
                    ثالثا ما نزدیک ۲۰ ساله تو بازاریم ..اومدن و رفتن ولی ما هنوز تو بازاریم..
                    اتفاقا اون عدد نداده من دارم میگم
                    خلاصه هر کس اختیار سرمایه خودشو داره هر طور صلاح میدونید

نظر

• زار عی
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 433

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                      ببخشید جناب زارعی یک سوالی داشتم از طیب خان سوال کردم ولی متوجه منظورشان نشدم سود ناشی از فروش پترو شیمیران که ابتدا گفتند ۱۷۲ میلیارد تومان و بعداً گفتند ۳میلیارد تومان آیا این پول را به جیب زده اند به عبارتی هاپولی کردند یا مسئله دیگری است
                      سلام دوست عزیز

متاسفانه در این مورد اطلاعی ندارم عذر خواهی می کنم @};-
                      هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
                      هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• ONE2
                        عضو عادی
                        • May 2022
                        • 262

سلام خدمت نخبگان بازار بورس
                        این کانالی که اینجا اسمش برده شد رفتم نگاه کردم پست اخرش تحلیل شاخص قیمت هست که پیش بینی کرده است تا اواخر پاییز سال بعد 150درصد رشد میکنه و بعدش 60-70درصد طی سه چهار سال سقوط میکنه.
                        طبق نظرش اون بزرگترین صعود بازار پس از آن سقوط آغاز میشه!

نظر

• vion
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 825

در اصل توسط ONE2 پست شده است View Post
                          سلام خدمت نخبگان بازار بورس
                          این کانالی که اینجا اسمش برده شد رفتم نگاه کردم پست اخرش تحلیل شاخص قیمت هست که پیش بینی کرده است تا اواخر پاییز سال بعد 150درصد رشد میکنه و بعدش 60-70درصد طی سه چهار سال سقوط میکنه.
                          طبق نظرش اون بزرگترین صعود بازار پس از آن سقوط آغاز میشه!
                          درود و ارادت
                          ایشون میفرمایند تا پاییز آینده بازار صعودی است و شاخص هم ورن ۱۵۰ درصد صعود خواهد داشت.سپس وارد فاز نزولی میشویم و این شاخص حاکثر ۷۰ درصد از سقف طی سه تا چهار سال نزول خواهد داشت.سپس وارد بزرگ ترین فاز صعودی بازار خواهیم شد
                          درست متوجه شدم؟

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1710

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                            درود و ارادت
                            ایشون میفرمایند تا پاییز آینده بازار صعودی است و شاخص هم ورن ۱۵۰ درصد صعود خواهد داشت.سپس وارد فاز نزولی میشویم و این شاخص حاکثر ۷۰ درصد از سقف طی سه تا چهار سال نزول خواهد داشت.سپس وارد بزرگ ترین فاز صعودی بازار خواهیم شد
                            درست متوجه شدم؟
                            جناب ویون جسارتا اشتباهه
                            ایشون میگه الان یه رشد ۱۵۰ درصدی داریم تو شاخص قیمت که منم هم نظرم و فکر میکنم تو موج ۳ هستیم که فعلا تموم نشده و تو شاخص حداقل ۴ تموم میشه توجه کنید عرض کردم حداقل طبق گفته علی اقا میشه شاخص۷.۵ هم با این ۱۵۰ درصد برای شاخص قیمت مد نظر قرار داد با تارگت زمانی حدود ۱۳ ماه اینده..... بعد وارد موج حدودی۴ میشیم از نظر ایشون منم همینو مد نظرمه برای چند ماه نه چند سال بعد موج بعدی صعود تا حدود ۱۴۰۸ که اوجش رو خواهد دید ایشون میگه من میرم بیرون...... از اینجا ۳الی۵ سال من تایم زمانی در نظر گرفتم

نظر

• Arian02
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1710

این در صورتیه که رشد بازار از همین حدود ادامه داشته باشه اگر نداشته باشه و اشتباه کنیم وارد یکسال اصلاح قیمتی و زمانی میشیم بعد موج بزرگه شروع میشه

نظر

• saeeid0808
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 25

من این پست رو به خودم میگیرم
                                الحق که حق شما مردم همین رژیم همین صدراست که 15 سال منتظر انفجار ابی خاکی گازی باشین و صب تا شب چس ناله سر بدین و حرفای هم دیگرو تایید کنین و باز روز بعد روز از نو روزی از نو
                                روزی که صدرا 970 بود گفتیم اخرشه حتی 1200 رو هم نمیبینه بفروشین هر چی هست و هر چقدر سود داده ..... متهم شدیم ولی 4 ساله از رو نرفتن صدراییا /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

پ.ن:
                                مهناز هر کی بود دمش گرم امثال من و شما رو سوار شد و یه اردنگی هم به ماتحتمون زد و بارشو بست و راهی کانادا.... حالا ببین اون موفقه یا تو
                                اگر واقعا کلاهبردار بوده و سر سهامداران را کلاه گذاشته است و بارش رابسته چرا شما تائیدش میکنید از این پس چطور میشه به نوشته های شما اعتماد کرد

نظر

در حال کار...
                                X